dbal Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες - και οχι μονο για την samsung αλλα και η πολιτικη της Google για τις δικες της συσκευες ειναι διετες OS support που αντιστοιχει σε δυο major αναβαθμισεις. Ευχης εργο για μενα θα ηταν, μια που θα ειναι και το τελευταιο, να παρουμε την πλεον προσφατη διαθεσιμη εκδοση της Oreo, δηλ. την 8.1 και οχι την 8 Edited January 22, 2018 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες - και οχι μονο για την samsung αλλα και η πολιτικη της Google για τις δικες της συσκευες ειναι διετες OS support που αντιστοιχει σε δυο major αναβαθμισεις. Ευχης εργο για μενα θα ηταν, μια που θα ειναι και το τελευταιο, να παρουμε την πλεον προσφατη διαθεσιμη εκδοση της Oreo, δηλ. την 8.1 και οχι την 8Ωστόσο το s6 θα πάρει και 3η από ότι είπαν Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Για το S6 δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν. Φήμες μόνο, προς το παρον. ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.sammobile.com/news/dont-hold-your-breath-for-the-galaxy-s6-android-8-0-oreo-update/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες - και οχι μονο για την samsung αλλα και η πολιτικη της Google για τις δικες της συσκευες ειναι διετες OS support που αντιστοιχει σε δυο major αναβαθμισεις. Ευχης εργο για μενα θα ηταν, μια που θα ειναι και το τελευταιο, να παρουμε την πλεον προσφατη διαθεσιμη εκδοση της Oreo, δηλ. την 8.1 και οχι την 8 Το οτι θα παρουμε την 8 ειναι σιγουρο τωρα για ποια 8 θα δειξει. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωστόσο το s6 θα πάρει και 3η από ότι είπαν Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λες να δωσουν και σε εμας 3 major αναβαθμησεις και να παρουμε και την 9? Χλωμο το κοβω αλλα ποτε δεν ξερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Δεν στεναχωριέμαι καθόλου Υπάρχει και το lineage os. Tο είχα στο S3 3 χρόνια από την έκδοση kitkat και μετά, και από ότι φαίνεται θα δώσουν και Android 8 για το S3. Με δυσκολία κρατιέμαι να μην το εγκαταστήσω στο S7 μιας και το συνήθισα τόσα χρόνια, για λόγους εγγύησης. Κάποτε γινόταν κάτι κόλπα για να μην φαίνεται ότι περάστηκε Custom ROM. Δεν ξέρω αν κρύβεται με κάποιο τρόπο και τώρα Edited January 22, 2018 by fikast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Υπαρχει ακομα τρικ, αναλυτικες οδηγιες εχω βρει εδω https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/development/recovery-official-twrp-herolte-t3333770 αν ποτε επιλεξω LineageOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ερώτηση, γιατί όταν είμαστε έξω σε ηλιοφάνεια και έχουμε αυτόματη φωτεινότητα, δε μας αφήνει να την χαμηλώσουμε; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomass Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Αν πάρει το s6 android 8 τότε θα πάρουμε λογικά και εμείς 9! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bretsos Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Την βάζω τούτη την ενημέρωση ή θα έχουμε τίποτα τρεχάματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Μπορεί να μη πάρει το s6 τελικά, αλλά να ξεκινήσουν από το s7 την 3ετη αναβάθμιση :) Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Την βάζω τούτη την ενημέρωση ή θα έχουμε τίποτα τρεχάματα? Αρκετά μεγάλο update, ξέρεις κανείς γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kleosmp Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Θα ήθελα να ξέρω απο άτομα που το έχουν κάποιο καιρό 6-12 μήνες πχ. αν το s7 κολλάει, με ενδιαφέρει η αγορά του όμως έχω ακούσει διάφορα για το λαγκ ακόμα και στο s8, οι μισοί λένε κολλάει οι μισοί λένε πάει σφαίρα και έχω μπερδευτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Μια χαρά πάει, στα λεφτά του το P10 πάει ακόμα πιο σβέλτα Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 ΟΧΙ.......ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ LAG ΕΙΔΑ...τωρα θα βαλω και μια φοτο της christine lagarde μπας και την ψωνισει και λαγκαρει.....:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Έχω το S7 Edge από 1/4/2016 σχεδόν δύο χρόνια. Το τι σημαίνει κόλλημα και lag, ειλικρινά δε το ξέρω. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που με κάνουν να αποφασίσω να το κρατήσω τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο , να φτάσω και να ξεπεράσω τα τρία, καλώς εχόντων των πραγμάτων βεβαίως βεβαίως !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Κολλάει όχι έχει ομος έναν λοξιγγα οπός τα περισσότερα κινιτα της Samsung μετά από ένα update (Next Android), ότι αξίζει αξίζει αλλα αν σε ενδιαφέρει ταχύτητα απόκρισης κλπ έχει στα ίδια λεφτά καλύτερα (μόνο σε camera θα η στερούν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Ειχα το s7 edge 18 μήνες δούλευε ρολόι. Οκ κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί επαναφορά εργοστασιακων κ στήσιμο απτην αρχή μετά από κάνα update μεγάλο η αν δεις την μπαταρία να μην είναι όπως στην αρχή. Καλύτερα να πας στο edge λόγω μεγαλύτερης οθόνης κ μπαταρίας που είναι και οι διαφορές τους. Με nova launcher είναι κομπλέ Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 θα παρω μεσω γνωστης ενα σ7 τι να προσεξω πριν την αγορα γτ μου το αφηνει σε τιμη τσαμπα και δεν θελω να πεσω σε κλωνο να υποθεσω οτι αν εχει hr sensor πισω και 4 γιγα ραμ ειναι γνησιο?Το τηλ εχει προβλημα με την μπαταρια με την φορτιστη δουλευει κανονικα μολις τον βγαλεις σβηνει...σε σερβις που το πηγε της ειπαν οτι ειναι λογικα μπαταρια! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 θα παρω μεσω γνωστης ενα σ7 τι να προσεξω πριν την αγορα γτ μου το αφηνει σε τιμη τσαμπα και δεν θελω να πεσω σε κλωνο να υποθεσω οτι αν εχει hr sensor πισω και 4 γιγα ραμ ειναι γνησιο?Το τηλ εχει προβλημα με την μπαταρια με την φορτιστη δουλευει κανονικα μολις τον βγαλεις σβηνει...σε σερβις που το πηγε της ειπαν οτι ειναι λογικα μπαταρια! ευχαριστω Γνωστη σου και να σου δωσει κλώνο; Τη ρωτησες απο που το αγορασε; Αποδειξη αγορας εχει να σου δωσει (μπορεις να προβαλεις σαν επιχειρημα οτι τη θελεις για την εγγυσηση, κλπ); Αν ειναι αγορασμενο απο μεγαλα καταστηματα η απο γνωστα skroutzομαγαζα δεν θα εχεις θεμα. Στην Ελλαδα δεν εχω δει ποτέ S7 κλώνο παντως. Τωρα αν το εφερε απο κανενα Πακισταν / Ινδια / Κινα, ΟΚ, παιζει. Μπορεις και να κατεβασεις το PhoneInfo και να δεις εκει τι γραφει. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Κατι μικρο λαγκακια που και που θα τα δεις. Οχι τιποτα το ενοχλητικό και οχι κατι που δεν το εχω δει και σε αλλα κινητα Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Γνωστη σου και να σου δωσει κλώνο; Τη ρωτησες απο που το αγορασε; Αποδειξη αγορας εχει να σου δωσει (μπορεις να προβαλεις σαν επιχειρημα οτι τη θελεις για την εγγυσηση, κλπ); Αν ειναι αγορασμενο απο μεγαλα καταστηματα η απο γνωστα skroutzομαγαζα δεν θα εχεις θεμα. Στην Ελλαδα δεν εχω δει ποτέ S7 κλώνο παντως. Τωρα αν το εφερε απο κανενα Πακισταν / Ινδια / Κινα, ΟΚ, παιζει. Μπορεις και να κατεβασεις το PhoneInfo και να δεις εκει τι γραφει. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Είπε θα πάρει μέσω γνωστής του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Γνωστη σου και να σου δωσει κλώνο; Τη ρωτησες απο που το αγορασε; Αποδειξη αγορας εχει να σου δωσει (μπορεις να προβαλεις σαν επιχειρημα οτι τη θελεις για την εγγυσηση, κλπ); Αν ειναι αγορασμενο απο μεγαλα καταστηματα η απο γνωστα skroutzομαγαζα δεν θα εχεις θεμα. Στην Ελλαδα δεν εχω δει ποτέ S7 κλώνο παντως. Τωρα αν το εφερε απο κανενα Πακισταν / Ινδια / Κινα, ΟΚ, παιζει. Μπορεις και να κατεβασεις το PhoneInfo και να δεις εκει τι γραφει. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo οχι δεν ρωτησα!το πηγε για σερβις να αλλαξει μπαταρια γτ η διαφορα ηταν μονο 20 ευρω δλδ 20 παραπανω για να αλλαξει η μπαταρια.. αποδειξη δεν ρωτησα!το κουτι εχει σιγουρα το κινητο και νομιζω ακουστικα...φορτιστη μου ειπε της τον εκλεψαν στην εργασια της το σ7 εχει οθονη που εχει αποχρωση μπλε οταν ειναι κλειστη η οθονη?οπως ολα τα σαμσουνγκ?λεω να αρχισω απο εκει αν δω μπλε οθονη ειναι γνησιο και μετα τσεκαρω οτι σε μια μεταχ συσκευη της εκανε δωρο ο πατερας της φανταζομαι απο Ελλαδα ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είπε θα πάρει μέσω γνωστής του. ακριβώς φίλη φίλης :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 οχι δεν ρωτησα!το πηγε για σερβις να αλλαξει μπαταρια γτ η διαφορα ηταν μονο 20 ευρω δλδ 20 παραπανω για να αλλαξει η μπαταρια.. αποδειξη δεν ρωτησα!το κουτι εχει σιγουρα το κινητο και νομιζω ακουστικα...φορτιστη μου ειπε της τον εκλεψαν στην εργασια της το σ7 εχει οθονη που εχει αποχρωση μπλε οταν ειναι κλειστη η οθονη?οπως ολα τα σαμσουνγκ?λεω να αρχισω απο εκει αν δω μπλε οθονη ειναι γνησιο και μετα τσεκαρω οτι σε μια μεταχ συσκευη της εκανε δωρο ο πατερας της φανταζομαι απο Ελλαδα ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ακριβώς φίλη φίλης :D Αν εχω καταλαβει σωστα και το πηγε για ...να αλλαξει μπαταρια στην επισημη αντιπροσωπεια, τοτε εισαι ΟΚ. Για την μπλε οθονη, δεν εχω ιδεα. Η δικη μου παντως μπλε δεν ειναι, οταν ειναι σβηστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Αν εχω καταλαβει σωστα και το πηγε για ...να αλλαξει μπαταρια στην επισημη αντιπροσωπεια, τοτε εισαι ΟΚ. Για την μπλε οθονη, δεν εχω ιδεα. Η δικη μου παντως μπλε δεν ειναι, οταν ειναι σβηστη. θα το παει σε γνωστο της να του αλλαξει μπαταρια...οποτε εγγυηση θα χασει σιγουρα!Ειχα επιλογη να το παρω χωρις μπαταρια αλλα ρισκο για το τι θα ειναι..οποτε θα το παρω ετοιμο για να μπορεσω να το δοκιμασω πριν το αγορασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 θα το παει σε γνωστο της να του αλλαξει μπαταρια...οποτε εγγυηση θα χασει σιγουρα!Ειχα επιλογη να το παρω χωρις μπαταρια αλλα ρισκο για το τι θα ειναι..οποτε θα το παρω ετοιμο για να μπορεσω να το δοκιμασω πριν το αγορασω Οσα περισσοτερα γραφεις γι' αυτη την περιπτωση τοσο πιο περιεργη μου φαινεται αυτη η ιστορια. Εφοσον ειναι μεσα στην εγγυηση, για ποιο λογο να παει σε φιλο και οχι στην αντιπροσωπεια; 20 ευρω εχει στην επισημη αντιπροσωπεια η αλλαγη μπαταριας. Αλήθεια, σε τι τιμή θα το παρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts