Jump to content

Honor 8

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά από 10 Οκτώβρη επίσημα στην Ελλάδα....

Υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, κάποιο λινκ απο όπου ενημερώθηκες?

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το παραγγειλα σημερα απο το Mytel.για να δουμε,αν θα το εχω αυριο θα γραψω καποιες εντυπωσεις.σε μπλε εννοειται,οσο δε για το vs με το p9,προσωπικα σαν εμφανιση προτιμω το honor 8.ασε που δεν νομιζω να ειναι και τοσο καλυτερο το p9.

και το αστειο?σε οσα βιντεακια εχω δει,το λιτο honor μοιραζει πονο σε κινητα διπλασιας αξιας,μαζι με το κινητο του avatar μου και φυσικα και στο νεο note.

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Περιμενουμε εντυπωσεις. Στο τσακ ειμαι αλλα θελω να κρατηθω. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το A5 2016 που θελω να γινει το 1ο smartphone που θα αντεξει 1 χρονο στα χερια μου....

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περιμενουμε εντυπωσεις. Στο τσακ ειμαι αλλα θελω να κρατηθω. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το A5 2016 που θελω να γινει το 1ο smartphone που θα αντεξει 1 χρονο στα χερια μου....

Στη θέση σου, αν είχα το Α5 2016 (το οποίο είναι και ομορφο και αξιόλογο), θα περίμενα μερικούς μήνες ακόμα. Κάτι μου λέει πως μεσα στο 2017 θα δούμε ακόμα πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στη χειρότερη αγοράζεις το Honor 8 σε αρκετά καλύτερη τιμή! ;)

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το παραγγειλα σημερα απο το Mytel.για να δουμε,αν θα το εχω αυριο θα γραψω καποιες εντυπωσεις.σε μπλε εννοειται,οσο δε για το vs με το p9,προσωπικα σαν εμφανιση προτιμω το honor 8.ασε που δεν νομιζω να ειναι και τοσο καλυτερο το p9.

και το αστειο?σε οσα βιντεακια εχω δει,το λιτο honor μοιραζει πονο σε κινητα διπλασιας αξιας,μαζι με το κινητο του avatar μου και φυσικα και στο νεο note.

Για τη μπαταρία θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε. Έχω διαβάσει από κορυφαίες κριτικές, μέχρι κάκιστες...

Ετσι ακριβως σκεφτομαι....

Όχι φίλε μου,έχω παραγγείλει 6κινητά από το συγκεκριμένο site αλλά ποτέ δε χρειάστηκε κανένα από αυτά κάποιο service.Εσύ έχεις καμιά δυσάρεστη εμπειρία με το συγκεκριμένο site;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης,γνωρίζει κάποιος κανένα αξιόπιστο site από Κίνα που να πουλάει αυτή τη στιγμή το honor 8;Χρειάζομαι άμεσα κινητό...

Από το to2c εχω αρνητική άποψη αφου σε ένα ελαττωματικό κινητό που μου έστειλε ενώ το επέστρεψα κάνανε το κορόιδο για την επιστροφή των χρημάτων και τελικά τα πήρα από PayPal.

Για μένα μόνο vickmall

εμφανίστηκε και στις μεγάλες αλυσίδες

http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Honor-8-White-51090QYH.htm

349 το κινητό από γερμανικο αμαζον, media markt και άλλα γνωστα ιντερνετικά καταστήματα στην Γερμανία, δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Ρε παιδιά η έκδοση AL00 τι διαφορά έχει απ την AL10 που βλέπω στα κινεζομαγαζα? Στην αρχή νόμιζα ότι η AL00 είναι 3/4 GB ram και 32 εσωτερική και η Al10 4gb ram 64 εσωτερική αλλά σε μερικά μαγαζιά είδα και Al00 4gb 64 ram και έχω φρικάρει. (η DL για κίνα μόνο δεν είναι? Μην έχω και έξτρα μπελά στο κεφάλι)

10 Απριλη το εχω παρει!!! Τοτε θα κανει καμια 300αρα και τοτε το Α5 2016 θα εχει κλεισει χρονο.

Φίλτατε έχει ραδιόφωνο (δέκτη) ή άρχισε και η Honor της Samsungνίες;;; (ρωτώ γιατί στα τεχνικά χαρακτηριστικά στο πλαίσιο γράφουν ΟΧΙ....)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Εδώ ένα πρώτο αναλυτικό review.

Honor 8 Smartphone Review

http://www.notebookcheck.net/Honor-8-Smartphone-Review.178600.0.html

Pro

+

very classy casing

+

very solid

+

dual-SIM

+

NFC, USB OTG

+

infrared port

+

fast Wi-Fi

+

decent camera photos

+

very fast fingerprint scanner

+

softkey

+

screen's large color range

+

high performance

+

decent speakers

+

practical battery life

Cons

-

no App2SD

-

mediocre network diversity

-

GPS sometimes sluggish

-

moderate microphone quality

-

screen's extreme bluish tint

-

strong throttling during load

-

relatively high power consumption

Τίμια η πρόταση ειδικά στα λεφτά της αν και χάνει στους τομείς αυτονομία,ποιότητα οθόνης και look and feel από το P9(glossy γυαλί στο Honor έναντι του full aluminum στο P9)

Στα + βέβαια dual sim support,υπέρυθρη θύρα και τα 4gb ram έναντι του P9.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Φίλτατε έχει ραδιόφωνο (δέκτη) ή άρχισε και η Honor της Samsungνίες;;; (ρωτώ γιατί στα τεχνικά χαρακτηριστικά στο πλαίσιο γράφουν ΟΧΙ....)

και στο gsmarena όχι γράφει στα τεχνικά χαρακτηριστικα..

Μπέρδεμα.

Πιστεύω τελικά η πλάστιγγα θα γείρει σε ότι έχει σχέση με την εξωτερική εμφάνιση.

Οι τιμές τους ( μιλώ φυσικά σε σχέση με το p9) είναι πολύ κοντά και ότι λείπει στο ενα το έχει το αλλο.

Παιδιά αντικειμενικά να το δούμε τα 399 τα δίνει κάποιος που δεν εμπιστεύεται ηλεκτρονικές αγορές γενικότερα γιατί με μια μικρή έρευνα αγοράς στο συγκεκριμένο ποσό τι παίζουν και εννοείτε ότι θα έβαζα άλλο ένα +70$ έχουμε στο ίδιο budget το πολύ ανώτερο oneplus 3 αλλά όχι τόσο compact.... P9 καλύτερο σε όλα.... και το καλύτερο smartphone και ποιο ολοκληρωμένο αυτή την στιγμή το s7 με ένα μικρο κόστος παραπάνω.....

Παιδιά αντικειμενικά να το δούμε τα 399 τα δίνει κάποιος που δεν εμπιστεύεται ηλεκτρονικές αγορές γενικότερα γιατί με μια μικρή έρευνα αγοράς στο συγκεκριμένο ποσό τι παίζουν και εννοείτε ότι θα έβαζα άλλο ένα +70$ έχουμε στο ίδιο budget το πολύ ανώτερο oneplus 3 αλλά όχι τόσο compact.... P9 καλύτερο σε όλα.... και το καλύτερο smartphone και ποιο ολοκληρωμένο αυτή την στιγμή το s7 με ένα μικρο κόστος παραπάνω.....

Δεν θα συμφωνήσω.

Καταρχήν το OP δεν το βρίσκω καλύτερο, γιατί πέρα από τα specs σημασία έχει και το stability και η αξιοπιστία. Και το OP ακόμα χρειάζεται δουλειά.

Επίσης, δεν νομίζω πως το P9 είναι καλύτερο σε όλα! Ελαφρώς καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα έχει μόνο. Κατά τα άλλα το Honor 8 δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το P9

Προσωπικά, αν έδινα μεταξύ 350-450 ευρώ θα πήγαινα καρφί στο Honor 8. Διαφορετικά 100 ευρώ παραπάνω και Galaxy S7.

Αναφέρεται πουθενά αν όλο αυτό το γυαλί έχει καμία προστασία;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αναφέρεται πουθενά αν όλο αυτό το γυαλί έχει καμία προστασία;

Απευθειας απο το site της Corning....

https://www.corning.com/gorillaglass/worldwide/en/products-with-gorilla/huawei.html

Αυτο που με ανησυχει οτι δεν υπαρχει καθολου σε μπλε στο σκρουτζ προς το παρων.

Απευθειας απο το site της Corning....

https://www.corning.com/gorillaglass/worldwide/en/products-with-gorilla/huawei.html

Αυτο που με ανησυχει οτι δεν υπαρχει καθολου σε μπλε στο σκρουτζ προς το παρων.

Το μπλε είναι πραγματικό κόσμημα. Εγώ έχω βρει σε αγγελία σφραγισμένο αγορασμένο από Ελληνικό κατάστημα με 330€ αλλά είναι σε άσπρο και το σκέφτομαι.....

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Μετά από chat me thn Σελινα του vickmall βάλανε προς πώληση το honor 8 το μπλε με τα 4 γιγα αλλά στα 420 δολάρια πολλά πιστευω είναι να το πάρεις κανείς από Κίνα

Το μπλε είναι πραγματικό κόσμημα. Εγώ έχω βρει σε αγγελία σφραγισμένο αγορασμένο από Ελληνικό κατάστημα με 330€ αλλά είναι σε άσπρο και το σκέφτομαι.....

Άμα δεν το θες δώσε μου το λινκ να το πάρω εγώ που θέλω

Edited by koystado
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

http://in2mobile.gr/2016/10/06/huawei-honor-8-review/

Και άλλο ένα review

Φαίνεται πολύ ωραία η συσκευή.

Και επειδή το παρακολουθώ στο skroutz πριν μια βδομάδα είχε 399 και σήμερα έφτασε 377.

Λογικά σε κανά μήνα το κινητό θα είναι σούπερ με εκείνη την τιμή που θα πωλείται τότε ;) :P

Huawei Honor 8 32GB

368!!! Η τιμη πεφτει συνεχως...Αμα γινει διαθεσιμο και το μπλε στα σκρουτζαδικα... Απο αυτους που το εχουν τι λεει η μπαταρια και η καταναλωση κυψελης;

Η συσκευή δείχνει πανέμορφη, θα την πάρω σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Πολύ καλό για να είναι αληθινό σωστά;;; το ξέρει κανεις το σιτε;;

http://www.simidady.com/products/huawei-smart-phone-01002001-1/huawei-honor-8-octa-core-kirin-950-android-60-mobile-phone-2-back-camera-3g4g-ram-32g64g-rom-nfc-12744.htm

Δεν θα εδινα ουτε 5 ευρω σε αυτο το site.