CharlessS Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 EMUI5.0 dev δεν δουλεύει τ Bluetooth??εχω ενα ακουστικό Sony που κατά καιρούς το εχω συνδέσει με πολλές συσκευές αλλά με αυτό το τηλ δεν συνδέεται. Δεν το βλέπει καν ... γιατί??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Από σήμερα επιτέλους κάτοχος κι εγώ του τηλεφώνου. Πήρε τη nougat, αλλά συρτάρι εφαρμογών δε βλέπω. Πού υπάρχει αυτό; Edit: Το βρήκα που ήταν. Θα επανέλθω με νέες απορίες... Edited May 8, 2017 by Andreas1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Αυτήν την αυτονομία θέλω στο κινητό μου. Ελπίζω με την βελτιωμένη emui 5 να παραμείνει έτσι γιατί αλλιώς δεν το κουνάω ρούπι. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Αυτήν την αυτονομία θέλω στο κινητό μου. Ελπίζω με την βελτιωμένη emui 5 να παραμείνει έτσι γιατί αλλιώς δεν το κουνάω ρούπι. Με την marshmallow είσαι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Ναι. Είχα βάλει nougat και την 381αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος από την αυτονομία Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Ναι. Είχα βάλει nougat και την 381αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος από την αυτονομία Αν γυρίσω στην MM σύμφωνα με τον οδηγό που υπάρχει εδώ, και έχω κάνει backup, εφόσον κάνω restore θα ξαναστηθεί το κινητό ως είχε ή θα χάσω προγράμματα, ρυθμίσεις κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Τις τελευταίες μέρες διαπίστωσα ότι όταν πατάς το κυκλάκι κάτω στην οθόνη που σε επαναφέρει στην κεντρική σελίδα του κινητού από οπουδήποτε είσαι, αυτό πάει 1 σελίδα μετά. Δεν μπορώ και να ανεβάσω φωτό να δείτε. Όσο έψαξα στις ρυθμίσεις του κινητού δεν κατάφερα κάτι. Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Del_sol Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Τις τελευταίες μέρες διαπίστωσα ότι όταν πατάς το κυκλάκι κάτω στην οθόνη που σε επαναφέρει στην κεντρική σελίδα του κινητού από οπουδήποτε είσαι, αυτό πάει 1 σελίδα μετά. Δεν μπορώ και να ανεβάσω φωτό να δείτε. Όσο έψαξα στις ρυθμίσεις του κινητού δεν κατάφερα κάτι. Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον αυτό; Αν κρατήσεις πατημένη την οθόνη σε βγάζει στις ρυθμίσεις αρχικής εκεί αν κοιτάξεις πάνω θα δεις ότι έχει ένα σπιτάκι. Διάλεξε την σελίδα π θέλεις να είναι η αρχική σου και πάτα πάνω στο σπιτάκι. Αυτό θα μπει σε έναν μπλε κύκλο και θα είσαι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Αν κρατήσεις πατημένη την οθόνη σε βγάζει στις ρυθμίσεις αρχικής εκεί αν κοιτάξεις πάνω θα δεις ότι έχει ένα σπιτάκι. Διάλεξε την σελίδα π θέλεις να είναι η αρχική σου και πάτα πάνω στο σπιτάκι. Αυτό θα μπει σε έναν μπλε κύκλο και θα είσαι κομπλέ Να'σαι καλά φίλε μου, αυτό ήταν!!! Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Γεια σας παιδιά να αναφέρω ένα προβλήμα που μου δημιουργήθηκε σήμερα..ξαφνικά το απόγευμα σήμερα σταμάτησε να δουλεύει το wifi τού κινητου δεν βρίσκει κανένα δυκτιο δεν κάνει καν το κόπο να ψάξει.ειχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Παίδες άκυρο με το που το συνδεσα με τον φορτιστή κατευθείαν έκανε την αυτόματη σάρωση και συνδέθηκε ότι να ναι...ενώ είχε 49 μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Αν γυρίσω στην MM σύμφωνα με τον οδηγό που υπάρχει εδώ, και έχω κάνει backup, εφόσον κάνω restore θα ξαναστηθεί το κινητό ως είχε ή θα χάσω προγράμματα, ρυθμίσεις κλπ; Δεν θυμάμαι. Εγώ πάντως το έστησα απο την αρχή καλού κακού Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 ενδιαφερομαι για αγορα του κινητου. χρηση χωρις πολλες απαιτησεις. θελω να εχει όσο το δυνατον λιγοτερα προβληματα, καλη μπαταρια και καμερα. καμια γνωμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxtou Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 https://www.gizmotimes.com/smartphones/os-updates/huawei-emui-5-1-update-nougat/21472 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Στο firm finder μου λέει ότι βγει 386 έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Φίλος μου παρέλαβε χθες το honor 8 pro, σήμερα το δούλεψα λίγο και μπορώ να πω πως θα είναι το επόμενο μου κινητό μετά το Honor 8 μου http://i63.tinypic.com/2j1kkf4.jpg Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Από τον Δεκέμβρη του 2016 αγορασμένο, μόνο μία ενημέρωση έκανε από το 6 στο 7. Δεν θα έπρεπε να είχε κάνει περισσότερες, έστω ενημερώσεις ασφαλείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Παιδια καλησπερα! Επειδή έγινε το κακό καπου εδω :( ειχα διαβασει οτι στους 3 πρωτους μηνες αλαζει δωρεαν η οθονη ισχυει τελικα και αν ναι πια η διαδικασια λιγο που εψαξα δεν βρηκα κατι. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Κάλεσε στο: 21 1198 8000 θα σου πουν που να το στείλεις και αν στο καλύπτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Υπάρχει επιλογή να απενεργοποιηθεί και να ενεργοποιηθεί η γρήγορη φόρτιση; Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Υπάρχει τρόπος να βάλω τα τραγούδια σε μια playlist με τη σειρά που θέλω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Και μενα κανα 2 φορες που παρατηρησα δεν ενεργοποιηθηκε το fast charging και το εκανα επανεκινηση Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Τελικα ειναι Dual Stand by η Dual Active???Εχω διαβασει διαφορα και επειδη ενας φιλος ενδιαφερετε να το παρει θα ηθελα μια επιβεβαιωση απο τους κατοχους... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Τελικα ειναι Dual Stand by η Dual Active???Εχω διαβασει διαφορα και επειδη ενας φιλος ενδιαφερετε να το παρει θα ηθελα μια επιβεβαιωση απο τους κατοχους... Ευχαριστω Dual Active εξακριβωμένο. Ενώ μιλάω στο ένα νούμερο, με καλούν κανονικά στο δεύτερο και απαντώ αν θέλω. Επίσης, ενώ σερφάρω (με δεδομένα) στο ένα νούμερο, με καλούν κανονικά στο δεύτερο. Όποιος δεν μπορεί να το κάνει, τότε προφανώς κάποιο πρόβλημα έχει η συσκευή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Και εγώ πίσω πιστοποιώ ότι μπορώ να με καλέσω από τη μια κάρτα στην άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts