firekostas Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Επιτέλους μετά από πολύ καιρό έφτασα ξανά 20 ώρες και 30 λεπτά χωρίς φόρτιση. Με 6μιση ώρες οθόνη αλλά με την εξοικονόμηση ενέργειας την μικρή . Το χρήση δικτύου στο παρασκήνιο το έχεις ανενεργό? Ειδοποιήσεις από mail έρχονται κανονικά? Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι. Θα δοκίμαζα αλλά δεν θέλω να ρισκάρω να χάσω κάποιο σημαντικό mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Το χρήση δικτύου στο παρασκήνιο το έχεις ανενεργό? Ειδοποιήσεις από mail έρχονται κανονικά? Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι. Θα δοκίμαζα αλλά δεν θέλω να ρισκάρω να χάσω κάποιο σημαντικό mail. Η μπαταρία δενας δουλεύει καλά φίλε μ είδα σε φίλη να έχει τους ίδιους δρόμους χωρίς εξοικονόμηση και δίχως να έχει αλλάξει κάτι ούτε μαύρα φόντα ούτε χαμηλωμένη φωτεινότητα Μηνύματα από fb μου έρχονται email έρχονται όταν έχω μήνυμα στο insomnia Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elmatzoglou Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Στο δικό μου s7 edge μετά την αναβαθμιση εχω δει μια αισθητή αύξηση της κατανάλωσης μπαταρίας. Συγκρίνω μεσαία ρύθμιση εξοικονόμησης στην 6 και 7 έκδοση με qhd ανάλυση και όχι χρήση δεδομένων παρασκηνίου στην αναμονή , gps Wi-Fi και δεδομένα κλειστά όταν δεν τα χρειάζομαι. Υπολογίζω ένα 10% περισσότερη κατανάλωση, και εχω και μεγαλύτερη κατανάλωση το βράδυ στην αναμονή από 24:00 έως 7:00 ενώ έπεφτε 2-3% τώρα πέφτει 7-10 % (κλείνοντας ό,τι εφαρμογές είναι ανοιχτές και χωρίς always on). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Στο δικό μου s7 edge μετά την αναβαθμιση εχω δει μια αισθητή αύξηση της κατανάλωσης μπαταρίας. Συγκρίνω μεσαία ρύθμιση εξοικονόμησης στην 6 και 7 έκδοση με qhd ανάλυση και όχι χρήση δεδομένων παρασκηνίου στην αναμονή , gps Wi-Fi και δεδομένα κλειστά όταν δεν τα χρειάζομαι. Υπολογίζω ένα 10% περισσότερη κατανάλωση, και εχω και μεγαλύτερη κατανάλωση το βράδυ στην αναμονή από 24:00 έως 7:00 ενώ έπεφτε 2-3% τώρα πέφτει 7-10 % (κλείνοντας ό,τι εφαρμογές είναι ανοιχτές και χωρίς always on). Κάτι δεν παρ καλά σε τέτοιες απώλειες παιδία. Είχα ανάλογο πρόβλημα κάποτε αρκετά παλιά όταν το πρώτο πήρα. Άλλαξα ρομ, έκανα δοκιμές με άλλες εκδόσεις υπηρεσίων Google play, πολλές φορές reset, και στο τέλος όλα ήταν καλά. Μόνο με σήμα κινητής και όλα κλειστά χθες το βράδυ που το έβγαλα από το ρεύμα και το άφησα για 8 ώρες, έχασε 1%. Με wifi κυρίως στο δεκαωρο-δωδεκαωρο πιάνει άνετα 3 ώρες sot στο 50 %. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Κάτι δεν παρ καλά σε τέτοιες απώλειες παιδία. Είχα ανάλογο πρόβλημα κάποτε αρκετά παλιά όταν το πρώτο πήρα. Άλλαξα ρομ, έκανα δοκιμές με άλλες εκδόσεις υπηρεσίων Google play, πολλές φορές reset, και στο τέλος όλα ήταν καλά. Μόνο με σήμα κινητής και όλα κλειστά χθες το βράδυ που το έβγαλα από το ρεύμα και το άφησα για 8 ώρες, έχασε 1%. Με wifi κυρίως στο δεκαωρο-δωδεκαωρο πιάνει άνετα 3 ώρες sot στο 50 %. Αυτό που δεν πάει καλά είναι κάποια εφαρμογή.Επειδή και εγώ είχα τρελές απώλειες έβαλα το wackelock detector και άρχισα να εγκαθιστώ 4 εφαρμογές την φορά μέχρι να βρω ποιες δεν αφήνουν το κινητό να κοιμηθεί.Προς μεγάλη μου έκπληξη ο nova launcher αυξάνει τα wackelocks απο Google services σε τρελό βαθμό. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Τραγικα τα νουμερα....μονο wifi... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Καλησπερα στην παρεα,, νεος κατοχος της συσκευής! Δεν εχω προλάβει το προηγούμενο λογισμικό οποτε δεν μπορω να εκφέρω γνωμη! Με την nougat έχω τα παρ:κατω νούμερα κ:ι χθεσινά! 70%(wifi)30%(data),τηλεφωνο 1μιση ωρα περιπου, φεις, ινστα, ενα game και λιγο browser !νομιζω ειναι καλα τα νούμερα, προερχόμενος και απο lg g2 Ελπιζω να εμφανιστούν γιατι παλεύω να ανεβάσω τις φωτός!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Φοβεροι χρονοι !!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Αυτό που δεν πάει καλά είναι κάποια εφαρμογή.Επειδή και εγώ είχα τρελές απώλειες έβαλα το wackelock detector και άρχισα να εγκαθιστώ 4 εφαρμογές την φορά μέχρι να βρω ποιες δεν αφήνουν το κινητό να κοιμηθεί.Προς μεγάλη μου έκπληξη ο nova launcher αυξάνει τα wackelocks απο Google services σε τρελό βαθμό. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην μου λες τέτοια και δεν μπορώ χωρίς Nova. Δοκιμασες με ΤW να δεις αν βγάζει καλύτερους χρόνους; Tapatalk & Galaxy S7 edge Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Μην μου λες τέτοια και δεν μπορώ χωρίς Nova. Δοκιμασες με ΤW να δεις αν βγάζει καλύτερους χρόνους; Tapatalk & Galaxy S7 edge Ακόμη στο ψάξιμο είμαι αλλά με τον nova τα wakelocks των Google services πηγαίνανε τέρμα.Ήταν και ο λόγος που έκανα επαναφορά(έβαλα την τελευταία nov beta prime ).Τέσσερις φορές το δοκίμασα και τις 4 όποτε έβαλα τον nova είχα εμφάνιση του com.google.android.gms/.measurement.PackageMeasurementService" μερος του Google services.Προς το παρόν είμαι χωρίς nova και ψάχνω και τις άλλες εφαρμογές.Αν θες δοκίμασε και εσύ για επαλήθευση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Αυτό που κατάλαβα εγώ το λίγο διάστημα που χρησιμοποιώ συσκευή android (2 μήνες περίπου) είναι ότι όσο περισσότερο "παίζεις" με τη συσκευή τόσο μεγαλύτερο χρόνο sot σου δίνει.Οταν το αφήνεις στην άκρη του τρώει την μπαταρία η αναμονή και η αδράνεια.Ειναι κρίμα μια τέτοια κινητήρα να φοράει αυτό το αρχείο λογισμικό.Κανονικα η Samsung θα έπρεπε να είχε ήδη αναπτύξει δικό της να ξεμπερδεύει μια και καλη με το android και την google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Η χρήση μόνο wifi πόση ώρα SOT σας δίνει σε μία ημέρα; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Η χρήση μόνο wifi πόση ώρα SOT σας δίνει σε μία ημέρα; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου δεν μπορει να σου απαντησει καποιος φιλε μου σε αυτο που ρωτας,,γιατι πολυ απλα κανενας δεν χρησιμοποιει μονο wifi! οπως επισης μετραει και το σημα δικτιου καθως και του wifi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Η χρήση μόνο wifi πόση ώρα SOT σας δίνει σε μία ημέρα; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου δεν μπορει να σου απαντησει καποιος φιλε μου σε αυτο που ρωτας,,γιατι πολυ απλα κανενας δεν χρησιμοποιει μονο wifi! οπως επισης μετραει και το σημα δικτιου καθως και του wifi! Κι όμως εγώ χρησιμοποιώ μόνο WiFi...Σε δυο μέρες μου δίνει 6 και κάτι ψιλά ώρες sot και κλείνω το WiFi μόνο το βράδυ.Αλλα τις μισές ώρες της ημέρας έχω σήμα το πολύ μια γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Κι όμως εγώ χρησιμοποιώ μόνο WiFi...Σε δυο μέρες μου δίνει 6 και κάτι ψιλά ώρες sot και κλείνω το WiFi μόνο το βράδυ.Αλλα τις μισές ώρες της ημέρας έχω σήμα το πολύ μια γραμμή. Ευχαριστώ φίλε μου. Έχω στη δουλειά wifi οπότε το 3G το ανοίγω μόνο στην μετακίνηση μου. Επίσης, δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά απο 100% μέχρι το 80% (και κυρίως μέχρι το 90%) πέφτει αρκετά γρήγορα. Tapatalk & Galaxy S7 edge Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselpemts Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Ευχαριστώ φίλε μου. Έχω στη δουλειά wifi οπότε το 3G το ανοίγω μόνο στην μετακίνηση μου. Επίσης, δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά απο 100% μέχρι το 80% (και κυρίως μέχρι το 90%) πέφτει αρκετά γρήγορα. Tapatalk & Galaxy S7 edge Ισχύει αυτό που λες...Αρχικά πεφτει το ποσοστό γρήγορα αλλά στα τελευταία 25% κρατάει περισσότερο...Προσωπικά έχω αφαιρέσει το ποσοστό δίπλα από την μπαταρία και έχω ησυχάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Μην μου λες τέτοια και δεν μπορώ χωρίς Nova. Δοκιμασες με ΤW να δεις αν βγάζει καλύτερους χρόνους; Tapatalk & Galaxy S7 edge Δοκίμασα εγώ δεν βλέπω διάφορες πρέπει να στήσω πάλι απτην αρχή Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Δοκίμασα εγώ δεν βλέπω διάφορες πρέπει να στήσω πάλι απτην αρχή Το είδες με το gsam η με wackelock detector? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Νova Prime δεν καταναλώνει μπαταρία. Καμία διαφορά δεν είδα με τον TW και μετά με Nova (πάντα σε Nougat). Ωστόσο με τη Nougat (και με hard reset και στήσιμο από την αρχή) έχω κι εγώ τραγικούς χρόνους. 100% φταίνε τα Google Play Services (έχω την έκδοση 10.2.98), και αυτό γιατί πάντα έχουν χρήση CPU ακριβώς τον ίδιο χρόνο που είναι και η οθόνη ανοιχτή. Γενικά και στη Marshmallow έχω παρατηρήσει ότι αναβάθμιση παρά αναβάθμιση των Google Play Services η μπαταρία "καταστρέφεται". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Είχα πάει χθες το κινητό στη smartec λόγω προβλήματος που είχα στην μπαταρία.. Ενώ ήταν σταθερή η κατανάλωση για 4-5 μέρες, μία μέρα έπεφτε γρήγορα.. και επανέρχονταν με τον επόμενο κύκλο φόρτισης.. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από αλλαγή οθόνης που πραγματοποίησα για το γνωστό θέμα με τις γκρι γραμμές.. Επικοινώνησα σήμερα με smartec και μου είπαν ότι η κατανάλωση της μπαταρίας μου είναι κανονική από όσο την τέσταραν κι ότι μου άλλαξαν προληπτικά μία μπαταρία.. Προσωπικά αμφιβάλω αν ήταν θέμα μπαταρίας. Και γενικά μία η οθόνη, μία ή κάμερα που άλλαξα, μία το ακουστικό και το ηχείο.. Έχει βγάλει πολλά προβλήματα και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου κατά πόσο όλα είναι αστοχία μεμονομένων υλικών, ή γενικότερο θέμα πλακέτας ίσως ή ελλατωματικής συσκευής.. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα αν μου το ξανά εμφανίσει; Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία από θέμα μπαταρίας όπως το ανέφερα; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Νova Prime δεν καταναλώνει μπαταρία. Καμία διαφορά δεν είδα με τον TW και μετά με Nova (πάντα σε Nougat). Ωστόσο με τη Nougat (και με hard reset και στήσιμο από την αρχή) έχω κι εγώ τραγικούς χρόνους. 100% φταίνε τα Google Play Services (έχω την έκδοση 10.2.98), και αυτό γιατί πάντα έχουν χρήση CPU ακριβώς τον ίδιο χρόνο που είναι και η οθόνη ανοιχτή. Γενικά και στη Marshmallow έχω παρατηρήσει ότι αναβάθμιση παρά αναβάθμιση των Google Play Services η μπαταρία "καταστρέφεται". Φιλε και εγω με 10.2.98 είμαι έκδοση κανένα θέμα ουτε drain ποτε. Ίσως είναι συνδυασμός εφαρμογων ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είχα πάει χθες το κινητό στη smartec λόγω προβλήματος που είχα στην μπαταρία.. Ενώ ήταν σταθερή η κατανάλωση για 4-5 μέρες, μία μέρα έπεφτε γρήγορα.. και επανέρχονταν με τον επόμενο κύκλο φόρτισης.. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από αλλαγή οθόνης που πραγματοποίησα για το γνωστό θέμα με τις γκρι γραμμές.. Επικοινώνησα σήμερα με smartec και μου είπαν ότι η κατανάλωση της μπαταρίας μου είναι κανονική από όσο την τέσταραν κι ότι μου άλλαξαν προληπτικά μία μπαταρία.. Προσωπικά αμφιβάλω αν ήταν θέμα μπαταρίας. Και γενικά μία η οθόνη, μία ή κάμερα που άλλαξα, μία το ακουστικό και το ηχείο.. Έχει βγάλει πολλά προβλήματα και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου κατά πόσο όλα είναι αστοχία μεμονομένων υλικών, ή γενικότερο θέμα πλακέτας ίσως ή ελλατωματικής συσκευής.. Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω από εδώ και πέρα αν μου το ξανά εμφανίσει; Έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία από θέμα μπαταρίας όπως το ανέφερα; Τοσο άτυχος εισαι ρε φίλε, ίσως επεσες σε περίπτωση τι να πω τοσα μαζεμένα πάντως δεν εχω ξαναδει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Τοσο άτυχος εισαι ρε φίλε, ίσως επεσες σε περίπτωση τι να πω τοσα μαζεμένα πάντως δεν εχω ξαναδει Θα το δώσω να πάρω το 3310!!! :p:p:p Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Θα το δώσω να πάρω το 3310!!! :p:p:p Αν σου ξανά βγάλει οποιοδήποτε πρόβλημα, να τους κάνεις θέμα και να ζητήσεις αντικατάσταση συσκευής, διότι πρόκειται για ελαττωματικό κομμάτι. Εγώ δηλαδή στη θέση σου θα είχα σηκώσει το κόσμο από πιο πριν για αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Καλημερα και απο εμενα. Οσο ελειπα τσεκαρα λιγο τις επιδοσεις της μπαταρια του κινητου μας με την 7αρα. ΚΑταρχας να πω οτι δεν εχω κανενα θεμα με την αναβαθμιση. Αναμονη αριστη, ολη νυχτα με ΟΛΑ ανοιχτα και πεφτει 1%. Τωρα τη μερα, με χρηση μονο 4G εβγαλα 2 μερες με 4 ωρες οθονη και 1,5 ομιλια. Βεβαια δεν εχω καθολου σημα σπιτι, ειμαι με 1 γραμμη ενω στο υπνοδωματιο δεν μπορω να βγαλω κληση. Θεωρω οτι αν ειχα καλυτερο σημα θα ηταν πολυ καλυτερες οι επιδοσεις. Εξαλλου μου γυρναει και σε E σημα συνεχεια. Στο γραφειο μου ειναι καλυτερα τα πραγματα απο σημα αλλα οχι γεματο, γενικα ειμαι μακρυα απο τις κεραιες. ΜΕ χρηση μονο wifi περναω τις 5 ωρες στις 2 μερες (μονο wifi δεν εχω χρηση, γιατι ειμαι και αρκετα εξω με 4G). Αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι αν μιλησω κατω απο 1 ωρα βγαζω παρα πολυ ανετα τις 2 μερες και περναω 6 ωρες οθονη. Η ομιλια δηλαδη μου ριχνει αρκετα την οθονη, πιθανον και λογω κακου σηματος. Επισης, μια στο τοσο βλεπω μετρια αυτονομια που δεν ξερω που οφειλεται, αλλα μπορει να ειναι το back up του whatsapp που εχω βαλει να ανεβαζει και φωτο και βιντεο πανω ή γενικα τετοιες διεργασιες που γινονται μια στο τοσο. (δεν εχω cloud ). Γενικα λοιπον, επειδη διαβασα για πολλα προβληματα, θα προτεινα να δοκιμασετε χωρις Launchers ξενους ή εφαρμογες που μετρανε τη μπαταρια και επιδοσεις κτλ (ειδα κατι screenshots..) μιας και ολα αυτα τρωνε πιο πολλη μπαταρια απο οτιδηποτε αλλο. 3 κινητα εχω στησει με ολα τα social αλλα με τιποτα περιττο, ο,τι μου δινει η συσκευη δεν βαζω αλλου την εφαρμογη (πχ dialer,launcher κτλ), ειμαι fan του εργοστασιακου, και ποτε μα ποτε δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα, οχι μονο τωρα. Γιαυτο καντε μια δοκιμη απο καθαρη εγκατασταση με τετοιο στησιμο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Τρίτη φόρτιση με nougat σπιτικός μόνο WiFi και 20 λεπτά κλήσεις. Νομίζω στις επόμενες φορτίσεις και όσο κάθεται το λειτουργικό να δω καλύτερα νούμερα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts