nikos523 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Μάλλον η μπαταρία σου ή κάποια εφαρμογή. Εγώ δεν βλέπω καμία διαφορά στην αυτονομία και κάνω σταθερά την ίδια χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Καλησπέρα , προσπαθώ να συγχωρήσω το mifit με το apple health αλλά όταν ανοίγω την εφαρμογή του apple helath στο πηγές δεν μου εμφανίζει την εφαρμογή mifit, γνώριζει κάποιος αν είναι κάποιο bug ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Καλησπέρα , προσπαθώ να συγχωρήσω το mifit με το apple health αλλά όταν ανοίγω την εφαρμογή του apple helath στο πηγές δεν μου εμφανίζει την εφαρμογή mifit, γνώριζει κάποιος αν είναι κάποιο bug ? Δεν νομίζω ότι μπορείς να το κανείς αυτό έτσι κι αλλιώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Καλησπέρα , προσπαθώ να συγχωρήσω το mifit με το apple health αλλά όταν ανοίγω την εφαρμογή του apple helath στο πηγές δεν μου εμφανίζει την εφαρμογή mifit, γνώριζει κάποιος αν είναι κάποιο bug ? Μήπως πρέπει να το ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις στο απόρρητο και μετά κίνηση και άθληση Δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Το έχω ενεργοποιήσει , στην εφαρμογή του mifit όταν πηγαίνω να κάνω προσθήκη του apple health αναφέρει να μετάβεις στην εφαρμογή apple health στο πηγές και δεδομένα και να ενεργοποιήσεις την εφαρμογή mifit, όμως δεν φαίνεται πουθενά η εφαρμογή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Παιδιά η συσκευή υποστηρίζει VoLTE και VoWifi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Παιδιά η συσκευή υποστηρίζει VoLTE και VoWifi?? Ναι φυσικά Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Η μπαταρία πρώτη μέρα με την 14,3 είναι τραγική... Πρώτη φορά από το πρωί με 100% μπαταρία,αυτή τη στιγμή είμαι στο 18% με ελάχιστη χρήση όλη μέρα...Στην 14,2 τέτοια ώρα με ίδια χρήση ειμουνα στο 50%... Θα το δω και τις επόμενες μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Μέσω της πρότασης σου εμμέσως έμαθα ότι βγήκε η νέα ενημέρωση δεν το ξέρα . Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techlink Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Η μπαταρία πρώτη μέρα με την 14,3 είναι τραγική... Πρώτη φορά από το πρωί με 100% μπαταρία,αυτή τη στιγμή είμαι στο 18% με ελάχιστη χρήση όλη μέρα...Στην 14,2 τέτοια ώρα με ίδια χρήση ειμουνα στο 50%... Θα το δω και τις επόμενες μέρες... Τεταρτη μερα, ακριβως το ιδιο. Η 14.3 στο θεμα μπαταριας ειναι καταστροφικη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Μέσω της πρότασης σου εμμέσως έμαθα ότι βγήκε η νέα ενημέρωση δεν το ξέρα . Άποψη μου μην κάνεις την αναβάθμιση,θα έχεις τραγική μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Άποψη μου μην κάνεις την αναβάθμιση,θα έχεις τραγική μπαταρία... Την έκανα ήδη για να τσεκάρω αν θα ισχύει το ίδιο και σε μένα και δεύτερον δεν με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί το έχω ως δεύτερο το κινητό . Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Την έκανα ήδη για να τσεκάρω αν θα ισχύει το ίδιο και σε μένα και δεύτερον δεν με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί το έχω ως δεύτερο το κινητό . Και εγώ σαν δεύτερο-τριτο το έχω,αλλά η μπαταρία είναι πραγματικά τραγική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 (edited) Και ένα ωραίο restart της συσκευής, με το τελευταίο update. Μόνο για κλήσεις χρησιμοποιείται. Με scroll στα widgets στην τελευταία αριστερή οθόνη, μετά από 1-2 κομπιάσματα, έσβησε με 35% ένδειξη μπαταρίας. Όταν άναψε ξανά μόνο του, είχε 8%. Not good. P.S.: Με 97% battery health. Edited December 22, 2020 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2020 Και ένα ωραίο restart της συσκευής, με το τελευταίο update. Μόνο για κλήσεις χρησιμοποιείται. Με scroll στα widgets στην τελευταία αριστερή οθόνη, μετά από 1-2 κομπιάσματα, έσβησε με 35% ένδειξη μπαταρίας. Όταν άναψε ξανά μόνο του, είχε 8%. Not good. P.S.: Με 97% battery health. Κάνε πλήρη επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου Δεν θα λυθούν αυτά έτσι εύκολα αλλιώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 Καλησπέρα στη παρέα , ψάχνω να βρω το iphone 11 pro (64GB) (δυνατότητα αγοράς με τιμολόγιο) σε καλή τιμή .Μήπως γνωρίζετε κάποιο site που θα μπορούσα να το βρω σε καλή τιμή; :D Κούρασες με την άμεση απαίτηση για απαντηση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 υπαρχει περιπτωση να γινει dual sim η συσκευη? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 υπαρχει περιπτωση να γινει dual sim η συσκευη? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς να γίνει dual SIM συσκευή από τη στιγμή που έχει μία μόνο υποδοχή ; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 με καποιον ανταπτορα οπως φαινεται στο παρακατω βιντεο το έχει δοκιμασει κανεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 υπαρχει περιπτωση να γινει dual sim η συσκευη? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι,το SE 2nd Gen που εχω ομως υποστηρίζει eSIM και φυσική μαζι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Οχι,το SE 2nd Gen που εχω ομως υποστηρίζει eSIM και φυσική μαζι. Ναι αλλά στο παρόν θέμα συζητάμε για το 1st Gen SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Κάνε πλήρη επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου Δεν θα λυθούν αυτά έτσι εύκολα αλλιώς Αλήθεια; Αυτό ήθελα να αποφύγω... Αφού δε διορθώνεται αλλιώς. Thanks! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makdo Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 εχω κανει ολικη επαναφορα κ παρατηρησα οτι ξεκλειδωνει το touch id κ με γαντια.Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορει να εκανα κ να μην θυμαμαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 εχω κανει ολικη επαναφορα κ παρατηρησα οτι ξεκλειδωνει το touch id κ με γαντια.Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορει να εκανα κ να μην θυμαμαι; Κάποια γάντια περνάνε ίσως από τον σαρωτή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 εχω κανει ολικη επαναφορα κ παρατηρησα οτι ξεκλειδωνει το touch id κ με γαντια.Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μπορει να εκανα κ να μην θυμαμαι; Μετά την επαναφορά, σέταρες το δαχτυλικό σου αποτύπωμα στο touch id; Και αφού το έκανες αυτό, ξεκλειδώνει και με τα γάντια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts