Jump to content

panas_p9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panas_p9

  1. Εξακολουθώ να μην αντιλαμβάνομαι την πολιτική αυτή. Το προϊόν σταμάτησε 6 μήνες, περίπου, από την έναρξη της παραγωγής του. Μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έβγαλε όλο το κόστος εξέλιξης, παραγωγής και προώθησης και είχαν και κέρδος??? Εγώ πάντως που ήθελα να το αγοράσω και να τους δώσω 500~600€, θα τους δώσω λιγότερο από τα μισά αγοράζοντας κάποιο φθηνότερο μοντέλο, αν δεν βρω κάτι σε άλλη εταιρεία... Δυστυχώς όμως δεν έχω δει κάτι με αντίστοιχες φωτογραφικές ικανότητες σε αυτό το επίπεδο τιμής.
  2. Ευχαριστώ, το έχω δει αλλά θέλω το pro, λόγω χώρου κυρίως, και έχει εξαντληθεί και εκεί. Σχετικά με την παραγωγή, το αντίθετο θα έπρεπε να συμβαίνει για να πέσει το κόστος θα έπρεπε να παράγει-και ως εκ τούτου να πουλάει- περισσότερα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μοντέλο που δεν έχει κλείσει χρόνο στην αγορά αποσύρεται! Εκτός αν φοβούνται εσωτερικό ανταγωνισμό για το mi 10 το οποίο απευθύνεται σε τελείως διαφορετικό κοινό με το επίπεδο της τιμής του.
  3. Ξέρει κανείς γιατί έχει εκλείψει το κινητό από τα επίσημα κανάλια διανομής και αν θα ξαναέρθει στην χώρα μας? Ήταν το πιο vfm κινητό για κάποιον που ενδιαφερόταν για καλές φωτογραφικές επιδόσεις, περίμενα να περάσει το καλοκαίρι για να πέσει η τιμή κι αυτό εξαφανίστηκε!
  4. Όλα οκ με την τελευταία αναβάθμιση? Να την κάνουμε άφοβα??
  5. Μπράβο! Δε μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια εσύ..!! (Τη σύνθεση εννοώ, έτσι ☺) Όσον αφορά στη δική μου, χρησιμοποίησα για ορίζοντα το σκαλάκι κάτω-ίσως λανθασμένα. Το τέμπλο είναι το πιο όμορφο που έχω δει, επίχρυσο του 1400μ.Χ.
  6. TheLittleChairs by Panas G, on Flickr Mε Huawei P9 και μικρές βελτιώσεις στο LR.
  7. Thank you φίλε mivas. Κερασμένο: GreekCoffee by Panas G, on Flickr
  8. Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να μπαίνει έστω και στα γρήγορα -όταν δεν υπάρχει χρόνος- για να δω κάτι όμορφο και κάτι διαφορετικό, που σίγουρα πλέον κάποιος θα έχει ποστάρει. Το τόπικ έχει γίνει φωτογραφική όαση! Varosi2 by Panas G, on Flickr Varosi by Panas G, on Flickr Varosi1 by Panas G, on Flickr TheB&WAlley by Panas G, on Flickr
  9. @stxio Η κοπέλα δεν ήξερε ότι έβγαινε φωτογραφία. Τα κάδρα σου έχουν θεαματική βελτίωση και σε συνδυασμό με την εφαρμογή φίλτρων κλπ. που χρησιμοποιείς, έχεις δημιουργήσει το δικό σου στυλ! @strange_thomas Ναι, στο ΚΠΙΣΝ είναι. Εξαιρετική αυτή με την υδρόγειο!
  10. @Thanos, Bill, Marios, εξαιρετικές φωτογραφίες!! WhiteAlley by Panas G, on Flickr
  11. Vago οι φωτό σου είναι η μία καλύτερη από την άλλη! CradleOfCulture by Panas G, on Flickr
  12. Ωραίες φωτό, αλλά πολύ "μαυρίλα" έπεσε! :p WaterfallingDoor by Panas G, on Flickr SantaMarina-2 by Panas G, on Flickr OldBridge by Panas G, on Flickr
  13. TheWalkOfShadows by Panas G, on Flickr BehindTheHill by Panas G, on Flickr
  14. @Abdalis: Εξαιρετική λήψη @Saleakos: Για ΕΟΤ @Achillesgk: Μοναδικό τοπίο @stxio: Ωραίες λήψεις αλλά και επεξεργασία @Vlassmiriagos: Μ'αρέσει πολύ @Highland1: Πολύ δημιουργική, την έκανες ξεχωριστή @όλους: Μπράβο! Επιστροφή... FairyBoat by Panas G, on Flickr
  15. Εξαρτάται από τη συσκευή φαντάζομαι. Εμένα από 300 iso και πάνω, ο θόρυβος είναι τραγικός (hua p9). Μέχρι 50-100 παίρνω ικανοποιητικά αποτελέσματα. Φυσικά παίζουν ρόλο και το φως, οι συνθήκες, τι θες να βγάλεις. Αν έχεις φώτα όπως στην παραπάνω φωτό, θέλει λίγο μικρότερη έκθεση με μεγαλύτερο iso για να έχεις καλύτερη ισορροπία όπως είπες. Με λίγο βραδυνό πειραματισμό, βρίσκει εύκολα ο καθένας τι χρειάζεται.
  16. Βάζω και τον δικό μου στο παιχνίδι IMG_20170818_101104 by Panas G, on Flickr
  17. [/color] Εξαιρετικό το "θέμα", φοβερός ο καλλιτέχνης!!! :drool::drool::drool: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @dimis_pj Πολύ "νουάρ", με κέρδισε!Μπράβο!
  18. @strange_thomas Αφού ξέρω ότι έχεις "απάντηση"!! Η 1η είναι εκπληκτική. @lek88 Σ'ευχαριστώ! Είναι η αγαπημένη μου λήψη σε κάθε παραλία.
  19. @strange_thomas Δεν χαλάει με τίποτα λέμε! :p Sandals by Panas G, on Flickr Sail by Panas G, on Flickr
  20. "ναυαρχιδούχων" Χαχαχαχα, έκλαψα με τον όρο!!
×
×
  • Create New...