Jump to content

Olsar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    137
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Olsar

  1. Σε ευχαριστώ! Θα δοκιμάσω και με αυτήν την έκδοση.
  2. Καλησπέρα. Ποια έκδοση TWRP χρησιμοποίησες για την lineage; Πήγα να περάσω και εγώ την τελευταία lineage αλλά νομίζω ότι έχω παλιά έκδοση TWRP και δεν την περνάει.
  3. Olsar

    Realme 7 pro

    Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή ο λογαριασμός σου είναι "ενεργός" και σε άλλη συσκευή.
  4. Olsar

    Realme 7 pro

    Ναι δουλεύουν όλα όπως πριν,δεν χρειάστηκε να στείλω μήνυμα κάπου η να πειράξω κάτι. Άσε που σήμερα είδα και 4g plus με σύνδεση δεδομένων, κάτι το οποίο δεν είχα δει ποτέ (στην περιοχή μου) από τότε που έχω την συσκευή ( σχεδόν δύο χρόνια)
  5. Olsar

    Realme 7 pro

    Κανένα απολύτως πρόβλημα μετά την αναβάθμιση με cosmote. Η συσκευή δουλεύει άψογα σε όλα.
  6. Olsar

    Realme 7 pro

    Ναι θα πάρει
  7. Olsar

    Realme 7 pro

    Σε προηγούμενη συσκευή που είχες γινόταν αυτό; Δεν νομίζω να είναι εφικτό κάτι τέτοιο, πρώτη φορά το ακούω.
  8. Olsar

    Realme 7 pro

    Περίεργο....... Δεν πιστεύω να έχεις ενεργοποιήσει μέσα από το "εργαστήριο realme" αυτό που λέει κάψουλα ύπνου ούτε καμία εξοικονόμηση ενέργειας στην μπαταρία;
  9. Olsar

    Realme 7 pro

    Κάνε έναν έλεγχο μέσα στην μπαταρία, εκεί που λέει περισσότερες ρυθμίσεις μπαταρίας/λειτουργία απόδοσης,βάλε έξυπνη λειτουργία και παρακάτω εκεί που λέει βελτιστοποιημένη αναμονή βάλε "απενεργοποίηση"
  10. Olsar

    Realme 7 pro

    Χαίρομαι που το πρόβλημα λύθηκε! Να είσαι καλά φίλε!
  11. Olsar

    Realme 7 pro

    Ίσως με μια επαναφορά μόνο των ρυθμίσεων συστήματος να στρώσει..... Πριν την επαναφορά δοκίμασε αν θέλεις πρώτα εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή τηλέφωνο και στην εφαρμογή μηνύματα.
  12. Olsar

    Realme 7 pro

    Θέλεις καλώδιο 6 αμπέρ. Τα υπόλοιπα δεν είναι συμβατά με τον φορτιστή ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως στις Ρυθμίσεις/γνωστοποιήσεις/Εικονιδια ειδοποιησεων πρεπει ν'αλλαξω κατι εκει? Εκεί εγώ το εγώ στην επιλογή "εικονίδιο" ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @Avitor Κάνε παρατεταμένο πάτημα στην εφαρμογή τηλέφωνο, / πληροφορίες εφαρμογής/ διαχείριση γνωστοποιήσεων/ σήματα / και επέλεξε ", τελεία. Κάνε το ίδιο σε όσες εφαρμογές δεν σου εμφανίζει ειδοποίηση
  13. Olsar

    Realme 7 pro

    Αυτό που παρατήρησα είναι ότι η συσκευή είναι καλύτερη στο ρολάρισμα. Σημαντική διαφορά σε σχέση με το 10 να σου πω την αλήθεια δεν είδα.
  14. Olsar

    Realme 7 pro

    Ρυθμίσεις/γνωστοποιήσεις και γραμμή κατάστασης/διαχείριση γνωστοποιησεων/ σήματα/ και βάλε αυτό που λέει αριθμός και τελεία ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου απάντησα στο προηγούμενο μύνημα που ανέφερες το πρόβλημα....
  15. Olsar

    Realme 7 pro

    Πιστεύω ότι με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα είναι κομπλέ. Και εννοείται ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιεί την εφαρμογή dual app της συσκευής γιατί έχει αναφερθεί ότι δημιουργεί τέτοιου είδους προβλήματα.
  16. Olsar

    Realme 7 pro

    Σε δύο κλήσης που δοκίμασα δουλεύει τέλεια!!! Edit: με τον παραμικρό εξωτερικό ήχο (π.χ τηλεόραση,αν μιλάς μέσα σε αυτοκίνητο) είναι χάλι μαύρο. Θέλει απόλυτη ησυχία. Οπότε το "δουλεύει τέλεια" που έγραψα παραπάνω δεν ισχύει....
  17. Olsar

    Realme 7 pro

    Όχι δεν έχει ηχογράφηση. Απαγορεύεται πλέον, είναι νόμος λέει από την Ευρωπαϊκή Ένωση,κάτι τέτοιο. Έχει κάποιες εφαρμογές στο store αλλά δεν βρήκα κάποια αξιόλογη. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάμερα πολύ καλή, βίντεο μέτριο. Όσο για τον ήχο στο βίντεο εάν τραβάς με 1080/60 fps δεν έχει θέμα. Η συσκευή γενικά είναι τούμπανο. Περίμενε αν θέλεις να πάρουμε το android 11 και σου λέμε για τυχόν βελτιώσεις στο θέμα βίντεο
  18. Olsar

    Realme 7 pro

    Αυτό το εικονίδιο το βλέπουμε από τον Δεκέμβριο. Το 4g+ δεν έχω δει ποτέ...(cosmote περιοχή Κατερίνης)
  19. Olsar

    Realme 7 pro

    Βάλε Hydrogel film και θα με θυμηθείς!
  20. Olsar

    Realme 7 pro

    Έκανα εγώ. Καμία διαφορά, άλλωστε αυτές οι ενημερώσεις είναι ενημερώσεις ασφαλείας. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι αγχώνεστε με τέτοιου είδους ενημερώσεις.
  21. Olsar

    Realme 7 pro

    Αν εννοείς την οθόνη της Google αφαιρείται μόνο αν βάλεις άλλο launcher.
  22. Olsar

    Realme 7 pro

    Καλησπέρα... 1) όχι η ένταση είναι η ίδια δεν μπορείς στο ένα να είναι χαμηλή και στο άλλο υψηλή. 2) εγώ χρησιμοποιώ το AOE από play store στην pro έκδοση. 3)δεν μπορώ να απαντήσω διότι δεν χρησιμοποιώ Bluetooth.
  23. Olsar

    Realme 7 pro

    Χαχαχαχαχα Το αφαίρεσα και εγώ για να δοκιμάσω τι παίζει και τώρα δεν έχει widget χωρίς τον καιρό!
  24. Olsar

    Realme 7 pro

    Φυσικά και υπάρχει. Αφαίρεσε το συγκεκριμένο και βάλε το άλλο που δεν έχει τον καιρό (το 4×2)
×
×
  • Create New...