Tasos19s Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Κανονικά, αλλά δε τη κάνω :) Sent from my iPhone 6 using Tapatalk Συνήθως αυτές οι μικρές είναι που αξίζουν πάντα Οι μεγάλες όσο να ναι έχουν πάντα προβλήματα τα οποία διορθώνονται από τέτοιες μικρές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 βγηκε και η 11.1 beta 1 σημερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 [/url] Αν εννοει αυτα δεν τα χρησιμοποιω δεν με βολευουν..... (Αφου τα μαθαμε gesture.....:O:X ) Έχω φάει άσχημο κόλλημα με τα συγκεκριμένα. Επίσης, για τα gestures/χειρονομίες. Μην περιορίζεσαι σε ένα τρόπο.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 βγηκε και η 11.1 beta 1 σημερα.. Φτιάχνει το πρόβλημα με το wifi που μένει μονίμως ανοιχτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Φτιάχνει το πρόβλημα με το wifi που μένει μονίμως ανοιχτό; Γιατι σας ενοχλει το wifi που μενει ανοιχτο,εγω εχω μονιμα δεδομενα και wifi ανοιχτα σε ολα τα τηλεφωνα που ειχα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Γιατι σας ενοχλει το wifi που μενει ανοιχτο,εγω εχω μονιμα δεδομενα και wifi ανοιχτα σε ολα τα τηλεφωνα που ειχα.... Κι εγώ το ιδιο. Μιλάμε για chipsets τελευταίας γενιάς με bt 4.2 low power. Η επίδραση τους στην κατανάλωση μπαταρίας είναι αμελητέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Κι εγώ το ιδιο. Μιλάμε για chipsets τελευταίας γενιάς με bt 4.2 low power. Η επίδραση τους στην κατανάλωση μπαταρίας είναι αμελητέα. Μου φαινεται λογος να λεγεται και να συζηταμε..... και για την μπαταρια με την τελευταια αναβαθμιση για bugs ,βελτιωθηκε αισθητα,εκτος αμα του πινεται το αιμα...και ρουφαει..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Φτιάχνει το πρόβλημα με το wifi που μένει μονίμως ανοιχτό; Αρχικά δεν είναι πρόβλημα έτσι θα δουλεύει πλέον. Δεύτερον γιατί κάποιος να κλείσει το wifi? Το αφήνεις πάντα ανοιχτό και δεν ασχολείσαι ποτέ με αυτό Αν θέλεις να μην έρχονται πχ μηνύματα πατάς το φεγγαράκι και μπαίνει σε Μην ενοχλείτε. Οι τεχνολογίες έχουν βάση όπως έχουν σχεδιαστεί δεν πάμε προς τα πίσω να ασχολούμαστε συνέχεια με το άνοιξε κλείσε wifi Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Αρχικά δεν είναι πρόβλημα έτσι θα δουλεύει πλέον. Δεύτερον γιατί κάποιος να κλείσει το wifi? Το αφήνεις πάντα ανοιχτό και δεν ασχολείσαι ποτέ με αυτό Αν θέλεις να μην έρχονται πχ μηνύματα πατάς το φεγγαράκι και μπαίνει σε Μην ενοχλείτε. Οι τεχνολογίες έχουν βάση όπως έχουν σχεδιαστεί δεν πάμε προς τα πίσω να ασχολούμαστε συνέχεια με το άνοιξε κλείσε wifiΚαταρχάς για εξοικονόμηση μπαταρίας (όσο κάνει αναζήτηση τρώει μπαταρία) και δεύτερον θέλεις να έχεις σήμα αλλά να μην έχεις Internet και να μην βλέπουν ότι είσαι μέσα και τρίτον πολλές εφαρμογές καιη Apple βγάζουν τοποθεσία από τα δίκτυα γύρο μας και δεν θέλουμε όλοι μας να ξέρουν όλοι που βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Καταρχάς για εξοικονόμηση μπαταρίας (όσο κάνει αναζήτηση τρώει μπαταρία) και δεύτερον θέλεις να έχεις σήμα αλλά να μην έχεις Internet και να μην βλέπουν ότι είσαι μέσα και τρίτον πολλές εφαρμογές καιη Apple βγάζουν τοποθεσία από τα δίκτυα γύρο μας και δεν θέλουμε όλοι μας να ξέρουν όλοι που βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή Η τοποθεσια μπορεί να ρυθμιστεί. Εγώ την έχω κλειστή Αν και όσο έχεις κινητό στην τσέπη σου μπορούν να το γνωρίζουν ότι και να κανείς δεν το αποφεύγεις Αυτή η αναζήτησή που αναφέρεις καίει μηδαμινή ενέργεια όποτε είναι καλύτερα να το αφήνεις ανοιχτό Αν δεν θέλεις να φαίνεσαι μέσα απλά πατάς στο control center το εικονίδιο το wifi και σε αποσυνδέει από το δίκτυο αλλά το wifi μένει ανοιχτό. Αυτό είναι το νόημα άρα έρχεσαι στην φιλοσοφία του iOS 11 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Καταρχάς για εξοικονόμηση μπαταρίας (όσο κάνει αναζήτηση τρώει μπαταρία) όταν το κλείσεις από το control centre δεν κάνει αναζήτηση και άρα δεν τρώει μπαταρία και δεύτερον θέλεις να έχεις σήμα αλλά να μην έχεις Internet και να μην βλέπουν ότι είσαι μέσα όταν το κλείσεις από το control centre θα σε αποσυνδέσει από το wifi και δεν θα σε συνδέσει στο ίδιο ή σε άλλο wifi μέχρι την επόμενη μέρα στις 5 το πρωί (αυτό είναι λίγο αυθαίρετο και θα προτιμούσα να έχει ρύθμιση) και τρίτον πολλές εφαρμογές καιη Apple βγάζουν τοποθεσία από τα δίκτυα γύρο μας και δεν θέλουμε όλοι μας να ξέρουν όλοι που βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή Αν θες να κλείσεις τελείως το wifi και να μην φαίνεται καθόλου η τοποθεσία σου κτλ, μπαίνεις και το κλείνεις από τις ρυθμίσεις. Εκεί κλείνει κανονικά και μόνιμα. Αλλά αυτό δεν θα αλλάξει το αν ξέρει την τοποθεσία σου η apple και η κάθε apple, καθώς το wifi το χρησιμοποιεί απλά για να βελτιώσει την ακρίβεια του υπολογισμού τοποθεσίας. Πάλι θα σε βρει, από τις κεραίες που συνδέεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 (edited) Φτιάχνει το πρόβλημα με το wifi που μένει μονίμως ανοιχτό; Δεν "φτιάχνει" γιατί δεν είναι πρόβλημα :) Use Bluetooth and Wi-Fi in Control Center with iOS 11 Υ.Γ Σαν τα χιόνια...είχα καμιά 10ετία να σε συναντήσω. :p Edited September 29, 2017 by pavlidisc Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Ευχαριστώ! ΥΓ: Ε από το 2003 εδώ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Εγω, αν και το πηρα για δευτερο, εχοντας το 7 Plus για βασικη συσκευη, δεν περιμενα να ειναι τοσο καλη συσκευη. Ειναι αψογο σε ολα του, και με καλυτερη διαρκεια μπαταριας απο τα μεγαλα, λογω μικρης οθονης φυσικα. Λειτουργει απροβληματιστα! Με iOS 11, smooth λειτουργια, δεν κολλαει πουθενα, μακαρι να ειχε και 3D touch, που το εχω συνηθισει, και παταω συνεχεια την οθονη..χαχαχαχα...και ισως να ειχε καλυτερη μπροστινη καμερα, αλλα στο μονο που με επηρεαζει, ειναι στο facetime..μικρο το κακο. Εγω παντως, το προτεινω ανετα, για ευκολη, καθημερινη χρηση! Και πως γράφεις φίλε μου, το πληκτρολόγιο είναι σχεδόν το μισό σε σχέση με του plus... Αυτό φοβάμαι κι εγώ και δεν προχώρησα σε downsize... έχουν ξεχειλώσει όλα τα παντελόνια. Αλήθεια, έχει καλύτερη μπαταρία από 7 plus; Πως γίνεται αυτό; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Και πως γράφεις φίλε μου, το πληκτρολόγιο είναι σχεδόν το μισό σε σχέση με του plus... Αυτό φοβάμαι κι εγώ και δεν προχώρησα σε downsize... έχουν ξεχειλώσει όλα τα παντελόνια. Αλήθεια, έχει καλύτερη μπαταρία από 7 plus; Πως γίνεται αυτό; Όσον αφορά το πληκτρολόγιο, θέλει λίγο να το συνηθίσεις, αλλά δεν έχει την τρελλή άνεση του Plus φυσικά. Η μπαταρία, είναι τα ίδια και καλύτερα, γιατί είναι αρκετά μικρότερη η οθόνη! Βασική διαφορά. Τα θετικά του μου όμως είναι το μέγεθος της συσκευής! Το βάζεις τσέπη και ξεχνάς ότι είναι εκεί. Έτσι είναι...κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Και γω νομίζω πλέον η διαχείριση του wifi είμαι πιο ορθολογική με το νέο σύστημα. Δεν υπάρχει πραγματικά λόγος να το κλείνουμε και να το ανοίγουμε. Πιο χρήσιμο να μπορείς να κανείς απλά αποσύνδεση από ένα δίκτυο με ένα απλό πάτημα από τον πίνακα ελέγχου. Κατά τα αλλά, όπως κάθε χρόνο, πάντα περιμένω την X.1 έκδοση ios. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω την κάψα ορισμένων να κατεβάσουν την νέα έκδοση το επόμενο λεπτό που θα γίνει διαθέσιμη. Ειδικά όταν έχουν μια έκδοση που ρολάρει τέλεια μέχρι εκείνη τη στιγμή. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Καταρχάς για εξοικονόμηση μπαταρίας (όσο κάνει αναζήτηση τρώει μπαταρία) και δεύτερον θέλεις να έχεις σήμα αλλά να μην έχεις Internet και να μην βλέπουν ότι είσαι μέσα και τρίτον πολλές εφαρμογές καιη Apple βγάζουν τοποθεσία από τα δίκτυα γύρο μας και δεν θέλουμε όλοι μας να ξέρουν όλοι που βρισκόμαστε ανά πάσα στιγμή Φιλαράκι συγνώμη αλλά για να έχεις όλες τις παραπάνω απαιτήσεις μάλλον κανείς πολύ μεγάλο λάθος που έχεις smart phone. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και πως γράφεις φίλε μου, το πληκτρολόγιο είναι σχεδόν το μισό σε σχέση με του plus... Αυτό φοβάμαι κι εγώ και δεν προχώρησα σε downsize... έχουν ξεχειλώσει όλα τα παντελόνια. Αλήθεια, έχει καλύτερη μπαταρία από 7 plus; Πως γίνεται αυτό; Εγώ του έχω περάσει το Swiftkey και γράφω μια χαρά. Το ίδιο πληκτρολόγιο έχω και στα δύο Android Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Όσον αφορά το πληκτρολόγιο, θέλει λίγο να το συνηθίσεις, αλλά δεν έχει την τρελλή άνεση του Plus φυσικά. Η μπαταρία, είναι τα ίδια και καλύτερα, γιατί είναι αρκετά μικρότερη η οθόνη! Βασική διαφορά. Τα θετικά του μου όμως είναι το μέγεθος της συσκευής! Το βάζεις τσέπη και ξεχνάς ότι είναι εκεί. Έτσι είναι...κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις... Συνηθισμενος,απο κινητα 5.5 ---- 6.0 σημερα το ειχα στην τσεπη μοιζοντας ολη την ωρα οτι ειχα τα κλειδια,χτυπαει και εψαχνα στην τσαντα.....:lol: μονο που δεν κοιταξα ειναι η τσεπη.....:happy: (Καιρος ειναι να βαλω δονηση να μην το ψαχνω) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Η τοποθεσια μπορεί να ρυθμιστεί. Εγώ την έχω κλειστή Αν και όσο έχεις κινητό στην τσέπη σου μπορούν να το γνωρίζουν ότι και να κανείς δεν το αποφεύγεις Αυτή η αναζήτησή που αναφέρεις καίει μηδαμινή ενέργεια όποτε είναι καλύτερα να το αφήνεις ανοιχτό Αν δεν θέλεις να φαίνεσαι μέσα απλά πατάς στο control center το εικονίδιο το wifi και σε αποσυνδέει από το δίκτυο αλλά το wifi μένει ανοιχτό. Αυτό είναι το νόημα άρα έρχεσαι στην φιλοσοφία του iOS 11 γενική ναι αυτή που στέλνει στην apple για λόγους debugging οχι..... και οχι δεν τρώει μηδαμινή ενέργεια χαλαρά 5 6 % θα τα φάει η φιλοσοφία του ios (και εδω και χρόνια του android) είναι μάζεψε οτι μπορείς από όπου μπορείς και αργότερα επισημοποίησε τα καθώς προσωπικά δεδομένα είναι η μεγαλύτερη αμοιβή που μπορούν να πάρουν πλεον ios - android και το νεκρο wp εχουν γινει απλα σφουγγάρια που μαζευουν με καθε τροπο οτι μπορουν ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλαράκι συγνώμη αλλά για να έχεις όλες τις παραπάνω απαιτήσεις μάλλον κανείς πολύ μεγάλο λάθος που έχεις smart phone. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ του έχω περάσει το Swiftkey και γράφω μια χαρά. Το ίδιο πληκτρολόγιο έχω και στα δύο Android root η jailbrake και το κόβεις και το ράβεις στα μετρα σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 γενική ναι αυτή που στέλνει στην apple για λόγους debugging οχι..... και οχι δεν τρώει μηδαμινή ενέργεια χαλαρά 5 6 % θα τα φάει η φιλοσοφία του ios (και εδω και χρόνια του android) είναι μάζεψε οτι μπορείς από όπου μπορείς και αργότερα επισημοποίησε τα καθώς προσωπικά δεδομένα είναι η μεγαλύτερη αμοιβή που μπορούν να πάρουν πλεον ios - android και το νεκρο wp εχουν γινει απλα σφουγγάρια που μαζευουν με καθε τροπο οτι μπορουνΚαι τί να τα κάνουν τα προσωπικά σου δεδομένα φίλε μου; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Φτιάχνει το πρόβλημα με το wifi που μένει μονίμως ανοιχτό; οχι..ετσι ειναι απο δω και περα στο ios 11..οπως και το bluetooth..αλλα εφτιαξε η μπαταρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Και τί να τα κάνουν τα προσωπικά σου δεδομένα φίλε μου; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk οτι κανει και η google και η ms φτιάχνει live profile για τον καθε χρήστη απο τι του αρέσει μέχρι πως να αντιδράσει και τι θα ψάξει κλπ για να χρησιμοποιήσουν αυτα για διαφημιστικούς λόγους να πουλάνε σε άλλους διαφημιστές (ανώνυμα) να είναι διαθέσιμα στην κυβερνήσεις ζητηθεί κλπ κλπ(κοινός σε ξεβρακώνουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Και πως γράφεις φίλε μου, το πληκτρολόγιο είναι σχεδόν το μισό σε σχέση με του plus... SwiftKey. Κι έχεις τον απόλυτο one-hand χειρισμό. οτι κανει και η google και η ms φτιάχνει live profile για τον καθε χρήστη απο τι του αρέσει μέχρι πως να αντιδράσει και τι θα ψάξει κλπ για να χρησιμοποιήσουν αυτα για διαφημιστικούς λόγους να πουλάνε σε άλλους διαφημιστές (ανώνυμα) να είναι διαθέσιμα στην κυβερνήσεις ζητηθεί κλπ κλπ(κοινός σε ξεβρακώνουν) Κι όχι μόνο για διαφημιστικούς λόγους. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 SwiftKey. Κι έχεις τον απόλυτο one-hand χειρισμό. Κι όχι μόνο για διαφημιστικούς λόγους. να πουμε για ποιο λογο το λενε επίσημα στα χαρτιά οπου πατάς το allow απο εκεί και πέρα προφανώς βαζεις φαντασία .... οταν κάποιος εχει μια zzr 1400 όλοι ξέρουμε καλα οτι ναι μεν στα χαρτια τρέχει μονο στην πιστα αλλα καλα ξέρουμε οτι θα τα δωσει οπου βρει να δωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Ποσο χωρο καταλαμβανει το ios 11; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts