Jump to content

Honor 8

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

EMUI5.0 dev δεν δουλεύει τ Bluetooth??εχω ενα ακουστικό Sony που κατά καιρούς το εχω συνδέσει με πολλές συσκευές αλλά με αυτό το τηλ δεν συνδέεται. Δεν το βλέπει καν ... γιατί???

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από σήμερα επιτέλους κάτοχος κι εγώ του τηλεφώνου. Πήρε τη nougat, αλλά συρτάρι εφαρμογών δε βλέπω. Πού υπάρχει αυτό;

Edit: Το βρήκα που ήταν. Θα επανέλθω με νέες απορίες...

Edited by Andreas1980

Αυτήν την αυτονομία θέλω στο κινητό μου.

Ελπίζω με την βελτιωμένη emui 5 να παραμείνει έτσι γιατί αλλιώς δεν το κουνάω ρούπι.

e2fc9e3f31568451a26f16e8d376ef1f.jpg16abc8aec7a0ae8de8747faa3ff5a26a.jpg

Αυτήν την αυτονομία θέλω στο κινητό μου.

Ελπίζω με την βελτιωμένη emui 5 να παραμείνει έτσι γιατί αλλιώς δεν το κουνάω ρούπι.

e2fc9e3f31568451a26f16e8d376ef1f.jpg16abc8aec7a0ae8de8747faa3ff5a26a.jpg

Με την marshmallow είσαι ;

Ναι.

Είχα βάλει nougat και την 381αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος από την αυτονομία

Αν γυρίσω στην MM σύμφωνα με τον οδηγό που υπάρχει εδώ, και έχω κάνει backup, εφόσον κάνω restore θα ξαναστηθεί το κινητό ως είχε ή θα χάσω προγράμματα, ρυθμίσεις κλπ;

Τις τελευταίες μέρες διαπίστωσα ότι όταν πατάς το κυκλάκι κάτω στην οθόνη που σε επαναφέρει στην κεντρική σελίδα του κινητού από οπουδήποτε είσαι, αυτό πάει 1 σελίδα μετά. Δεν μπορώ και να ανεβάσω φωτό να δείτε. Όσο έψαξα στις ρυθμίσεις του κινητού δεν κατάφερα κάτι. Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον αυτό;

Τις τελευταίες μέρες διαπίστωσα ότι όταν πατάς το κυκλάκι κάτω στην οθόνη που σε επαναφέρει στην κεντρική σελίδα του κινητού από οπουδήποτε είσαι, αυτό πάει 1 σελίδα μετά. Δεν μπορώ και να ανεβάσω φωτό να δείτε. Όσο έψαξα στις ρυθμίσεις του κινητού δεν κατάφερα κάτι. Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον αυτό;

Αν κρατήσεις πατημένη την οθόνη σε βγάζει στις ρυθμίσεις αρχικής εκεί αν κοιτάξεις πάνω θα δεις ότι έχει ένα σπιτάκι. Διάλεξε την σελίδα π θέλεις να είναι η αρχική σου και πάτα πάνω στο σπιτάκι. Αυτό θα μπει σε έναν μπλε κύκλο και θα είσαι κομπλέ

Αν κρατήσεις πατημένη την οθόνη σε βγάζει στις ρυθμίσεις αρχικής εκεί αν κοιτάξεις πάνω θα δεις ότι έχει ένα σπιτάκι. Διάλεξε την σελίδα π θέλεις να είναι η αρχική σου και πάτα πάνω στο σπιτάκι. Αυτό θα μπει σε έναν μπλε κύκλο και θα είσαι κομπλέ

Να'σαι καλά φίλε μου, αυτό ήταν!!!

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γεια σας παιδιά να αναφέρω ένα προβλήμα που μου δημιουργήθηκε σήμερα..ξαφνικά το απόγευμα​ σήμερα σταμάτησε να δουλεύει το wifi τού κινητου δεν βρίσκει κανένα δυκτιο δεν κάνει καν το κόπο να ψάξει.ειχε κανένας παρόμοιο πρόβλημα??

Παίδες άκυρο με το που το συνδεσα με τον φορτιστή κατευθείαν έκανε την​ αυτόματη σάρωση και συνδέθηκε ότι να ναι...ενώ είχε 49 μπαταρία...

Αν γυρίσω στην MM σύμφωνα με τον οδηγό που υπάρχει εδώ, και έχω κάνει backup, εφόσον κάνω restore θα ξαναστηθεί το κινητό ως είχε ή θα χάσω προγράμματα, ρυθμίσεις κλπ;

Δεν θυμάμαι.

Εγώ πάντως το έστησα απο την αρχή καλού κακού

ενδιαφερομαι για αγορα του κινητου. χρηση χωρις πολλες απαιτησεις.

θελω να εχει όσο το δυνατον λιγοτερα προβληματα, καλη μπαταρια και καμερα.

καμια γνωμη;

Φίλος μου παρέλαβε χθες το honor 8 pro, σήμερα το δούλεψα λίγο και μπορώ να πω πως θα είναι το επόμενο μου κινητό μετά το Honor 8 μου

http://i63.tinypic.com/2j1kkf4.jpg

Greek Android & iOS users (FB group)

Από τον Δεκέμβρη του 2016 αγορασμένο, μόνο μία ενημέρωση έκανε από το 6 στο 7.

Δεν θα έπρεπε να είχε κάνει περισσότερες, έστω ενημερώσεις ασφαλείας;

Παιδια καλησπερα! Επειδή έγινε το κακό καπου εδω :( ειχα διαβασει οτι στους 3 πρωτους μηνες αλαζει δωρεαν η οθονη ισχυει τελικα και αν ναι πια η διαδικασια λιγο που εψαξα δεν βρηκα κατι.
Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

Υπάρχει επιλογή να απενεργοποιηθεί και να ενεργοποιηθεί η γρήγορη φόρτιση;
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

Τελικα ειναι Dual Stand by η Dual Active???Εχω διαβασει διαφορα και επειδη ενας φιλος ενδιαφερετε να το παρει θα ηθελα μια επιβεβαιωση απο τους κατοχους...

Ευχαριστω

Τελικα ειναι Dual Stand by η Dual Active???Εχω διαβασει διαφορα και επειδη ενας φιλος ενδιαφερετε να το παρει θα ηθελα μια επιβεβαιωση απο τους κατοχους...

Ευχαριστω

Dual Active εξακριβωμένο.

Ενώ μιλάω στο ένα νούμερο, με καλούν κανονικά στο δεύτερο και απαντώ αν θέλω.

Επίσης, ενώ σερφάρω (με δεδομένα) στο ένα νούμερο, με καλούν κανονικά στο δεύτερο.

Όποιος δεν μπορεί να το κάνει, τότε προφανώς κάποιο πρόβλημα έχει η συσκευή του.