Jump to content

Honor 8

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να πω δυο λόγια (σιγά μην είναι δύο, θα σας πρήξω) για τη συσκευή καθώς είμαι (ευτυχής) κάτοχος της, από την περασμένη Δευτέρα.

Το τηλέφωνο μου το έκαναν δώρο, δεν υπήρχε ανάγκη αγοράς καθώς είχα εδώ και 9 μήνες το υπέροχο, για τις δικές μου ανάγκες, Xiaomi Redmi Note 3 (όχι το pro), οπότε και η σύγκριση θα γίνει βάσει αυτού.

Η εμφάνιση και η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία. Υπέροχη αίσθηση να το κρατάς, δίνει την εντύπωση πολύ premium συσκευής. Γυαλί μπρος πίσω, αλουμίνιο στο πλάι, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Έχω το άσπρο χρώμα, θα προτιμούσα βέβαια το μπλε που για μένα όταν έρθει θα κάνει πάταγο.

Οθόνη. Εντυπωσιακή με πολύ καλή φωτεινότητα, αν και λίγο μου κακοφάνηκε η μετάβαση από 5,5 σε 5,2 ίντσες. Ας είναι θα το καταπιώ.

Μπαταρία. Είναι νωρίς ακόμα, μόνο 4 φορτίσεις του έχω κάνει αλλά είναι σαφώς υποδεέστερη από του Mi, μία μέρα την βγάζει άνετα πάντως. Μεγάλο προσόν η γρήγορη φόρτιση του. Σε μία ωρίτσα είσαι κομπλέ. Επίσης πλεονέκτημα και η θύρα usb-c που εκτός από τις δυνατότητες που έχει, για μένα τον γιδοβοσκό που κατάφερνα σχεδόν πάντα να βάλω το mini usb με την τρίτη προσπάθεια, τώρα ξέρω ότι με την πρώτη είμαι ΟΚ. Μείον βέβαια ότι προς το παρόν δεν έχω 652 φορτιστές εύκαιρους στο σπίτι και τη δουλειά να το φορτίζω όποτε θέλω.

Led ειδοποιήσεων. Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω στο viber ενώ έρχονται κανονικά τα μηνύματα και εμφανίζονται στην μπάρα ενημερώσεων, δεν ανάβει το led. Μάλλον θα πρέπει να ζήσω με αυτό.

Camera. Εδώ είναι τα καλά. Πολύ όμορφες φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες. Πολύ καλύτερες (όχι σε ανάλυση, αλλά σε ποιότητα) από του Mi αλλά και από το Samsung A5 της γυναίκας μου. Δεν έχω βέβαια μέτρο σύγκρισης με ναυαρχίδες όπως το S6 ή το iphone που αντιλαμβάνομαι ότι θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης έχει άφθονες ρυθμίσεις για αυτούς που θέλουν να ψαχτούν και πολλά εφέ για editing των φωτογραφιών με ένα κλικ. Να φανταστείτε ότι με πολύ λίγο πειραματισμό ακόμα και εγώ δείχνω αν όχι όμορφος, τουλάχιστον αποδεκτός στις selfies μου.

Εμπειρία χρήσης. Εδώ είναι τα καλύτερα. Το τηλέφωνο είναι σφαίρα σε ότι του ζητηθεί. Πολύ γρήγορο άνοιγμα όλων των εφαρμογών, στην πλοήγηση στο internet και γενικά στα πάντα. Η αίσθηση όταν το δουλεύεις είναι τέλεια στα πάντα. Είχα την εντύπωση ότι το fingerprint του Mi ήταν πολύ γρήγορο (και είναι), αλλά στο Honor 8 είναι κυριολεκτικά ακαριαίο. Να σημειώσω ότι επίτηδες δεν έχω κάνει επανεκκίνηση στο τηλέφωνο εδώ και 3 μέρες, περιμένοντας μάταια να επισημάνω κάποια καθυστέρηση, κάποιο, έστω και ανεπαίσθητο, lag. Δεν θα αναφερθώ σε benchmarks, antutu κλπ, δεν με απασχολούν, με ενδιαφέρει το πώς ανταποκρίνεται η συσκευή στα χέρια μου σε ότι της ζητήσω. Όποιος θέλει ας τα βρει από αλλού. Επίσης δεν παίζω παιχνίδια και δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες για την απόκριση σε αυτά.

Τι ξέχασα; Α ναι για όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει ως dual sim, ο τύπος αυτών είναι και για τις 2 θέσεις nano sim και όχι 1 nano, 1 micro όπως αναφέρεται εσφαλμένα σε πολλά sites (ακόμα κι εδώ στην πρώτη σελίδα).

Σας είπα ότι είναι πολύ πολύ όμορφο; (σας το είπα αλλά τι να λέει, το ξαναγράφω γιατί μπορώ).

Έχω και NFC, πάμε μια βόλτα; :lol:

Πως δουλεύει η διπλή sim ?Δηλαδή, μιλάς στην πρώτη γραμμή και σε καλούν στην δεύτερη,πατάς κάποιο κουμπί για να σηκώσεις την δεύτερη,και μετά αν θέλεις να αφήσεις σε αναμονή την δεύτερη μπορείς να ξαναγυρίσεις στην πρώτη γραμμή?Η ποιότητα και η ένταση του ακουστικού είναι ικανοποιητική?Εχει την δυνατότητα να απομονώνει το μικρόφωνο ή τα hands free τους εξωτερικούς θορύβους?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάποιος που το έχει μπορεί να μου πει αν έχει VoLTE; Απ: όσο ξέρω το P9 έχει μετά το τελευταίο update και έλεγα μιας και μοιάζουν κάπως και επειδή αυτό είναι και πιο καινούριο μήπως έχει.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Με ενδιαφέρει και εμένα αυτη η συσκευή και περιμένω τις γιορτές για καμια προσφορά (δύσκολο βέβαια καθότι είναι νέα συσκευή) από public.

lefkaditis, με dual sim ( όχι dual active) όταν μιλάς στο ένα νούμερο το δεύτερο φαίνεται κλειστό. Μόλις τελειώσεις την κλήση σου τότε σου έρχεται μήνυμα ότι κάποιος σε κάλεσε στο δεύτερο νούμερο.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161111/32b2a8c94c40717015a051fe24ea794c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161111/f70f0298440837488f196a7feda1385f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161111/f82f4c30791075567e9130a8971fbd5c.jpg

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ καλές φώτο και ωραία τα χρώματα.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Με ενδιαφέρει και εμένα αυτη η συσκευή και περιμένω τις γιορτές για καμια προσφορά (δύσκολο βέβαια καθότι είναι νέα συσκευή) από public.

lefkaditis, με dual sim ( όχι dual active) όταν μιλάς στο ένα νούμερο το δεύτερο φαίνεται κλειστό. Μόλις τελειώσεις την κλήση σου τότε σου έρχεται μήνυμα ότι κάποιος σε κάλεσε στο δεύτερο νούμερο.

Αρα δεν είναι dual active όπως αναφέρθηκε...........

http://www.gsmarena.com/huawei_honor_8-8195.php

Για dual stand by αναφέρει.

Δεν το βρίσκω και τόσο τραγικό, προσωπικά.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ούτε και εγω. Η πλειοψηφία των δίκαρτων συσκευών είναι dual stand by. Η dual active είναι πολυτέλεια!

http://www.gsmarena.com/huawei_honor_8-8195.php

Για dual stand by αναφέρει.

και τα honor 6,7 τα έχει standby, επειδή όμως και τα δύο είναι active δεν πιστεύω ότι το 8 είναι standby

Δεν το βρίσκω και τόσο τραγικό, προσωπικά.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ούτε και εγω. Η πλειοψηφία των δίκαρτων συσκευών είναι dual stand by. Η dual active είναι πολυτέλεια!

Αν δεν σας ενδιαφέρει η χρέωση που γίνεται σε σας σαφώς και να μην σας απασχολεί.

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Την πολυτέλεια θέλουμε, παράδειγμα τα samsung 3212-6112, αλλά τώρα ποια, σε έκδοση android ζητάμε.

Edited by lefkaditis

και τα honor 6,7 τα έχει standby, επειδή όμως και τα δύο είναι active δεν πιστεύω ότι το 8 είναι standby

Έτσι.. ότι huawei έχω πάρει είναι active αλλά όλα τα σαιτ τα έχουν σαν standby.. νομίζω δεν τους ενδιαφέρει πολύ και δεν το ψάχνουν το θέμα.

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Έτσι.. ότι huawei έχω πάρει είναι active αλλά όλα τα σαιτ τα έχουν σαν standby.. νομίζω δεν τους ενδιαφέρει πολύ και δεν το ψάχνουν το θέμα.

Δεν είναι τα Huawei ACTIVE όλα..... Κάποιες σειρές HONOR μόνο...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

ε

Δεν είναι τα Huawei ACTIVE όλα..... Κάποιες σειρές HONOR μόνο...

P8 Max αναφέρεται σαν stdy είναι ACTIVE... P7 το ίδιο... και δεν είναι Honor..άρα δεν ειναι μόνο τα Honor.

Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core

Αρα δεν είναι dual active όπως αναφέρθηκε...........

Ειναι Dual Active δοκιμασμενα!Γιατι το αναφερουν Dual Standby δεν μπορω να το καταλαβω.

Ειναι Dual Active δοκιμασμενα!Γιατι το αναφερουν Dual Standby δεν μπορω να το καταλαβω.

Και το Note 8 που πηρα τα ιδια λενε και ειναι active ,το εχω πλεον σαν βασικο μου δικαρτο.

Αν δεν σας ενδιαφέρει η χρέωση που γίνεται σε σας σαφώς και να μην σας απασχολεί.

Από να έχουμε χρέωση. Δεν υπάρχει αυτο που λες.

ε

P8 Max αναφέρεται σαν stdy είναι ACTIVE... P7 το ίδιο... και δεν είναι Honor..άρα δεν ειναι μόνο τα Honor.

Για αυτό το γράφω για διευκρίνηση ότι δεν είναι όλα τα Huawei ACTIVE το ίδιο ισχύει και για την θυγατρική HONOR

Από να έχουμε χρέωση. Δεν υπάρχει αυτο που λες.

Τι εννοείς;

Ότι σε μη ACTIVE δεν έχεις χρέωση αν σε καλεσουν στη 2η sim και απαντήσεις;

Αν ναι για κοίταξε το και ξαναελα....

Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Για αυτό το γράφω για διευκρίνηση ότι δεν είναι όλα τα Huawei ACTIVE το ίδιο ισχύει και για την θυγατρική HONOR

Τι εννοείς;

Ότι σε μη ACTIVE δεν έχεις χρέωση αν σε καλεσουν στη 2η sim και απαντήσεις;

Αν ναι για κοίταξε το και ξαναελα....

Σε dual stand by γίνεται εκτροπή κλήσης και είναι σαν να παίρνεις εσύ τηλέφωνο στον άλλο σου αριθμό. Οπότε, ναι, υπάρχει χρέωση.

Edited by panoszavra
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Σε dual stand by γίνεται εκτροπή κλήσης και είναι σαν να παίρνεις εσύ τηλέφωνο στον άλλο σου αριθμό. Οπότε, ναι, υπάρχει χρέωση.

Πες τα γιατί θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω....

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

γίνεται εκτροπή αν εσύ θέλεις να γίνει εκτροπή, αν δεν θέλεις απλά θα είναι σαν να το έχεις κλειστό όταν μιλάς στον ένα από τους δύο αριθμούς, οπότε όχι, καμία χρέωση δεν θα έχεις αν δεν θέλεις

Πότε ακριβώς συμβαίνει αυτό; Σε dual stand by δικαρτο που χρησιμοποιώ κάνα χρόνο τώρα δεν με έχει χρεώσει ποτέ για εκτροπή κλήσης.

Πότε ακριβώς συμβαίνει αυτό; Σε dual stand by δικαρτο που χρησιμοποιώ κάνα χρόνο τώρα δεν με έχει χρεώσει ποτέ για εκτροπή κλήσης.

την εκτροπή πρέπει να την ενεργοποιήσεις εσύ

γίνεται εκτροπή αν εσύ θέλεις να γίνει εκτροπή, αν δεν θέλεις απλά θα είναι σαν να το έχεις κλειστό όταν μιλάς στον ένα από τους δύο αριθμούς, οπότε όχι, καμία χρέωση δεν θα έχεις αν δεν θέλεις

Σωστά, αυτό είναι κατανοητό.

Συγγνώμη αν επανέρχομαι αλλά επειδή ξέρω πως οι περισσότεροι δεν κάνουν ούτε σελίδα πίσω σε κάποιο θέμα, επανέρχομαι και ρωτώ το εξής, μπορεί κάποιος που το εχει να μου πει αν έχει VoLTE; Απ' όσο ξέρω το P9 έχει μετά το τελευταίο update και έλεγα μιας και μοιάζουν κάπως και επειδή αυτό είναι και πιο καινούριο μήπως έχει.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ