Jump to content

Teo17

Members
  • Δημοσιεύσεις

    66
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Teo17

  1. Καλησπέρα σε ολους-ες . Ήθελα απο την μέρα που ανακοινώθηκε το s10e . Τώρα που κάηκε η μητρική πλακέτα στο S7 και είναι μη επισκευάσιμο αναγκάζομαι να το πάρω πιο σύντομα χαχαχα.. Θα ήθελα να σας ρωτησω τι θα επιλεγατε αν μπορουσατε να πάρετε το s10e απο Πλαίσιο στα 480 η απο το mobilephones με dual sim αρα εισαγωγής στα 440€ . Θέλω να πω αξίζουν τα 40€ παραπανω να το πάρω απο πλαίσιο ?
  2. Αξιζει να κατεβασουμε την αγγλικη απο το να περιμενουμε να βγει καποια στιγμη η ελληνικη; χανεται εγγυηση αν βαλω αγγλικη; Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Πως μπορω να δω τι ρομ εχω ; χωρα προελευσης εννοω.
  4. Το ασφάλισα κι εγώ σήμερα το δικό μου... Αχρείαστη να είναι !
  5. Ακομα δεν μου απαντησαν . Θα ξανα στείλω
  6. Έστειλα σήμερα εμαιλ για να ασφάλισω το δικό μου. Αγορασμένο πριν μια εβδομάδα. Περιμένω απάντηση
  7. Εγώ πήρα το απλό S7 από κωτσοβολο και μου τοποθέτησαν εκεί ένα tempered glass της Celly. Εκτός του ότι δεν πιάνει όλη την οθόνη στις άκρες έχει ήδη πάρει λίγο αερα... ακόμη νιώθω ότι χάνω πολύ σε απόκριση οθόνης και χρώματα. Από θήκες έχω την spigen thinfit απίστευτη σαν να μην φοράει θήκη. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο προστατεύει. Και την nillkin nature . Σκέφτομαι τώρα να πάρω rugged armor ή tough armor και μια ζελατίνα
  8. Μαριε καταπληκτικες φωτογραφιες οπως και ολων εδω μεσα. Τραβατε με 4:3? Η 16:9 ;
  9. Εχετε να προτεινετε καμια καλη θηκη και screen protector για το απλο S7 ? Διαβασα για nilkin και spigen.
  10. Teo17

    Sony Xperia Z3

    Καλησπέρα παιδιά ένας φίλος μου έχει το Ζ3 εδώ και λίγες μέρες. Ως λάτρης της φωτογραφίας και των βίντεο όταν προσπάθησε να περάσει κάποια βιντεάκια στον υπολογιστή αυτά είχαν delay (ασυγχρονία εικόνας-ήχου). Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει; καθώς σε σχόλια για το Ζ3 δεν διάβασα κάτι αντίστοιχο.
  11. Η ανάληψη απο κάρτα δεν είναι διαθέσιμη λόγω capital control . Τουλαχιστον αυτό μου είπε υπάλληλος της τράπεζας . Μπορεί να γίνει μονο αυτοπροσώπως με αίτημα.
  12. Να κάνω μια "χαζή" ερώτηση κι εγώ με την σειρά μου. Πρόσφατα έληξε η προ-πληρωμένη κάρτα της Eurobank που έχω συνδεδεμένη με την Paypal . Να προσθέσω Master Card Debit από τον τρεχούμενο ή να βγάλω καινούργια prepaid; Το λέω για να μην έχω την προμήθεια επαναφόρτισης.
  13. H AlphaBankBonus δίνει το Iphone 7 με ... :X 330.000 πόντους :X αυτή τη στιγμή . Θα προτιμούσα το 6s με 200.000 :lol:
  14. Μια επισήμανση μόνο στο Everbuying το κουπονι "Note3pro3" αφορα τη συσκευη με τα 2gb ram 16gb αποθηκευτικό χώρο. Η μείωση είναι από 145 σε 143. To παρήγγειλα πριν 2 βδομάδες από vickmall (3gb ram 32gb) στα 172 :!::cry: Φωτιά μας έβαλε το geekbuying.
  15. Καλησπερα και καλη εβδομαδα. Ευχομαι να το κερδίσει αυτός που το χρειαζεται πιο πολυ
  16. demakhs που το έχεις βρει το redmi note 3 pro κάτω από 150; αύριο θα το παραγγείλω και κοιτούσα από vickmall που το έχει κοντά στα 175 περίπου.
  17. Φανταστικό κινητό, καιρός να αλλάξω το Galaxy SIII μου . :D:D:lol::lol:
  18. Οι εντυπώσεις του κινητού μετά απο CM 12.1 + boeffla kerner είναι πραγματικά λες και αγόρασα ένα άλλο κινητό. Πιο πριν είχα στοκ 4.3 με boeffla πάλι ρυθμισμένο, είχα διαγράψει όλα τα bloatware αλλά και πάλι έτρωγε κολλήματα. Αν σε κανένα μήνα σταθεροποιηθεί η CM 13 , η διαδικασία για να την περάσω φαντάζομαι είναι η ίδια (factory reset,wipes,flash rom, gapps κλπ.) Σε περίπτωση που βγαίνουν updates , υπάρχει κάποιος ευκολότερος τρόπος ή πάλι factory reset, wipes, flash rom κλπ κλπ. Τέλος, αξίζει η μετάβαση απο CM 12.1 σε CM 13 ?
  19. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ , μόλις τελείωσα με την διαδικασία το κινητό είναι εντελώς διαφορετικό, πέρασα την cm 12.1 και gapps 5.1. Πιστευα πως θα ειναι δύσκολη η διαδικασία αλλά τελικά είναι πολύ πιο απλή απ' όσο περίμενα. Τώρα πρέπει να κάνω κάτι άλλο ; ξαναφλασάρω boeffla kerner ;
  20. Διαβάζοντας εδώ την συζήτηση και επειδή φοβήθηκα το bug με την κάμερα , έβαλα μόνο boeffla kernel και με το boeffla config v2 ρυθμισα zram , governor κλπ. και έσβησα ότι bloatware είχε η συσκευή. Τώρα έφτασε η στιγμή να δοκιμάσω και εγώ την CM , λεω για 12.1 . Ποια είναι η διαδικασία ; πειράζει που έχω boeffla ; 1. Recovery 2. Factory Reset 3. Advanced wipe (dalvik cache, data, system , cache) 4. Φλασάρω την 12.1 Χρειάζεται τίποτα άλλο; Σας ευχαριστώ πολύ
  21. Teo17

    Asus Zenfone 2

    Από που το έχετε αγοράσει ; ψάχνω ένα κατάστημα που να είναι έμπιστο.
  22. Καλησπέρα παιδιά , ψάχνω κινητό για την ξαδέρφη μου , θέλω να είναι κυρίως γρήγορο ( 4 πύρηνο) και να είναι ένα κινητό για όλα. Διαβάσαμε πολλά θετικά για το Asus Zenfone 2 , αξίζει; Το έχουμε βρει στα 250ευρω από Bangood. Έχετε να μου προτείνετε κανένα καλύτερο σε αυτά τα λεφτά ?
×
×
  • Create New...