vgiozo Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 εγώ παρέλαβα την ακόλουθη θήκη https://www.aliexpress.com/item/huawei-honor-8-case-leather-5-2-inch-3gb-4gb-original-huawei-honor-8-cover-black/32766708521.html Φαίνεται πολύ ποιοτική, αλλα δεν τη δοκίμασα ακόμη γιατί δεν είχα πάρει το κινητό μαζί στις διακοπές ώστε να πω τεκμηριωμένα πόσο καλά τού ταιριάζει (μεσολάβησε μετακόμιση και δύσκολες συνθήκες και δεν ήθελα να ρισκάρω ούτε γρατσουνιά) Είναι από αυτές που ανοίγουν κάθετα - κατ' εμέ πιο εύκολα να τις χειριστεί κανείς αν πρέπει να ανοίξει το τηλέφωνο με το ένα χέρι - αλλά το θετικό της είναι ότι έχει ανοίγματα για να φορτίζει ακόμη κι αν η θήκη είναι κλειστή, σε αντίθεση με τις περισσότερες του είδους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Το διόρθωσα, ήταν στραβό το κλήμα το έφαγε και ο γάιδαρος... εδώ! @vastegial_74 Δεν έχει πρόβλημα, το κινητό θα τραβήξει όσα αμπερ θέλει αυτό, αν και πολύ φοβάμαι πως δεν θα σου ενεργοποιεί την "γρήγορη φόρτιση". Πες μας λεπτομέρειες όταν τον πάρεις στα χέρια σου... Edit: ρε συ vastegial γιατί κάθε φορά που σε κάνω παράθεση κολλάει το μισό φόρουμ και εξαφανίζεται το κείμενο;;; :lol::lol::lol::lol::lol: Τι να πω.... δεν ξερω... Τον εχω στα χερια μου απο χθες αλλα δεν τον δοκιμαζα οταν ειδα τα αμπερ. Θα το δοκιμασω και θα εννημερωσω. Στις πληροφοριες παντως ελεγε πως κανει γρηγορη φορτιση σε huawei και σκεφτηκα μπας και ειναι συμβατο με το πρωτοκολλο γρηγορης φορτισης της huawei, μολις δω θα εννημερωσω. Edit: Εχουμε να προτεινουμε καμια καλη, γρηγορη και δοκιμασμενη sd απο 32-64 GB που να μην ξεφευγει στην τιμη; Edited August 30, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) :lol::lol::lol::lol::lol: Edit: Εχουμε να προτεινουμε καμια καλη, γρηγορη και δοκιμασμενη sd απο 32-64 GB που να μην ξεφευγει στην τιμη; Απο Ελλάδα: εδώ - εδώ better Απο Εξωτερικό εδώ - εδώ better flash sale Edit: οι samsung έχουν καλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης - εγγραφής αλλά οι sandisk είναι sandisk :p Edited August 30, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Παιδιά μια βοήθεια. Πριν κάποιες μέρες μου εμφάνισε στις ρυθμίσεις μια επιλογή για αυτόματο ξεκλείδωμα όταν η συσκευή είναι πάνω στο σώμα μου και την ενεργοποίησα. Από τότε όποτε συδέω τα ακουστικά και ακούω μουσική και έχω το κινητό στην τσέπη μου αλλάζει μόνο του τραγούδια, τα σταματάει και κάνει ότι του έρθε. Αν το κρατάω στο χέρι όλα μια χαρά. Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω αυτή την ρύθμιση πάλι για να την απενεργοποιήσω. Ξέρει κανείς που είναι και πως το επαναφέρω; ευχαριστώ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Παιδιά μια βοήθεια. Πριν κάποιες μέρες μου εμφάνισε στις ρυθμίσεις μια επιλογή για αυτόματο ξεκλείδωμα όταν η συσκευή είναι πάνω στο σώμα μου και την ενεργοποίησα. Από τότε όποτε συδέω τα ακουστικά και ακούω μουσική και έχω το κινητό στην τσέπη μου αλλάζει μόνο του τραγούδια, τα σταματάει και κάνει ότι του έρθε. Αν το κρατάω στο χέρι όλα μια χαρά. Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω αυτή την ρύθμιση πάλι για να την απενεργοποιήσω. Ξέρει κανείς που είναι και πως το επαναφέρω; ευχαριστώ Για δες ρυθμίσεις, έξυπνη βοήθεια, έξυπνη βοήθεια ακουστικών. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Για δες ρυθμίσεις, έξυπνη βοήθεια, έξυπνη βοήθεια ακουστικών. Όχι δυστυχώς, και είναι όλα απενεργοποιημένα όσον αφορά τις έξυπνες βοήθειες. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Έχεις θήκη στυλ book με παράθυρο; ή κάποιο band στο χέρι σου; Αλλιώς ενεργοποίησε την επιλογή απο την έξυπνη βοήθεια "λειτουργία απενεργοποίησης αφής" Edited August 31, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Edit: Εχουμε να προτεινουμε καμια καλη, γρηγορη και δοκιμασμενη sd απο 32-64 GB που να μην ξεφευγει στην τιμη; Κάρτα Μνήμης SanDisk A1 Ultra Micro SDHC* 64GB ‼ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ☑ SDA164GCP ΤΙΜΗ: €15.73 http://gearb.es/MvvHE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Κάρτα Μνήμης SanDisk A1 Ultra Micro SDHC* 64GB ‼ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ☑ SDA164GCP ΤΙΜΗ: €15.73 http://gearb.es/MvvHE Την βλεπω με 27€. Ειναι κατι που δεν κανω καλα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Πρέπει να την ρίξεις στο καλάθι, να βάλεις τον κωδικό έκπτωσης και στο τελικό ποσό θα βγει 15+€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Παιδιά μια βοήθεια. Πριν κάποιες μέρες μου εμφάνισε στις ρυθμίσεις μια επιλογή για αυτόματο ξεκλείδωμα όταν η συσκευή είναι πάνω στο σώμα μου και την ενεργοποίησα. Από τότε όποτε συδέω τα ακουστικά και ακούω μουσική και έχω το κινητό στην τσέπη μου αλλάζει μόνο του τραγούδια, τα σταματάει και κάνει ότι του έρθε. Αν το κρατάω στο χέρι όλα μια χαρά. Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να βρω αυτή την ρύθμιση πάλι για να την απενεργοποιήσω. Ξέρει κανείς που είναι και πως το επαναφέρω; ευχαριστώ Μου έβγαλε κι εμένα αυτή τη ρύθμιση σήμερα. Εντοπισμός on-body ονομάζεται. Όταν όμως την κάνω αναζήτηση στις ρυθμίσεις, δεν τη βρίσκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Συνήθως στις ρυθμίσεις πηγαίνω κατευθείαν στο επάνω μέρος που είναι και οι ειδοποιήσεις και από εκεί ανοίγω-κλείνω το internet, wifi, GPS κλπ. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι μερικές φορές αντί να πάω εκεί, μου εμφανίζει 3-4 εφαρμογές, συνήθως αν πάει το δάχτυλο αντί για το κενό και αγγίξει κάποιο εικονίδιο τότε μου το κάνει. Αυτό οφείλεται στο 7.0 android ή είναι κάποιο θέμα ρύθμισης της συσκευής; Αν ρυθμίζεται, πως το ρυθμίζω να μην μου το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Συνήθως στις ρυθμίσεις πηγαίνω κατευθείαν στο επάνω μέρος που είναι και οι ειδοποιήσεις και από εκεί ανοίγω-κλείνω το internet, wifi, GPS κλπ. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι μερικές φορές αντί να πάω εκεί, μου εμφανίζει 3-4 εφαρμογές, συνήθως αν πάει το δάχτυλο αντί για το κενό και αγγίξει κάποιο εικονίδιο τότε μου το κάνει. Αυτό οφείλεται στο 7.0 android ή είναι κάποιο θέμα ρύθμισης της συσκευής; Αν ρυθμίζεται, πως το ρυθμίζω να μην μου το κάνει; Είναι χαρακτηριστικό της Huawei όχι του Android 7. Είναι πολύ βολικό γιατί μπορείς εύκολα και γρήγορα να κάνεις αναζήτηση στο περιεχόμενο της συσκευής σου πχ. Μια εφαρμογη, μια ρύθμιση κτλ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) Μου έβγαλε κι εμένα αυτή τη ρύθμιση σήμερα. Εντοπισμός on-body ονομάζεται. Όταν όμως την κάνω αναζήτηση στις ρυθμίσεις, δεν τη βρίσκει. Αααα για το on-body λέτε; Ρυθμίσεις - συνθέτες ρυθμίσεις - ασφάλεια - εμπιστοι φορείς - έξυπνο ξεκλείδωμα... Edit: εκτός και αν έχετε ενεργοποιημένο το smart lock οπότε στο μενού ασφάλεια στα "για προχωρημένους" 3η ή 4η επιλογή και κλείσιμο... Edit 2: Αν θέλετε ενεργοποιημένο το smart lock πχ για αυτόματη καταχώριση κωδικών αφήστε το ανοιχτό, μπες στο εσωτερικό μενού του και απενεργοποίηση μόνο το on body! Edited September 2, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Το κινητό με κάποιο τρόπο έχει αποφασίσει ότι τα data μου ανανεώνονται κάθε 2 του μήνα ενώ η σωστή ημερομηνία είναι 3. Ψάχνω να βρω πως αλλάζει στο μενού με τα data και δεν βλέπω σχετική ρύθμιση. Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Το κινητό με κάποιο τρόπο έχει αποφασίσει ότι τα data μου ανανεώνονται κάθε 2 του μήνα ενώ η σωστή ημερομηνία είναι 3. Ψάχνω να βρω πως αλλάζει στο μενού με τα data και δεν βλέπω σχετική ρύθμιση. Τι παίζει; Τι εννοείς ανανεώνονται; έχεις βάλει ενα όριο να μη το ξεπερνάει πχ; δώσε λίγες λεπτομέρειες γτ δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς τη λειτουργία έξυπνο κάλυμμα με την ανάλογη θήκη βέβαια, συγκεκριμένα αυτή με το παράθυρο αν παίζει κανονικά σε περίπτωση που έχω tempered glass στην οθόνη; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 (edited) Έχει δοκιμάσει κανείς τη λειτουργία έξυπνο κάλυμμα με την ανάλογη θήκη βέβαια, συγκεκριμένα αυτή με το παράθυρο αν παίζει κανονικά σε περίπτωση που έχω tempered glass στην οθόνη; Απροβλημάτιστα... Απλά αν θες να κάνεις touch θέλει πίεση λόγο του οτι μεγαλώνει το πάχος... Υ.Γ. εγώ το έχω καταργήσει το tempered, με δυσκολεύει στα παιχνίδια, χάνω touch... Edited September 3, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Το φοβάμαι χωρίς tempered, από την πρώτη στιγμή του έβαλα, ελλείψει gorilla φοβάμαι πως θα γρατζουνιστεί μόνο που θα το κοιτάξω. Αφού σε άλλες συσκευές όσο και να πρόσεχα όλο κάτι εμφανιζόταν. Και με τα δάχτυλα ακόμα λίγο άγρια να είναι φοβάμαι πως θα έχω γυαλόχαρτο effect. Έχεις αυτή με το παράθυρο; ΥΓ. Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει το φορτιστή αυτοκινήτου γιατί το έχω μέσα και σε αυτό της εξυπηρέτησης πελατών δεν δουλεύει η υποδοχή του αναπτήρα (ένα σπαρτιάτικο Nissan micra 20αετιας+):) Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Και γω δεν το χω γυμνό του πέρασα νανοτεχνολογία σε συνδυασμό με τη θήκη πετάει και δεν νιώθει τπτ... Η θήκη είναι όλα τα λεφτά, βέβαια η αλήθεια είναι πως τη πρώτη μέρα που την πείρα οσο ήταν στο κουτί της επειδή έχει περλα μέσα λεω: τι γυαλοχαρτο ειν τούτο; Μόλις την ακούμπησα ήταν μοιραίο, ταιριαξαμε...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Τι εννοείς ανανεώνονται; έχεις βάλει ενα όριο να μη το ξεπερνάει πχ; δώσε λίγες λεπτομέρειες γτ δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς; Εννοώ ότι τα mobile data που περιλαμβάνει το συμβόλαιο κινητής τηλεφωνίας μου ανανεώνονται κάθε 3 του μήνα (πχ 3 Σεπτεμβρίου) μαζί με την έκδοση του νέου λογαριασμού. Στο stock android μπορείς να ορίσεις πόσα MB mobile data έχει το συμβόλαιο σου καθώς και κάθε πότε ανανεώνονται έτσι ώστε να παρακολουθεί τη χρήση που κάνεις και να σε ενημερώνει ή και να κλείνει τα data για να μην πληρώνεις. Στο emui βλέπω επιλογή μόνο για το πόσα MB δικαιούμαι (settings - >mobile data). Εγώ ψάχνω την δεύτερη επιλογή για το πότε ανανεώνονται. Ίσως δεν ισχύει το 2 του μήνα που έγραψα και με μπέρδεψε κάτι που είδα επειδή χτες ήταν 2 Σεπτεμβρίου. Μάλλον το κινητό μετράει από την αρχή του κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Αυτό ήθελα να σου πω εν τέλει αλλά οχι απο πρώτη του μήνα αλλά απο την μέρα που ορίζεις το σύνολο των mb σου. Δηλαδή σήμερα έχουμε 4ρης αν παω και καταχωρισω το σύνολο που σε μένα είναι 4gb+ αλλά αλλάζει 8 του μήνα θα αρχίσει να μετράει απο της 4ρης. Οπότε αν θες σωστή μέτρηση και Διαχείριση πρέπει να κάνεις την καταχώριση ανήμερα του προγράμματος σου! Εμένα αλλάζει 8 το μεσημέρι, εγώ έχω κάνει την καταχώριση 12:00 8 του μήνα. Ελπίζω να κατάλαβες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Αυτό ήθελα να σου πω εν τέλει αλλά οχι απο πρώτη του μήνα αλλά απο την μέρα που ορίζεις το σύνολο των mb σου. Δηλαδή σήμερα έχουμε 4ρης αν παω και καταχωρισω το σύνολο που σε μένα είναι 4gb+ αλλά αλλάζει 8 του μήνα θα αρχίσει να μετράει απο της 4ρης. Οπότε αν θες σωστή μέτρηση και Διαχείριση πρέπει να κάνεις την καταχώριση ανήμερα του προγράμματος σου! Εμένα αλλάζει 8 το μεσημέρι, εγώ έχω κάνει την καταχώριση 12:00 8 του μήνα. Ελπίζω να κατάλαβες... :confused::blink: Κατάλαβα αλλά μου φαίνεται λίγο τραγικό! Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Ξέρεις πόσα ακόμα τραγικά έχει η Huawei σε σχέση με τα καλούδια άλλων εταιρειών;;; Ουυυ, αλλά ο μαζοχισμός τουλάχιστον για μένα είναι αρκετός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rama Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Τα τελευταία 6 χρόνια είχα συσκευές nexus με stock android οπότε το emui ήταν αρκετά διαφορετικό για μένα. Αλλά δεν είναι καθόλου άσχημο, αν εξαιρέσω αυτή τη ρύθμιση. Ελπίζω οι άλλες που έχεις βρει να μην μου αλλάξουν την καλή εντύπωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts