minotavros Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Σε κανά λαβύρινθο θά'χεις χαθεί...άστο...αν είναι να αποθεώνουμε ένα κινητό για να τονώσουμε τον καταναλωτικό εγωϊσμό μας, χαθήκαμε... ...δεν στέκει κι όλας αυτό που λες, το ότι δλδ "βγάζω άχρηστο" το κινητό επειδή επισημαίνω τα κοινά μειονεκτήματα που διάβασα/είδα/άκουσα σε δοκιμές δλδ - κακός ήχος στο βίντεο - μέτριο GPS Εδώ παραπάνω διάβασα για - υπερθέρμανση - κατώτερη συναρμογή του κινητού, τουλάχιστον για τη κατηγορία του. Για μένα τα παραπάνω δεν το αποκλείουν ξέρω ότι πληρώνω για κινητό κάτω από 200€...ρωτάω αν έχει διορθωθεί σε κάποια η κατάσταση με ενημερώσεις (ήχος, GPS) ή αν κάποια παρουσιάζονται με συγκεκριμένες ΡΟΜ (πχ υπερθέμανση) ή σε τί βαθμό πρακτικά ενοχλούν τα παραπάνω ή αν μπορεί να παρακάμψει/υπερβεί κάποια εξ αυτών κανείς με κάποιο τρόπο. Αν δεν μπορείς να απαντήσεις αντικειμενικά και συγκεκριμένα προσπέρασε το μήνυμα κι άσε τις συμβουλές. Φίλε μου άμα ξεκινάς και ρωτάς αν πιάνει το GPS σε εσωτερικό χώρο από εμένα τουλάχιστον μην περιμένεις κάτι παραπάνω από το να σου πω "ψάξε κάτι άλλο". Αν θες να κάνεις πλοήγηση μέσα στο σπίτι δε σου κάνει. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 1) GPS. έχω την τελεύταια global dev, και εδώ και κάποιες ενημερώσεις έχω δει μειωμένη απόδοση στο συγχρονισμό και χάσιμο σήματος για λίγα δευτερόλεπτα (max λεπτό). δεν είμαι σίγουρος αν φταιει το GPS ή το δίκτυο κινητής. επίσης χθες είχε σκαλώσει και με έδειχνε στην μέση του ωκεανού. μετά από ένα reboot έστρωσε. σε china stable το gps έχει βγάλει θέματα και έχω προσωπική εμπειρία από αυτό με το mi5 της κοπέλας μου (ένα google search θα δείτε αναφορές). μπορεί με ενα φορματ να φτιάξει, αλλά δεν παίρνω και όρκο γιατι δεν εχουμε βρει χρόνο να το εξετάσουμε. γενικά έχω μια απλώς καλή εμπειρία με το GPS, δεν μπορώ να την πω αψεγάδιαστη, αλλά δεν με έχει κρεμάσει ποτέ μέχρι τώρα. είμαι σε dev rom βέβαια και ίσως παίζει τον ρόλο του. 2) κάμερα. απλώς καλή κατά την άποψη μου. Μην περιμένεις ότι θα έχεις ποιότητα ναυαρχίδας, αλλά ούτε και συσκευής των 100 ευρώ. Όταν το πήρα εγώ κοντά στα 270 θεωρώ ότι θα μπορούσα να εχω πάρει με τα ίδια λεφτά κινητό με καλύτερη κάμερα, αλλά συνολικά χειρότερες επιδόσεις. Οπότε προτίμησα χειρότερη κάμερα με καλύτερες επιδόσεις. αν δεν εισαι απαιτητικός στον τομέα αυτό πάντως δεν θα έχεις θέμα. 3) με το ηχείο δεν έχω κανένα απολύτως θέμα, αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός. από βίντεο δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να κρίνεις γιατί θα παραμορφώνεται απο το μικρόφωνο. έχω θέμα με το ακουστικό, γιατί σε κλήσεις είναι χαμηλή η ένταση. είναι software θέμα όμως θεωρώ και όχι hardware, οπότε σε άλλη rom μπορεί να είναι οκ. 4) θερμοκρασία μέχρι τώρα είναι κομπλέ, λίγο αύξηση στα παιχνίδια, αλλά όχι κάτι ενοχλητικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlamprou Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Φίλε άμα πάρεις leeco κινητό ξέχνα τα updates και τις global rom, η xiaomi σαυτο είναι άριστη.. gps δεν το έχω δοκιμάσει, ο ήχος είναι ποιοτικός αλλά είναι λίγο μπουκομενος, μου ζεστενοτανε λίγο αλλά τις τελευταίες μέρες είναι καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 http://www.xiaomitoday.com/xiaomi-mi-5-ends-no-longer-available/ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Καλησπερα , μετα απο 2 χρονια συμβιωσης με το 1+ 1 ( 64 ) παραγγειλα το ΜΙ5 απο eglobalcentral , στα 204 το 64 σε ασπρο . Επειδη δεν ειμαι και πολυ απαιτητικος απο το τηλεφωνο αν μπορω να κανω μερικες ερωτησεις ; Ειναι σταθερο χωρις κοληματα γιατι με το 1+ 1 ειχα καλομαθει . Αν καποιος αλλος εχει παρει απο eglobal , ερχεται με global rom που θα παιρνει αυτοματα ενημερωσεις η θα πρεπει να flashαρω αλλη rom ? Για τελωνειο απο οτι διαβασα λογικα δεν θα εχει μεσω αυτου του καταστηματος εκτος αν η γκαντεμια μου ειναι τοσο μεγαλη ( * ) Ευχαριστω για το χρονο σας. ( * ) Το 1+1 δεν θα το αλλαζα αλλα μετα απο 2 χρονια με προστασια απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο μου επεσε απο 10 εκατοστα και βρηκε σε γωνια η οθονη και εσπασε . Αφου το κινητο ειναι σε αψογη κατασταση αποφασισα και αλλαξα την οθονη ( πηγε κοντα στα 80 € με την τοποθετηση απο τεχνικο) . Μετα απο 1 μηνα το ειχα στην τσεπη μου πηγα να βγω απο το αυτοκινητο και ο αερας εκλεισε την πορτα και βρηκε η γωνια της πορτας το κινητο και ξαναεσπασε η οθονη :) Οποτε αποφασιασα να το αλλαξω αφου δεν με θελει πια :lol: Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Καλησπερα , μετα απο 2 χρονια συμβιωσης με το 1+ 1 ( 64 ) παραγγειλα το ΜΙ5 απο eglobalcentral , στα 204 το 64 σε ασπρο . Επειδη δεν ειμαι και πολυ απαιτητικος απο το τηλεφωνο αν μπορω να κανω μερικες ερωτησεις ; Ειναι σταθερο χωρις κοληματα γιατι με το 1+ 1 ειχα καλομαθει . Αν καποιος αλλος εχει παρει απο eglobal , ερχεται με global rom που θα παιρνει αυτοματα ενημερωσεις η θα πρεπει να flashαρω αλλη rom ? Για τελωνειο απο οτι διαβασα λογικα δεν θα εχει μεσω αυτου του καταστηματος εκτος αν η γκαντεμια μου ειναι τοσο μεγαλη ( * ) Ευχαριστω για το χρονο σας. ( * ) Το 1+1 δεν θα το αλλαζα αλλα μετα απο 2 χρονια με προστασια απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο μου επεσε απο 10 εκατοστα και βρηκε σε γωνια η οθονη και εσπασε . Αφου το κινητο ειναι σε αψογη κατασταση αποφασισα και αλλαξα την οθονη ( πηγε κοντα στα 80 € με την τοποθετηση απο τεχνικο) . Μετα απο 1 μηνα το ειχα στην τσεπη μου πηγα να βγω απο το αυτοκινητο και ο αερας εκλεισε την πορτα και βρηκε η γωνια της πορτας το κινητο και ξαναεσπασε η οθονη :) Οποτε αποφασιασα να το αλλαξω αφου δεν με θελει πια :lol: Καλησπέρα. Το κινητό έρχεται σε 10 μέρες από Κίνα πάει Αγγλία μετά Βέλγιο και μετά έρχεται Ελλάδα και μάλιστα έρχεται σπίτι με ΕΛΤΑ κουριερ. Τελωνείο δεν περνάει σίγουρα. Φοράει global stable θα το γυρίσεις σε Ινδία και θα κάνει update ένα μικρό και ένα μέγαλο που θα σε πάει σε nougat. Το τηλέφωνο πάει Σφαίρα δεν κολλάει πουθενά είναι πολύ όμορφο και βγάζει πολύ καλές φώτο. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 (edited) Υπαρχει κανενας κωδικος απο eglobalcentral? To πηρα ηδη για μενα , και ειπα να ριξω αλλη μια παραγγελια για ενα φιλο! Edited June 10, 2017 by Amlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Καλησπερα , μετα απο 2 χρονια συμβιωσης με το 1+ 1 ( 64 ) παραγγειλα το ΜΙ5 απο eglobalcentral , στα 204 το 64 σε ασπρο . Επειδη δεν ειμαι και πολυ απαιτητικος απο το τηλεφωνο αν μπορω να κανω μερικες ερωτησεις ; Ειναι σταθερο χωρις κοληματα γιατι με το 1+ 1 ειχα καλομαθει . Αν καποιος αλλος εχει παρει απο eglobal , ερχεται με global rom που θα παιρνει αυτοματα ενημερωσεις η θα πρεπει να flashαρω αλλη rom ? Για τελωνειο απο οτι διαβασα λογικα δεν θα εχει μεσω αυτου του καταστηματος εκτος αν η γκαντεμια μου ειναι τοσο μεγαλη ( * ) Ευχαριστω για το χρονο σας. ( * ) Το 1+1 δεν θα το αλλαζα αλλα μετα απο 2 χρονια με προστασια απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο μου επεσε απο 10 εκατοστα και βρηκε σε γωνια η οθονη και εσπασε . Αφου το κινητο ειναι σε αψογη κατασταση αποφασισα και αλλαξα την οθονη ( πηγε κοντα στα 80 € με την τοποθετηση απο τεχνικο) . Μετα απο 1 μηνα το ειχα στην τσεπη μου πηγα να βγω απο το αυτοκινητο και ο αερας εκλεισε την πορτα και βρηκε η γωνια της πορτας το κινητο και ξαναεσπασε η οθονη :) Οποτε αποφασιασα να το αλλαξω αφου δεν με θελει πια :lol: Με το καλό να παραλάβεις και καλορίζικο φίλε μου.Προσφατα αγόρασα απο eglobalcentral ήρθε με ελτα περίπου σε 10 μέρες με τριγωνική αποστολή χωρίς τελωνείο.Ηρθε με ανεπίσημη ρομ και κλειδωμένο bootloader αλλά έχει οδηγούς και έτσι περασα με mi pc την αναβάθμιση σε global beta ώστε να εχω επίσημη ρομ για να ξεκλειδώσω. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Όπως είπα έχω ήδη το Leeco Le Max 2, τα θέματα για μένα με το συγκεκριμένο είναι - το μέγεθος - το άγχος που μου προκαλεί ο τεράστιος φακός πίσω και το πόσο ξεπροβαίνει (φοβάμαι ότι θα χτυπήσει ή θα γρατσουνιστεί άσχημα σχετικά γρήγορα, ακόμη και με καλή θήκη (έχω ήδη δύο) - το δαχτυλικό αποτύπωμα δεν μου λειτουργεί σωστά πλέον, μετά από ένα factory reset, και δεν μπορώ να το επαναφέρω με άλλες ΡΟΜ. - ενεργοβόρος οθόνη, αν και με το greenify η διάρκεια της μπαταρίας είναι ικανοποιητικότατη... Με το Mi5 ήλπιζα να διορθώσω κάποια από τα παραπάνω - πιο βολικό μέγεθος - ίσως λίγο καλύτερη κάμερα - μαζεμένος φακός φωτογραφικής - καλύτερη μπαταρία - λειτουργικό δαχτυλικό και στο μπροστινό μέρος (πιο βολικό). Με χαλάει να δώσω όμως γύρω στα 200€ και πάλι να μην έχω Β20 μπάντα (το Le max 2 το πήρα γύρω στα 172€) Το πρόβλημα που τίθεται και με τα δύο είναι πως πρακτικά "αποσύρονται" και σε τέτοιες περιπτώσεις τα κινεζομάγαζα - ακόμη και τα καλά - τείνουν να κάνουν νερά στη χρήση της εγγύησης...(αν κάτι συμβεί μετά τους 6 μήνες κάλυψης του Paypal) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Πρωτο 24ωρο με lineage rom Δεν έχω δει υο παραμικρό bug Όλα μια χαρά Εμένα μαρεσει και ξεφορτωθηκα και και το κεντρο ασφαλείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Πρωτο 24ωρο με lineage rom Δεν έχω δει υο παραμικρό bug Όλα μια χαρά Εμένα μαρεσει και ξεφορτωθηκα και και το κεντρο ασφαλείας Πώς την πέρασες; Από χρήση πώς σου φάνηκε; Ήχος, ένταση κλπ; Θερμοκρασία; Τώρα τελευταία ψήνεται το τηλέφωνο με τις τελευταίες miui γι αυτο ρωτάω Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Παιδια με lineage οπως ειπα και πριν που το τρεχω εδω και μηνες δεν εχει κανενα μπαγκ. Ουτε wifi ουτε υπερθερμανσεις ουτε τιποτα. Οσο για την καμερα παντως εγω που εβγαζα φωτο διπλα διπλα η σελφι καμερα του mi5 μου φαινεται σαφως καλυτερη του s7 edge. Τωρα για την πισω ναι ειναι καλυτερη του s7 ειδικα στο σκοταδι αλλα για μενα αυτο δεν θα πρεπει να απασχολει κανεναν που δεν εχει απλα κολλημα με τις φωτο καθως και η καμερα του mi5 ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Παιδια με lineage οπως ειπα και πριν που το τρεχω εδω και μηνες δεν εχει κανενα μπαγκ. Ουτε wifi ουτε υπερθερμανσεις ουτε τιποτα. Οσο για την καμερα παντως εγω που εβγαζα φωτο διπλα διπλα η σελφι καμερα του mi5 μου φαινεται σαφως καλυτερη του s7 edge. Τωρα για την πισω ναι ειναι καλυτερη του s7 ειδικα στο σκοταδι αλλα για μενα αυτο δεν θα πρεπει να απασχολει κανεναν που δεν εχει απλα κολλημα με τις φωτο καθως και η καμερα του mi5 ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο Δωστε καποιο λινκ για να την κατεβασουμε και οδηγιες εγκαταστασης. Απο μπαταρια πως τα παει , η καμερα δουλευει σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Δωστε καποιο λινκ για να την κατεβασουμε και οδηγιες εγκαταστασης. Απο μπαταρια πως τα παει , η καμερα δουλευει σωστα? https://forum.xda-developers.com/mi-5/development/rom-cyanogenmod-14-1-xiaomi-mi-5-t3501971 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1975 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) Παιδια με lineage οπως ειπα και πριν που το τρεχω εδω και μηνες δεν εχει κανενα μπαγκ. Ουτε wifi ουτε υπερθερμανσεις ουτε τιποτα. Οσο για την καμερα παντως εγω που εβγαζα φωτο διπλα διπλα η σελφι καμερα του mi5 μου φαινεται σαφως καλυτερη του s7 edge. Τωρα για την πισω ναι ειναι καλυτερη του s7 ειδικα στο σκοταδι αλλα για μενα αυτο δεν θα πρεπει να απασχολει κανεναν που δεν εχει απλα κολλημα με τις φωτο καθως και η καμερα του mi5 ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο Καλησπέρα αν δεν θέλουμε root υπάρχει κάποια επιλογή? Τωρα το είδα το γράφει στην διαδικασία για την εγκατάσταση για root. Edited June 13, 2017 by john1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Στην Lineage ποιο αρχείο επιλέγουμε για root; https://download.lineageos.org/extras Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 To arm64 . . Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Καλησπερα παιδια! Εχετε κανενα λινκ για διαδικασια bootload unlock και root? Δεν ξερω και τι φοραει ακομα, το περιμενω απο eglobalcentral!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Καλησπερα παιδια! Εχετε κανενα λινκ για διαδικασια bootload unlock και root? Δεν ξερω και τι φοραει ακομα, το περιμενω απο eglobalcentral!! https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21673-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-Xiaomi/ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/18236-Tutorial-1-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-bootloader-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%AE-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%82/ Γαι root φλασάρεις απο TWRP το su.zip Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amlet Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21673-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-Xiaomi/ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/18236-Tutorial-1-%CE%A0%CF%89%CF%82-%CF%84%CF%83%CE%B5%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-bootloader-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%AE-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%82/ Γαι root φλασάρεις απο TWRP το su.zip Ευχαριστω αγορινα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Καλησπέρα και απο εμένα. Κάτοχος της συσκευής και εγώ απο σήμερα αφήνοντας πίσω το ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ και κορυφαίο κατα εμένα Nexus 5. Μια απορία... κατέβασα το Light Manager που είχα και στο Nexus και ενω εκεί δούλευε νεράκι στο Mi5 όταν πατάω να κάνει τεστ για το led δεν κάνει τπτ. Έχετε κάποιο άλλο προγραμμα εσείς να προτείνετε?? Θέλω να έχω άλλο χρώμα για Viber αλλο για Outlook άλλο για Gmail κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Καλησπέρα και απο εμένα. Κάτοχος της συσκευής και εγώ απο σήμερα αφήνοντας πίσω το ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ και κορυφαίο κατα εμένα Nexus 5. Μια απορία... κατέβασα το Light Manager που είχα και στο Nexus και ενω εκεί δούλευε νεράκι στο Mi5 όταν πατάω να κάνει τεστ για το led δεν κάνει τπτ. Έχετε κάποιο άλλο προγραμμα εσείς να προτείνετε?? Θέλω να έχω άλλο χρώμα για Viber αλλο για Outlook άλλο για Gmail κτλ. Δεν έχω την εφαρμογή αυτή αλλά από την εφαρμογή ασφάλεια για πήγαινε στα δικαιώματα μήπως θέλει δικαιώματα για να δουλέψει. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Δεν έχω την εφαρμογή αυτή αλλά από την εφαρμογή ασφάλεια για πήγαινε στα δικαιώματα μήπως θέλει δικαιώματα για να δουλέψει. Όχι το δοκίμασα και απο εκεί αλλά τπτ. Κάποιος άλλος με καμια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasMD Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 (edited) Το παρήγγειλα απο Gearbest στα 178€, λογικά θα έρθει με international rom με bugs. Ποια προτείνετε; Δεν με νοιάζει να έχει ελληνικά. Επίσης για Quick Charge 3.0 ποιον φορτιστή απο όλους προτείνετε; http://www.gearbest.com/iphone-cables-adapters/pp_453949.html http://www.gearbest.com/iphone-cables-adapters/pp_591461.html http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Dual-Ports-QC-0-36W-Wall-Charger-EU-374658.html http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Quick-Charge-3-0-USB-Rapid-Wall-Charger-EU-Plug-372192.html https://www.amazon.de/gp/product/B01B63T7TE/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AP087GSGD7Y0R&psc=1 Edited June 16, 2017 by KostasMD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. June 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2017 Το παρήγγειλα απο Gearbest στα 178€, λογικά θα έρθει με international rom με bugs. Ποια προτείνετε; Δεν με νοιάζει να έχει ελληνικά. Επίσης για Quick Charge 3.0 ποιον φορτιστή απο όλους προτείνετε; http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Quick-Charge-3-0-USB-Rapid-Wall-Charger-EU-Plug-372192.html Εχω παρει αυτον και ειναι εξαιρετικος. Μακρυ και χοντρο καλωδιο δεν καταλαβαινει τιποτα. Τον χρησιμοποιω καθημερινα απο τον οκτωβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts