dgeorge4 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Ωπα παιδιά αναμένετε, έχω κάνει ήδη root εγώ το p10 και ψάχνω τρόπο να το επαναφέρω, στο xda δεν είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα και έχω κολλήσει. Μόλις είδα τον οδηγό που έχει στην αρχή το thread, έχω τα αντίστοιχα αρχεια του p10, δοκιμάζω και σας λέω Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Το θέμα δεν είναι αν ξανακλειδώνει αλλά αν μετά το κλείδωμα φαίνεται ότι κάποτε είχες ξεκλειδώσει. Η όλη ιστορία προφανώς έχει νόημα αν επαναφέρει την εγγύηση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Οχι δεν φαίνεται. Τουλάχιστον όχι κάτι άμεσα. Τώρα αν υπάρχει κάποιο flag κάπου καταχωνιασμενο μέσα στο τηλέφωνο που μπορούν να το δουν, δεν το γνωρίζω. Το boot όμως διαβάζεται σαν locked και όχι relocked και τέτοια. Το θεμα ομως είναι οτι έχεις ζητήσει κωδικό για ξεκλείδωμα. Εκεί .... Τέλος δεν ξέρω αν ισχύουν τα ίδια για το Ρ10. Sent from my Huawei P10, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Μα για τέτοιες περιπτώσεις μιλάω (πχ knox της samsung) Οπότε μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει κάποιος να έχει ξανακλειδώσει και να το στείλει στο σερβις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Μα για τέτοιες περιπτώσεις μιλάω (πχ knox της samsung) Οπότε μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει κάποιος να έχει ξανακλειδώσει και να το στείλει στο σερβις; Όλοι αναφέρουν πως άμα ξανακλειδώσεις τον bootloader μόνο, θα αναφέρει ως relocked, ενώ άμα φορτώσεις stock firmware από την αρχή, θα αναφέρει ως locked. Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Όλοι αναφέρουν πως άμα ξανακλειδώσεις τον bootloader μόνο, θα αναφέρει ως relocked, ενώ άμα φορτώσεις stock firmware από την αρχή, θα αναφέρει ως locked. Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Αυτό ακριβώς. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 (edited) Αυτό ακριβώς. Αναμένω να πάω σπίτι, καθώς μόλις αντιλήφθηκα ότι έχω φορτώσει λάθος emui recovery και δε ξεκινάει το update.app ώστε να φορτώσει τη rom Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Edited September 20, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Όλοι αναφέρουν πως άμα ξανακλειδώσεις τον bootloader μόνο, θα αναφέρει ως relocked, ενώ άμα φορτώσεις stock firmware από την αρχή, θα αναφέρει ως locked. Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Ενθαρρυντικό αυτό. Αλλά μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε κάποιον που να το έστειλε στο σερβις με από φλασάρισμα της στοκ. Σωστα; Θα το ψάξω και γω λίγο γιατί αν όντως δεν χάνεις εγγύηση, θα ρουταριστεί άμεσα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Ενθαρρυντικό αυτό. Αλλά μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε κάποιον που να το έστειλε στο σερβις με από φλασάρισμα της στοκ. Σωστα; Θα το ψάξω και γω λίγο γιατί αν όντως δεν χάνεις εγγύηση, θα ρουταριστεί άμεσα!!! Σωστά. Δεν ξέρουμε κάποια τέτοια περίπτωση. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Καλημέρα παιδιά. Πριν παραγγείλω, πρέπει να γνωρίζω κάτι; Να είναι unbranded διαβάζω. Θα ρωτήσω το κατάστημα, αλλά υπάρχει κάποια έκδοση που το διασφαλίζει; Μου φάνηκε κάπως δύσκολη η διαδικασία debranding Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) για την ιστορία,το έστειλα σήμερα στο service center το κινητό.. δίπλα δίπλα 2 διαφορετικά p9 έβγαζαν φώτος και το δικό μου ήταν χάλι.. Ζήτησα αντικατάσταση προϊόντος αφού με καλύπτει το hicare.. Αν πάλι δεν αλλάξει κάτι και πουν ότι διορθώθηκε το θέμα, θα το πουλήσω.. ούτε για πλάκα δεν μπορεί να βγάλει φώτος όπως του φίλου 2 σελίδες πρίν ή όπως του φίλου μου. Καλημέρα παιδιά. Πριν παραγγείλω, πρέπει να γνωρίζω κάτι; Να είναι unbranded διαβάζω. Θα ρωτήσω το κατάστημα, αλλά υπάρχει κάποια έκδοση που το διασφαλίζει; Μου φάνηκε κάπως δύσκολη η διαδικασία debranding μην πάρεις branding-θα το αναφέρει αν είναι. και σίγουρα ΜΗΝ το πάρεις από το hellasphone.gr ,οι άνθρωποι είναι απατεώνες και κλέφτες. ενώ είπαν θα γυρίσουν την διαφορά πάνε 20μέρες και τίποτα,ενώ μου πρήξαν τα @@ να βγάλω την αρνητική από το skroutz. με χρέωσαν με 24% φπα,μου έστειλαν κινητό βιτρίνας και τώρα τρέχω στο σερβις Edited September 22, 2017 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 για την ιστορία,το έστειλα σήμερα στο service center το κινητό.. δίπλα δίπλα 2 διαφορετικά p9 έβγαζαν φώτος και το δικό μου ήταν χάλι.. Ζήτησα αντικατάσταση προϊόντος αφού με καλύπτει το hicare.. Αν πάλι δεν αλλάξει κάτι και πουν ότι διορθώθηκε το θέμα, θα το πουλήσω.. ούτε για πλάκα δεν μπορεί να βγάλει φώτος όπως του φίλου 2 σελίδες πρίν ή όπως του φίλου μου. Ε και εσυ γιατί δεν ανέβαζες κανένα δείγμα να καταλάβουμε :) Νομίζαμε ότι έλεγες τη διαφορά που είχε το Nexus 5x στις νυχτερινές. Ενδεικτικά εδώ είναι ορισμένα δειγματά μου στο αυτόματο (κανονικό, bokeh και μονόχρωμος) ακριβώς όπως βγήκαν από τη κάμερα. https://www.flickr.com/photos/148406140@N05/albums/72157688756210635/with/37225798605/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Έχω ρωτήσει ότι official σελίδα στο Facebook υπάρχει για τα huawei για το αν το κινητό πάρει το Android O. Κανένας δε γνωρίζει. Όλοι λένε ότι δε έχουν ενημέρωση. Αντίθετα κάποιες σελίδες στο ίντερνετ λένε ότι θα πάρουμε. Τελικά τι θα γίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 απ τα κινητα του 2016 πιστευω μονο το mate 9 θα παρει oreo. Oπως nougat απ του 2015 πηρε το mate 8 αλλα οχι τα p8 νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Αποκλείεται να μη πάρει Oreo το P9 Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 (edited) Μόλις παρέλαβα επισκευασμένο το p9,δεν μου το αντικατέστησε η huawei(αν και έπρεπε,αλλά ΕΛΛΑΔΑ τί ψάχνω τώρα να βρω) απότι γράφουν μου άλλαξαν την 2η κάμερα(την ασπρόμαυρη) και ξαναπέρασαν την rom..ελπίζω να λύθηκε το πρόβλημα και να μην συνεχίζετε,, και εύχομαι και η μπροστινή τα ίδια! Ακόμα δεν το έχω δουλέψει για να ξέρω,άντε μπας σταματήσω να είμαι ξενερωμένος με την αγορά αυτή.. (στο παραστατικό που έστειλαν μαζί,γράφουν το τηλέφωνο huawei honor 8 FRD L09 ) Ε και εσυ γιατί δεν ανέβαζες κανένα δείγμα να καταλάβουμε Νομίζαμε ότι έλεγες τη διαφορά που είχε το Nexus 5x στις νυχτερινές. Ενδεικτικά εδώ είναι ορισμένα δειγματά μου στο αυτόματο (κανονικό, bokeh και μονόχρωμος) ακριβώς όπως βγήκαν από τη κάμερα. https://www.flickr.com/photos/148406140@N05/albums/72157688756210635/with/37225798605/ είχα ανεβάσει κυρ mod.. Το κινητό μου δεν έβγαζε ούτε για αστείο τις φώτος που έχεις στο album εκεί! Edited October 4, 2017 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Μιλάω για όταν συζηταγαμε καθότι προφανώς δεν είχα δει προηγούμενα σου ποστ. Εύχομαι πλέον να είναι όλα καλά και να χαρείς το τηλέφωνο σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Περιμένουμε να μας πεις αν τώρα, μετά την επισκευή, το βρίσκεις "ικανοποιητικό".. :rolleyes: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Καλησπερα! P9 φιλου μου ακομη δεν εχει παρει την αναβαθμιση σε nugat, φταιει κατι με το κινητο η υπαρχει περιπτωση καποια να μην την εχουν παρει ακομη? Αγορασμενο περυσι το καλοκαιρι απο μαγαζι σκρουτζ, ευρωπαικο δλδ το κινητο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Καλησπερα! P9 φιλου μου ακομη δεν εχει παρει την αναβαθμιση σε nugat, φταιει κατι με το κινητο η υπαρχει περιπτωση καποια να μην την εχουν παρει ακομη? Αγορασμενο περυσι το καλοκαιρι απο μαγαζι σκρουτζ, ευρωπαικο δλδ το κινητο.. Εφόσον έχεις sim μέσα θα έπρεπε να δει την αναβάθμιση. Αν το κινητό είναι branded (πχ vodafone κάποιας χώρας) τότε κάποια δεν την έχουν πάρει ακόμα. Εχει συζητηθεί το θέμα σε παλαιότερες απαντήσεις. Υπάρχει τρόπος να το κάνεις unbranded αλλά είναι φασαρία. Y.Γ. Εγώ 6 το έχω αφήσει (αν και περιμένει η αναβάθμιση σε 7 δλδ έχω το μήνυμα δεν πατάω το ok) καθώς κάποιοι ισχυρίζονται ότι "πάει καλύτερα" και με καλύτερη αυτονομία. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Πηρα ενημερωση σε εκδοση Β391, το emui πηγε σε εκδοση 5.0.1 και η ενημερωση ασφαλειας ειναι πια Σεπτεμβριου 2017. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 και σε μενα ηρθε .η ενημερωση εφερε και νεο feature στην καμερα .κινουμενη εικονα ,κατι σαν το live photos στα iphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Όλα οκ με την τελευταία αναβάθμιση? Να την κάνουμε άφοβα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Όλα οκ με την τελευταία αναβάθμιση? Να την κάνουμε άφοβα?? δεν εχω καποιο θεμα .βεβαια 10 μερες το εχω το κιν ...οποτε καλυτερα να σου πει καποιος πιο ''εμπειρος''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosc Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Τελευταία έχω πρόβλημα με την μπαταρία, πέφτει απότομα από το 20 _ 25% και κλείνει το τηλέφωνο, καμιά φορά μόλις το βάλω στο φορτιστή ανεβαίνει απότομα η στάθμη, δεν ξέρω αν φταίει η μπαταρία ή η τελευταία αναβάθμιση σε 391. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts