pavlosdr Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ναι είναι άλλο πράγμα αυτό Παραπάνω στον φίλο του ειπα να δοκιμάσει ένα άλλο feature που αν του δώσεις λίγο χρόνο γίνεται εργαλείο της καθημερινότητας Μπορείς να δεις κάποιο βίντεο για το raise to wake στο YouTube και θα καταλάβεις τι εννοούμε Αυτό που λες είναι ένα άλλο βοήθημα κυρίως για ανθρώπους με προβλήματα που θέλουν να χρησιμοποιούν μόνο την αφή και όχι πλήκτρα. Σε κάποιους βέβαια βολεύει και ας μην έχουν κινητικά προβλήματα Είναι άλλο πράγμα και κάνει άλλη δουλειά το ένα άλλη δουλειά το άλλο Ανθρώπους με κινητικά προβλήματα ? Τι εννοείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ανθρώπους με κινητικά προβλήματα ? Τι εννοείς ? Για το assistive touch δεν λες; Έχω δει ανθρώπους που δεν μπορούν να κουνήσουν τα χέρια και χρησιμοποιούν την συσκευή με ένα πρόσθετο εξάρτημα με την βοήθεια του στόματος. Προσαρμοστηκα αξεσουάρ τα αναφέρει αλλά ακριβώς δεν τα ξέρω πως λέγονται Σε τέτοιους ανθρώπους απευθύνονται κυρίως αυτά τα βοηθήματα. Συγνώμη αν κάτι δεν λέω σωστά ούτε θέλω να θίξω κανέναν και τίποτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Αυτό το AssistiveTouch πολύ βολικό , σαν νέος χρήστης με iPhone λίγο με αγχώνει το πάτημα συνέχεια του home button μην χαλάσει από το συνεχόμενο touch . Τι λέτε εσείς οι παλιοί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Αυτό το AssistiveTouch πολύ βολικό , σαν νέος χρήστης με iPhone λίγο με αγχώνει το πάτημα συνέχεια του home button μην χαλάσει από το συνεχόμενο touch . Τι λέτε εσείς οι παλιοί ; Εγώ θα σου έλεγα να μην το φοβάσαι το home button και να χρησιμοποιείς τη συσκευή σου όπως σχεδιάστηκε. Στα όσα iPhone εχω δει από φίλους και γνωστούς, μόνον ένα 4άρι εμφάνισε πρόβλημα μετά από 3 χρόνια χρήσης. Το μονο που θα προσέχεις στο home button σου είναι η είσοδος σκόνης και άμμου κυρίως τα καλοκαίρια σε παραλίες κλπ (αυτή είναι η μόνη "ευαισθησία" τους). Το assistive touch φτιάχθηκε για χρήστες με δάχτυλα που έχουν προβλήματα λεπτής κινητικότητας. Θεωρώ ότι για τους περισσότερους χρήστες που δεν έχουν κάποιο θέμα με τα χέρια/δάχτυλά τους, μπορεί να λειτουργήσει καλά ως συμπληρωματική λειτουργία (αν όντως τη χρειάζεται κάποιος) και όχι ως πλήρης αντικαταστάτης του home button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Εγώ θα σου έλεγα να μην το φοβάσαι το home button και να χρησιμοποιείς τη συσκευή σου όπως σχεδιάστηκε. Στα όσα iPhone εχω δει από φίλους και γνωστούς, μόνον ένα 4άρι εμφάνισε πρόβλημα μετά από 3 χρόνια χρήσης. Το μονο που θα προσέχεις στο home button σου είναι η είσοδος σκόνης και άμμου κυρίως τα καλοκαίρια σε παραλίες κλπ (αυτή είναι η μόνη "ευαισθησία" τους). Το assistive touch φτιάχθηκε για χρήστες με δάχτυλα που έχουν προβλήματα λεπτής κινητικότητας. Θεωρώ ότι για τους περισσότερους χρήστες που δεν έχουν κάποιο θέμα με τα χέρια/δάχτυλά τους, μπορεί να λειτουργήσει καλά ως συμπληρωματική λειτουργία (αν όντως τη χρειάζεται κάποιος) και όχι ως πλήρης αντικαταστάτης του home button. ok το απενεργοποιώ , πάμε για άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 ok το απενεργοποιώ , πάμε για άλλα. Δεν έχει πρόβλημα το home & power button όσο και να το δουλεύεις Μόνο στο iPhone 4 υπήρχε θέμα και λίγο στο iPhone 5 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Όταν έρχονται μηνύματα από Viber messenger ,πως γίνεται να μην φαίνεται το περιεχομένο παρά μόνο ο τίτλος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Όταν έρχονται μηνύματα από Viber messenger ,πως γίνεται να μην φαίνεται το περιεχομένο παρά μόνο ο τίτλος . Για τα iMessage θα πας ρυθμίσεις/γνωστοποιήσεις/μηνύματα και κάτω κάτω στην εμφάνιση προεπισκοπησεων επιλέγεις ότι θέλεις Για το viber μέσα από την ίδια την εφαρμογή αν πας ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις/εμφάνιση προεπισκοπησης Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 pls έναν εύκολο τρόπο για να βάλω ήχο κλήσης στο iphone . Κάποιο link , τον πιο εύκολο pls!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 pls έναν εύκολο τρόπο για να βάλω ήχο κλήσης στο iphone . Κάποιο link , τον πιο εύκολο pls!!!:lol: Εύκολος τρόπος εκτός απο συγχρονισμό με iTunes δεν υπάρχει! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 pls έναν εύκολο τρόπο για να βάλω ήχο κλήσης στο iphone . Κάποιο link , τον πιο εύκολο pls!!!:lol: Επειδή βαρέθηκα να φτιάξω ήχο κλήσης κατέβασα από εδώ έναν έτοιμο στον υπολογιστή και τον συγχρόνισα με το τηλέφωνο http://www.free-ringtones.cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Εύκολος τρόπος εκτός απο συγχρονισμό με iTunes δεν υπάρχει! Εγώ τον εχω τον ηχο κλήσης αυτο με το συγχρονισμο δεν πετυχαίνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Εγώ τον εχω τον ηχο κλήσης αυτο με το συγχρονισμο δεν πετυχαίνω...Αυτό θα σε βοηθήσει, https://www.fonepaw.com/solution/get-free-ringtones-on-iphone.html. Έχει και το πως δημιουργείς ήχο κλήσης από υπάρχον τραγούδι και πως το περνάς στο κινητό σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IatrosG Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Αυτό θα σε βοηθήσει, https://www.fonepaw.com/solution/get-free-ringtones-on-iphone.html. Έχει και το πως δημιουργείς ήχο κλήσης από υπάρχον τραγούδι και πως το περνάς στο κινητό σου. Ευχαριστώ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Έχω το τηλέφωνο περίπου 15 μέρες, είχα το 6S. Καταρχάς, είχα ξεχάσει πόσο μου είχε λείψει το form factor του - το 5S ήταν το μοναδικό iPhone που κακομεταχειρίστηκα όσο κανένα άλλο τηλέφωνο, κράτησα παραπάνω από ένα χρόνο και δε με απογοήτευσε ποτέ. Το 6S, όταν το αγόρασα, ήταν πολύ καλή αναβάθμιση, όμως ποτέ δε μπόρεσα να συνηθίσω το iOS σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Το SE είναι πραγματικά ό,τι πρέπει. Είναι τόσο γρήγορο και τα ματ edges πανέμορφα. Καλά η κάμερα για τηλέφωνο αυτού του level απίστευτη, είχα αποχωριστεί το 6S για 2 μήνες πριν αγοράσω το SE και μου είχε λείψει. Πολύ καλό τηλέφωνο, υπερικανοποιημένος - μου λείπει το 3D Touch όμως του το συγχωρώ γιατί είναι γρήγορο και πολύ εργονομικό. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Έχω το τηλέφωνο περίπου 15 μέρες, είχα το 6S. Καταρχάς, είχα ξεχάσει πόσο μου είχε λείψει το form factor του - το 5S ήταν το μοναδικό iPhone που κακομεταχειρίστηκα όσο κανένα άλλο τηλέφωνο, κράτησα παραπάνω από ένα χρόνο και δε με απογοήτευσε ποτέ. Το 6S, όταν το αγόρασα, ήταν πολύ καλή αναβάθμιση, όμως ποτέ δε μπόρεσα να συνηθίσω το iOS σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Το SE είναι πραγματικά ό,τι πρέπει. Είναι τόσο γρήγορο και τα ματ edges πανέμορφα. Καλά η κάμερα για τηλέφωνο αυτού του level απίστευτη, είχα αποχωριστεί το 6S για 2 μήνες πριν αγοράσω το SE και μου είχε λείψει. Πολύ καλό τηλέφωνο, υπερικανοποιημένος - μου λείπει το 3D Touch όμως του το συγχωρώ γιατί είναι γρήγορο και πολύ εργονομικό. Κι εγώ το 5s το είχα κρατήσει πιο πολύ καιρό από όλες τις άλλες συσκευές που είχα. Είναι ίσως βολικό στο χέρι δεν ξέρω μάλλον έχει κάτι που σε κρατάει Το se είναι πιο γρήγορο από το 6s? Αλο κάμερες σε σχέση πάλι με το 6s? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Κι εγώ το 5s το είχα κρατήσει πιο πολύ καιρό από όλες τις άλλες συσκευές που είχα. Είναι ίσως βολικό στο χέρι δεν ξέρω μάλλον έχει κάτι που σε κρατάει Το se είναι πιο γρήγορο από το 6s? Αλο κάμερες σε σχέση πάλι με το 6s? Αμα ειναι,ελαχιστα λογω μικροτερης αναλυσης οθονης.Καμερες απ οσο ξερω εχει και το live photos.Πατησε Nick Ackerman,εχει για το SE βιντεακια.Αν και προτιμω το μεγεθος του 6s,γιατι κανω browsing και Youtube ισως θα επαιρνα το SE λογω εργονομιας. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω το τηλέφωνο περίπου 15 μέρες, είχα το 6S. Καταρχάς, είχα ξεχάσει πόσο μου είχε λείψει το form factor του - το 5S ήταν το μοναδικό iPhone που κακομεταχειρίστηκα όσο κανένα άλλο τηλέφωνο, κράτησα παραπάνω από ένα χρόνο και δε με απογοήτευσε ποτέ. Το 6S, όταν το αγόρασα, ήταν πολύ καλή αναβάθμιση, όμως ποτέ δε μπόρεσα να συνηθίσω το iOS σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Το SE είναι πραγματικά ό,τι πρέπει. Είναι τόσο γρήγορο και τα ματ edges πανέμορφα. Καλά η κάμερα για τηλέφωνο αυτού του level απίστευτη, είχα αποχωριστεί το 6S για 2 μήνες πριν αγοράσω το SE και μου είχε λείψει. Πολύ καλό τηλέφωνο, υπερικανοποιημένος - μου λείπει το 3D Touch όμως του το συγχωρώ γιατί είναι γρήγορο και πολύ εργονομικό. Συμφωνω,το 5s το εχω ευχαριστηθει για τον ιδιο λογο που λες,το μικρο μεγεθος.Απο μπαταρια πως παει; Γιατι το 5s με απογοητευσε. Αμα ψαχνεις καποια θηκη,προτεινω αυτην https://www.pullandbear.com/m/gr/ανδρικά/αξεσουάρ/θήκες-κινητού/λαστιχένια-θήκη-κινητού-c1010074003p500091031.html?colorId=800&productIndex=1&isMobile=true στο 5s μου μια χαρα ειναι και αρκετα ανθεκτικη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Επειδή έχει μικρότερη οθόνη μερικές φορές μου φαίνεται ότι είναι πιο αποκρίσιμο από το 6S. Η κάμερα είναι η ίδια. Η μπαταρία πολύ καλή - έχω ανοιχτό 4G και Wifi και αυτή τη στιγμή έχει standby 21 ώρες και usage 5 και βρίσκεται στο 46%. Πολύ ευχαριστημένος :) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Επειδή έχει μικρότερη οθόνη μερικές φορές μου φαίνεται ότι είναι πιο αποκρίσιμο από το 6S. Η κάμερα είναι η ίδια. Η μπαταρία πολύ καλή - έχω ανοιχτό 4G και Wifi και αυτή τη στιγμή έχει standby 21 ώρες και usage 5 και βρίσκεται στο 46%. Πολύ ευχαριστημένος :) Έτσι ακούγεται από πολλούς ότι τα πάει αρκετά καλά η μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Επειδή έχει μικρότερη οθόνη μερικές φορές μου φαίνεται ότι είναι πιο αποκρίσιμο από το 6S. Η κάμερα είναι η ίδια. Η μπαταρία πολύ καλή - έχω ανοιχτό 4G και Wifi και αυτή τη στιγμή έχει standby 21 ώρες και usage 5 και βρίσκεται στο 46%. Πολύ ευχαριστημένος :) 5 ώρες χρήση με 4G και να μένει 46% φαίνεται λίγο extreme σενάριο Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amykles Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Έρχονται νέες εκδόσεις του iPhone SE. Συγκεκριμένα, από την ερχόμενη Παρασκευή καταργούνται οι εκδόσεις χωρητικότητας 16 και 32 Gigabytes, και θα αρχίσουν να διατίθενται αυτές με 32 και 128 Gigabytes αποθηκευτικό χώρο. Οι τιμές θα μείνουν οι ίδιες. Αν αυτό ισχύσει και στην Ελλάδα μας, δε το ξέρω...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Έρχονται νέες εκδόσεις του iPhone SE. Συγκεκριμένα, από την ερχόμενη Παρασκευή καταργούνται οι εκδόσεις χωρητικότητας 16 και 32 Gigabytes, και θα αρχίσουν να διατίθενται αυτές με 32 και 128 Gigabytes αποθηκευτικό χώρο. Οι τιμές θα μείνουν οι ίδιες. Αν αυτό ισχύσει και στην Ελλάδα μας, δε το ξέρω...:rolleyes: Θα αλλαξουν οι 16 και 64 με 32 και 128; Καλο νεο,και προσωπικα τωρα με αυτη την αλλαγη συμφερει.Τα 16 πλεον δεν φτανουν και επρεπε να γινει εξ αρχης απο την Apple. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 5 ώρες χρήση με 4G και να μένει 46% φαίνεται λίγο extreme σενάριο Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν έχω λόγο να πω ψέματα. Κανονική χρήση και μουσική, χωρίς να ανοίγω ποτέ το low power mode Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Δεν έχω λόγο να πω ψέματα. Κανονική χρήση και μουσική, χωρίς να ανοίγω ποτέ το low power mode Η μουσική στο παρασκήνιο μετράει σαν χρήση αλλά δεν μας δίνει και τόσο καλό αποτέλεσμα για την χρήση της συσκευής. Πόσες ώρες λέει η μουσική σου παρασκήνιο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Η μουσική στο παρασκήνιο μετράει σαν χρήση αλλά δεν μας δίνει και τόσο καλό αποτέλεσμα για την χρήση της συσκευής. Πόσες ώρες λέει η μουσική σου παρασκήνιο; Τι εννοείς; Εγώ απλά αναφέρθηκα στην αυτονομία, μέσα στην οποία έπαιξα και μουσική και η μπαταρία πάλι δεν επηρεάστηκε σημαντικά. 4% έχει η μουσική και 19% έχει μια εφαρμογή με σκίτσα που χρησιμοποιώ πολύ Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts