bill_thes Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του Honor 8. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα: 1. Έχω διαβάσει κάποια θέματα με την αυτονομία του. Είναι πρόβλημα; Βγάζει δηλαδή μιάμιση μέρα; Σκέφτομαι και το Huawei Nova και γι'αυτο λένε τα καλύτερα. 2. Είναι πολύ ευαίσθητο σε χτυπήματα και γρατζουνιές; 3. Υπάρχει κάποια λύση για το ραδιόφωνο; 4. Κάτι πιο γενικό: Πιστεύετε ότι αξίζει γενικά τα λεφτά του; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. 1. με βαριά χρηση βγαζει μια μερα, με πιο ήπια μπορει και δυο.. ειναι στο μέσο όρο η μπαταρία με τα υπόλοιπα 2. το έχω με θήκη και γυαλί απο την πρώτη μέρα, δεν ρισκάρω να το αφήσω γυμνό γιατί γλιστράει πολύ 3. μέσω ιντερνετικής εφαρμογής μόνο ή με bluetooth με ενσωματωμένο ράδιο 4. ναι αξίζει, ειναι απο τις καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Νταξει κράτησα 2 μέρες την 7αρα απλά δεν παλεύεται η κατάσταση με την αυτονομία μετα'βιας έβγαλα 3:30 ώρες οθόνη με βαριά χρήση ούτε το honor 6 μου στα τελευταία του έτσι. Πραγματικά στεναχωρήθηκα σπεύδω να γυρίσω σε 6αρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Νταξει κράτησα 2 μέρες την 7αρα απλά δεν παλεύεται η κατάσταση με την αυτονομία μετα'βιας έβγαλα 3:30 ώρες οθόνη με βαριά χρήση ούτε το honor 6 μου στα τελευταία του έτσι. Πραγματικά στεναχωρήθηκα σπεύδω να γυρίσω σε 6αρα Αααα εσύ είσαι καλός... Απο 100% στα 29% μόνο με WiFi http://i65.tinypic.com/2qk5bar.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Εγώ παιδιά έκανα rollback σε Marshmallow και το κινητο είναι μακράν καλύτερα σε αυτονομία αλλά και στα notifications (είχα θεμα με το whatsapp στο Nougat) Το συνιστω παντός Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Νταξει κράτησα 2 μέρες την 7αρα απλά δεν παλεύεται η κατάσταση με την αυτονομία μετα'βιας έβγαλα 3:30 ώρες οθόνη με βαριά χρήση ούτε το honor 6 μου στα τελευταία του έτσι. Πραγματικά στεναχωρήθηκα σπεύδω να γυρίσω σε 6αρα Ακριβώς την ιδια εικόνα είχα σε σύγκριση όπως λες με το honor 6. Δεν πιστεύω πάντως πως είναι θέμα της nougat, αλλά της emui 5.1 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Ακριβώς την ιδια εικόνα είχα σε σύγκριση όπως λες με το honor 6. Δεν πιστεύω πάντως πως είναι θέμα της nougat, αλλά της emui 5.1 Δεν ξέρω τι θα κάνουν αλλά είναι ντροπή να βρουν τι φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Με τη Marshmallow η αυτονομία του θεωρείται ικανοποιητική; Βγάζει δηλαδή 1 μέρα άνετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolakias95 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Αααα εσύ είσαι καλός... Απο 100% στα 29% μόνο με WiFi http://i65.tinypic.com/2qk5bar.jpg Nougat είσαι έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Με τη Marshmallow η αυτονομία του θεωρείται ικανοποιητική; Βγάζει δηλαδή 1 μέρα άνετα; Πολύ άνετα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 ποιο ειναι το τελευταιο update ? 380 ? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 ποιο ειναι το τελευταιο update ? 380 ? ναι αλλα δεν το πηραμε ολοι ακομα... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Ναι... 380 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Με τη Marshmallow η αυτονομία του θεωρείται ικανοποιητική; Βγάζει δηλαδή 1 μέρα άνετα; 5-6 ώρες SOT Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Επειδή εγώ έχω πάρει nougat με το που παρέλαβα το κινητό, η πιο κάτω αυτονομία σας φαίνεται λίγη; Σημειωτέον ότι σήμερα μίλησα σχεδόν μία ώρα στο κινητό και το bt είναι συνέχεια ανοικτό.. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Σε σχέση με αυτό , ναι είναι λιγο Το Bluetooth ανοικτό ως τις τέσσερις το απόγευμα και 45 λεπτά τηλεφωνικές κλήσεις. Και φυσικά το βράδυ δεν πρόκειται να το βάλω στην φόρτιση. Άνετα βγάζει και την αυριανή μέρα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Μονόδρομος δηλαδή η υποβάθμιση σε Marsh? Ίσως το τραβήξω λίγο ακόμα να δω μήπως στρώσει.. βέβαια, ελάχιστα ανοικτά τα δεδομένα.. Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Εγώ πάντως ξανά έβαλα την 6αρα. Στο 7 δεν μου άρεσε τόσο η μπάρα όσο και το περιβάλλον. Επίσης η μπαταρία τώρα που ξανά γύρισα στην 6 κραταει περισσότερο. Ελπίζω σε ένα πιο σοβαρό update στο 7 και όχι τόσο βιαστικά από την Huawei για να λένε ότι κάναμε την αναβάθμιση Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Nougat είσαι έτσι? Ναι, είμαι απο τους πρώτους που παραπονιούνται για την αυτονομία, το καλύτερο είναι ότι κάνω rollback αλλά απο την περιέργεια μου μετά απο λίγες μέρες ξανά βάζω την 7ρα μπας και βρω κανένα άλλο πρόβλημα ή διορθώσω την αυτονομία... Σε σχέση με αυτό , ναι είναι λιγο Το Bluetooth ανοικτό ως τις τέσσερις το απόγευμα και 45 λεπτά τηλεφωνικές κλήσεις. Και φυσικά το βράδυ δεν πρόκειται να το βάλω στην φόρτιση. Άνετα βγάζει και την αυριανή μέρα Προφανώς μόνο κλήσεις κάνεις με το κινητό και ίντερνετ αλλιώς πραγματικά αγοράζω το δικό σου... Edited April 5, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ανάλογα την μερα. Συνήθως έχω πεντέμιση έως έξι ώρες οθόνης αλλά σε διάστημα δύο ημερών ( δηλαδη περίπου τρεις ώρες οθόνης την ημέρα) 4G πιο λίγο πλέον αφού σπάνια θα το έχω ανοικτό όλη μέρα ( συνήθως όταν περιμένω κάτι ) πράγμα που θα ρίξει την ώρες ενεργής οθόνης στις πέντε ώρες ( πάλι δύο η μιάμιση μέρα χρήσης). Το Bluetooth είναι ανοιχτό ως το απόγευμα που γυρίζω σπίτι λόγω συνδέσεις με το αυτοκίνητο. Σήμερα για πρώτη φορά το δοκιμάζω με την λειτουργία εξοικονόμησης της οθόνης ( μείωση ανάλυσης απο 1080 στα 720). Απο έχει το screen shot που έβαλα χτες. Το βράδυ θα ξέρω ως που μπορεί να φτάσει και με αυτόν τον τρόπο. Πάντως αυτή η ρύθμιση δείχνει να αυξάνει την αυτονομία απο 10-15%. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 επιτελους βρηκα που ειναι αυτο το μενου. nougat Β360 Screenshot_20170405-091320 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Η εφαρμογη του καιρου δουλευει ρολοι η δουλευει για λιγο καιρο και μετα σταματαει να ανανεωνει; Το εχω δει σε αρκετες συσκευες χουαγει. Μαλλον προκειται για μπαγκ. Ειχα διαβασει πως και αυτο το κανει. Διορθωθηκε; Το κανει σε ολους; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μια χαρά δούλευε και συνεχίζει να δουλεύει Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μόλις ανακάλυψα γιατί όλοι σας με την 7ρα έχετε καλύτερη αυτονομία. Ταρατατααααααν.... Όσοι έχουν ανεβάσει screenshot χρησιμοποιούν μια κάρτα σιμ σε αντίθεση με μένα που έχω 2. Οπότε αν πάτε στην 6ρα εσείς με την καλύτερη αυτονομία, θα ανακαλύψετε 6 ώρες SOT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Η εφαρμογη του καιρου δουλευει ρολοι η δουλευει για λιγο καιρο και μετα σταματαει να ανανεωνει; Το εχω δει σε αρκετες συσκευες χουαγει. Μαλλον προκειται για μπαγκ. Ειχα διαβασει πως και αυτο το κανει. Διορθωθηκε; Το κανει σε ολους; Και σε μένα το κάνει, και κατέβασα άλλη εφαρμογή για να βλέπω τον καιρό. Παρόλα αυτά, μερικές φορές μου έκανε ανανέωση μόνο όταν είχα ανοιχτό το GPS, για δοκίμασε με αυτή τη ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jorge_nt Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Δοκίμασα να αναβαθμισω σε Android 7 και το πρόβλημα που είχα με τη ζουμαρισμενη καμερα στο ινστα λύθηκε. Στο messenger οχι όμως. Τώρα σχετικά με τη μπαταρία είναι αισθητά μειωμένη η αυτονομία. Πάντως μιλησα στο Facebook με το προφίλ της honor και μ είπαν ότι δεν έχει παρουσιαστεί σε άλλον αυτό το πρόβλημα και να το πάω στο εξουσιοδοτημένο σέρβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts