panas_p9 Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Αφού λοιπόν τα skroutzομάγαζα "δεν ξέρουν" τι αγοράζουν και τι πουλάνε και στη στραβή κάνουν τους κινέζους, μπορείτε κι εσείς να κάνετε το ίδιο: κάνεις ηλεκτρονικά την παραγγελία, ανοίγεις με πολύ προσοχή τη συσκευασία ώστε να ξανακλείνει (απ' ότι θυμάμαι η ταινία δεν είναι ασφαλείας), κι αν είναι branded το ξανακλείνεις να μη φαίνεται ανοιγμένο, το πας πίσω και ζητάς τα λεφτά σου... Το public έχει unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoRnStyleZ Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Αφού λοιπόν τα skroutzομάγαζα "δεν ξέρουν" τι αγοράζουν και τι πουλάνε και στη στραβή κάνουν τους κινέζους, μπορείτε κι εσείς να κάνετε το ίδιο: κάνεις ηλεκτρονικά την παραγγελία, ανοίγεις με πολύ προσοχή τη συσκευασία ώστε να ξανακλείνει (απ' ότι θυμάμαι η ταινία δεν είναι ασφαλείας), κι αν είναι branded το ξανακλείνεις να μη φαίνεται ανοιγμένο, το πας πίσω και ζητάς τα λεφτά σου... Το public έχει unbranded. Το κουτί είναι σφραγισμένο με ζελατίνα. Θες δεν θες θα φανεί ότι έχει ανοιχτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_p Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλημέρα δυστυχώς δεν μπορώ να εχς πρόσβαση στα αρχεία που εχετε ανεβάσει μου ζητήτε κωδικός πρόσβασης please help me ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ευχαριστώ πολυ για τον κοπο σου αν δεν κάνει κοπώ καποιος mod να το κάνει Pin on main topic :) Καλημέρα δυστυχώς δεν μπορώ να εχς πρόσβαση στα αρχεία που εχετε ανεβάσει μου ζητήτε κωδικός πρόσβασης please help me Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Αφού λοιπόν τα skroutzομάγαζα "δεν ξέρουν" τι αγοράζουν και τι πουλάνε και στη στραβή κάνουν τους κινέζους, μπορείτε κι εσείς να κάνετε το ίδιο: κάνεις ηλεκτρονικά την παραγγελία, ανοίγεις με πολύ προσοχή τη συσκευασία ώστε να ξανακλείνει (απ' ότι θυμάμαι η ταινία δεν είναι ασφαλείας), κι αν είναι branded το ξανακλείνεις να μη φαίνεται ανοιγμένο, το πας πίσω και ζητάς τα λεφτά σου... Το public έχει unbranded. Ναι στο public είναι και τημη στο Θεό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 (edited) Καλημέρα δυστυχώς δεν μπορώ να εχς πρόσβαση στα αρχεία που εχετε ανεβάσει μου ζητήτε κωδικός πρόσβασης please help me ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα δυστυχώς δεν μπορώ να εχς πρόσβαση στα αρχεία που εχετε ανεβάσει μου ζητήτε κωδικός πρόσβασης please help me Σε ποιά αρχεία δεν έχεις πρόσβαση? Πως προσπαθείς να τα κατεβάσεις? Τώρα τα ξανά κοίταξα και κατεβαίνουν κανονικά. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Edited February 13, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xhrisavg Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Παιδια καλησπερα σημερα πηρα το p9lite και δεν μπορώ να κάνω λογαριασμό για να μπω στο play store .... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Ναι στο public είναι και τημη στο Θεό Καλησπέρα, η τιμή είναι όντως στο θεό, απλά απάντησα στο φίλο που αναρωτιόταν. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αντιμετωπίζω ένα θέμα με την camera του και μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν έχω δει να αναφέρεται κάπου...Το φαινόμενο των κόκκινων ματιών είναι πάρα πολύ έντονο και δεν υπάρχει καμία επιλογή διόρθωσης ούτε εκ των υστέρων. Πως το αντιμετωπίζετε εσείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλησπέρα, η τιμή είναι όντως στο θεό, απλά απάντησα στο φίλο που αναρωτιόταν. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αντιμετωπίζω ένα θέμα με την camera του και μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν έχω δει να αναφέρεται κάπου...Το φαινόμενο των κόκκινων ματιών είναι πάρα πολύ έντονο και δεν υπάρχει καμία επιλογή διόρθωσης ούτε εκ των υστέρων. Πως το αντιμετωπίζετε εσείς? ποτέ δεν μου το παρουσίασε (καλά προφανώς και ποτέ δεν χρησιμοποιούσα flash καθώς το flash στα smartphone μόνο για φακό κανουν και αν) εκτός και αν σου κάνει χωρείς flash τοτε εχει θεμα το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 ποτέ δεν μου το παρουσίασε (καλά προφανώς και ποτέ δεν χρησιμοποιούσα flash καθώς το flash στα smartphone μόνο για φακό κανουν και αν) εκτός και αν σου κάνει χωρείς flash τοτε εχει θεμα το κινητό Δυστυχώς, είναι ακατόρθωτο να βγάλεις πιτσιρίκια το βράδυ στο σπίτι χωρίς φλας. Όχι ότι 2 compact των 250-400€ τα καταφέρνουν καλύτερα, αλλά έχουν την επιλογή για τα κόκκινα μάτια. Πουθενά δεν έχω δει να αναφέρεται κάτι σχετικά, εκτός αν ο ανταγωνισμός (s7) το έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Καλησπέρα, η τιμή είναι όντως στο θεό, απλά απάντησα στο φίλο που αναρωτιόταν. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αντιμετωπίζω ένα θέμα με την camera του και μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν έχω δει να αναφέρεται κάπου...Το φαινόμενο των κόκκινων ματιών είναι πάρα πολύ έντονο και δεν υπάρχει καμία επιλογή διόρθωσης ούτε εκ των υστέρων. Πως το αντιμετωπίζετε εσείς? Κράτησε πατημένο το πλήκτρο του κλείστρου να εστιάσει και όταν θέλεις άφησέ το. Θα κάνει διπλή αναλαμπή το φλας, ακριβώς για τα κόκκινα μάτια. Αν κάνεις και πιο πριν τατς σε ένα σημείο στην οθόνη (κάδρο) τότε θα κάνει εστίαση και φωτομέτρηση στο συγκεκριμένο σημείο και μετά θα τραβήξει. Sent from my Huawei P9 using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Κράτησε πατημένο το πλήκτρο του κλείστρου να εστιάσει και όταν θέλεις άφησέ το. Θα κάνει διπλή αναλαμπή το φλας, ακριβώς για τα κόκκινα μάτια. Αν κάνεις και πιο πριν τατς σε ένα σημείο στην οθόνη (κάδρο) τότε θα κάνει εστίαση και φωτομέτρηση στο συγκεκριμένο σημείο και μετά θα τραβήξει. Sent from my Huawei P9 using Tapatalk. Θα το δοκιμάσω, σ'ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 εχω κατεβασει την nougat απο το hicare,αλλα βλεπω καποιες ασταθιες σε μερικες εφαρμογες.αν εχω καταλαβει καλα αυτη δεν ειναι η τελικη-επισημη rom κ αναμενουμε κατι αλλο?ειμαι στην 360. Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bili_xatzi Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 και γω παρατηρω αρκετα bugs. παραδειγμα στην εφαρμογη του fb εβαλα να παιξει ενα βιντεακι βγηκα απτην εφαρμογη και συνεχιζε να ακουγεται η μουσικη του. σκοτωσα την εφαρμογη και ακομα επαιζε. κλειδωσα το τηλεφωνο και επεμενε αναγκαστηκα να κανω reboot Παράθεση sent from my huawei p9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mortum Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 εχω κατεβασει την nougat απο το hicare,αλλα βλεπω καποιες ασταθιες σε μερικες εφαρμογες.αν εχω καταλαβει καλα αυτη δεν ειναι η τελικη-επισημη rom κ αναμενουμε κατι αλλο?ειμαι στην 360. Ναι εχουν ηδη βγει η 361 και 378, ειχα βαλει και εγω την 360 και εκανα rollback και πηγα 182 παλι, τωρα στο hicare μου βγαζει την 378 αλλα δεν την εχω βαλει ακομα, μπορει να την δοκιμασω σε μια εβδομαδα που εχω αδεια, τωρα δεν εχω χρονο για στησιμο ξεστησιμο και τετοια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) εχω κατεβασει την nougat απο το hicare,αλλα βλεπω καποιες ασταθιες σε μερικες εφαρμογες.αν εχω καταλαβει καλα αυτη δεν ειναι η τελικη-επισημη rom κ αναμενουμε κατι αλλο?ειμαι στην 360. :blink: Την 360 πως την κατέβασες? Αφού βγάζει την 378. Και (ίσως) μέχρι να βγει ΟΤΑ προς τα εδώ κάτω, να πάρει και άλλη αναβάθμιση.;) Edited February 15, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Πλεονέκτημα είναι τημη μειονέκτημα είναι σχεδόν ανύπαρκτα updates και αν χαλάσει το κλαιςγια ποιο λογο το κλαις;ειμαι ασχετος και θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για τα branded. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 :blink: Την 360 πως την κατέβασες? Αφού βγάζει την 378. Και (ίσως) μέχρι να βγει ΟΤΑ προς τα εδώ κάτω, να πάρει και άλλη αναβάθμιση.;) την 360 μου εβγαζε το προγραμμα κ τωρα μου λεει οτι εχω την τελευταια αναβαθμιση,πρεπει να κανω κατι για να παρω μια πιο προσφατη εκδοση? Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Τι custom έχεις? Sent from my Huawei P9 using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι αν δεν ανοίξουν οι εφαρμογές viber κ Facebook lite, μετά από κάποια ώρα ή μετά από restart δεν τρέχουν γιατί τις σκοτώνει με αποτέλεσμα να μην παίρνω τα μηνύματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Καλησπέρα! Υπαρχει καποιος τροπος ? Οχι μεσω root να μπορεσω να κανω install το nougat firmware...? Οσες φορες προσπαθησα μεσω dload μου βγαζει fail... Μπορείτε να βοηθησετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 (edited) Το hi-care δεν στο βγάζει? Τι custom έχεις? Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Edited February 18, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdianos Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Πήρε κανείς αναβάθμιση εκτός απο Hicare? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Πήρε κανείς αναβάθμιση εκτός απο Hicare? Δες το μύνημα #1622. Με παραξενευει πάντως που αν και για custom 432 δεν έχω δει κάτι πέραν αυτού του μηνύματος. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι αν δεν ανοίξουν οι εφαρμογές viber κ Facebook lite, μετά από κάποια ώρα ή μετά από restart δεν τρέχουν γιατί τις σκοτώνει με αποτέλεσμα να μην παίρνω τα μηνύματα? Διαχείριση συσκευης-προστατευομενες εφαρμογές Κ τικαρε αυτά που θες να μένουν ανοιχτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι αν δεν ανοίξουν οι εφαρμογές viber κ Facebook lite, μετά από κάποια ώρα ή μετά από restart δεν τρέχουν γιατί τις σκοτώνει με αποτέλεσμα να μην παίρνω τα μηνύματα? Διαχείριση συσκευης-προστατευομενες εφαρμογές Κ τικαρε αυτά που θες να μένουν ανοιχτα Καταρχήν σ' ευχαριστώ. Αυτό το έχω κάνει. Απλά το κινητό κατά βούληση αποφασίζει μετά από restart ή μετά από το ultra battery saving να μην ξεκινήσει τις εν λόγω εφαρμογές με αποτέλεσμα να πρέπει να τις εκκινήσω χειροκίνητα. Μετά το πρώτο άνοιγμα οι εφαρμογές όντως μένουν ενεργές αλλά φαίνεται ότι κάποια στιγμή πάλι τις τερματίζει παρόλο που του έχω δηλώσει να μην το κάνει. Εμένα σαν bug μου φαίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts