Jump to content

Orion98

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Orion98

  1. Με ένα μήνα χρήση καθημερινή και απαιτητική δεν είχα κανένα θέμα από RAM. Πάντα είχα τουλάχιστον ένα γιγα ελεύθερο. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Καλησπέρα και από εμένα. 3 εβδομάδες με το κινητό κανένα θέμα σε δεδομένα η WiFi. Ερώτηση,αξίζει να rootαρω η να βάλω και άλλη ROM από τώρα στο κινητό ή είναι πολύ νωρίς; Να περιμένω να λήξει και η κανονική του εγγύηση και μετά να κάνω κάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Καλησπέρα παιδιά.Μιας και σε λίγες μέρες θα προχωρήσω στην αγορά του συγκεκριμένου κηνιτού και κατέληξα τελικά σε 64αρι απο skroutz,σκέφτομαι αν το πάρω από το kaizershop μιας και βλέπω πως υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με το myphone και γενικά βλέπω πολύ καλές κριτικές.Άρα να το αγοράσω από το kaizer? Δεν θα έχω όντως κανένα απολύτως πρόβλημα? Κάτι άλλο,σκέφτομαι ακόμα να αγοράσω μια θήκη και μεμβράνες προστασίας μαζί με το κινητό.Οι μεμβράνες είναι γενικά καλής ποιότητας? Να της προτιμήσω και αν γλυτώσω κάποια έξτρα χρήματα από τις αλυσίδες της πόλης μου? Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας !!
  4. Χρόνια πολλά και καλή τύχη σε όλους! :)
  5. Μιας και έχω κινητό που ούτε φωτογραφίες και βίντεο μπορώ να βγάλω,ούτε μπορούσα να ευχαριστηθώ εφαρμογές και σίγουρα θα το κρατήσω για χρόνια.πάω για 64αρι.Ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!!
  6. Πολύ ωραιά,σε ευχαριστώ πολύ.Αξίζει η διαφορά τιμής για να πάω για το 64αρι? Δεν είμαι σίγουρος αν θα είμαι κομπλε με το 16αρι.
  7. Καλησπέρα παιδιά.Ενδιαφέρομαι για την αγορά του SE.Είμαι ανάμεσα στο 64 GB από skroutz και στα 16 GB από κανονικό μαγαζί.Θα υπάρξει κάποιο θέμα με την συσκευή από το skroutz? Έχω διαβάσει ότι τα κινητά του πουλάνε είναι ανακατασκευασμένα. Και κάτι ακόμα επειδή η αγορά θα γίνει τέλος αυγούστου αξίζει αν περιμένω μέχρ την ανακοίνωση του iphone 7 μπας και πέσουν οι τιμές στα υπάρχοντα? Και αν ναι,για τι πτώση μιλάμε και σε πόσο χρονικό διάστημα μετά την ανακοίνωση του νέου κινητού? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. :) :)
  8. Orion98

    iPhone 4S

    καλησπέρα φίλε μου και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Γράφω εκ μέρος φίλου που θέλει να το αγοράσει σαν δώρο για κάποιον άλλον.Δεν θέλουμε να μπλεχτούμε στα μεταχειρισμένα.Θα έχουμε κάποιο πρόβλημα με την αγορά από αυτά τα μαγαζιά? Ευχαριστώ πολύ! Φιλικά.
  9. Orion98

    iPhone 4S

    Καλησπέρα φίλοι !!! Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός iphone 4s από τα παρακάτω μαγαζιά: http://royaloffers.gr/iphone-4s-8gb-refurbished-me-egguisi-me-apo-tin-apple.html και http://sulehria.gr/iphone-4s-8gb-refurbished-me-egguisi-me-apo-tin-apple.html Τα μαγαζιά είναι αξιόπιστα? Δηλαδή δεν θα έχω σίγουρα κανένα προβλήμα,να είναι κλειδωμένο ή χαλασμένο? Θα είναι πλήρως λειτουργικό? Ακόμη είδα ότι μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή? Υπάρχει δυνατότητα αν ξέρετε για έλεγχο πριν την πληρωμή? Ευχαριστώ πολύ !!! Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλους !!!
  10. Καταθλιπτική δευτέρα και κλήρωση δεν πάνε μαζί ;) Καλή τύχη σε όλους !!!
  11. Καλή τύχη σε όλους !!! Ας μας μπει καλά ο νέος χρόνος! :p :p
  12. Και σκεφτόμουν τι κινητό να έπερνα :p Καλή τύχη σε όλους !!! :rolleyes:
  13. Orion98

    iPhone 6

    Σε ευχαριστώ πολύ.Θα το κοιτάξω πάντως μόλις προβώ στην αγορά.Κάποια συμβουλή για αν είμαι σίγουρος ότι μέσα στο δέμα θα είναι το κινητό?
×
×
  • Create New...