mr_47 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 να πουμε για ποιο λογο το λενε επίσημα στα χαρτιά οπου πατάς το allow απο εκεί και πέρα προφανώς βαζεις φαντασία .... οταν κάποιος εχει μια zzr 1400 όλοι ξέρουμε καλα οτι ναι μεν στα χαρτια τρέχει μονο στην πιστα αλλα καλα ξέρουμε οτι θα τα δωσει οπου βρει να δωσει Η φαντασία έτσι κι αλλιώς λειτουργεί, για να προλάβει ό,τι μπορεί να προλάβει.. Για το 2, μιλάς με γρίφους και θέλω μια εξήγηση πάνω σε αυτούς.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Αυριο στις 20:00 ερχεται η 11.02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Αυριο στις 20:00 ερχεται η 11.02 Ξέρουμε τι θα αφορά; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Ξέρουμε τι θα αφορά; Sent from my iPhone using Tapatalk Bugs fixes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Αυριο στις 20:00 ερχεται η 11.02 Αυτή τη πληροφορία τη σκέφτηκες μόνος σου ή το διάβασες κάπου? γιατί δεν έχει ακουστεί τίποτα και στο ιντερνετ επίσης δεν έχει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Αυτή τη πληροφορία τη σκέφτηκες μόνος σου ή το διάβασες κάπου? γιατί δεν έχει ακουστεί τίποτα και στο ιντερνετ επίσης δεν έχει τίποτα. Επίσης είναι νωρίς. Την προηγούμενη εβδομάδα βγήκε η προηγούμενη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 (edited) Αυτή τη πληροφορία τη σκέφτηκες μόνος σου ή το διάβασες κάπου? γιατί δεν έχει ακουστεί τίποτα και στο ιντερνετ επίσης δεν έχει τίποτα. Μπες στο forum macrumors. Οι beta 11.1 βγαινουν ανα 2 εβδομαδες....η 11.02 σημερα στις 8 το βραδυ Edited October 3, 2017 by vasilispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Μπες στο forum macrumors. Οι beta 11.1 βγαινουν ανα 2 εβδομαδες....η 11.02 σημερα στις 8 το βραδυ Αναμένουμε τότε και βλέπουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Βγηκε η 11.02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Βγηκε η 11.02 Είχες δίκιο! respect! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Βγηκε η 11.02 Σωστος η πλακα ειναι οτι καποιοι επεσαν να σε φανε,δηλαδη αν εδινες λαθος πληροφορια και δεν εβγαινε τι θα γινοταν...???:lol: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είχε δίκιο και ζητάμε συγνώμη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είχε δίκιο και ζητάμε συγνώμη Παιδια κ εγω σε φορουμ το ειδα.....πληροφορια μετεφερα...δν ειμαι ο μεσσιας....χαχχαχαχα Αν κ στο δικο μας το se δν αλλαζει και κατι απο μια πρωτη ματια που ειδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος του Iphone SE εδώ και 2 μήνες.Πρώτη φορά μου συμβαίνει να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας να κατεβαίνει 1% το λεπτό μετά την αναβάθμισή του στο IOS 11! (11.0.2) Ποια συμβουλή θα μου δίνατε; Να τα βγάλω πέρα μέχρι να φτιαχτεί ή να κατέβω στο 10.3.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Να κατέβεις σε 10.3.3 είναι πλέον ανέφικτο Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος του Iphone SE εδώ και 2 μήνες.Πρώτη φορά μου συμβαίνει να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας να κατεβαίνει 1% το λεπτό μετά την αναβάθμισή του στο IOS 11! (11.0.2) Ποια συμβουλή θα μου δίνατε; Να τα βγάλω πέρα μέχρι να φτιαχτεί ή να κατέβω στο 10.3.3; Τώρα δεν μπορείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος του Iphone SE εδώ και 2 μήνες.Πρώτη φορά μου συμβαίνει να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας να κατεβαίνει 1% το λεπτό μετά την αναβάθμισή του στο IOS 11! (11.0.2) Ποια συμβουλή θα μου δίνατε; Να τα βγάλω πέρα μέχρι να φτιαχτεί ή να κατέβω στο 10.3.3; Το ιδιο σε ολους μας ειναι....περιμενεις ,αλλιως βαζεις public beta 11.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Το ιδιο σε ολους μας ειναι....περιμενεις ,αλλιως βαζεις public beta 11.1 Κάντε ένα hard reset και είσαστε κομπλέ. Έτσι γίνεται πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 καληπερα παιδια. εδω και 2 ημερες η μπαταρια δεν εχει ουτε την μιση διαρκεια απο πριν και το ωραιο εναι οτι δεν εχω κατεβασει την 11 ειμαι ακομη με την 10,3,3...... καμμια ιδεα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος του Iphone SE εδώ και 2 μήνες.Πρώτη φορά μου συμβαίνει να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας να κατεβαίνει 1% το λεπτό μετά την αναβάθμισή του στο IOS 11! (11.0.2) Ποια συμβουλή θα μου δίνατε; Να τα βγάλω πέρα μέχρι να φτιαχτεί ή να κατέβω στο 10.3.3; Υπομονή τίποτα άλλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 καληπερα παιδια. εδω και 2 ημερες η μπαταρια δεν εχει ουτε την μιση διαρκεια απο πριν και το ωραιο εναι οτι δεν εχω κατεβασει την 11 ειμαι ακομη με την 10,3,3...... καμμια ιδεα???? Καποια εφαρμογη σου την τρωει...ψαξε στις ρυθμισεις μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καποια εφαρμογη σου την τρωει...ψαξε στις ρυθμισεις μπαταριας Η αλήθεια είναι πως το YouTube από ότι βλέπω είναι στο 88%! Μου έχει ξανασυμβεί και με συμβούλεψαν να το σβήσω και να το ξανά κατεβάσω αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Έχω την αίσθηση ότι το θέμα με την μπαταρία θα βελτιωθεί με την 11.1. Λογικά από Νοέμβριο με την κυκλοφορία του iPhone X. Όποτε υπομονή μέχρι τότε... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Η αλήθεια είναι πως το YouTube από ότι βλέπω είναι στο 88%! Μου έχει ξανασυμβεί και με συμβούλεψαν να το σβήσω και να το ξανά κατεβάσω αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει... Μπες στις ρυθμίσεις του youtube και κλείσε τις ειδοποιήσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrStavr Δημ. October 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2017 Μπες στις ρυθμίσεις του youtube και κλείσε τις ειδοποιήσεις Τις έχω κλείσει από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ την εφαρμογή.Επίσης μόλις ξύπνησα είπα να δω τι διαφορά είχει με χθες το βράδυ και είναι στα 90%! Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts