sotsof Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Μέχρι πρότινος όταν άνοιγα link π.χ. από FB , ο browser που το άνοιγε πάνω δεξιά (νομίζω 3 τελείες είχε) είχε επιλογή μεγέθους % των χαρακτήρων. Έβαζα 120-130% και αυτορυθμίζοταν το κείμενο στην οθόνη μεγενθυμένο. Τώρα δεν υπάρχει αυτό. Ξέρεις κανείς πως μπορώ να το επαναφέρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Στο samsung members δοκίμασα σήμερα τα diagnostics και μου έβγαλε αυτό για την μπαταρία. Να το στείλω για αντικατάσταση μπαταρίας? Εγγύηση έχω για ακόμα ενα μήνα. Ξέρετε κόστος αλλαγής μπαταρίας εντός και εκτος εγγύησης και αν του κάνουν επαναφορά εργοστασιακών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Sent from my SM-G930F using Tapatalk 20€ πλήρωσα αλλαγή μπαταρίας στη Smartec, εντός εγγύησης στο δεύτερο χρόνο, επίσης μου κάνανε και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δε με ένοιαξε βέβαια, το Samsung cloud μου επανέφερε το κινητό όπως ακριβώς το είχα Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike299 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Στο samsung members δοκίμασα σήμερα τα diagnostics και μου έβγαλε αυτό για την μπαταρία. Να το στείλω για αντικατάσταση μπαταρίας? Εγγύηση έχω για ακόμα ενα μήνα. Ξέρετε κόστος αλλαγής μπαταρίας εντός και εκτος εγγύησης και αν του κάνουν επαναφορά εργοστασιακών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Sent from my SM-G930F using Tapatalk Το έκανα και εγώ από περιέργια, λιγότερο από 6 μήνες κινητό, χωρίς fast charge, φορτίσεις το κατά δυνατόν στο range 30-90% και είχα το ίδιο με εσένα αποτέλεσμα. Τώρα ή εγώ κάνω κάτι σοβαρά λάθος ή τα αποτελέσματα του είναι αναξιόπιστα. Ας το δοκιμάσει και κανένας άλλος να μας πει αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Η εγγυηση της μπαταριας ειναι 6 μηνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 1 χρόνο λένε έχει εγγύηση η εργοστασιακή μπαταρία 2 μηνών βέβαια είναι η μπαταρία Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroikon_46 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 ΜΕτά πάο 2 χρόνια με το S7, σκέφτομαι να πάω στο S8 ή στο S9. To s8 αξίζει λόγω χρημάτων ενώ το s9 λόγω φρεσκάδας, τι λέτε? Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 ΜΕτά πάο 2 χρόνια με το S7, σκέφτομαι να πάω στο S8 ή στο S9. To s8 αξίζει λόγω χρημάτων ενώ το s9 λόγω φρεσκάδας, τι λέτε?Αν έχεις τα φράγκα για να ξοδεψεις πας σε s9. Αλλά η εξυπνη αγορά είναι καθαρά το s8. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Το έκανα και εγώ από περιέργια, λιγότερο από 6 μήνες κινητό, χωρίς fast charge, φορτίσεις το κατά δυνατόν στο range 30-90% και είχα το ίδιο με εσένα αποτέλεσμα. Τώρα ή εγώ κάνω κάτι σοβαρά λάθος ή τα αποτελέσματα του είναι αναξιόπιστα. Ας το δοκιμάσει και κανένας άλλος να μας πει αποτελέσματα.Και εγω τα ιδια. Αλλα μια χαρα ειναι το SOT του κινητου οποτε δεν δινω βαση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Καλησπέρα.2 μήνες πριν λήξει η εγγύηση και είπα να πάω να αλλάξω οθόνη αφου είχα το γνωστό burn in.Πήγα στην ts solution πρώην arvato και μαζί με την οθόνη μου άλλαξαν και μπαταρία,οπως και το ακουστίκο αφού έτριζε κατα την διαρκεια των κλήσεων.Μέσα σε μία ωρα είχα το κινητό στα χέρια μου και όλα δείχνουν να λειτούργουν τέλεια.Το αναφέρω για όσους θέλουν να αλλάξουν μπαταρία δωρεάν ας κοιτάξουν την οθόνη τους μηπώς και έχουν burn in και μαζί με οθόνη τους αλλάξουν και την μπατάρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Και πως φαίνεται το burn in?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Και πως φαίνεται το burn in?? Πάτα *#0*# και μετα πάτα το blue και δες πανω στην μπαρα ειδοποιησεων εαν φαινεται η αποτυπωση των εικονιδιων.τσεκαρε επισης και για καμμενα pixels ποτε δεν ξερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Συγγνώμη για το άσχετο, αλλά μου έχει μείνει ξέμπαρκη μια θήκη LED View Cover, μαύρη, για το S7...σφραγισμένη στο κουτί της...αν ενδιαφέρεται κανείς, ας στείλει π.μ. Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Πάτα *#0*# και μετα πάτα το blue και δες πανω στην μπαρα ειδοποιησεων εαν φαινεται η αποτυπωση των εικονιδιων.τσεκαρε επισης και για καμμενα pixels ποτε δεν ξερεις.Εγώ βλέπω γύρω γύρω από την οθόνη κάτι σαν λίγο άσπρο . Δεν ξέρω αν είναι αυτό burn in ή όχι. Παραθέτω φωτο Μήπως φαίνεται: Ανεβάστε φωτεινότητα στο τερμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_1 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Κοιτούσα χτες ενα samsung a5 18 φίλου. Ενώ έχουμε και οι 2 nougat στο s7 μου εχει ακόμα το app drawer button ενώ στο δικό του όχι. Βασικά στο a5 κάνεις swipe up και σου φέρνει όλα τα apps. Ερχόμενος απο Iphone πάντα μου την έσπαγε το γραναζάκι apps που μου τρωγε μια θέση στο dock. Υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσω και εγώ. Κάτι έβλεπα στο internet μέσω advanced options και επιλογής galaxy labs, αλλά αυτά δεν υπάρχουν στην έκδοση του κινητού μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Κοιτούσα χτες ενα samsung a5 18 φίλου. Ενώ έχουμε και οι 2 nougat στο s7 μου εχει ακόμα το app drawer button ενώ στο δικό του όχι. Βασικά στο a5 κάνεις swipe up και σου φέρνει όλα τα apps. Ερχόμενος απο Iphone πάντα μου την έσπαγε το γραναζάκι apps που μου τρωγε μια θέση στο dock. Υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσω και εγώ. Κάτι έβλεπα στο internet μέσω advanced options και επιλογής galaxy labs, αλλά αυτά δεν υπάρχουν στην έκδοση του κινητού μου. O Nova prime υποστηρίζει αυτά που ζητάς Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Κοιτούσα χτες ενα samsung a5 18 φίλου. Ενώ έχουμε και οι 2 nougat στο s7 μου εχει ακόμα το app drawer button ενώ στο δικό του όχι. Βασικά στο a5 κάνεις swipe up και σου φέρνει όλα τα apps. Ερχόμενος απο Iphone πάντα μου την έσπαγε το γραναζάκι apps που μου τρωγε μια θέση στο dock. Υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσω και εγώ. Κάτι έβλεπα στο internet μέσω advanced options και επιλογής galaxy labs, αλλά αυτά δεν υπάρχουν στην έκδοση του κινητού μου. Στο dock δεν μπορείς να βάλεις/βγάλεις ότι κουμπιά θέλεις με drag n drop? (Μονο οι εφαρμογές δεν φεύγουν) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Εγώ βλέπω γύρω γύρω από την οθόνη κάτι σαν λίγο άσπρο . Δεν ξέρω αν είναι αυτό burn in ή όχι. Παραθέτω φωτο Μήπως φαίνεται: Ανεβάστε φωτεινότητα στο τερμα. Εγώ δεν βλέπω κάτι στο δικό μ. Αν έχεις εγγύηση πήγαινε να στο δούνε κ να στο αλλάξουν . Κατέβασε κ screen test απτό playstore Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Εγώ βλέπω γύρω γύρω από την οθόνη κάτι σαν λίγο άσπρο . Δεν ξέρω αν είναι αυτό burn in ή όχι. Παραθέτω φωτο Μήπως φαίνεται: Ανεβάστε φωτεινότητα στο τερμα. Αυτό είναι φωτογραφία ή screenshot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Καλησπέρα υπάρχει κάποιος τρόπος να καθαρίσουμε το ακουστικό που είναι στην πάνω πλευρά της οθόνης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Γίνετε αυτό που λες... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_1 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή σε μένα. Όταν πατάω αρχική οθόνη στις ρυθμίσεις, τότε μου κάνει ζουμ out το desktop ας πούμε ώστε να σβήσω κάποια αρχική σελίδα, να επιλέξω κάποιο φόντο ή widget ή πόσο επι πόσο είναι το πλέγμα μου... Επίσης δεν με βάζει στις ρυθμίσεις αρχικής οθόνης με παρατεταμένο άγγιγμα σε κάποιο κενό χώρο της αρχικής. Εκδοση Adroid 7.0 Έκδοση Βασικού Φάσματος G930FXXU2DRA9 Έκδοση Kernel 3.18.14-12365438 Mon Jan 15 KST2018 Περίεργα πράγματα... Edited March 2, 2018 by yiannis_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή σε μένα. Όταν πατάω αρχική οθόνη στις ρυθμίσεις, τότε μου κάνει ζουμ out το desktop ας πούμε ώστε να σβήσω κάποια αρχική σελίδα, να επιλέξω κάποιο φόντο ή widget ή πόσο επι πόσο είναι το πλέγμα μου... Επίσης δεν με βάζει στις ρυθμίσεις αρχικής οθόνης με παρατεταμένο άγγιγμα σε κάποιο κενό χώρο της αρχικής. Εκδοση Adroid 7.0 Έκδοση Βασικού Φάσματος G930FXXU2DRA9 Έκδοση Kernel 3.18.14-12365438 Mon Jan 15 KST2018 Περίεργα πράγματα... Ναι, ο συμφορουμίτης έχει κατεβάσει τoν TouchWiz Launcher του S8 από το sammobile. Ο Default TouchWiz Launcher του S7 (edge) δεν παρέχει την δυνατότητα για "σύρσιμο" για να βγει το παράθυρο των εφαρμογών και φυσικά δεν σου επιτρέπει να διαγράψεις το κουμπί των εφαρμογών. Τέλος οι ρυθμίσεις που δείχνει ο συμφορουμίτης είναι από TouchWiz Launcher του S8 που δεν υπάρχουν στον Default TouchWiz Launcher του S7 (edge). :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiouspas Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Να ρωτήσω. έκανα αυτό το τεστ για την οθόνη, αλλά στο μπλε μπορώ και διακρίνω την μπάρα ειδοποιήσεων δλδ μια διαφορετική απόχρωση εκεί που βρίσκεται η μπάρα. Σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 (edited) Ναι, ο συμφορουμίτης έχει κατεβάσει τoν TouchWiz Launcher του S8 από το sammobile. Ο Default TouchWiz Launcher του S7 (edge) δεν παρέχει την δυνατότητα για "σύρσιμο" για να βγει το παράθυρο των εφαρμογών και φυσικά δεν σου επιτρέπει να διαγράψεις το κουμπί των εφαρμογών. Τέλος οι ρυθμίσεις που δείχνει ο συμφορουμίτης είναι από TouchWiz Launcher του S8 που δεν υπάρχουν στον Default TouchWiz Launcher του S7 (edge). :DΜάλλον έχεις δίκιο. Κάποια στιγμή πρέπει να το πέρασα και το έχω ξεχάσει. Να ποια έκδοση έχω.... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 3, 2018 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp17 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Να ρωτήσω. έκανα αυτό το τεστ για την οθόνη, αλλά στο μπλε μπορώ και διακρίνω την μπάρα ειδοποιήσεων δλδ μια διαφορετική απόχρωση εκεί που βρίσκεται η μπάρα. Σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος; Καλησπερα.εαν διακρινεις την μπαρα ειδοποιησεων η εστω καποια αποχρωση τοτε εχεις burn in στην οθονη.εαν εισαι μεσα σε εγγυηση πας για αλλαγη οθονης και μπαταριας δωρεαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts