nfot Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 με την τελευταια αναβαθμιση, καμια αλλαγη στην μπαταρια. Ιταλικη ρομ. Κι εγω με Ιταλικη rom, κανενα προβλημα μετα την αναβαθμιση σε BPLB-BPJ1-BPJJ. Ισως και βελτιωση στην μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo17 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Πως μπορω να δω τι ρομ εχω ; χωρα προελευσης εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Πως μπορω να δω τι ρομ εχω ; χωρα προελευσης εννοω. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.vndnguyen.phoneinfo Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 (edited) Μπορει καποιος να μου πει τα βασικα μειονεκτηματα του κινητου; Πιστευετε οτι σε σχεση με τα HTC10 και 1+3T βγαζει καλυτερες φωτογραφιες; Παρατηρα οτι οι φωτογραφιες του HTC10 σε ζουμ εχουν μεγαλυτερη λεπτομερεια στα γραμματα ( πχ χαρτονομισματα ) ισως λογω του θορυβου; Edited January 9, 2017 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Μπορει καποιος να μου πει τα βασικα μειονεκτηματα του κινητου; Σε γενικές γραμμές δεν έχει βασικά μειονεκτήματα. Πιστευετε οτι σε σχεση με τα HTC10 και 1+3T βγαζει καλυτερες φωτογραφιες; Δες εδώ και θα πάρεις μια εικόνα γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Μπορει καποιος να μου πει τα βασικα μειονεκτηματα του κινητου; Πιστευετε οτι σε σχεση με τα HTC10 και 1+3T βγαζει καλυτερες φωτογραφιες; Παρατηρα οτι οι φωτογραφιες του HTC10 σε ζουμ εχουν μεγαλυτερη λεπτομερεια στα γραμματα ( πχ χαρτονομισματα ) ισως λογω του θορυβου; Μειονεκτηματα δεν εχει γενικα.. φωτογραφιες ειναι σιγουρα πιο καλες απο το oneplus και στα ιδια επιπεδα με το htc, ισως λιγο καλυτερα σ εμας απ οτι του htc. Αυτο βεβαια γουστο ειναι, σε αλλον ισως φαινεται πιο καλα στο Htc παρα σ εμας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Μπορει καποιος να μου πει τα βασικα μειονεκτηματα του κινητου; Πιστευετε οτι σε σχεση με τα HTC10 και 1+3T βγαζει καλυτερες φωτογραφιες; Παρατηρα οτι οι φωτογραφιες του HTC10 σε ζουμ εχουν μεγαλυτερη λεπτομερεια στα γραμματα ( πχ χαρτονομισματα ) ισως λογω του θορυβου; Απο το ΟΡ3/ΟΡ3Τ βγαζει καλυτερες φωτογραφιες,τωρα για το HTC10 δεν εχω αποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Μπορει καποιος να μου πει τα βασικα μειονεκτηματα του κινητου; Πιστευετε οτι σε σχεση με τα HTC10 και 1+3T βγαζει καλυτερες φωτογραφιες; Παρατηρα οτι οι φωτογραφιες του HTC10 σε ζουμ εχουν μεγαλυτερη λεπτομερεια στα γραμματα ( πχ χαρτονομισματα ) ισως λογω του θορυβου; Αν μπορείς να τα θέσεις σαν μειονεκτήματα είναι: Όλο είναι γυαλί και όχι αλουμίνιο, οπότε αν πέσει, έσπασε Από τα 4 giga ram εμένα τα 2 είναι πάντα πιασμένα και η μπαταρία τελειώνει σχετικά γρήγορα. Από την 2100 του s3 neo που ήρθα σε αυτήν, την περίμενα πιο "δυνατή" Δεν τραβάει φωτογραφίες με την πίσω κάμερα πατώντας πάνω στην οθόνη σε τυχαιο σημείο, παρά μόνο στο κουμπί λήψης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Αν δειτε παντως εδω, φαινεται οτι το htc εχει μεγαλυτερη λεπτομερεια απο το S7, το οποιο εχει απο την αλλη πιο ζωντανα χρωματα. Βεβαια δε ξερω σε ποσους αρεσει αυτο.. Πατηστε το 2160k scaling και πηγαινετε στο χαρτονομισμα και στον Ασσο να δειτε τις λεπτομερειες απο τα γραμματα. Ισως γινεται αυτο επειδη εχει και περισσοτερο θορυβο + sharpen; Παντως ακουω απο πολλα οτι το κινητο αρκετες φορες κολλαει, κανει restarts και σκεφτομαι οτι σε 1,2 χρονια τα πραγματα ισως να ειναι ακομα χειροτερα; Ειναι αδικαιολογητο κινητα με τετοια specs να κολλαει. TouchWiz και θα ελεγα τωρα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Πηγα να στειλω μήνυμα να ενεργοποιήσω πακέτο στην Q και μου λεει αδυναμία αποστολης και απο οτι ειδα σε ολους τους 5ψηφιους το ιδιο μου βγαζει εχωντας χρηματα μεσα στην καρτα. Μηπως ειναι απο το κινητό αποκλεισμενοι οι αριθμοι αυτοί? Πως τους ενεργοποιω? Σε Android 6? Νομίζω μου είχε εμφανίσει την πρωτη φορα ειδοποίηση για πιθανες χρεωσεις και ισως απο εκει το έκλεισα δε νομίζω να ειναι απο την Q γιαυτό ψαχνω την ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Αν μπορείς να τα θέσεις σαν μειονεκτήματα είναι: Όλο είναι γυαλί και όχι αλουμίνιο, οπότε αν πέσει, έσπασε Από τα 4 giga ram εμένα τα 2 είναι πάντα πιασμένα και η μπαταρία τελειώνει σχετικά γρήγορα. Από την 2100 του s3 neo που ήρθα σε αυτήν, την περίμενα πιο "δυνατή" Δεν τραβάει φωτογραφίες με την πίσω κάμερα πατώντας πάνω στην οθόνη σε τυχαιο σημείο, παρά μόνο στο κουμπί λήψης Αυτο που λες με το touch to capture ειναι λογικο μιας και η καμερα εχει επιλογη να κανεις εστιαση οπου επιθυμεις στο πλανο, και προσαρμοζει αναλογα το ev αρα δεν γινεται να τραβαει φωτο με το κλικ στην οθονη.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δειτε παντως εδω, φαινεται οτι το htc εχει μεγαλυτερη λεπτομερεια απο το S7, το οποιο εχει απο την αλλη πιο ζωντανα χρωματα. Βεβαια δε ξερω σε ποσους αρεσει αυτο.. Πατηστε το 2160k scaling και πηγαινετε στο χαρτονομισμα και στον Ασσο να δειτε τις λεπτομερειες απο τα γραμματα. Ισως γινεται αυτο επειδη εχει και περισσοτερο θορυβο + sharpen; Παντως ακουω απο πολλα οτι το κινητο αρκετες φορες κολλαει, κανει restarts και σκεφτομαι οτι σε 1,2 χρονια τα πραγματα ισως να ειναι ακομα χειροτερα; Ειναι αδικαιολογητο κινητα με τετοια specs να κολλαει. TouchWiz και θα ελεγα τωρα τιποτα.. Πριν παρω το S7 ειχα το s5, 2 ετων συσκευη..μια χαρα πηγαινε χωρις κολληματα, και ηταν κινητο με 2 ραμ και 4πυρηνο σναπ801. Αυτο σε 2 χρονια θα πηγαινει σφαιρα σιγουρα, ολα τα κινητα εχουν ιδια specs εξαλλου..αυτο με τον tw ψιλο μουφα ειναι, αν ειναι δηλαδη να κολλησει καπου θα ειναι σε εφαρμογη κι αυτο λογω κακογραμμενης εφαρμογης..δεν νομιζω δηλαδη να ετυχε σε κανεναν να κολλησει ενω σκρολαρει στην αρχικη..εκει ειναι μονο που φαινεται ο tw Στην ουσια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Υπαρχει τροπος, οταν πατω το power και κλεινει η οθονη, οχι οχι να σβηνω το κινητο, απλα να κλειδωνει, να σβηνει η οθονη, να κλεινουν και ολες οι εφαρμογες που τρεχουν στη μνημη ? Επισεις καπποιο προγραμμα που να παγωνει τις εφαρμογες περαν της εφαρμογης του κινητου για αδρανοποιηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Είχα κατεβάσει κάτι παιχνίδια. Στο widget που έχω στην κεντρική οθόνη, έλεγε ότι με αυτά και με αυτά, έχω 9,2 GB ελεύθερα μνήμης. Όταν έσβησα 3 παιχνίδια που το 1 σίγουρα έπιανε 897mb καθώς το πρόσεξα που το έλεγε, η ελεύθερη μνήμη μου πήγε στο 9,3 GB. Πως γένεν ατό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnos Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο forum. Έκανα σήμερα εγγραφή γιατί αντιμετωπίζω εδώ και καιρό ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη, όσο και αν έχω ψάξει. Είχα στην κατοχή μου ένα S6 (αγορασμένο 03/2016 από skroutzομάγαζο), το οποίο το έδωσα στη μητέρα μου, και αγόρασα ένα S7 (SM-G930F - Android 6.0.1) (πάλι αγορασμένο 10/2016 από skroutzομάγαζο) . Και τα δύο κινητά αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της κλήσης, μου παραπονιέται ο άλλος που μιλάμε, ότι ξαφνικά με ακούει περίεργα, συγκεκριμένα μου λένε ότι είναι λες και μιλάω (εγώ) από το βυθό της θάλασσας. Έχει καταντήσει σπαστικό το όλο θέμα, έψαξα σε ρυθμίσεις, έψαξα σε site, το μόνο που μπόρεσα να βρω, είναι ότι κάποια S6 έχουν πρόβλημα με το 4G, και αν το γυρίσεις να πιάνει ΜΟΝΟ 3G, τότε το πρόβλημα αυτό ελαττώνεται, αλλά δεν εξαλείφεται. Καμία ιδέα ? Καμία πρόταση? Είναι συχνό αυτό το φαινόμενο? Φτάνουμε στο σημείο που το πάμε πίσω από εκεί που το πήραμε? Και εκεί, το στέλνουν στα κεντρικά και το παίρνουμε "του χρόνου" ? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Αναμένω τη βοήθεια σας. Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 (edited) Πηγα να στειλω μήνυμα να ενεργοποιήσω πακέτο στην Q και μου λεει αδυναμία αποστολης και απο οτι ειδα σε ολους τους 5ψηφιους το ιδιο μου βγαζει εχωντας χρηματα μεσα στην καρτα. Μηπως ειναι απο το κινητό αποκλεισμενοι οι αριθμοι αυτοί? Πως τους ενεργοποιω? Σε Android 6? Νομίζω μου είχε εμφανίσει την πρωτη φορα ειδοποίηση για πιθανες χρεωσεις και ισως απο εκει το έκλεισα δε νομίζω να ειναι απο την Q γιαυτό ψαχνω την ρύθμιση Eίναι θέμα παρόχου κι όχι συσκευής. Επικοινώνησε με την wind και ανέφερε τους το πρόβλημα σου. Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο forum. Έκανα σήμερα εγγραφή γιατί αντιμετωπίζω εδώ και καιρό ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη, όσο και αν έχω ψάξει. Είχα στην κατοχή μου ένα S6 (αγορασμένο 03/2016 από skroutzομάγαζο), το οποίο το έδωσα στη μητέρα μου, και αγόρασα ένα S7 (SM-G930F - Android 6.0.1) (πάλι αγορασμένο 10/2016 από skroutzομάγαζο) . Και τα δύο κινητά αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της κλήσης, μου παραπονιέται ο άλλος που μιλάμε, ότι ξαφνικά με ακούει περίεργα, συγκεκριμένα μου λένε ότι είναι λες και μιλάω (εγώ) από το βυθό της θάλασσας. Έχει καταντήσει σπαστικό το όλο θέμα, έψαξα σε ρυθμίσεις, έψαξα σε site, το μόνο που μπόρεσα να βρω, είναι ότι κάποια S6 έχουν πρόβλημα με το 4G, και αν το γυρίσεις να πιάνει ΜΟΝΟ 3G, τότε το πρόβλημα αυτό ελαττώνεται, αλλά δεν εξαλείφεται. Καμία ιδέα ? Καμία πρόταση? Είναι συχνό αυτό το φαινόμενο? Φτάνουμε στο σημείο που το πάμε πίσω από εκεί που το πήραμε? Και εκεί, το στέλνουν στα κεντρικά και το παίρνουμε "του χρόνου" ? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Αναμένω τη βοήθεια σας. Νίκος Για θέμα δικτύου μου ακούγεται αυτό. Το πρόβλημα αυτό στο κάνει σε συγκεριμένα σημεία ή παντού; Edited January 10, 2017 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 σκευτομαι να πάω από iOS σε android; Οκ επαφές καλενταρ και τετοια sync θα γίνονται over the cloud με gmail. με τη μουσική τι γίνεται; πχ το iPhone έκανε sync over the air με το itunes στο σπίτι μου μολις το εβαζα στο internet εδώ υπαρχουν λυσεις; η θα τρέχω με καλώδια; γυρω μου ολα apple ειναι, apple tv, macbook, imac φαντάζομαι θα μου κακόφανει όταν θα αποκοπώ απο το οικοσύστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Eίναι θέμα παρόχου κι όχι συσκευής. Επικοινώνησε με την wind και ανέφερε τους το πρόβλημα σου. Κατεβασα πριν μια εφαρμογη Go sms καπος ετσι και εστειλα το μηνυμα , μου εβγαλε την προειδοποίηση πατησα να επιτρεπετε και σταλθηκε κανονικα . απο την κανονικη εφαρμογη παλι δεν παει... Σημ: Οταν εβγαλει προειδοποίηση εγραφε οτι μπορει να αλαξει αυτο αργοτερα απο την ενοτητα εφαρμογες>μυνηματα. Εψαξα και εκει και δεν βρηκα κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Πήγαινε από σύστημα-εφαρμογές , βρες την εφαρμογή μηνύματα μπες μέσα και κάνε εκκαθάριση cashe. Δεν ξέρω πώς ακριβώς θα το χει, γιατί δεν έχω το κινητό σου. Ψάξε για εκκαθάριση προσωρινής μνήμης Στάλθηκε από tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Παιδια καλησπερα.Μετα την τελευταια αναβαθμιση του Δεκεμβριου παρατηρησα οτι to facebook εγινε εργοστασιακη εφαρμογη και δεν μπορεις να το απεγκαταστησεις.Θυμαμαι οτι πριν μπορουσα να το βγαλω απο το κινητο μου.Τωρα απλα βγαζει τις ενημερωσεις και μενει σαν εφαρμογη.Επισης δεν μπορω με το greenify να την παγωσω γιατι δεν την βλεπει.Τα λεω ολα αυτα γιατι μου ρουφαει την μπαταρια το facebook και δεν μπορω να κανω κατι μονο να το απενεργοποιησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Παιδια καλησπερα.Μετα την τελευταια αναβαθμιση του Δεκεμβριου παρατηρησα οτι to facebook εγινε εργοστασιακη εφαρμογη και δεν μπορεις να το απεγκαταστησεις.Θυμαμαι οτι πριν μπορουσα να το βγαλω απο το κινητο μου.Τωρα απλα βγαζει τις ενημερωσεις και μενει σαν εφαρμογη.Επισης δεν μπορω με το greenify να την παγωσω γιατι δεν την βλεπει.Τα λεω ολα αυτα γιατι μου ρουφαει την μπαταρια το facebook και δεν μπορω να κανω κατι μονο να το απενεργοποιησω. Απλα μην το χρησιμοποιείς. Δεν θα σου τρώει λογικά Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ισως σου φανει λιγο ηλιθια η απαντηση μου, αλλα μηπως συνηθιζεις, μετα απο καποια ωρα ομιλιας, να βαζεις το μικρο σου δαχτυλο, στην κατω πλευρα της συσκευης, εκει που ειναι το μικροφωνο; Μου εχει συμβει, για αυτο στο γραφω. Δε θελω να φανω προσβλητικος, εξυπνακιας κτλ. Απλα, οταν το διαβασα, μου ηρθε στο μυαλο το παθημα μου. Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στο forum. Έκανα σήμερα εγγραφή γιατί αντιμετωπίζω εδώ και καιρό ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη, όσο και αν έχω ψάξει. ... Και εκεί, το στέλνουν στα κεντρικά και το παίρνουμε "του χρόνου" ? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Αναμένω τη βοήθεια σας. Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Παιδια καλησπερα.Μετα την τελευταια αναβαθμιση του Δεκεμβριου παρατηρησα οτι to facebook εγινε εργοστασιακη εφαρμογη και δεν μπορεις να το απεγκαταστησεις.Θυμαμαι οτι πριν μπορουσα να το βγαλω απο το κινητο μου.Τωρα απλα βγαζει τις ενημερωσεις και μενει σαν εφαρμογη.Επισης δεν μπορω με το greenify να την παγωσω γιατι δεν την βλεπει.Τα λεω ολα αυτα γιατι μου ρουφαει την μπαταρια το facebook και δεν μπορω να κανω κατι μονο να το απενεργοποιησω. Εγω παντως την εχω απενεργοποιησει απο την διαχειριση εφαρμογων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 σκευτομαι να πάω από iOS σε android; Οκ επαφές καλενταρ και τετοια sync θα γίνονται over the cloud με gmail. με τη μουσική τι γίνεται; πχ το iPhone έκανε sync over the air με το itunes στο σπίτι μου μολις το εβαζα στο internet εδώ υπαρχουν λυσεις; η θα τρέχω με καλώδια; γυρω μου ολα apple ειναι, apple tv, macbook, imac φαντάζομαι θα μου κακόφανει όταν θα αποκοπώ απο το οικοσύστημα; υπάρχουν λύσεις, εύκολες = εφαρμογές για adroid (isyncκάτι θα βρεις αυτή που σε βολεύει) δυστυχώς οι pro εκδόσεις κοστίζουν (3-5€) οι δωρεάν λύσεις από την άλλη θέλουν δουλίτσα και δουλεύουν με συγκεκριμένες εφαρμογές πχ google music player (σίγουρα όχι η καλύτερη εφαρμογή για μουσική) ο συγχρονισμός της μουσικής από το itunes δε θα σου λείψει! (μα iTunes το 2017?) το οικοσύστημα της apple όμως είναι θέμα, δε ξέρω τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις με το iphone αλλά αφού δουλεύεις σε mac ίσως θα πρεπε να το ξανασκεφτείς! το adroid σου προσφέρει ελευθερία με μειονέκτημα ότι δεν μπορεί να κάνει χρήση (out of the box) πατέντες που ανήκουν στην apple, το ios απλότητα με τα γνωστά κλειδώματα που μεταξύ μας έχει αρχίσει και κουράζει (όχι άλλο itunes) παρόλα αυτά όμως πιστεύω ότι στη δικιά σου περίπτωση ίσως είναι προτιμότερο να παραμείνεις σε ios! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Ισως σου φανει λιγο ηλιθια η απαντηση μου, αλλα μηπως συνηθιζεις, μετα απο καποια ωρα ομιλιας, να βαζεις το μικρο σου δαχτυλο, στην κατω πλευρα της συσκευης, εκει που ειναι το μικροφωνο; Μου εχει συμβει, για αυτο στο γραφω. Δε θελω να φανω προσβλητικος, εξυπνακιας κτλ. Απλα, οταν το διαβασα, μου ηρθε στο μυαλο το παθημα μου. Κανένα πρόβλημα, κάθε ιδέα είναι καλό να ακούγεται, γιατί ποτέ δεν ξέρεις.... Αυτό που λες δε νομίζω να γίνεται, διότι από τη στιγμή που μου λέει ο συνομιλητής μου ότι δεν με ακούει καλά, το κοιτάω το κινητό, το αλλάζω θέση, οπότε αν ήταν κάτι τέτοιο θα έφτιαχνε. Επίσης το ότι αυτό συμβαίνει ακριβώς ίδιο και στο παλιό μου S6, με προβληματίζει, γιατί είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Για θέμα δικτύου μου ακούγεται αυτό. Το πρόβλημα αυτό στο κάνει σε συγκεκριμένα σημεία ή παντού; Μου το έχει σε άκυρα σημεία, και όχι συνέχεια σε εκείνα τα σημεία! Πχ έχει να μου το κάνει 3μέρες, πριν από αυτό είχε να μου το κάνει 4μέρες (και απλά να αναφέρω ότι στο κινητό μιλάω το πολύ 10λεπτά τη μέρα, κυρίως internet και fb!) Θα μπορούσε να είναι πρόβλημα SIM ? Και αν πάω να πάρω μία άλλη, μετά να είμαι εντάξει? Λέω μήπως.... Αν ήταν πρόβλημα "εργοστασιακό" του μικροφώνου στο κάτω μέρος του κινητού, αυτό δε θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να με ακούν συνέχεια περίεργα? (συνέχεια όμως...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Σκέφτομαι να το πάρω από γνωστό σκρουτζομαγαζο που δίνει και ασφάλεια και εγγύηση από Aravato. Μου είπαν ότι είναι branded Ιταλικό. Τι μειονεκτήματα έχει σε σχέση με ένα unbranded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts