Tasos19s Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Καλησπέρα παιδιά.Ενδιαφέρομαι για την αγορά του SE.Είμαι ανάμεσα στο 64 GB από skroutz και στα 16 GB από κανονικό μαγαζί.Θα υπάρξει κάποιο θέμα με την συσκευή από το skroutz? Έχω διαβάσει ότι τα κινητά του πουλάνε είναι ανακατασκευασμένα. Και κάτι ακόμα επειδή η αγορά θα γίνει τέλος αυγούστου αξίζει αν περιμένω μέχρ την ανακοίνωση του iphone 7 μπας και πέσουν οι τιμές στα υπάρχοντα? Και αν ναι,για τι πτώση μιλάμε και σε πόσο χρονικό διάστημα μετά την ανακοίνωση του νέου κινητού? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. :) :) Αντικαταστάτης του se δεν θα βγει όποτε μπορεί η τιμή να μην επηρεαστεί απο την ανακοίνωση του 7 Αν δεις αξιολογήσεις καταστημάτων στο skroutz θα καταλάβεις οτι υπάρχουν αρκετά επώνυμα καταστήματα και πουλάνε κανονικές συσκευές όχι ψέμματα. Πάρε όποτε το 16 απο skroutz αν σε βολεύει η το 64 αλλιώς πάλι απο skroutz. Γιατί να δώσεις παραπάνω λεφτά σε κάποιο άλλο κατάστημα για το ίδιο πράγμα; Νταβατζηδες ψάχνουμε; Με την απόδειξη έχεις 2 έτη εγγύηση απο skroutz κανονικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion98 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Πολύ ωραιά,σε ευχαριστώ πολύ.Αξίζει η διαφορά τιμής για να πάω για το 64αρι? Δεν είμαι σίγουρος αν θα είμαι κομπλε με το 16αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Πολύ ωραιά,σε ευχαριστώ πολύ.Αξίζει η διαφορά τιμής για να πάω για το 64αρι? Δεν είμαι σίγουρος αν θα είμαι κομπλε με το 16αρι. Αν βγάζεις φωτογραφίες και έχεις σκοπό να το κρατήσεις πάρε 64αρι Τα 16 ειναι οριακά πιστεύω. Ειναι μόνο για χρήση απλή χωρίς βίντεο φωτογραφίες και μεγάλες εφαρμογές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion98 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Αν βγάζεις φωτογραφίες και έχεις σκοπό να το κρατήσεις πάρε 64αρι Τα 16 ειναι οριακά πιστεύω. Ειναι μόνο για χρήση απλή χωρίς βίντεο φωτογραφίες και μεγάλες εφαρμογές Μιας και έχω κινητό που ούτε φωτογραφίες και βίντεο μπορώ να βγάλω,ούτε μπορούσα να ευχαριστηθώ εφαρμογές και σίγουρα θα το κρατήσω για χρόνια.πάω για 64αρι.Ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Μιας και έχω κινητό που ούτε φωτογραφίες και βίντεο μπορώ να βγάλω,ούτε μπορούσα να ευχαριστηθώ εφαρμογές και σίγουρα θα το κρατήσω για χρόνια.πάω για 64αρι.Ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!! Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις πάνε με κλειστά μάτια. Θα γεμίσει όπως και να έχει στο χρόνο επάνω το 16αρι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Να ηταν και dual :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 26, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Να ηταν και dual :lol::lol: Το ξεχνάς αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Θελω να αγορασω το συγκεκριμενο μοντελο και ειδα οτι τα μαγαζια στο σκρουτζ το δινουν με 1 ετος εγγυησης. Εαν πχ το παρω απο αλυσιδα πχ κωτσοβολο, public κ.α. θα εχω ενα η' δυο ετη εγγυηση; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Θελω να αγορασω το συγκεκριμενο μοντελο και ειδα οτι τα μαγαζια στο σκρουτζ το δινουν με 1 ετος εγγυησης. Εαν πχ το παρω απο αλυσιδα πχ κωτσοβολο, public κ.α. θα εχω ενα η' δυο ετη εγγυηση; απο οπου και να το παρεις αν ειναι ευρωπαικο μοντελο εχεις δυο χρονια εγγυηση Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Θελω να αγορασω το συγκεκριμενο μοντελο και ειδα οτι τα μαγαζια στο σκρουτζ το δινουν με 1 ετος εγγυησης. Εαν πχ το παρω απο αλυσιδα πχ κωτσοβολο, public κ.α. θα εχω ενα η' δυο ετη εγγυηση; Διάβασε στο σχετικό θέμα ξεκινώντας από το τέλος, έχει συζητηθεί εκτενώς η απορία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Διάβασε στο σχετικό θέμα ξεκινώντας από το τέλος, έχει συζητηθεί εκτενώς η απορία σου. Ευχαριστω πολυ. Κατι ακομη η εκδοση 16gb με τα 64gb στο σκρουτζ ειναι στα 80€ περιπου. Εφαρμογες θα εχω 4-5 οχι παραπανω. Ουτε σε φωτογραφιες κατι ιδιαιτερο. Αξιζει να παρω την μεγαλη εκδοση; Απο τα 16gb ποσα μενουν καθαρα με το που ενεργοποιεις την συσκευη; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ευχαριστω πολυ. Κατι ακομη η εκδοση 16gb με τα 64gb στο σκρουτζ ειναι στα 80€ περιπου. Εφαρμογες θα εχω 4-5 οχι παραπανω. Ουτε σε φωτογραφιες κατι ιδιαιτερο. Αξιζει να παρω την μεγαλη εκδοση; Απο τα 16gb ποσα μενουν καθαρα με το που ενεργοποιεις την συσκευη; εσυ ξερεις αν αξιζει η οχι. αν νομιζεις οτι δεν ειναι πολλα τα χρηματα παρτο δεν θα παει χαμενο και τα 16 με normal χρηση φτανουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καλησπέρα, πήραμε δυο iphone se , το ένα εχει την ένδειξη 4g, το άλλο όχι.. Τα κινητά δίπλα - δίπλα.. Γιατί συμβαίνει αυτό; Έχω ελέγξει τις ρυθμίσεις για 4g.. Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Καλησπέρα, πήραμε δυο iphone se , το ένα εχει την ένδειξη 4g, το άλλο όχι.. Τα κινητά δίπλα - δίπλα.. Γιατί συμβαίνει αυτό; Έχω ελέγξει τις ρυθμίσεις για 4g.. Ευχαριστώ.. Το 4g και στις δυο κάρτες ειναι ενεργοποιημένο; Έχεις στείλει μήνυμα για ενεργοποίηση; Οι ρυθμίσεις στην συσκευή ειναι εντάξει; Η κάρτα sim ειναι ίδιας εταιρείας; Αν ειναι η πρώτη φορά που δουλεύει το 4g μπορεί να κανει και είκοσι λεπτά να δουλέψει. Θέλει λίγο υπομονή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Δέν είχα ενεργοποιήσει το 4g ατην cosmote, (κάλεσα στο 13888) ενώ είχα πάει πριν μια εβδομάδα κ είχα αγοράσει νέα sim 4g. Εν τω μεταξυ το internet ήταν πραγματικά γρήγορο, απλά υποψιάστηκα οτι κατι δεν παει καλά όταν είδα ένδειξη 4g σε άλλο iphone se. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion98 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλησπέρα παιδιά.Μιας και σε λίγες μέρες θα προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου κηνιτού και κατέληξα τελικά σε 64αρι απο skroutz,σκέφτομαι αν το πάρω από το kaizershop μιας και βλέπω πως υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με το myphone και γενικά βλέπω πολύ καλές κριτικές.Άρα να το αγοράσω από το kaizer? Δεν θα έχω όντως κανένα απολύτως πρόβλημα? Κάτι άλλο,σκέφτομαι ακόμα να αγοράσω μια θήκη και μεμβράνες προστασίας μαζί με το κινητό.Οι μεμβράνες είναι γενικά καλής ποιότητας? Να της προτιμήσω και αν γλυτώσω κάποια έξτρα χρήματα από τις αλυσίδες της πόλης μου? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Αγόρασα ένα se και το έχω 2 βδομάδες αλλα δεν θα το κρατήσω τελικά. Δεν με βολεύει η τόσο μικρή οθόνη. Τις πρώτες μέρες ειχα μεμβράνη αλλα την άλλαξα με glass και η διαφορά ειναι τεράστια. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Αγόρασα μεμβράνη Power Support Anti-Glare και απογοητεύτηκα. Ίσως φταίω εγώ γιατί δεν την τοποθέτησα με την πρώτη καλά, κ άφησε σε 2 σημεία φουσκάλες μικρές. Την κράτησα 2 ημέρες και μετά έβαλα Puro την οποία πέταξα γιατι δεν πάτησε κ αυτή καλά αφήνοντας ενα μικρο κενό στο πάνω μέρος του κινητού κ μετά έβαλα Belkin TrueClear InvisiGlass. Αξίζει συγκριτικά με τις 2 προηγούμενες αφού προστατεύει καλά την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Καλησπέρα σε όλους!! Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος ενός SE μετά από ένα S6.. Ερώτηση επειδή το έβαλα δίπλα στο iPad mini 2 που έχω βλέπω πως όλη η οθόνη του είναι πιο κίτρινη και σε φουλ φωτεινότητα.. Είναι φυσιολογικό.. Λέτε να μου το αλλάξουν από καιζερ; Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos330 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Καλησπέρα σε όλους!! Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος ενός SE μετά από ένα S6.. Ερώτηση επειδή το έβαλα δίπλα στο iPad mini 2 που έχω βλέπω πως όλη η οθόνη του είναι πιο κίτρινη και σε φουλ φωτεινότητα.. Είναι φυσιολογικό.. Λέτε να μου το αλλάξουν από καιζερ; Μήπως είναι ενεργοποιημένο το night shift? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Όχι φίλε μου ξετσεκαρισμενα ολα Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Η οθόνη του είναι πολύ κίτρινη. Πολύ περισσότερο από το ipad αλλά και από το 6S. Sent from my E6653 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Η οθόνη του είναι πολύ κίτρινη. Πολύ περισσότερο από το ipad αλλά και από το 6S. Δεν θα έλεγα ότι πρόκειται για γενικό φαινόμενο, δίπλα στο iPad Air 2 δεν βλέπω τόσο μεγάλη διαφορά σε συσκευή δικού μου προσώπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Η οθόνη του είναι πολύ κίτρινη. Πολύ περισσότερο από το ipad αλλά και από το 6S. Sent from my E6653 using Tapatalk Σίγουρα δεν έχουν ίδιες οθονες. Όταν βλέπεις την οθόνη του κινητού σου φαίνεται οτι έχει κάποιο πρόβλημα; Αν το βάλεις δίπλα δίπλα ακόμα και με 2-3 ίδια τηλέφωνα θα δεις διάφορες. Ψωνίζει απο 3 εργοστάσια οθόνες η apple και υπάρχουν διάφορες Κάποιες πιο μπλε κάποιες πιο κίτρινες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Σίγουρα δεν έχουν ίδιες οθονες. Όταν βλέπεις την οθόνη του κινητού σου φαίνεται οτι έχει κάποιο πρόβλημα; Αν το βάλεις δίπλα δίπλα ακόμα και με 2-3 ίδια τηλέφωνα θα δεις διάφορες. Ψωνίζει απο 3 εργοστάσια οθόνες η apple και υπάρχουν διάφορες Κάποιες πιο μπλε κάποιες πιο κίτρινες Οθόνη του 5s φοράει(κυριολεκτικά) ας το σημαίνει με μερικά 5s(που είναι ποιο εύκολο να βρει) να δει αν υπάρχει μεγάλη διαφορά (παντός αποκλίσεις πάντα υπήρχαν κάποιες λίγο ποιο μπλε κάποιες λίγο ποιο κίτρινες) (από την κόλα που βάζουν κλπ εξαρτάται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts