fanatikos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Είναι στα ιταλικά και δε καταλαβαίνω κάτι πού κάνει πού δείχνει την οθόνη. το αιωρούμενο πλήκτρο το έκανα αλλά τίποτα. Edit,το touch plus δεν υπάρχει στην 6. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην 6 υπάρχει. Το Ρ8 την 6 φοράει και αυτό και υπάρχει κανονικά. Φαίνεται στην ROM του Ρ9 δεν το έχουν βάλει. (ακόμη?) :rolleyes: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ωραιο το UI και το τηλεφωνο αλλα 549 για Χαουουει?? Ποτε θα πεσει? Για την τιμη δεν μπορω να πω, ο καθενας εχει την δικη του αποψη, αλλα η Huawei, ειναι 3η σε Market Share. Δεν ειναι και καμια τυχαρπαστη. Το ονομα ακουγεται καπως απλως.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Εγώ έτσι ένιωθα πριν από χρόνια όταν άκουγα το όνομα σαμσουνγκ. Μετά το συνήθισα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 για εμένα δεν είναι τόσο το όνομα αλλά ότι σε αυτά τα χρήματα βρίσκω πιο πλήρες επιλογές. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 για εμένα δεν είναι τόσο το όνομα αλλά ότι σε αυτά τα χρήματα βρίσκω πιο πλήρες επιλογές. Ποιες εννοεις? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 2, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 EDIT: Και εδώ που τα λέμε, ένας μοντ ή ν' αλλάξει το όνομα του τοπικ ή να φτιάξει το επίσημο γιατί έχει κυκλοφορήσει το κινητό και επίσημα! Δεν χρειάζεται η ύπαρξη νέου θέματος μιας και το συγκεκριμένο δεν είχε πολλά post μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του. Τροποποιήθηκε ο τίτλος του παρόντος. Παρακαλώ να περιορίζονται οι συζητήσεις στη συσκευή του τίτλου και να περιοριστούν τα off topic post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Ποιες εννοεις? για μένα πιο πλήρες, για άλλους δεν ξέρω, δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες. προσωπικά για μένα το 6p είναι πολύ κοντά στο ότι θέλω αλλά και σε αυτό με χαλάει κάτι. μπορεί να είμαι περίεργος αλλά τα κινητά όλα είναι μια ανακύκλωση από τα ίδια. παρόλα αυτά το συγκεκριμένο μου αρέσει πολύ, είναι πολύ κοντά στο τι θέλω εγώ και την θεωρό από τις πιο ισορροπημένες προτάσεις της αγοράς Edited June 2, 2016 by johny_pl Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 για εμένα δεν είναι τόσο το όνομα αλλά ότι σε αυτά τα χρήματα βρίσκω πιο πλήρες επιλογές. για να τις ακούσουμε γιατί το p9 αυτή την στιγμή είναι στο τοπ5 κινητών που κυκλοφορούν σε αυτό το εύρος χρημάτων Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Oριστε μερικες που εβγαλα με οτι βρηκα προχειρο. Ελπιζω το ΣΚ, να εχω την ευκαιρια να βγαλω καμια της προκοπης :lol: https://www.flickr.com/gp/126842123@N08/46fpSi Στο auto τις τραβηξες? Μάλλον κακές έως μέτριες θα τις έλεγα. Θαμπες, χωρίς λεπτομέρεια, λες και δεν είχε εστιάσει καθόλου. Κάτι δεν έχει πάει καθολου καλά κατά την λήψη! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Oριστε μερικες που εβγαλα με οτι βρηκα προχειρο. Ελπιζω το ΣΚ, να εχω την ευκαιρια να βγαλω καμια της προκοπης :lol: https://www.flickr.com/gp/126842123@N08/46fpSi Μια χαρά μου φαίνονται οι φωτογραφίες, αν και δεν είναι ενδεικτικές για να καταλάβει κανείς τις δυνατότητες της κάμερας. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Στο auto τις τραβηξες? Μάλλον κακές έως μέτριες θα τις έλεγα. Θαμπες, χωρίς λεπτομέρεια, λες και δεν είχε εστιάσει καθόλου. Κάτι δεν έχει πάει καθολου καλά κατά την λήψη! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Φωτογραφικους ορους δεν ξερω να σου πω την αληθεια μου, και ουτε εχω κατσει να ασχοληθω ποτε, οτι φωτογραφιες ηταν επειτα απο εστιαση και μετα τραβηγμα. Οι συγκεκριμενες ναι μεν τραβηχτηκαν απο την pro επιλογη, επειτα ομως εστιασα εκει που ηθελα. Δεν ξερω αμα γινεται reset στις επιλογες μολις διαλεξεις την εστιαση. Στη φιγουρα επελεξα να εστιασω στο σωμα-προσωπο και οχι στο χερι γιαυτο ισως σου φαινεται θολο το χερι. Στο μινι απο την αλλη, ειχε πολυ λεπτομερεια και εστιαζε κυριως στο monte carlo, και οχι στα φωτα. Ισως αμα εβγαζα τη φωτογραφια απο πιο μακρια, να φαινοταν καλυτερα. Σιγουρα απο το S6 βγαζει χειροτερες στο auto, αλλα να σου πω την αμαρτια μου, με ενδιαφερουν περισσοτερα σε ενα τηλεφωνο απο μια καμερα. :happy: Μια χαρά μου φαίνονται οι φωτογραφίες, αν και δεν είναι ενδεικτικές για να καταλάβει κανείς τις δυνατότητες της κάμερας. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Οταν βρω χρονο θα προσπαθησω να βγαλω κανα τοπιο και με πειραγμενες τις ρυθμισεις. Θα ηθελα παρα πολυ να δοκιμασω το light trail mode, αλλα δυστυχως δεν εχω τριποδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Φωτογραφικους ορους δεν ξερω να σου πω την αληθεια μου, και ουτε εχω κατσει να ασχοληθω ποτε, οτι φωτογραφιες ηταν επειτα απο εστιαση και μετα τραβηγμα. Οι συγκεκριμενες ναι μεν τραβηχτηκαν απο την pro επιλογη, επειτα ομως εστιασα εκει που ηθελα. Δεν ξερω αμα γινεται reset στις επιλογες μολις διαλεξεις την εστιαση. Στη φιγουρα επελεξα να εστιασω στο σωμα-προσωπο και οχι στο χερι γιαυτο ισως σου φαινεται θολο το χερι. Στο μινι απο την αλλη, ειχε πολυ λεπτομερεια και εστιαζε κυριως στο monte carlo, και οχι στα φωτα. Ισως αμα εβγαζα τη φωτογραφια απο πιο μακρια, να φαινοταν καλυτερα. Σιγουρα απο το S6 βγαζει χειροτερες στο auto, αλλα να σου πω την αμαρτια μου, με ενδιαφερουν περισσοτερα σε ενα τηλεφωνο απο μια καμερα. :happy: Οταν βρω χρονο θα προσπαθησω να βγαλω κανα τοπιο και με πειραγμενες τις ρυθμισεις. Θα ηθελα παρα πολυ να δοκιμασω το light trail mode, αλλα δυστυχως δεν εχω τριποδο. Δες αυτές που ανέβασε ο ταξιδιώτης για να καταλάβεις τι λέω. Ακόμη και στο σωμα όπως λες οτι εστιασες, αν ζουμαρεις, δεν υπάρχει λεπτομέρεια. Κόκος πολύς και θαμπαδα. Τες πα, σίγουρα βγάζει καλύτερες το κινητό. Απλά εδώ κάτι πήγε στραβά. Θα δούμε σίγουρα και άλλα δείγματα. Πιστεύω οτι έχει καλη φωτογραφική μηχανή! Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Εννοείς ότι οι δικές μου είναι καλύτερες? Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Οι πρώτες φωτο μου φάνηκαν πολύ αναλογικές για ψηφιακή κάμερα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Οι πρώτες φωτο μου φάνηκαν πολύ αναλογικές για ψηφιακή κάμερα. Οι δικές μου? δηλαδή? Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Εννοείς ότι οι δικές μου είναι καλύτερες? Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε ναι, βέβαια. Θελει και ερωτημα? Στις φωτό με το μπουκάλι του haig φαίνεται πεντακάθαρα ακόμη και η υφή του χαρτιού της ετικέτας! Στο samsung βλέπεις τις σκονίτσες και τις μικρές τριχουλες σκόνης που υπάρχουν ανάμεσα στο bezzel και στο τζάμι της οθόνης. Έχει καμία σχέση αυτό με την γενική θαμπαδα - κόκο στις φωτό με το κιτρινο παιχνίδι? Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Οι δικές μου? δηλαδή? Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι εννοούσα του lifeowner771. Οι δικες σου ειδικα αυτες με τις γλαστρες δειχουν εντελως διαφορετικα ( μια χαρα τις βρισκω) Με το αναλογικα θελω να πω πως ειχαν λιγοτερη αισθηση ψιφιακουρας ( οπως δηλαδη παλιοτερα με το φιλμ) Καμια σκοτεινή τωρα που ειναι νυχτα θα δουμε? ( πχ απο το μπαλκονι με τα φωτα της πολης ) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Ρε μπας και εχει βγει καμια αναβαθμιση για την καμερα και δεν το εχω παρει χαμπαρι; :lol: Ανεβασα μερικές ακόμα. https://www.flickr.com/photos/126842123@N08/shares/7z8EQD Edited June 2, 2016 by lifeowner771 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Αλήθεια,root θα έχουμε στο p9?χωρίς χάσιμο εγγύησης? Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Αλήθεια,root θα έχουμε στο p9?χωρίς χάσιμο εγγύησης? Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ισχυει οτι κ στο mate8 νομίζω. Ναι μεν αλλα... Δηλαδη εγω δεν μπορω να εγγυηθω οτι ισχυει αλλα στο xda υπάρχει ατομο που του γράφει locked Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Αλήθεια,root θα έχουμε στο p9?χωρίς χάσιμο εγγύησης? Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα! Προσωπικά θα κράταγα μικρό καλάθι. Και η HUA έχει εφαρμόσει το "κόλπο" της LG με το ξεκλείδωμα του boot από το site τους. Όπως καταλαβαίνεις κρατιέται το ΙΜΕΙ και .... άντε γειά! :( Αν λάβεις δε υπόψιν ότι το σέρβις εδώ το έχει η ακατανόμαστη (arvato), καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη πιο πολύ. Με την έννοια δηλαδή ότι οι τύποι σε βγάζουν εκτός εγγύησης για "ψύλου πήδημα", οπότε αν έχουν και "μουσική" ...... :mad: PS: έχει κυκλοφορήσει κάτι για κάποιον τρόπο για "επί πληρωμή" unlock/lock αλλά προσωπικά το φοβάμαι και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν μένουν πίσω πράγματα που μπορούν να γίνουν trace από το service και να σε "σουτάρουν" και πάλι από εγγύηση. Edited June 3, 2016 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 με το ψάξιμο που έχω κάνει, για ρουτ μόνο nexus πια, άντε και oneplus Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Ναι, δυστυχώς έτσι φαίνεται να έχουν τα πράγματα! Ως αναφορά τους επώνυμους, βέβαια. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Καλημέρα! Προσωπικά θα κράταγα μικρό καλάθι. Και η HUA έχει εφαρμόσει το "κόλπο" της LG με το ξεκλείδωμα του boot από το site τους. Όπως καταλαβαίνεις κρατιέται το ΙΜΕΙ και .... άντε γειά! :( Αν λάβεις δε υπόψιν ότι το σέρβις εδώ το έχει η ακατανόμαστη (arvato), καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη πιο πολύ. Με την έννοια δηλαδή ότι οι τύποι σε βγάζουν εκτός εγγύησης για "ψύλου πήδημα", οπότε αν έχουν και "μουσική" ...... :mad: PS: έχει κυκλοφορήσει κάτι για κάποιον τρόπο για "επί πληρωμή" unlock/lock αλλά προσωπικά το φοβάμαι και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν μένουν πίσω πράγματα που μπορούν να γίνουν trace από το service και να σε "σουτάρουν" και πάλι από εγγύηση. Δεν ισχυει αναγκαια αυτο. Εγω ξεκλειδωσα μεσω πληρωμης σε τριτο αρα δεν εχουν κανενα ΙΜΕΙ. Στα htc που γινοταν το ιδιο δεν υπήρχε πρόβλημα Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Δεν ισχυει αναγκαια αυτο. Εγω ξεκλειδωσα μεσω πληρωμης σε τριτο αρα δεν εχουν κανενα ΙΜΕΙ. Στα htc που γινοταν το ιδιο δεν υπήρχε πρόβλημα Δεν κατάλαβα τι εννοείς "... ξεκλειδωσα μεσω πληρωμης σε τριτο αρα δεν εχουν κανενα ΙΜΕΙ .....". :confused: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts