Jump to content

john1975

Members
  • Δημοσιεύσεις

    206
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by john1975

  1. Καλησπέρα και στο M53 5G
  2. Καλησπέρα πάντα σε σύγκριση με το S20 FE. Η οθόνη είναι ίδια και μπορώ να πω και λίγο ποιο φωτεινή, η ήχος αρκετά καλός και δυνατός όχι στο επίπεδο του στερεωφονικου από το S, κάμερα αρκετά καλή για τους φακούς που έχει και χωρίς οπτική σταθεροποίηση χωρίς να παρεξηγηθω η φωτογραφίες που βγάζει εμένα μου αρέσουν όπως και τα βίντεο, αν θέλω άλλο επίπεδο φωτογραφίας ξέρω σε ποια χρήματα πρέπει να πάω. Ταχύτητα δεν βλέπω καμιά διαφορά στην καθημερινή χρήση και μάλιστα με το S έχω τραβήξει βίντεο 4K 60fps που είναι 30 λεπτά βίντεο το παίζει κανονικά. Μπαταρία κάθε βράδυ φόρτιση με περισσότερη μπαταρία από το S. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, Και για το 5G το δικό σε Cosmote δεν έχω ακόμη ο φίλος μου σε Wind κανονικά 5G.
  3. Καλημέρα στην ομάδα κάτοχος του M53 5G εδώ και 2 ημέρες, προερχόμενος από S20 FE. Μπορώ να πω πως είναι τίμιο κινητό για τα λεφτά του, σε σχέση με την σειρά S μου λείπει ο στερεοφωνικός ήχος και σε θέμα κάμερας δεν έχω κάποιο θέμα. Ότι θέλετε αν μπορώ να βοηθήσω.
  4. Καλησπέρα στην ομάδα, ήρθε η στιγμή να αλλάξω μπαταρία μετρά από 2,5 χρόνια . Λόγο επαρχίας Τρίκαλα σκέφτομαι να το στείλω σε serves που βρήκα μέσω της Samsung, εξουσιοδοτημένο κατάστημα είναι το Mobitech.gr Λάρισα, έχει κάποιος προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Ρυθμίσεις Έξυπνη βοήθεια Έλεγχος κίνησης ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι Ναι Οχι Ναι (Δεν το έχω δοκιμάσει για 100%)
  6. Καλημέρα μετά από 1 εβδομάδα χρήσεις πιστεύω ότι το κινητό τα αξίζει τα λεφτά του ( προερχόμενος από xiaomi mi 8 lite). Αυτό που δεν μπορώ να δουλέψω σωστά είναι η ηχογράφηση κλήσης όπου στο Xiaomi λειτουργεί μια χαρά. Έχει κάποιος καμιά ιδέα?
  7. john1975

    LG G6

    Καλησπέρα, και εγώ ένας πανευτυχείς κάτοχος ενός LG G6 έχω 2 απορίες. Ποιον Phone Dialer χρησιμοποιείτε, γιατί ο ενσωματωμένος δεν με βοηθάει στην αναζήτηση ελληνικά, τώρα χρησιμοποιώ τον xdialer, και ποιο πρόγραμμα εγγραφής συνομιλιών χρησιμοποιείτε. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Δεν γράφω για προβλήματα γιατί απλά δεν υπάρχουν.
  8. Καλησπέρα αν δεν θέλουμε root υπάρχει κάποια επιλογή? Τωρα το είδα το γράφει στην διαδικασία για την εγκατάσταση για root.
×
×
  • Create New...