Jump to content

spiros91

Members
  • Δημοσιεύσεις

    211
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spiros91

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

spiros91's Achievements

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το βρίσκω κουλό από μεριάς Samsung βέβαια να μην μπορώ να τα απενεργοποιήσω πάντως.
  2. Το πρόβλημά μου δεν είναι στην λήψη αλλά στην αποστολή MMS. Έστειλα MMS χωρίς να το καταλάβω για το οποίο χρεώθηκα και δεν θέλω να ξαναγίνει, μιας και έχω συμβόλαιο και μπορεί το κόστος να ανέβει στον θεό.
  3. Επανειλλημμένα όμως δεν αποστέλλεται κάποιο μνμα, πρόβλημα που αντιμετωπίζω στο S21 και δεν αντιμέτωπιζα στο S7. Για αυτο είχα κάνει την ρύθμιση.
  4. @Kanellos1978 Πάω μηνύματα/ρυθμίσεις αλλά το μονο σχετικό που βλέπω είναι το "Εάν η συνομιλία δεν παραδοθεί"¨το οποίο έχω αποστολή ξανά ως μηνυμα κειμένου ή πολυμέσων". Στις "περισσότερες ρυθμίσεις" στα ΜΜΣ δεν έχει τπτ για απαγόρευση αποστολής, έχει για λήψη και πληροφορίες για το αν διαβάστηκε/παραδόθηκε.
  5. Καλησπέρα παιδιά. Μπήκα σημερα να πληρώσω τον λογαριασμό του συμβολαίου μου (Vodafone) και ειδα οτι εχω χρεωθεί ενα MMS. Το αστειο ειναι οτι έστειλα απλό κειμενο σε εναν αριθμο γνωστού, με τον οποίο όμως δεν μιλάμε ποτέ με μνμτα. Έρχομαι και ρωτάω λοιπόν. Πως γίνεται να απενεργοποιήσω πλήρως τα MMS μιας και ειναι αχρείαστα πλεον?
  6. Πριν το σ21, είχα το σ7 το οποίο δεν είχε Android Auto. Έπρεπε να ψάξω να κατεβάσω το apk κτλ και πάλι, δεν έτυχε ν ασχοληθώ ποτέ με χάρτες. Δεν θυμάμαι καν αν υπήρχαν ή όχι. Τώρα που δοκίμασα το σ21, αν δεν μ έλεγες τι ν κανω θα εκνευριζόμουνα 😛
  7. Έκανα σήμερα ακριβώς αυτό που είπε ο @apots7 και δούλεψε. Με ανοιχτούς τους χάρτες, συνδεσα το καλώδιο και το gps δούλεψε αψογα. Εμφανιζόταν και κανονικά η εφαρμογή στις ρυθμίσεις, δλδ μπορουσα να την ανοιγοκλείνω κανονικά. Περίεργο το πως δουλεύει, αλλά αφου δουλεύει....
  8. Δυστυχώς δεν είναι αυτό. Και στις ρυθμίσεις που έψαξα για το ποιες θα εμφανίζονται, οι χάρτες (όπως και άλλες) δεν υπάρχουν καν. Όταν μπορέσω θα δοκιμάσω αυτό που είπαν οι 2 φίλοι πιο πανω.
  9. Δεν με νοιαζουν αυτά να σου πω την αλήθεια. Κυρίως με νοιάζουν οι χάρτες, όταν τους χρειάζομαι, να τους βλέπω στην οθόνη του αμαξιού και να μην χρειάζεται να κοιτάω το κινητό.
  10. Το YT Music το εμφανίζει για κάποιο λόγο (παρότι δεν ξερω τι ειναι, το έχει απλά το κινητό). Σε βίντεο π ειδα στο ίντερνετ, βίντεο εξωτερικού σε Πεζό 2008, είχε άπειρες εφαρμογες. Βέβαια δεν ξερω αν ήταν με πιο παλιό update και πλεον δεν δίναται η δυνατότητα. Θα ψάξω το απόγευμα γυρνώντας τις ρυθμίσεις των χαρτών μήπως και βγάλω άκρη. Σε ευχαριστώ.
  11. Σύνδεσα σήμερα το κινητό με το Ford μου για 1η φορά με Android Auto. Όμως δεν εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές του κινητού στο πρόγραμμα και το κυριότερο, παρότι υπάρχει η επιλογή "Maps" δεν ανοίγει τπτ. Έχει ίσως κάποιος απο σας παρόμοια εμπειρία?
  12. Πήραμε ίδια μέρα με την αδερφή μου το σ21+ εγω, το α52ς αυτή και όντως τις τελευταίες μέρες βλέπω το HD όταν μιλάμε μαζί (έχουμε και οι 2 βόντα). Έχω όμως πολύ καιρό που έκανα Update στο κιν. Και είμαι σίγουρος ότι δεν άλλαξα κάποια ρύθμιση.
  13. Εγώ χρησιμοποιούσα χρόνια τον Dolphin, νομίζω γιατί είχε flash player ή κάτι τετοιο. Τώρα που πήρα το σ21, ειπα να δοκιμάσω κάτι νέο και έβαλα τον Μοτζίλα (που χρησιμοποιώ και στο πισί μου) και αφενός βολεύει για τα σάιτ και τους κωδικούς, αλλά είναι λίγο βλακεία σαν browser στο κινητό από θέμα διαχείρισης tabs, home page Κτλ.
  14. Το σ7 δίπλα στην κλίμακα έγραφε και MP και ανάλυση. Στο σ21 δεν τ εχω βρει αυτό. Επίσης, μου έχει τύχει δις να είμαι στο 3:4 64 και να μην εστιάζει με τίποτα σε κείμενο, ενώ το απλό 3:4 δεν είχε πρόβλημα...
  15. Ερώτηση: Στις ρυθμίσεις της οπίσθιας κάμερας, τι έχετε? 3:4 64MP 3:4 9:16 1:1 FULL ?
×
×
  • Create New...