takisspanos Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Και από Aliexpress με Multi-Language ROM έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 απο minideal,bangood,yeso521 βλεπω 20ευρω διαφορα με ελλαδα οποτε δεν αξιζει 1μηνας αναμονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 (edited) Προτεινεται μου καταστημα για το 2/16GB. και μια ερωτηση: το λογισμικο που ερχεται ειναι κομπλε ή πρεπει να το αλλαξω οταν ερθει? Από εδώ έχω ψωνίσει πολύ καλοί. https://www.aliexpress.com/store/product/Meizu-M3-Note-3-In-Stock-Dual-Sim-4G-LTE-Mobile-Phone-4100mAh-Battery-MTK-Helio/235472_32688934810.html Αυτό που συμφέρει περισσότερο είναι με τα 32 GB ROM. Edited October 2, 2016 by takisspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 οταν το κιν ειναι αγορασμενο απεξω και θες να βαλεις την Global ενω εχει την Α πως γινετε να μπει ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 οταν το κιν ειναι αγορασμενο απεξω και θες να βαλεις την Global ενω εχει την Α πως γινετε να μπει ? ? Δες εδω http://www.gizbeat.com/10366/change-official-meizu-m3-note-china-rom-to-global-international-firmware-corrupt/ https://forum.meizufans.eu/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagias23 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 καλημερα παιδια θελω να αγορασω το κινητο με 3 ραμ απο my24shop.gr λογω της 2 ετης εγγυησης που παρεχει ..θα ηθελα να ρωτησω απο θεμα καμερας και γενικα λογισμικου τι λεει?ειμαι κατοχος galaxy alpha κι απο καμερα χαλια το δικο μου και λεω να παω σε ''κινεζο'' ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Μετά την τελευταία αναβάθμιση στην 5.1.10.0 Α δεν μου κάνει sync τις επαφές από gmail. Βασικά συγχρονισμός γίνεται απλά δεν τις εμφανίζει στις επαφές. λύση κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Μετά την τελευταία αναβάθμιση στην 5.1.10.0 Α δεν μου κάνει sync τις επαφές από gmail. Βασικά συγχρονισμός γίνεται απλά δεν τις εμφανίζει στις επαφές. λύση κανείς; Μήπως αφού έγινε αναβάθμιση άλλαξε σε default να δείχνει τις FlyMe επαφές ή κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 (edited) μέσα από την εφαρμογή των κλήσεων έχω επιλέξει να εμφανίζει μόνο της google. Το έκανα clear install πάλι τίποτα. έκανα downgrade στην 5.1.6Α και δουλεύει κανονικά. Θα μείνω σε αυτή. Edited October 3, 2016 by Jrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infamous2456 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 μέσα από την εφαρμογή των κλήσεων έχω επιλέξει να εμφανίζει μόνο της google. Το έκανα clear install πάλι τίποτα. έκανα downgrade στην 5.1.6Α και δουλεύει κανονικά. Θα μείνω σε αυτή. Θυμάμαι και της αδερφής μου το m2 note είχε αυτο το θέμα και της κατέβασα μια άλλη εφαρμογή για επαφές απο το playstore και έγινε κανονικά ο συγχρονισμός Φίλε nagias23 η κάμερα του κινητού δεν λεει και πολλά, δεν ειναι δλδ το δυνατό του σημείοοο..το αντίθετο θα έλεγα..ειδικά το auto mode ψιλοχαλια, με το manual όταν κατεβάζεις ISO κάτι γινεται..γενικά πάντως σαν skin το flyme κατς τη γνώμη μου ειναι απο τα καλύτερα..και σε εμφάνιση-ευκολία χρήσης αλλα και σε ταχύτητα και smoothness Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Θυμάμαι και της αδερφής μου το m2 note είχε αυτο το θέμα και της κατέβασα μια άλλη εφαρμογή για επαφές απο το playstore και έγινε κανονικά ο συγχρονισμός Φίλε nagias23 η κάμερα του κινητού δεν λεει και πολλά, δεν ειναι δλδ το δυνατό του σημείοοο..το αντίθετο θα έλεγα..ειδικά το auto mode ψιλοχαλια, με το manual όταν κατεβάζεις ISO κάτι γινεται..γενικά πάντως σαν skin το flyme κατς τη γνώμη μου ειναι απο τα καλύτερα..και σε εμφάνιση-ευκολία χρήσης αλλα και σε ταχύτητα και smoothness Λεω μηπως ειναι θεμα s/w το προβλημα που εχει με την καμερα, αν και τα παραδειγματα που εχω δει δεν με χαλανε και τοσο. Ισως με την τελευταια αναβαθμιση διορθωθηκε λιγο το προβλημα. Παντως δεν νομιζω οτι ειναι τοσο θεμα h/w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagias23 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Θυμάμαι και της αδερφής μου το m2 note είχε αυτο το θέμα και της κατέβασα μια άλλη εφαρμογή για επαφές απο το playstore και έγινε κανονικά ο συγχρονισμός Φίλε nagias23 η κάμερα του κινητού δεν λεει και πολλά, δεν ειναι δλδ το δυνατό του σημείοοο..το αντίθετο θα έλεγα..ειδικά το auto mode ψιλοχαλια, με το manual όταν κατεβάζεις ISO κάτι γινεται..γενικά πάντως σαν skin το flyme κατς τη γνώμη μου ειναι απο τα καλύτερα..και σε εμφάνιση-ευκολία χρήσης αλλα και σε ταχύτητα και smoothness Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου ειδα το huawei mate s μου φανηκε καλυτερο οποτε για εκει με βλεπω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Καλησπέρα φίλοι. Εχθές παρέλαβα το δικό μου. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει παρατηρήσει κάποιος τσιτσίρισμα από το εξωτερικό ηχείο. Στο δικό μου πάντως το ηχείο δεν ακούγεται καθόλου καλά αλλά λόγω του ότι δεν είχα στο παρελθόν άλλο κινητό της εταιρείας, δε ξέρω εάν είναι φυσιολογικό ή όχι. Ευχαριστώ. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spy_Black Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Όχι φίλε μου. Κανένα τσιτσίρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Καλησπερα παιδια... Πως μπορεί καποιος να περάσει Αγγλοκινεζικη σε M3 Note με Global ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Καλησπέρα φίλοι. Εχθές παρέλαβα το δικό μου. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει παρατηρήσει κάποιος τσιτσίρισμα από το εξωτερικό ηχείο. Στο δικό μου πάντως το ηχείο δεν ακούγεται καθόλου καλά αλλά λόγω του ότι δεν είχα στο παρελθόν άλλο κινητό της εταιρείας, δε ξέρω εάν είναι φυσιολογικό ή όχι. Ευχαριστώ. Καλησπερα, καλοριζικο & καλοδουλευτο!!! Δεν ειναι τσιτσιρισμα, μαλλον....απλα, το συγκεκριμενο μοντελο, εχει χαλια ηχο, full στα πριμα & καθολου μπασα!! Με αποτελεσμα, οταν βαλεις την ενταση τερμα, να παραμορφωνεται ο ηχος και να μην αποδιδεται σωστα...ειχα το MX5, πριν απ' αυτο, η νυχτα με τη μερα, σε αποδοση ηχου..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Καλησπερα, καλοριζικο & καλοδουλευτο!!! Δεν ειναι τσιτσιρισμα, μαλλον....απλα, το συγκεκριμενο μοντελο, εχει χαλια ηχο, full στα πριμα & καθολου μπασα!! Με αποτελεσμα, οταν βαλεις την ενταση τερμα, να παραμορφωνεται ο ηχος και να μην αποδιδεται σωστα...ειχα το MX5, πριν απ' αυτο, η νυχτα με τη μερα, σε αποδοση ηχου..... Σε ευχαριστώ πολύ! Η προσέγγιση σου είναι ορθότερη αλλά καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα, ο ήχος είναι πολύ κακός σε σχέση με άλλες συσκευές. Γενικά πάντως είναι μία αρκετά καλή συσκευή αναλογικά με τη τιμή της. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 γεια σας και απο εεμενα υπαρχει ελληνικη ρομ για το συγκεκριμενο κινητο? Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 γεια σας και απο εεμενα υπαρχει ελληνικη ρομ για το συγκεκριμενο κινητο? Δυστυχώς όχι αλλά η global υποστηρίζει πλήρως την Ελληνική γλώσσα. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Καλημέρα! Δηλαδή; Κατατοπισε με πρωτη φορά περνω meizu σήμερα θα έρθει απο eshop και είναι με αγγλικά. Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Καλημέρα! Δηλαδή; Κατατοπισε με πρωτη φορά περνω meizu σήμερα θα έρθει απο eshop και είναι με αγγλικά. Εννοεί πώς μόλις το ενεργοποίησεις, πήγαινε στις γλώσσες και επίλεξε τα ελληνικά και είσαι έτοιμος. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) οντως ειχε ελληνικα απλα στο site του eshop αν κοιταξετε γραφει οτι δινεται με αγγλικη γλωσσα!!ολα καλα!! αρχισαμε τα θεματα....δεν μπορω να συνδεθω στο playstore ... Δεν ηταν δυνατη η συνδεση Παρουσιαστηκε καποιο προβλημα με τους διακομηστες της Google Δοκιμαστε ξανα αργοτερα Edited October 18, 2016 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 οντως ειχε ελληνικα απλα στο site του eshop αν κοιταξετε γραφει οτι δινεται με αγγλικη γλωσσα!!ολα καλα!! αρχισαμε τα θεματα....δεν μπορω να συνδεθω στο playstore ... Δεν ηταν δυνατη η συνδεση Παρουσιαστηκε καποιο προβλημα με τους διακομηστες της Google Δοκιμαστε ξανα αργοτερα Η meizu πλέον (εδώ και 5 μήνες περίπου ) βγάζει τις λεγόμενες global rom. Σε αυτές η μετάφραση των ελληνικών είναι πολύ καλή. Υπάρχουν και άλλες εκδόσεις rom, για Κίνα π.χ., όπου πάλι έχουν ελληνικά αλλά όχι τόσο καλά όσο οι global. Για να δεις ποια rom φοράει το κινητό σου νομίζω πας από τις ρυθμίσεις στο πληροφορίες συσκευής (about phone). Εκεί έχει έναν αριθμό έκδοσης λειτουργικού με ένα γράμμα στο τέλος. Αν είναι το G τότε έχεις την global. Σου παραθέτω την global rom http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=38&type=1 Καθώς και την κινεζική rom http://www.flyme.cn/firmwarelist-25.html#3 Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Eμενα εχει την Flyme 5.1.3.2G Ρε παιδια βοηθειστε με αυτο το θεμα δεν μπορω να κανω τιποτα δεν συνδεετε με playstore κατεβαζω απο apkmirror παλι τα ιδια κανει τι να του κανω? Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Eμενα εχει την Flyme 5.1.3.2G Ρε παιδια βοηθειστε με αυτο το θεμα δεν μπορω να κανω τιποτα δεν συνδεετε με playstore κατεβαζω απο apkmirror παλι τα ιδια κανει τι να του κανω? Το κινητό έχει σωστα ρυθμισμένη τοποθεσία, ημερομηνία και ώρα? Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts