xetasa Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Πήρα χθες για τη γυναίκα μου το απλό s7. Ισχύει ότι και για το s7 edge (του οποίου είμαι κάτοχος); κανένα tempered δεν κάθεται καλά; Μήπως υπάρχει καμία εξαίρεση?:) από ebay κανά link κατά προτίμηση (δεν βιάζομαι, πήρα χθες ένα από Ελλάδα αλλά αφήνει μεγάλα κενά δεξιά-αριστερα). Αλλιώς κανά καλό screen protector (αν και θεωρώ ότι σε πτώση δεν προστατεύουν καθόλου) Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Ρ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω.... Σε εχω πει τόσες φορές ότι έχω βρει τζάμι για το s7 δοκιμασμένο. Τι ρωτάνε συνέχεια αν υπάρχει πλέον? Τι να πω.... ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω.... Σας εχω πει τόσες φορές ότι έχω βρει τζάμι για το s7 δοκιμασμένο. Τι ρωτάμε συνέχεια αν υπάρχει πλέον? Τι να πω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ρ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω.... Σε εχω πει τόσες φορές ότι έχω βρει τζάμι για το s7 δοκιμασμένο. Τι ρωτάνε συνέχεια αν υπάρχει πλέον? Τι να πω.... ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω.... Σας εχω πει τόσες φορές ότι έχω βρει τζάμι για το s7 δοκιμασμένο. Τι ρωτάμε συνέχεια αν υπάρχει πλέον? Τι να πω.... Καταρχήν αγαπητέ Jimmy, μη τσαντίζεσαι, κανει κακό στην υγεία :D (σε πειράζω). Παρεμπιπτόντως, σου είναι εύκολο να βγάλεις με κάποιο άλλο κινητό μια photo να δούμε πως φαίνεται πάνω στην οθόνη σου; Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι επειδή οι περισσότεροι έχουμε ηδη ξοδέψει μια περιουσία σε glasses / screen protectors, υπάρχει μια σχετική επιφύλαξη, που φυσικά δεν έχει να κάνει με σένα, αλλά είναι γενικότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ρ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω.... Σε εχω πει τόσες φορές ότι έχω βρει τζάμι για το s7 δοκιμασμένο. Τι ρωτάνε συνέχεια αν υπάρχει πλέον? Τι να πω.... ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρ παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω.... Σας εχω πει τόσες φορές ότι έχω βρει τζάμι για το s7 δοκιμασμένο. Τι ρωτάμε συνέχεια αν υπάρχει πλέον? Τι να πω.... μπορείς να δωσεις καποιο λινκ Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) μπορείς να δωσεις καποιο λινκ Το περίεργο είναι ότι δεν φαίνεται πουθενά του s7 στο site, παρά μόνο του s8 Βρηκα επιτελους tempered glass !!!!!!!!!!! https://gadgetspo.com/collections/others/products/3d-curved-tempered-glass-protector-for-samsung-galaxy Ισιο ειναι με μαυρο περιγραμα που και δεν φαινεται καθολου οτι δεν ειναι με κλιση στα πλαγια. Τλεια αφη, πατας το ιδιο σε ολη την επιφανεια, πεντακαθαρο, δεν την πετα με διαφανες σιλικονι που φοραω, εχει αποσταση ελαχιστη απο τις ακρες, εχω δκιμασει svreenknight αλλα και απο media markt, καμια σχεση, με τα νερα της ζελατινας παιδια, απλα τελεια ! Τελος, αγοραστε το. S7 Flat εχω. Οταν λες μαυρο περίγραμμα, εννοείς οτι και στις πανω και κατω μεριες ειναι σαν αυτό περίπου ; Παρέλαβα σήμερα για S7 edge.. Καθησε τέλεια. Δεν υπάρχει καμία αλλοιώση χρώματος. Κολαει περιμετρικά(αυτό που λέει το site ότι έχει full screen adhesive δεν νομίζω να ισχύει, βέβαια δεν τι δοκομσα) αλλά δεν χάνω ούτε ένα πάτημα σε όλη την οθόνη. Η κύλιση ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ, λες και έχω σκέτη οθόνη. Το έχω σε συνδυασμό με nillkin nature αλλά μου φαίνεται ότι και με spigen κτλ θα κάθεται καλά. Παρέλαβα σε 10 μέρες. Και συγχωρεί και λάθη αμα δεν το βάλετε με την μια σωστά (το ξεκολλήσα δις). Στα αρνητικά τώρα, νομίζω δεν έχει ολεοφοβικη επίστρωση. Βέβαια δεν με ενοχλει τοσο γιατί ούτως ή άλλως χαλάω γύρω στα 5-6 πανάκια καθαρισμού το μήνα.. Μια χαρά αγορά δηλαδή. Άα επίσης πάει μέχρι την άκρη της οθόνης δεξιά αριστερα. Πάνω κάτω αφήνει ένα κενό της τάξεως των 4-5 χιλιοστων. Το αν αξίζει 100% θα ενημερώσω σε καμια εβδομάδα. Τώρα που πέρασε λίγος καιρός, θα ήθελες να μας δώσεις feedback κι εσύ για το αν ..αξίζει; :-) Edited January 15, 2018 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ναι αυτό εννοώ για το μαύρο περίγραμμα. Όχι ρ δεν τσαντιζομαι χαχαχα φιλικά μιλάω. Επειδή έχουμε παιδευτει πολύ με αυτό το θέμα, το λέω. Πάντως κατά την εφαρμογή του μην το πιέσετε πολύ. Το πρώτο το έσπασα. Έκανε ράγισμα και μεγάλωσε σιγά σιγά. Πήγα δεύτερο και θέλει απαλά η εφαρμογή του. Εκεί που λέει για s8 φίλε μου πάτα και θα σου βγάλει επιλογή για s7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Το περίεργο είναι ότι δεν φαίνεται πουθενά του s7 στο site, παρά μόνο του s8 Οταν λες μαυρο περίγραμμα, εννοείς οτι και στις πανω και κατω μεριες ειναι σαν αυτό περίπου ; Τώρα που πέρασε λίγος καιρός, θα ήθελες να μας δώσεις feedback κι εσύ για το αν ..αξίζει; :-)Το τζαμακι έχει ένα μείον, κατ' εμέ μεγάλο. Η ολεοφοβικη απλά δεν υφίσταται. Κατά τα άλλα αψογο. Επίσης το μαύρο περίγραμμα που έχει πάνω κάτω είναι πιο μαύρο από τα bezels του κινητού και ψιλοκανει διαφορά, όχι τπτ σημαντικό αλλά κάνει. Φαίνεται ότι είναι case friendly, παρότι το χρησιμοποιώ μόνο με μια nillkin Nature. Δεν έχει ανασηκωθει, δεν χάνω πατήματα, δεν έχουν περάσει σκόνες (δουλεύω σε περιβάλλον με αρκετή από δαυτη), δεν έχει μειωθεί η φωτεινότητα, δεν έχει χάσει σε απόκριση η οθόνη. Αν είναι το τέλειο? Φυσικά και όχι, αλλά εγώ το έβαλα και ξενοιασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ναι αυτό εννοώ για το μαύρο περίγραμμα. Όχι ρ δεν τσαντιζομαι χαχαχα φιλικά μιλάω. Επειδή έχουμε παιδευτει πολύ με αυτό το θέμα, το λέω. Πάντως κατά την εφαρμογή του μην το πιέσετε πολύ. Το πρώτο το έσπασα. Έκανε ράγισμα και μεγάλωσε σιγά σιγά. Πήγα δεύτερο και θέλει απαλά η εφαρμογή του. Εκεί που λέει για s8 φίλε μου πάτα και θα σου βγάλει επιλογή για s7. Το τζαμακι έχει ένα μείον, κατ' εμέ μεγάλο. Η ολεοφοβικη απλά δεν υφίσταται. Κατά τα άλλα αψογο. Επίσης το μαύρο περίγραμμα που έχει πάνω κάτω είναι πιο μαύρο από τα bezels του κινητού και ψιλοκανει διαφορά, όχι τπτ σημαντικό αλλά κάνει. Φαίνεται ότι είναι case friendly, παρότι το χρησιμοποιώ μόνο με μια nillkin Nature. Δεν έχει ανασηκωθει, δεν χάνω πατήματα, δεν έχουν περάσει σκόνες (δουλεύω σε περιβάλλον με αρκετή από δαυτη), δεν έχει μειωθεί η φωτεινότητα, δεν έχει χάσει σε απόκριση η οθόνη. Αν είναι το τέλειο? Φυσικά και όχι, αλλά εγώ το έβαλα και ξενοιασα. Ευχαριστούμε παιδιά για το feedback. Θα είναι στα υπόψιν το τζαμάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Μια φωτο παιδιά αν είναι εύκολο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Το παραγγειλα και εγώ το εν λόγω τζαμακι μιας και είναι σε προσφορά στα 14$ Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Εγώ προς το παρόν νομίζω ότι μάλλον θα μείνω σε screen protector. - Εχω αυτη τη στιγμή στο S7 flat την ScreenKnight (μπροστά και πίσω), που ναι μεν εχει μπει καλά, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο ωραίο, καθότι υπο κάποιες γωνίες φαίνονται ξεκάθαρα κύματα και περίεργες μικρο-ραβδώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειάς της. Οπότε πάει για βγάλσιμο (θα αφήσω μονο την πίσω). - Εχω επίσης παραγγείλει και την Pulesen, που υποτίθεται ότι είναι από τις πιο Case Friendly, ενώ σήμερα παρέλαβα και την original της Samsung για το S7, η οποία μάλλον θα είναι και η επόμενη που θα δοκιμάσω. Όσον αφορά τις θήκες, συνηθίζω να έχω πάντα στα κινητά μου μια πολύ λεπτή, μια μέτριας έως καλής προστασίας, και μια μεγαλύτερης προστασίας για εκδρομές, κλπ. - Αυτη που πήρα βιαστικά αλλά με έχει αφήσει προς το παρόν απόλυτα ευχαριστημένο, είναι της Volte-TEL, από μαλακό πλαστικό / μάλλον σιλικόνη, γκρι διάφανο στην πλατη (σημαντικό για να μην κιτρινίσει γρήγορα) και ασημί / γκρι μεταλλικό στην περιφέρεια. Το στυλ και τα χρώματά της είναι ουσιαστικά αυτά που έχει το ίδιο το κινητό, οπότε είναι πολύ διακριτική, σχεδόν σα να μην υπαρχει. Επίσης δεν εχει κανενα θέμα με το Screen protector της ScreenKnight. Το χείλος της ίσα που βγαίνει από την οθόνη, οπότε την προστατεύει κι όταν έχεις το κινητό με την οθόνη κάτω. - Εχω παραγγείλει και μια (λίγο βιαστικά και ίσως και αχρείαστα, ομολογώ - αλλά είναι αστείο το ποσό) από το e-bay αλλα υποψιάζομαι ότι δεν θα την χρησιμοποιήσω ποτέ καθότι αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα μπορούσε να προστατέψει το κινητο από πτώση. Ίδια τύχη βλέπω να έχει και η original Samsung Clear Cover, που την έβαλα για 3 μέρες στο κινητό - και ειναι με διαφορα η πιο ομορφη και διακριτική, αλλά δύσκολο να πιστέψω ότι θα προστατευε το κινητό από σοβαρή πτώση (ευτυχώς την αγόρασα σε προσφορά). - Το δίλημμα στο οποίο έχω μπει και δυσκολεύομαι να αποφασίσω, αφορά την Spigen Rugged Armor Black. Είναι αυτή που έχω βάλει στο μάτι για πιο μεγάλη προστασία, αλλά διστάζω γιατί από όσα διαβάζω, το βλέπω χλωμό να μην έχει πρόβλημα με τα screen protectors που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Μακάρι να βρείτε την ησυχία σας πάντως με αυτό το τζάμι που σας είπα. Καλό βράδυ παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Εγώ προς το παρόν νομίζω ότι μάλλον θα μείνω σε screen protector. - Εχω αυτη τη στιγμή στο S7 flat την ScreenKnight (μπροστά και πίσω), που ναι μεν εχει μπει καλά, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο ωραίο, καθότι υπο κάποιες γωνίες φαίνονται ξεκάθαρα κύματα και περίεργες μικρο-ραβδώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειάς της. Οπότε πάει για βγάλσιμο (θα αφήσω μονο την πίσω). - Εχω επίσης παραγγείλει και την Pulesen, που υποτίθεται ότι είναι από τις πιο Case Friendly, ενώ σήμερα παρέλαβα και την original της Samsung για το S7, η οποία μάλλον θα είναι και η επόμενη που θα δοκιμάσω. Όσον αφορά τις θήκες, συνηθίζω να έχω πάντα στα κινητά μου μια πολύ λεπτή, μια μέτριας έως καλής προστασίας, και μια μεγαλύτερης προστασίας για εκδρομές, κλπ. - Αυτη που πήρα βιαστικά αλλά με έχει αφήσει προς το παρόν απόλυτα ευχαριστημένο, είναι της Volte-TEL, από μαλακό πλαστικό / μάλλον σιλικόνη, γκρι διάφανο στην πλατη (σημαντικό για να μην κιτρινίσει γρήγορα) και ασημί / γκρι μεταλλικό στην περιφέρεια. Το στυλ και τα χρώματά της είναι ουσιαστικά αυτά που έχει το ίδιο το κινητό, οπότε είναι πολύ διακριτική, σχεδόν σα να μην υπαρχει. Επίσης δεν εχει κανενα θέμα με το Screen protector της ScreenKnight. Το χείλος της ίσα που βγαίνει από την οθόνη, οπότε την προστατεύει κι όταν έχεις το κινητό με την οθόνη κάτω. - Εχω παραγγείλει και μια (λίγο βιαστικά και ίσως και αχρείαστα, ομολογώ - αλλά είναι αστείο το ποσό) από το e-bay αλλα υποψιάζομαι ότι δεν θα την χρησιμοποιήσω ποτέ καθότι αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα μπορούσε να προστατέψει το κινητο από πτώση. Ίδια τύχη βλέπω να έχει και η original Samsung Clear Cover, που την έβαλα για 3 μέρες στο κινητό - και ειναι με διαφορα η πιο ομορφη και διακριτική, αλλά δύσκολο να πιστέψω ότι θα προστατευε το κινητό από σοβαρή πτώση (ευτυχώς την αγόρασα σε προσφορά). - Το δίλημμα στο οποίο έχω μπει και δυσκολεύομαι να αποφασίσω, αφορά την Spigen Rugged Armor Black. Είναι αυτή που έχω βάλει στο μάτι για πιο μεγάλη προστασία, αλλά διστάζω γιατί από όσα διαβάζω, το βλέπω χλωμό να μην έχει πρόβλημα με τα screen protectors που έχω.Δεν είναι μόνο τα κύματα που κάνει η screen knight. Με τον καιρό κάνει το κινητό να φαίνεται παλιό. Κιτρινίζει και κόβει πολύ φωτεινότητα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 16, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ηρθε το τζαμακι απο Gadgetspo. Καλη εφαρμογη αλλα χανει στην αφη. Ξενερωμα οτι ηταν μαυρο ενω το κινητο ασημι. Το εβγαλα... 0 στα 4 τζαμακια για μενα και τελος τα πειραματα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ηρθε το τζαμακι απο Gadgetspo. Καλη εφαρμογη αλλα χανει στην αφη. Ξενερωμα οτι ηταν μαυρο ενω το κινητο ασημι. Το εβγαλα... 0 στα 4 τζαμακια για μενα και τελος τα πειραματα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Kι εγώ παρά τα εξαιρετικά λόγια που γράψανε, πλέον έχω τις επιφυλάξεις μου. Αν δεν είναι full glue όπως αναφέρει στα χαρακτηριστικά 100 % είναι για πέταμα. Και φυσικά θα ζητήσω επίστροφή των χρημάτων για παραπλάνηση. ✔️ 100% Money Back GUARANTEE - If the product arrive damaged or not as described, send us an email and we'll refund every penny. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Εστειλα και ζητησα refund. Μετα απο τοσα λεφτα πεταμενα σε τζαμακια που δεκ κανουν ας παρω κατι πισω. Δεν θα ξανασχοληθω με προστασια οθονης. Αν γινει η στραβη εγινε.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Kι εγώ παρά τα εξαιρετικά λόγια που γράψανε, πλέον έχω τις επιφυλάξεις μου. Αν δεν είναι full glue όπως αναφέρει στα χαρακτηριστικά 100 % είναι για πέταμα. Και φυσικά θα ζητήσω επίστροφή των χρημάτων για παραπλάνηση. ✔️ 100% Money Back GUARANTEE - If the product arrive damaged or not as described, send us an email and we'll refund every penny. Εστειλα και ζητησα refund. Μετα απο τοσα λεφτα πεταμενα σε τζαμακια που δεκ κανουν ας παρω κατι πισω. Δεν θα ξανασχοληθω με προστασια οθονης. Αν γινει η στραβη εγινε.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παιδιά μπορείτε τουλάχιστον να βάλετε καποιο screen protector, εστω και για την μικρη στοιχειώδη προστασία που προσφέρει από γρατζουνιές κλπ. Ειναι κρίμα που το S7 θεωρείται πλέον παλιό και το βλέπω χλωμό η Zagg να βγάλει και γι αυτό κάτι τέτοιο: https://www.theverge.com/circuitbreaker/2018/1/9/16867062/zagg-glass-curve-elite-samsung-s8-note-8-ces-2018 Edited January 16, 2018 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Παιδιά μπορείτε τουλάχιστον να βάλετε καποιο screen protector, εστω και για την μικρη στοιχειώδη προστασία που προσφέρει από γρατζουνιές κλπ. Ειναι κρίμα που το S7 θεωρείται πλέον παλιό και το βλέπω χλωμό η Zagg να βγάλει και γι αυτό κάτι τέτοιο: https://www.theverge.com/circuitbreaker/2018/1/9/16867062/zagg-glass-curve-elite-samsung-s8-note-8-ces-2018 Screen protector το γνήσιο φυσικά! Πολύ καλύτερο από το spigen που αναφέρθηκε πιο πάνω. (για το s7 edge αναφέρομαι) http://www.mobilehellas.com/index.php?route=product/product&product_id=44177 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Μετα απο ενα χρόνο τιγκαρε η μνήμη και πρέπει να αγοράσω κάρτα μνήμης....τι προτείνετε? Τι συνεργάζετε πιο καλά? Κοιτάω για Samsung evo που είναι της ίδιας εταιρίας Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Μα το οτι ειναι μαυρο το περιγραμμα, το βλεπεις πριν το αγορασεις? Για ποια περιπλανυση μιλας? Επισεις η αφη εινια οπως σε καθε τζαμι και καλυπτει ολη την οθινη. Δεν σε καταλαβαινω γιατι δεν σου αρεσε το συγκεκριμενο που πηρες. εχω παρει ηδη τρια και ειναι ακριβως οπως λεει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Μα το οτι ειναι μαυρο το περιγραμμα, το βλεπεις πριν το αγορασεις? Για ποια περιπλανυση μιλας? Επισεις η αφη εινια οπως σε καθε τζαμι και καλυπτει ολη την οθινη. Δεν σε καταλαβαινω γιατι δεν σου αρεσε το συγκεκριμενο που πηρες. εχω παρει ηδη τρια και ειναι ακριβως οπως λεει .Στα edge μόνο τα full adhesive εφαρμόζουν καλά. Και στην περιγραφή λέει full adhesive, γι αυτό και δικαιολογώ την αρχική υψηλή τιμή (34$). Και γι αυτό το λόγο το παρήγγειλα για το s8 plus. Σε έναν φίλο που το πήρε, δεν ήταν full adhesive, έκανε παράπονα και του έστειλαν άλλο. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Εγψ εχω (θετικη) εμπειρια απο αυτο το τζαμι οσον αφορα το S7 Flat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Το δίλημμα στο οποίο έχω μπει και δυσκολεύομαι να αποφασίσω, αφορά την Spigen Rugged Armor Black. Είναι αυτή που έχω βάλει στο μάτι για πιο μεγάλη προστασία, αλλά διστάζω γιατί από όσα διαβάζω, το βλέπω χλωμό να μην έχει πρόβλημα με τα screen protectors που έχω. Ψάχνοντας παρόμοιες -με την Spigen Rugged Armor Black- θήκες και κατέληξα στην JETech S7 Case with Shock-Absorption and Carbon Fiber Design for Samsung Galaxy S7 (Black). Φαίνεται καπως λιγότερο χοντροκομμένη και μαλλον είναι πιο ανεκτική με τα screen protectors σε σχεση με τη Spigen (φαινεται το χειλος στην οθονη να ειναι λιγο πιο κατω). Χαμηλότερη τιμή στο Amazon UK, τελικη τιμη με μεταφορικα στα £10.56 και όταν έρθει θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλησπέρα παίδες! Καινούριος στην παρέα του s7 και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κανείς την official προστασία οθόνης http://www.samsung.com/au/mobile-accessories/screen-protector-fg930-galaxy-s7/ET-FG930CTEGWW/ Δεν ξέρω κατά πόσο γερή είναι και πόσο προστατεύει από σπάσιμο της οθόνης αλλά το θέλω περισσότερο για προστασία από γρατσουνιές. Να σημειώσω ότι έχω πάρει και αυτήν την θήκη https://www.skroutz.gr/s/8460467/Samsung-Flip-Wallet-Black-Galaxy-S7-Edge.html οπότε θεωρώ ότι είναι υπερβολή να βάλω tempered glass.. Για πείτε εντυπώσεις όσοι έχετε την official προστασία οθόνης της samsung!! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Παιδιά έχει χρησιμοποιήσει κανείς την Original δερματινη θήκη για το S7 η το S7 Edge; Χρησιμοποιώ εδω και 4 μήνες τη δερματινη που ειναι μαζι με τους φακους. Ουσιαστικά η ιδια είναι απλα παιρνει και φακο απο πισω. Λοιπον.. Απο design είναι απιστευτη. Φοβερη αισθηση το δερμα. Τωρα απο προστασια μου εχει πεσει πολλες φορες κατω χωρις να παθει το παραμικρο. Στις γωνιες ερχεται ελαχιστα πιο εξω ωστε να μη χτυπαει η οθονη. Τωρα ενταξει αν σου πεσει στο δρομο σε πετρα θα σπασει προφανώς. Γυρω γυρω, πισω, και σε φλατ επιφάνειες ειναι σουπερ. Κατι αλλο.. εχει δοκιμασει κανεις αυτη τη προστασια: https://spaceboy.io/store/spigen-neo-flex-556fl21258-samsung-galaxy-s7-edge-premium-screen-protector/ Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts