alexx Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Μόλις την έβαλα. Για να δούμε τι κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Δεν κατάλαβα απολύτως καμία διαφορά.. Το ίδιο και το αυτό που έχω από το πρωί.. Μόνο για τα security patch αξίζει να το αναβαθμίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Με την νέα αναβάθμιση εξακολουθεί να μην ανάβει το κόκκινο λαμπάκι όταν η μπαταρία είναι σε χαμηλό επίπεδο. Έτσι και στην προηγούμενη έτσι και σε αυτήν.Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Δε νομίζω να άναβε και πότε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Olsar Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Δε νομίζω να άναβε και πότε.. Με το miui 8 άναβε, με την αναβάθμιση σε miui 9 έπαψε να ανάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Με το miui 8 άναβε, με την αναβάθμιση σε miui 9 έπαψε να ανάβει.Αλήθεια; Ποτέ δεν το παρατήρησα! Μου φαίνεται με το 8 μπορεί να ήταν λίγο πιο αργό αλλά πιο καλά ήμασταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Δε νομίζω να άναβε και πότε.. Άναβε ρε συ. Σε εμένα τουλάχιστον.. Είχα την global stable με miui8 και συνέχισε και στην miui9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Παιδιά βρήκα κάτι καινούριο που 2 μέρες με την 9.2 δεν το είχα προσέξει! Αν σύρεις τέρμα αριστερά τις καρτέλες εμφανίζει πλέον σαν ένα μενού για αναζήτηση και γρήγορες εφαρμογές... Δεν κακό αλλά δε νομίζω να μου χρειαστεί και πουθενά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Εγώ έχω δει τρομερή διαφορά στην μπαταρία με την ιδία χρήση του κινητού. Το χρησιμοποιώ σαν gps λόγω δουλειάς με το wifi και gps ανοικτά συνέχεια με λίγα τηλέφωνα την ημέρα και από την μια μέρα και κάτι που κρατούσε η μπαταρία τώρα στην μια μέρα έχει καταναλώσει το 25% μονο. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Καλημέρα και από εμένα και χρόνια πολλά. Εχθές βρήκα λίγο χρόνο και έκανα επιτέλους την αναβάθμιση σε 9.2.1.0. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Το κινητό σαν να πήρε μια ανάσα και να είναι ένα κλικ πιο γρήγορο. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι το fingerprint scanner το οποίο νομίζω έγινε πολύ πιο γρήγορο. Για μπαταρία είναι ακόμα νωρίς να μιλήσω γιατί ακόμα δεν έκανε ούτε ένα κύκλο η μπαταρία μου. Όλα αυτά χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Sent from my MI 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Ρε παιδιά είναι δυνατόν να μου βγάζει διαφημίσεις στην εφαρμογή της μουσικής? Δεν θυμάμαι να υπήρχαν παλαιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Εγώ έχω δει τρομερή διαφορά στην μπαταρία με την ιδία χρήση του κινητού. Το χρησιμοποιώ σαν gps λόγω δουλειάς με το wifi και gps ανοικτά συνέχεια με λίγα τηλέφωνα την ημέρα και από την μια μέρα και κάτι που κρατούσε η μπαταρία τώρα στην μια μέρα έχει καταναλώσει το 25% μονο. Σε ποια ROM αναφέρεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Σε ποια ROM αναφέρεσαι; Για την τελευταία 9.2.1.0 stable , πριν είχα πάλι την official stable 9.1. κάτι δεν θυμάμαι πως ήταν η έκδοση. Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Για την τελευταία 9.2.1.0 stable , πριν είχα πάλι την official stable 9.1. κάτι δεν θυμάμαι πως ήταν η έκδοση. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Δοκίμασε κανείς την 8.3.1. Developer rom και αν ναι βασίζεται σε Android oreo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Δοκίμασε κανείς την 8.3.1. Developer rom και αν ναι βασίζεται σε Android oreo?Η 8.3.8 development 7.0 λέει ότι είναι, οπότε αποκλείεται η πιο παλιά να είναι oreo. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Δοκίμασε κανείς την 8.3.1. Developer rom και αν ναι βασίζεται σε Android oreo? Mονο το Mi6 πηρε android 8 πριν λιγο καιρο (το Mi A1 ειναι αλλη κατηγορια).Η xiaomi δοκιμαζει το android 8 τωρα στα Mi5, Mi Mix, Mi Mix2(και σε κλειστη beta)και σε καποια της σειρας Redmi..Τα οσα λενε καποια ξενα sites οτι το Mi5 δεν θα παρει μαλλον update 8 ειναι απλα μπουρδες η αποσκοπουν σε πονηρες σκεψεις(πχ να πουλησει οσα περισσοτερα Mi6 προλαβαινει η xiaomi απο τα πολλα που εχει απουλητα & σε πολυ φθηνη τιμη γιατι ειναι αληθεια δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμεναν στο Mi6)...Ηδη υπαρχει δοκιμαστικη android 8 για Mi5 οποτε ναι θα αναβαθμιστει σε android 8 (ειναι δυνατο να αφησει εξω τον μεχρι προτεινος καλυτερο επεξεργαστη της & συσκευη ναυαρχιδα? λογικα οχι!) https://www.xda-developers.com/xiaomi-mi-5-android-oreo-miui-beta/ http://www.fonearena.com/blog/245358/xiaomi-mi-5-android-oreo-beta.html Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Mονο το Mi6 πηρε android 8 πριν λιγο καιρο (το Mi A1 ειναι αλλη κατηγορια).Η xiaomi δοκιμαζει το android 8 τωρα στα Mi5, Mi Mix, Mi Mix2(και σε κλειστη beta)και σε καποια της σειρας Redmi..Τα οσα λενε καποια ξενα sites οτι το Mi5 δεν θα παρει μαλλον update 8 ειναι απλα μπουρδες η αποσκοπουν σε πονηρες σκεψεις(πχ να πουλησει οσα περισσοτερα Mi6 προλαβαινει η xiaomi απο τα πολλα που εχει απουλητα & σε πολυ φθηνη τιμη γιατι ειναι αληθεια δεν πηγε τοσο καλα οσο περιμεναν στο Mi6)...Ηδη υπαρχει δοκιμαστικη android 8 για Mi5 οποτε ναι θα αναβαθμιστει σε android 8 (ειναι δυνατο να αφησει εξω τον μεχρι προτεινος καλυτερο επεξεργαστη της & συσκευη ναυαρχιδα? λογικα οχι!) https://www.xda-developers.com/xiaomi-mi-5-android-oreo-miui-beta/ http://www.fonearena.com/blog/245358/xiaomi-mi-5-android-oreo-beta.html Το ξέρω ότι δοκιμάζεται ήδη και τα επόμενα που θα την λάβουν είναι το mi5 και mi mix2. Γι'αυτο ρώτησα σε πια έκδοση βασίζεται αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) Το ξέρω ότι δοκιμάζεται ήδη και τα επόμενα που θα την λάβουν είναι το mi5 και mi mix2. Γι'αυτο ρώτησα σε πια έκδοση βασίζεται αλλά μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Υπάρχουν δύο εκδόσεις 8.3.8 πού βασίζονται η μία στο android 7.0 και η άλλη στο android 8.0. Εχω ήδη android 8.0 είναι θα έλεγα λίγο πιο αργό σε σχέση με την ίδια έκδοση γιά 7.0 Οχι κάτι σοβαρό βέβαια... https://xiaomi.eu/community/threads/8-3-8.43553/ Edited March 14, 2018 by harispao Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 (edited) delete Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Edited March 22, 2018 by narta Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 (edited) Ενημερώνω για οποιον ενδιαφερεται οτι η τελευταια debloated mi-globe stable Miui v9.5.1.0 με ροοτ Magisk v16.0 περναει το safetynet χωρις προβλημα. Google pay and bank apps δουλευουν χωρις θεματα ενω φυσικα υπαρχει ενεργο ροοτ. Happy times! Edited March 17, 2018 by georgemei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusmarle Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Τελικά, επιτέλους βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα του μικροφώνου.:D:D Στο δικό μου κινητό δούλεψε κανονικότατα. Έπρεπε να αφαιρέσω το σιλικονάκι του μικροφώνου. Είναι πολύ απλό. Μπορείται να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Μπορεί κάποιος να κάνει ban τον τύπο;; μιλάμε για μεγάλο νούμερο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Καλησπερα. Μολις εσκασε μυτη η stable 9.5.2.0 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Καλησπερα. Μολις εσκασε μυτη η stable 9.5.2.0 :) Δείχνει να πηγαίνει και καλά.... πιο στρωτή από την 9.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts