Jump to content

Del_sol

Members
  • Δημοσιεύσεις

    61
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Del_sol

  1. Καλησπέρα,έχει κάνει κάποιος αλλαγή μπαταρίας να μου πει αν είδε διάφορα ;επίσης ξέρει κάποιος τι μπαταρία βάζουν συνήθως; Επειδή ψήνομαι να του κάνω ένα φρεσκάρισμα αλλά με αγχώνει το γεγονός ότι κάποιος θα ανοίξει το κινητό μου και θα του κάνει κάποιο σημάδι η θα μου βάλει μια μουφα μπαταρία γιατι 1.5 χρόνο τώρα είναι πένα. επίσης τι τιμές παίζουν ;στα Χανιά μου ζητάνε 35 ευρώ .
  2. Ωραίος,ευχαριστώ.
  3. Τα xml του mev που μπορούμε να τα βρούμε.;
  4. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις..εγώ δεν έχω θέμα ότι έχω επιλέξει μου το εμφανίζει .
  5. Ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας...εγώ το αγόρασα 8/19 και έχω κάθε μέρα 250-300 ειδοποιήσεις 20-25 τηλέφωνα αρκετό π@παρισμα σε social και μου βγάζει 18-20 ώρες αναμονή και 5-7 ώρες οθόνη κάθε μέρα..αλλά δεν το φορτίζω ποτέ στην διάρκεια της νύχτας..
  6. Η σωστή φόρτιση λένε ότι είναι 20-80 αλλά ποιος το κάνει;μπορεί να είχες μεγάλο battery drain από κάποια κολλημένη εφαρμογή στον παρασκήνιο..μην αγχώνεσαι για 1 φορά,αν στο κάνει συνέχεια κάνε αλλαγή με 35 ευρώ θα κάνεις δουλίτσα.
  7. Εμένα πάντως μετά από επαναφορά στρώσαμε σχεδόν όλα τα θέματα που είχα ..η μπαταρία με αρκετά βαριά χρήση μου βγάζει εύκολα 15-17 ώρες αναμονή και 5-6:30 ώρες οθόνη.γνωμη αν κάνεις επαναφορά κάντο καθαρά ..σαν καινούρια συσκευή μην κάνεις restore τίποτα μόνο επαφές..
  8. εγώ χρησιμοποιώ του burial με τα config από την σελίδα του γενικά είμαι ικανοποιημένος δεν έχω δει τρελές διάφορες αλλά σε γενικά επίπεδα έχει μια μικρή βελτίωση.
  9. Οκ κομπλέ συνήθως είναι τα πάντα ανοιχτά και κάπου τόσο καταναλώνει και εμένα με συνδεμένο ρολόι ..απλά ήθελα να κάνω ένα συγκριτικό μιας και κλείνει 1.5 χρόνο περίπου.
  10. Καλησπέρα,πόση μπαταρία καταναλώνει το κινητό σας σε κατάσταση αναμονής την νύχτα ; έχει παρατηρήσει κανείς ;
  11. Μόλις τώρα ..σε eu.. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  12. Κάποια στιγμή χθες διάβασα σε ένα site ότι είναι delayed η ευρωπαϊκή.. μπορεί να παίζει ρόλο και οτι έχουνε φύγει σε διακοπές στην Κίνα..
  13. Eu;ή global; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  14. Betta να φανταστώ έτσι; Όχι stable ..
  15. Αν εννοείς στο ρολόι πας θυμίσεις -οθόνη -οθόνη κλειδώματος και επιλέγεις.
  16. Εμένα σε mi 9t pro δουλεύουν όλα κανονικά .. δοκίμασες να κλειδώσεις την εφαρμογή στην καρτέλα των ανοιχτών εφαρμογών;
  17. Το βράδυ τα είχα όλα κλειστά για αυτό το δείχνει έτσι το διάγραμμα . Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  18. Με κλειστά όλα και εμένα τόσο καταναλώνει..αλλά χωρίς aod με ανοιχτά wifi- Bluetooth καταναλώνει περίπου 10% και ότι ειδοποιήσεις έρθουν από Instagram gmail κτλ .
  19. Καλησπέρα.Μπορει κάποιος να ανεβάσει τα στατιστικά της μπαταρίας του να κάνουμε καμιά σύγκριση;πόσο είναι λογικό να αντέχει το κινητό σε μια μέρα με νορμάλ χρίση;πόσες ώρες οθόνη πρέπει να έχει περίπου για να είναι φυσιολογικό;επίσης σε standby το βράδυ πόση μπαταρία καταναλώνει;
  20. Δεν ξέρω..και εγώ έχω τα πάντα ανοιχτά γιατί τα χρειάζομαι.ισως φταίει που δεν έχω κάνει επαναφορά σχεδόν ένα χρόνο που το έχω ..και μπορεί να μην έχει κάτσει καλά στην μεγάλη αναβάθμισης.
  21. Eμένα βγάζει το πολύ έξι ώρες sot.Χθες έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις γιατί τα είχα αφήσει όλα να τρέχουν αυτόματα τώρα θα δούμε :X
  22. πρέπει να γυρίσει στην περιοχή του κινητού σου σε Ινδία εμένα έτσι ενεργοποιήθηκε.Μετά γυρνάς Πάλι Ελλάδα.
  23. Ούτε εγώ έχω κάτι και τσεκαρω συνέχεια από τότε
  24. Del_sol

    Honor View 10

    Και εγώ.. Κάποια στιγμή θα έρθει που θα πάει;
  25. Del_sol

    Honor View 10

    Εννοείς την 172-173?τωρα ξεκίνησε και η pie
×
×
  • Create New...