egodemis Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Έτσι είναι το φισιολογικο από την στηγμη που έχει μικρή οθόνη και δεν έκανες μπόλικη χρήση 4g μπαταρία κρατάει αιώνες αυτό που τρώει την μπαταρία είναι οθόνη μεγάλης σε μέγεθος και ανάλυση και 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Έτσι είναι το φισιολογικο από την στηγμη που έχει μικρή οθόνη και δεν έκανες μπόλικη χρήση 4g μπαταρία κρατάει αιώνες αυτό που τρώει την μπαταρία είναι οθόνη μεγάλης σε μέγεθος και ανάλυση και 4g Άρα επιτέλους έστρωσε η μπαταρία Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Άρα επιτέλους έστρωσε η μπαταρία Τις ρυθμίσεις κοίταξε Ειδικά συγχρονισμους και απόρρητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Άρα επιτέλους έστρωσε η μπαταρία Τις πρώτες μέρες που ανοίγει η συσκευή για πρώτη φορά ή μετά από restore τρέχουν διεργασίες στο παρασκήνιο που τρώνε μπαταρία χωρίς ο χρήστης να κάνει κάτι Μετά στρώνει αφού τελειώσουν αυτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 (edited) -Πιο κινητό έχεις; -Το iPhone SE -Πιο είναι αυτό; :confused: Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει μόνο σε εμένα όταν με ρωτάνε πιο κινητό έχω... :lol: Edited July 31, 2018 by SpyrStavr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. July 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2018 -Πιο κινητό έχεις; -Το iPhone SE -Πιο είναι αυτό; :confused: Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει μόνο σε εμένα όταν με ρωτάνε πιο κινητό έχω... :lol: Αχαχαχαχαχαχαχα Κάθε φορά.Βέβαια το κορυφαίο μου το είχε πει ο αδερφός μου "Απλώς πήρες το 5s και επινοείς ονομασίες Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 -Πιο κινητό έχεις; -Το iPhone SE -Πιο είναι αυτό; :confused: Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει μόνο σε εμένα όταν με ρωτάνε πιο κινητό έχω... :lol: Εννοείται. Δεν το ξέρει και κανένας το συγκεκριμένο Ειδικά με αυτήν την ονομασία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Εννοείται. Δεν το ξέρει και κανένας το συγκεκριμένο Ειδικά με αυτήν την ονομασία Εμένα πάντως,ειδικά τώρα που έστρωσε και η μπαταρία μου φαίνεται εξαιρετικό.Ειναι πολύ βολικό για καθημερινή έντονη χρήση και είναι αρκετά αξιόπιστο.Επιπλέον δεν ξέρω για εσάς το matte ή silk finish μου φαίνεται κάπως σε σχέση με το mirror του 5s αλλά το ένα ήταν ναυαρχίδα και το άλλο mid range (μόνο στην τιμή mid range) Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Εμένα πάντως,ειδικά τώρα που έστρωσε και η μπαταρία μου φαίνεται εξαιρετικό.Ειναι πολύ βολικό για καθημερινή έντονη χρήση και είναι αρκετά αξιόπιστο.Επιπλέον δεν ξέρω για εσάς το matte ή silk finish μου φαίνεται κάπως σε σχέση με το mirror του 5s αλλά το ένα ήταν ναυαρχίδα και το άλλο mid range (μόνο στην τιμή mid range) Είναι καλή συσκευή αλλά λίγο μικρή Ο κόσμος τώρα θέλει παραπάνω οθόνη γι αυτό δεν το προτιμάνε πολλοί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Επιπλέον δεν ξέρω για εσάς το matte ή silk finish μου φαίνεται κάπως σε σχέση με το mirror του 5s Σε τι αναφέρεσαι? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Σε τι αναφέρεσαι? Στο σημείο όπου σταματά η οθόνη και ξεκινά το αλουμίνιο το φιρνιρισμα του είναι διαφορετικό από το 5s.Εδω έχει γίνει μια απλή λείανση,ενώ στο 5s το έκαναν να μοιάζει σαν καθρέφτη Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Στο σημείο όπου σταματά η οθόνη και ξεκινά το αλουμίνιο το φιρνιρισμα του είναι διαφορετικό από το 5s.Εδω έχει γίνει μια απλή λείανση,ενώ στο 5s το έκαναν να μοιάζει σαν καθρέφτη Ευτυχώς που δε μοιάζει με καθρέφτη (προσωπική άποψη). Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Ευτυχώς που δε μοιάζει με καθρέφτη (προσωπική άποψη). Σε αυτό δεν θα διαφωνήσω,το κάνει πιο χοντρό και στιβαρό στο χέρι σε σύγκριση με το 5s το οποίο το έκανε πολύ λεπτό Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Στο σημείο όπου σταματά η οθόνη και ξεκινά το αλουμίνιο το φιρνιρισμα του είναι διαφορετικό από το 5s.Εδω έχει γίνει μια απλή λείανση,ενώ στο 5s το έκαναν να μοιάζει σαν καθρέφτηΑ, καταλαβα. Ειναι πιο σαγρε καπως? Το παρατηρησα και εγω (εχει παρει η συζυγος το se ενω εγω εχω απο παλια το 5s). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. August 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 Α, καταλαβα. Ειναι πιο σαγρε καπως? Το παρατηρησα και εγω (εχει παρει η συζυγος το se ενω εγω εχω απο παλια το 5s). Ναι ακριβώς αυτό.Βέβαια στο 5s του δίνει μια πιο premium αίσθηση.Βέβαια όπως είπα και πριν το 5s ήταν ναυαρχίδα Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Ναι ακριβώς αυτό.Βέβαια στο 5s του δίνει μια πιο premium αίσθηση.Βέβαια όπως είπα και πριν το 5s ήταν ναυαρχίδαΝαι , το λειο ειναι πιο premium, αλλα εμενα για καποιο λογο μου αρεσει καλυτερα το σαγρε. Γουστα ειναι αυτα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. August 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2018 Ναι , το λειο ειναι πιο premium, αλλα εμενα για καποιο λογο μου αρεσει καλυτερα το σαγρε. Γουστα ειναι αυτα... Αντικειμενικά μιλώντας το σαγρέ είναι καλύτερο από το φιρνίρισμα του καθρέφτη διότι δεν κάνει αντίθεση,αλλά συνεχίζει με «ηρεμία» το χρώμα.Σε άλλα νέα ανακάλυψα ότι η θήκη με την οποία έρχονται τα ακουστικά δεν είναι άχρηστη.Στο 5 και στο 5s μου τις είχα πετάξει Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Αντικειμενικά μιλώντας το σαγρέ είναι καλύτερο από το φιρνίρισμα του καθρέφτη διότι δεν κάνει αντίθεση,αλλά συνεχίζει με «ηρεμία» το χρώμα.Σε άλλα νέα ανακάλυψα ότι η θήκη με την οποία έρχονται τα ακουστικά δεν είναι άχρηστη.Στο 5 και στο 5s μου τις είχα πετάξειΠοια η χρησιμοτητα της? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Ποια η χρησιμοτητα της? Μπορείς να ξαναβάλεις τα ακουστικά μέσα και να τα μεταφέρεις όπου θες Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Μου φαινεται λιγο δυσκολο να τα βαζω - βγαζω συνεχεια. Τελος παντων, κρατημενες τις εχω ετσι και αλλιως Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Μου φαινεται λιγο δυσκολο να τα βαζω - βγαζω συνεχεια. Τελος παντων, κρατημενες τις εχω ετσι και αλλιως Δεν είναι τόσο δύσκολο.Ειδικά αν θες να πας μια εκδρομή για να μην τα ταλαιπωρείς μέσα σε νεσερ κλπ τα βάζεις στη θήκη.Βέβαια είναι και ανάλογα τον χρόνο που έχεις.Ας πούμε εγώ που μόλις έδωσα πανελλήνιες και έχω άπλετο χρόνο (και έχω χέρια που μπορούν να το κάνουν γιατί είναι λίγο δουλειά της λεπτομέρειας) μπορώ να το κάνω άνετα.Αν εσύ (δεν το λέω προσωπικά) είσαι ένας επαγγελματίας εεε δεν νομίζω ότι στην καθημερινότητα σου θα έχεις τόσο χρόνο Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2018 Δεν είναι τόσο δύσκολο.Ειδικά αν θες να πας μια εκδρομή για να μην τα ταλαιπωρείς μέσα σε νεσερ κλπ τα βάζεις στη θήκη.Βέβαια είναι και ανάλογα τον χρόνο που έχεις.Ας πούμε εγώ που μόλις έδωσα πανελλήνιες και έχω άπλετο χρόνο (και έχω χέρια που μπορούν να το κάνουν γιατί είναι λίγο δουλειά της λεπτομέρειας) μπορώ να το κάνω άνετα.Αν εσύ (δεν το λέω προσωπικά) είσαι ένας επαγγελματίας εεε δεν νομίζω ότι στην καθημερινότητα σου θα έχεις τόσο χρόνοΤο λεω με την εννοια οτι υπαρχουν ειδικες θηκουκεε για μετσφορα ακουστικων που απλα τα τυλιγεις και τα βαζεις μεσα ευκολα. Γιατι να παιδευεται καποιος με τη θηκη της απλ? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 (edited) Το λεω με την εννοια οτι υπαρχουν ειδικες θηκουκεε για μετσφορα ακουστικων που απλα τα τυλιγεις και τα βαζεις μεσα ευκολα. Γιατι να παιδευεται καποιος με τη θηκη της απλ? Γιατί όπως είπα έχει χρόνο (όπως εγώ :lol::lol::lol: ) πάντως πέρα από την πλάκα είναι αρκετά δύσχρηστη για την μεταφορά των ακουστικών Edited August 4, 2018 by kremmydass Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Γιατί όπως είπα έχει χρόνο (όπως εγώ :lol::lol::lol: ) πάντως πέρα από την πλάκα είναι αρκετά δύσχρηστη για την μεταφορά των ακουστικώνΟ χρονος ειναι μια πολυτελεια που δεν εχω :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kremmydass Δημ. August 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2018 Ο χρονος ειναι μια πολυτελεια που δεν εχω :) Το κατανοώ απόλυτα μάλιστα το αναφέρω και πιο πάνω :lol: Παράθεση Curve referral code: https://www.curve.com/join#DGP56ZMD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts