Jump to content

Spy_Black

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Spy_Black

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Spy_Black's Achievements

  1. Το επιβεβαιώνω και προσθέτω πως μάλλον έχει και καλύτερη διαχείριση μνήμης. Κανένα παράπονο από το A54, αλλά: "θα μπορούσα να περιμένω και να αναβαθμίσω αργότερα." Όμως το καταναλωτικό ζώο μέσα μου δεν κοιμάται καλά! Καλή πρωτοχρονιά με υγεία!
  2. Πως χρησιμοποιεί το google translate της προ-προηγούμενης γενιάς, για νέα του προηγούμενου διμήνου; Χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά με υγεία!
  3. Δε διέκρινα καμία μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ιδιαίτερα στην μπαταρία. Αν γύριζα πίσω θα κρατούσα το Α52s, χωρίς ασφαλώς να μου έχει πέσει άσχημο το 54. Απλώς ακόμη θεωρώ πως είναι ακριβο το 256.
  4. Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάποια επιλογή στην εξοικονόμηση μπαταρίας ή δεδομένων; Γεγονός είναι πως το δικό μου συνδέεται αυτόματα όταν αυξάνεται η ροή δεδομένων (youtube, downloading, κ.α.).
  5. Δεν ξέρω αγαπητοί. Η αλήθεια είναι πως προβληματίστηκα πολύ με αυτό το τηλέφωνο. Το αγόρασα δεύτερο χέρι, προερχόμενο από ελληνικό κατάστημα. Το έβαλα για λίγο στην άκρη. Το έφερα στα ίσια του με την ενεργοποίηση του 5g της cosmote σε άλλο κινητό, το έκανα ένα factory reset και "αναγκάστηκα" να γυρίσω σε αυτό για βασική συσκευή, κυρίως λόγω οθόνης και pop - up camera με δεύτερο το A52 8/256 5G. Δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα, δεν καταλαβαίνει τίποτε η μπαταρία του και δεν κολλάει πουθενά. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το miui θέλει "πείραγμα" για να μπορείς να έχεις τις λειτουργίες όπως θα έπρεπε να είναι σε ένα τόσο δυνατό τηλέφωνο. Αλλά πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά, αν και κατανοώ πως ένα πρόβλημα πρέπει να αναδεικνύεται ακόμα και πάνω από 100 καλά. Ίσως μια βαθιά ενασχόληση με το Miui (:worry:) ή ακόμη και αλλαγή rom θα απογείωνε την εμπειρία. Τώρα για τα μανταλάκια...:X Και τελικά πωλήθηκε σε κάποιον που θα το διαχειρίζεται καλύτερα από εμένα. Να είστε πολύ καλά, γεμάτοι υγεία!
  6. So far so good. Android Auto, internet, touch (μετά από εκ νέου καταχώρηση) είναι ok. Για να δούμε...
  7. Δόξα τω Θεώ δεν έχει βγάλει τίποτα. Αγορά από Γερμανό και με 8.1. Σφαίρα πάει, δεν παραπονιέται και φωτογραφίες άψογες.
  8. Spy_Black

    Moto G4 Plus

    Οχι. Ποτε. Αυτοκινητο, ενα lg φορητο ηχειο και ακουστικα αμεσως.
  9. Σε cosmote A5 2017 nougat απόψε! Το κατέβασα και το δοκιμάζω!
  10. Spy_Black

    Moto G4 Plus

    Μια χαρά είναι. Όπως τα λέει ο φίλος.
  11. Spy_Black

    Meizu M2 Note

    Μπράβο για την ενημέρωση! Σε ευχαριστώ πολύ! Γενικά είναι απόλαυση το τηλέφωνο ακόμα και με τη δική του. Απλά είναι άλλη χάρη το πείραγμα!
  12. Spy_Black

    Meizu M3 Note

    Δεν τρελαίνομαι αλλά δεν είναι και για τα πανηγύρια. Αν ασχολείσαι με τις ρυθμίσεις κάτι παραπάνω θα το πάρεις. Σίγουρα δεν είναι 950xl.
  13. Spy_Black

    Meizu M3 Note

    Ραδιόφωνο γιοκ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθεις :) Καλή χρονιά με υγεία!
×
×
  • Create New...