Jump to content

Huawei P9

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tα αρνητικα του τηλεφωνου εως τωρα, ποια θα ελεγες οτι ειναι;

Για τα δικά μου δεδομένα είναι το μέγεθος. Μου φαίνεται "μικρό" σε σχέση με ότι έχω συνηθίσει.

Για τα δικά μου δεδομένα είναι το μέγεθος. Μου φαίνεται "μικρό" σε σχέση με ότι έχω συνηθίσει.

Ωραία αυτό ειναι θετικό για εμένα. Προτιμώ τα μικρά τηλέφωνα!! :lol:

Εγγύηση, θα είναι ένα θέμα - αλλά για ένα χρόνο είμαι καλυμμένος απο τον Ebay πωλητή (θα πουληθεί πολύ πιο γρήγορα!).

Προσπάθησα να κάνω uninstall την τελευταία έκδοση Google Services που είχα βάλει χειροκίνητα 9.0.83, έκανα reboot και όταν ξαναμπήκε στο Play Store μου ζήτησε να κάνει update τα Google Services... και η αναβάθμιση μου επανέφερε την 9.0.83 :lol::lol::lol:

Σήμερα (μέχρι τώρα) το AndroidSystem είναι κάτω απο 18%... ίδωμεν.

Αν απενεργοποιήσεις να γίνονται αυτόματα update στο play store λογικά δεν θα γίνει απο μόνο του αναβάθμιση.

Εγώ έτσι εχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Χειροκίνητα μόνο διότι οπως βλέπεις πολλές αναβαθμίσεις στην ουσία ειναι υποβάθμιση :p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Η οθόνη πέρα απο το μέγεθος είναι σν του mate 8 η την έχουν βελτίωση ;α

Πάρα πολύ ωραία! Με τις διευκρινήσεις σου για την μπαταρία και την χρήση νομίζω ότι ήρθα στα ίσα μου και εγώ!:lol:

Η οθόνη πως είναι? Ακούγεται ότι το παράκανε η Hua στην ψυχρότητα και γενικότερα υπάρχει ένα μπλε πέπλο διάχυτο. Ισχύει κάτι τέτοιο? Βλέπεις εσύ τέτοιο πράγμα? Σε σχέση με το mate πως είναι (για να καταλάβω τι παίζει)?:confused:

Το μέγεθος εγώ το βρίσκω ιδανικό. Το Ρ8 ήταν τέλειο για μένα σ' αυτό. Τώρα έχω ένα note 4 και να πω την αλήθεια με δυσκολεύει λιγάκι. Νομίζω βέβαια ότι είναι κάτι που το συνηθίζεις αργα ή γρήγορα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Η οθόνη πέρα απο το μέγεθος είναι σν του mate 8 η την έχουν βελτίωση ;α

Ναι, είναι νομίζω αναβαθμισμένη.

Οπως είπε και ο συμφορουμίτης παραπάνω για την οθόνη, ρυθμίζεις την θερμοκρασία χρώματος εσυ. Έχει για όλα τα γούστα!

Edited by geovass

Στα Huawei σε κάποια δεν ξέρω αν το έχουν όλα μπορείς να ρυθμίσεις την θερμοκρασία χρώματος.

Ναι στο ρ8 είχε να το ρυθμίσεις αλλά δεν χρειαζόταν! Ηταν πολύ καλά εργοστασιακα προ-ρυθμισμένη

Δεν ξέρω, συμφορουμιτης που επίσης πασπατεψε το ρ9 έγραψε για μπλε tint στην οθόνη που ελάχιστα άλλαζε όσο και να το πείραζε.

Βέβαια πάντα υπάρχει περίπτωση να επεσε σε προβληματική συσκευή.

Sent from my Galaxy Tab Pro using Tapatalk!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πάντως σε βιντεακια στο YouTube η οθόνη του δείχνει φωτεινή και ωραία υπάρχει και ένα συγκριτικό βιντεακι του HD blog. it του lg g5 με το p9 ε το p9 η οθόνη δείχνει πολύ καλύτερη από του g5

Χωρίς να γνωρίζω Ιταλικά, μόνον για το plus είδα να λέει. Αν έχει και για το Νορμάλ ρ9 έχεις κάποιο λινκ?

Βεβαια για το g5 έχουν γίνει πολλά παράπονα για την οθόνη του. Αμφισβητούν κιόλας αν έχει την φωτεινότητα που ισχυρίζεται η lg.

Θα ηταν πολύ ενδιαφέρον να το δούμε δίπλα στο p8 που ομολογουμένως έχει καταπληκτική οθόνη. Σίγουρα θα το κάνω κάποια στιγμή μετα την εμπορική του κυκλοφορία γιατί τελικά ακούγονται εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις!

Δες, για παράδειγμα, εδώ.

http://www.phonearena.com/reviews/Huawei-P9-Review_id4191

Αυτό που λέω για το μπλε tint. Εδώ βέβαια την θάβει τελείως!

Edited by fanatikos

Αυτο με το blue tint το αναφέρει και στο notebookcheck αλλα ειναι σε καλύτερα επίπεδα απο οτι του G5 που ειναι τελείως off.

Γενικά η οθόνη του P9 ειναι στις καλύτερες LCD-IPS μαζί με την Apple.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160521/f6f39f01f7ae9d890d0ae3d03f16d173.jpg

Αυτά που ειναι με αστερίσκο(τα 2 συγκεκριμένα που γράφουν Colorchecker Delta E2000 και GrayScale Delta E2000) όσο πιο χαμηλές τιμες τόσο μεγαλύτερη πιστότητα χρωματων.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

Επειδή το βλέπω πανέμορφο κ με κοβω να χτυπάω το plus μιας κ είναι υπερπληρες (με εξαίρεση την έλλειψη ois αλλά προσωπικά δεν με καίει), η Huawei τι λέει από άποψη software?

Εννοώ αν είναι καλογραμμένα, χωρίς bugs και κολλήματα.

Μια γνώμη και για το πόσο αξιόπιστα κινητά είναι θα με ενδιέφερε μιας κ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την εταιρεία.

Το σίγουρο είναι πάντως πως από λήψη σε σήμα θα είναι κορυφή

Edited by venduza
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Επειδή το βλέπω πανέμορφο κ με κοβω να χτυπάω το plus μιας κ είναι υπερπληρες, η Huawei τι λέει από άποψη software?

Μια γνώμη και για το πόσο αξιόπιστα κινητά είναι θα με ενδιέφερε μιας κ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την εταιρεία.

Καλημέρα. Εγώ έχω το P8 εδώ και δύο μήνες. Είχα το iPhone 6s το οποίο το έδωσα στην γυναίκα μου.

Μου αρέσει και εμένα το P9.

Η Huawei έχει πολύ καλό λογισμικό. Δεν έχει προβλήματα. Και πολύ καλό interface.

Γενικά δεν το περίμενα για είμαι ειλικρινής.

Βεζούβιος

Καλημέρα. Εγώ έχω το P8 εδώ και δύο μήνες. Είχα το iPhone 6s το οποίο το έδωσα στην γυναίκα μου.

Μου αρέσει και εμένα το P9.

Η Huawei έχει πολύ καλό λογισμικό. Δεν έχει προβλήματα. Και πολύ καλό interface.

Γενικά δεν το περίμενα για είμαι ειλικρινής.

Σ'ευχαριστω φίλε μου.

Η Huawei είναι κολοσσός κ από ότι λένε οι προβλέψεις θα ξεπεράσει σε πωλήσεις την apple. Αυτό αν μη τι άλλο δεν ειναι καθόλου τυχαίο.

Και το κανονικό το εννιαρι είναι έρωτας αλλά το μεγάλο το γλυκοκοιτάζω.

Θα περιμένω λίγο να δω που θα φτάσει κ η τιμή του γιατί είναι λίγο αλμυρό..

Σ'ευχαριστω φίλε μου.

Η Huawei είναι κολοσσός κ από ότι λένε οι προβλέψεις θα ξεπεράσει σε πωλήσεις την apple. Αυτό αν μη τι άλλο δεν ειναι καθόλου τυχαίο.

Και το κανονικό το εννιαρι είναι έρωτας αλλά το μεγάλο το γλυκοκοιτάζω.

Θα περιμένω λίγο να δω που θα φτάσει κ η τιμή του γιατί είναι λίγο αλμυρό..

Και εγώ περιμένω να πέσει η τιμή και θα το πάρω σε κανένα τρίμηνο

Βεζούβιος

Επειδή το βλέπω πανέμορφο κ με κοβω να χτυπάω το plus μιας κ είναι υπερπληρες (με εξαίρεση την έλλειψη ois αλλά προσωπικά δεν με καίει), η Huawei τι λέει από άποψη software?

Εχω εδώ και ένα χρόνο το honor 6 και μονο καλά λόγια έχω να πω.

Ήδη έσπασε και το φράγμα το 500 ευρω και κατω.

Καλά πάει

http://www.skroutz.gr/s/8791213/Huawei-P9-32GB.html

Μέσα στον επόμενο μήνα το βλέπω στα 430-450 καθιστώντας την συσκευη ακόμα πιο ελκυστική.

Sent from my iPad Air 2

τα 0.67 σεντς δεν είναι και τόσο θέμα :P

2 πράγματα με χαλάνε, η ανάλυση, θα ήθελα qhd και η κάμερα που δεν τραβάει 4k. ειδικά η κάμερα θεωρό μαστ για να ναυαρχίδα του 16 να τραβάει 4κ.η μπαταρία που λένε κάποιοι, ε νταξ όλα στο ίδιο χάλι είναι πλυν του mate 8.

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

Άμα πήγαινε 2k ανάλυση της οθόνης η καλή αυτονομία που εχει θα πήγαινε περίπατο.

Θα ηταν μια απλα μετριότατη στην καλύτερη.

Και υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση της.

Για εμένα θα έπρεπε να πιάσει επιδόσεις g2/z3 σε αυτονομία που μοιράζονται ίδιες ίντσες,ίδια χωρητικότητα μπαταρίας και ίδια ανάλυση οθόνης.

Αφού μπόρεσαν η LG/Sony θα πρέπει και η Huawei να "πιάσει" αντίστοιχες επιδόσεις.

Η έλλειψη 4K video όντως ειναι έλλειψη οταν το παρέχει όλος ο ανταγωνισμός.

Πιστευω το μεγαλύτερο μείον οτι δεν φέρνει Ευρωπη την 4/64 έκδοση και μας περιορίζει στην 3/32 αυστηρά.

Έτσι ώστε να συμβαδίζει απο άποψη μνήμης με τον ανταγωνισμο,αλλα να εχει το πλεονέκτημα την 64αρα έκδοση έναντι του.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

Και κοίτα να δεις πού εχω αρχίσει να το γλυκοκοιτάζω.

Βέβαια μεγάλο το δίλημμά,να δώσω το s7 με την αψογη οθόνη,μπαταρία,ασύρματη φόρτιση και την αψογη κάμερα γι αυτό,όμως το έπιασα στα χέρια μου και μου άρεσε το p.

Μεγάλο δίλημμά.

Η μπαταριά άραγε θα βγάζει πάνω από 5 ώρες?

Η κάμερα θα ναι σχεδόν ισάξια με του s7?στις ημερήσιες δε με νοιάζει,οι βραδινές με ενδιαφέρουν.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Έχω δει πολλά συγκριτικά, με οτι συσκευή μπορεί να φανταστεί κανείς. Έχει γεμίσει πια το youtube.

Αυτό που έβλεπα παντού είναι οτι πρόκειται για ενα ταχύτατο τηλέφωνο, με εξαιρετική εμπειρία χρήσης, smooth, όλα να φορτώνουν ταχύτατα αλλά να χάνει στα διάφορα μετροπρογράμματα (antutu και συναφή).

Δεν δίνω ουτε δεκάρα για τα μέτροπρογράμματα! Κραταω την εμπειρία χρήσης, το ταχύτατο browsing & program loading και αφήνω όλα τα antutu-οειδή στους fun τπυ είδους, να τα τρέχουν, να βλέπουν τα 6ψηφειο νούμερα και να το ευχάριστονται!

Άλλωστε μόνον εκεί θα το θαυμάζουν γιατί σε όλα τα υπόλοιπα θα ειναι πίσω!

Και κοίτα να δεις πού εχω αρχίσει να το γλυκοκοιτάζω.

Βέβαια μεγάλο το δίλημμά,να δώσω το s7 με την αψογη οθόνη,μπαταρία,ασύρματη φόρτιση και την αψογη κάμερα γι αυτό,όμως το έπιασα στα χέρια μου και μου άρεσε το p.

Μεγάλο δίλημμά.

Η μπαταριά άραγε θα βγάζει πάνω από 5 ώρες?

Η κάμερα θα ναι σχεδόν ισάξια με του s7?στις ημερήσιες δε με νοιάζει,οι βραδινές με ενδιαφέρουν.

Εκει που θα υπαρχει μεγαλη διαφορα ειναι στο βιντεο λογω έλλειψης σταθεροποιητή.

Στα υπόλοιπα παιζει να ειναι λιγο καλύτερο το galaxy αλλα οχι τρελα πράγματα .

Προσωπικά το θεωρω πανέμορφο το p9 και εχει φοβερη εμπειρία χρησης .

Τα εχω βαρεθει τα Samsung . Το ιδιο σχεδιο χρονια τωρα και δε χωνευω το κουμπι μπροστά με τπτ. Το δε γυαλι στη πλατη γεμιζει δαχτυλιες και σπαει για πλακα.

Αν μπορει καποιος χρηστης Huawei να μου πει την γνωμη του για την ανταποκρισιμοτητα της συσκευης τους μετα απο 5-6 μηνες, γιατι το S6 που ειχα, αρχισε τα κολληματα μετα απο 4 μηνες. Ελπιζω το P9 να μην παθαινει τα ιδια μετα απο καποιους μηνες που το εχω.

• The title was changed to Huawei P9