Jump to content

Heartl3ss21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Heartl3ss21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Heartl3ss21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και μιας και ήρθε ο καιρός να αλλάξω επιτέλους συσκευή, καλή μου επιτυχία! :lol::lol:
  2. Μπορώ και εγώ επιτέλους να πω επίσημα ότι ανήκω στο γκρουπ σαν κάτοχος HTC 10! ;)
  3. Το θέμα μας είναι, ότι μια συσκευή που παράγεται κατά εκατομμύρια σε εργοστάσια, δεν μπορεί να είναι 100% αντίγραφο μια προς μια. Δεν θα αποδίδουν όλες το ίδιο. Κάποιες θα κερδιζουν και κάποιες θα χάνουν. Εκτός αυτού, σαν συσκευή σε κάποιους μπορεί να κάνει και σε κάποιους μπορεί να μην κάνει. Δεν σημαίνει ότι αν κάποιος μπει και γραψει ότι είναι ευχαριστημένος με την μπαταρία λέει ψέματα ή αν πει ότι έχει αντίστοιχη διάρκεια με το edge ότι λέει ψέματα. Το πιο λογικό είναι να μην έχει διότι έχει 600maH λιγότερα, αλλά αναλόγως την χρήση και την συσκευή που του έκατσε δεν είναι αδύνατον να εχει την ίδια αυτονομία. Οποτε δεν χρειάζεται να τρελαίνεστε. Και τα δυο έχουν καλή μπαταρία. Γίνεται.
  4. Πλάκα έχει πάντως που τουλάχιστον τα μισά μηνύματα ανήκουν σε κατόχους GS7e (βλέπε το avatar τους) που μπήκαν για να υποστηρίξουν την αγορά που έκαναν και για να μας "ανοίξουν" τα μάτια για το πόσο καλή αγορά έκαναν αυτοί και πόσο καλύτερο είναι από το 10άρι. Ρε παιδιά ευχαριστηθείτε τις συσκευές που χρυσοπληρώσατε και μην χαραμίζεται άσκοπο και πολύτιμο χρόνο από την ζωή σας σε άσκοπες διαμάχες. Και εμένα μου αρέσουν τρελά και οι δυο συσκευές και ειμουν ακριβώς ανάμεσα σε αυτές τις δυο για να κάνω την αναβάθμιση για τα επόμενα δυο χρόνια. Τελικά στα σημεία που με ενδιαφέρουν εμένα περισσότερο, αποφάσισα να πάρω το 10άρι. Δεν θα μπω ποτε όμως στο νήμα του S7e να επισημάνω ποσο καλό είναι σε σχέση με το S7e ή ακόμα χειρότερα να θάψω το δεύτερο. Και τα δυο κινητήρες είναι και το ξέρω. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο θέμα μας τώρα, ειμαι και εγώ νέος κάτοχος αν και θα το έχω επίσημα στα χέρια μου από 21 Αυγούστου (το φέρνει ο θείος από το Αμέρικα, σε χρώμα έκπληξη). Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει.
  5. Και ένα τέταρτο που ξέχασα να αναφέρω...η οθόνη βγάζει κάτι περίεργα μαύρα στίγματα σε εικόνες μαύρου φόντου και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού..ούτε αυτό βέβαια με πειράζει αλλά απο ότι ξέρω το 99% των RAZR το έχουν αυτό..το δικό σου το έχει αυτό το θέμα? ορίστε και ένα παράδειγμα να δείς για τί μιλάω... https://supportforums.motorola.com/servlet/JiveServlet/showImage/2-514344-47059/Razr.jpg
  6. παίδες πάντως και εγώ που το έχω γύρω στις 3 εβδομάδες μπορώ να πώ ότι θέμα hardware το κινητό είναι οκ..αλλά τολμώ να πώ οτι κάποια πράγματα με απογοήτευσαν.. 1) Η κάμερα έχει πολύ μέτρια ποιότητα κυρίως στις σκοτεινές/ νυχτερινές φωτογραφίες όπου βγαίνουν πολύ θολές και το χρώμα είναι λίγο "ξεπλημένο". 'Ομως αυτό δεν ισχύει καθόλου για το βίντεο..το βίντεο που τραβάει το κινητό είναι πραγματικά απίστευτο..καθαρό χωρίς κολήματα και ζωντανά χρώματα. 2)Το wifi είναι υπερβολικά αδύναμο..η μόνη στιγμή που πιάνει 4/4 στην δύναμη σήματος είναι όταν το έχω δίπλα στο router. Στο 1 μέτρο μακρία πάει 3/4 , στα 5 μέτρα 2/4 και στα δέκα μέτρα είτε 1/4 είτε χάνεται το σήμα..πραγματικά δεν ξέρω αν φταίει hardware ή software αλλά πραγματικά είναι πολύ μικρή η εμβέλεια του..και μιλάω για σήμα στο ίδιο δωμάτιο..αν πάω σε άλλο δωμάτιο και κλείσω την πόρτα και μέσα απο τους τοίχους δεν πιάνει καθόλου. 3)Αυτό το σημείο που παίζει λίγο το πλαστικό το κάνει και σε μένα στην πάνω αριστερή μερια που δένει το κέβλαρ ακριβώς κάτω απο την κάμερα και λίγο παίζει πάλι στην κάτω μεριά δεξία που δένει δίπλα απο το μικρόφωνο το πισινό..αλλά μιλάμε για κάτι που δεν το προσέχεις εκτός άμα ψαχτείς ή είσαι ψήρας... πραγματικά έχω ψιλοαπελπιστεί παίδες και δεν ξέρω τι να κάνω..να το γυρίσω πίσω ως ελλατομάτικο? να ζητήσω τα λεφτά μου? να ζητήσω να μου στείλουν ένα άλλο ίδιο? ή μήπως υπάρχει τρόπος να τα φτιάξουμε αυτά? σόρρυ για την πίκρα παιδιά απλά δεν ξέρω που αλλού να ζητήσω βοήθεια..
  7. πολύ κρίμα φίλε...λυπάμαι, μεγάλη γκαντεμιά..τουλάχιστον είσαι εσυ καλά...αυτό να σκέφτεσαι.
  8. λοιπον επειδη σε μένα υπήρχε το ίδιο θέμα με το android.com.phone και το έλυσα απλά εκεί που επιλέγεις 2G,3G ή προεπιλογή δικτύου απλά άλλαξε το 2G σε 3G και δεν θα σου ξαναβγεί το ενοχλητικό μήνυμα..προφανώς το λειτουργικό έχει ένα θέμα με το 2G δίκτυο και αν θες να λειτουργεί όμορφα απλά άφησε το να είναι στο 3G..ακόμα και σε αυτο το δικτυο εμένα τουλάχιστον δεν μου τρώει καθόλου μπαταρία γιατι έχω ρυθμίσει όλες τις εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ μόνο όταν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο wifi και είμαι συνδεδεμένος σε αυτό..ελπίζω να βοήθησα..δοκίμασε το και πες μου αν δούλεψε..
  9. Λοιπόν παιδιά μου ήρθε μόλις τώρα το κινητό σήμερα, το έιχα παραγγείλει προχτές μεσιμέρι..σε 2 μέρες ήταν σπίτι μου απο expansys και επίσης να αναφέρω οτι είχε Ελληνικότατο φορτιστή..!!
  10. επειδή όταν τους πήρα τους ρώτησα το ίδιο η απάντηση είναι: όλα τα κινητά έρχονται με 2 χρόνια εγγύηση απο τον κατασκευαστή. :)
  11. άθλι τα κινέζικα..παίζει να μην έχω δει πιο άσχημα κινητά στην ζωή μου..
  12. εγώ ο χαζός όμως μου φένεται οτί είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε που είναι το μέταλλο..ας με διαφωτίσει κάποιος ρε μάγκες να πάρω μια ιδέα..
  13. όσον αφορά το τρόλινγκ που λές...άλλοι τρολάρουν τελικά και όχι εγώ...άμα έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα πριν και γιατί το έγραψα θα το σκευτόσουνα πριν γράψεις το έξυπνο σχόλιο σου και δεν θα χρειαζόταν να χαραμίσω 5 λεπτά απο την ζωή μου να ανεβάσω φότο για να δείς..Γιατί αν εγώ έιχα πάρει το κινητό στα χέρια μου και έλεγα σε όλους εσάς που έχετε ψηθεί οτί το κινητό είναι πιο αργό και απο τον θάνατο, λαγγάρει αρκετά και η οθόνη του έχει χάλια αποκριση όλοι θα ξενέρωναν και άλλος θα ήταν το τρολ μετά...Θέλω να είμαι σίγουρος για κάτι που θα δώσω έναν ολόκληρο πλέον μισθό και δεν το βρίσκω καθόλου κακό να διασταυρώνω γνώμες άλλων χρηστών και 1 και 2 και 30 φορές μέχρι να πειστώ. Γιαυτό υπάρχουν αυτά τα φόρουμ, αν ενοχλήσει απλά μην απαντάς και αγνόησε το.
  14. εγω το συμπερασμα το εβγαλα πιο πανω απο το παιδι που το εγραψε και αν δεις στο ifixit το λεει ξεκαθαρα οτι ειναι φτιαγμενο απο πλαστικο το κομματι που κραταει το κεβλαρ..αυτο το λες λιγο? είναι το 50% του υλικού που φένεται περιμετρικά αν εξαιρεσεις το κεβλαρ στην πλατη..
×
×
  • Create New...