minotavros Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Ναι από developer rom σε stable και το ανάποδο χρειάζεται factory reset. Μπορείς να πάρεις Backup μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου τις εφαρμογές σου και τις ρυθμίσεις. Επίσης αν έχεις συγχρονίσει το mi cloud θα το εντοπίσει και θα στις επαναφέρει και από εκεί. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Όταν πας από την μία ρομ στην άλλη μέσω updater χάνονται τα πάντα από το κινητό Εννοώ βέβαια για τις οφισιαλ ρομ με κλειδωμένο bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Έχετε να προτείνετε κάποια καλή θήκη από σκληρό πλαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Αυτή είναι άψογη Σχετικά μαλακό πλαστικό για να μην γδάρει το κινητό Με ματ υφή μέσα έξω Την φοράω τώρα Μέχρι να έρθει μία από λάστιχο που περιμένω Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/262444698278 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Έχετε να προτείνετε κάποια καλή θήκη από σκληρό πλαστικό. https://www.nillkin-case.com/index.php?route=product/product&product_id=4498 Σε τέσσερα κινητά... προσωπικά με καλύπτει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 καλησπέρα παιδια. Εχω παρατηρήσει οτι δίκτυο wifi που ειναι ανοιχτό, ενώ πχ συνδέομαι, όταν φύγω και ξαναπάω στο ίδιο σημείο δέν συνδέεται αυτόματα. Σε ολα τα υπόλοιπα κινητά που είχα αυτο γινόταν αυτόματα, χωρίς να χρειαστεί να το κάνω χειροκίνητα. Υπάρχει κάτι που μου έχει ξεφύγει σε ρύθμιση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 https://www.nillkin-case.com/index.php?route=product/product&product_id=4498 Σε τέσσερα κινητά... προσωπικά με καλύπτει... Ωραία θήκη αλλά για να πατήσεις τα κουμπάκια θέλει νύχια,την ειχα και την χάρισα οπως και μια διάφανη τις ίδιας μάρκας. προσωπικά πηρα μια διάφανη που να καλύπτει τα κουμπιά και απο την μερια τις οθόνης προεξέχει περιμετρικά ώστε σε περίπτωση που πέσει δεν έρχεται σέ επαφή η οθόνη. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά..απευθύνομαι σε όποιον έχει το κινητό με κάρτα vodafone... ;Έχω το mi5 και έχω βάλει cosmote και vodafone κάρτες...το δε vodafone επειδή έχω πάρα πολύ internet του έχω ορίσει να χρησιμοποιεί από αυτό...το πρόβλημα μου είναι ότι στην περιοχή μου σπανιώς έχω σήμα internet καθώς και σε κεντρική πολή εδώ που είμαι η vodafone έχει 4g δεν βρίσκω αλλά και ότι βρίσκει είναι αργό...το σύνηθες που πιάνω ειναι Η+...για τον λόγο ότι έχω πολύ internet σε αυτή την κάρτα μπορεί να γίνει κάτι?ξέρει κάποιος να με βοηθήσει?Εχω κάνει εναλλαγές στα slot αλλά δεν.... Eναλλαγές στα σλοτ δεν χρειάζεται, το κάνεις μέσα από τις ρυθμίσεις. Η κάρτα που ορίζεις για ιντερνετ παίρνει αυτόματα και το 4G. Δοκίμασε το εξής. Πήγαινε στην αναζήτηση δικτύων και εάν εκεί δεις vodafone 4G και αν το επιλέξεις δεν συνδεθεί, τότε πήγαινε σε κάποιο κατάστημα vodafone και πες να το κοιτάξουν. Κάποτε που είχα αντίστοιχο πρόβλημα και απλά δεν είχα χρόνο να πάω σε κατάστημα vodafone, μετά από καμιά 10αριά μέρες μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό ότι "τώρα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το 4g δίκτυο της vodafone" (ή κάτι παρόμοιο) και μετά δούλεψε το 4G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Έχετε να προτείνετε κάποια καλή θήκη από σκληρό πλαστικό. Αγόρασα αυτή εδώ (την μπλε με κάτι ασπραδάκια) και μέχρι τώρα μου βγήκε πολύ καλή! Είναι όπως την θες σκληρή από πλαστικό. Είχε λίγο περίεργη αφή στην αρχή αλλά την συνήθισα, η σκέτη (χωρίς τα ασπραδάκια) μάλλον δε θα την έχει.. Xiaomi mi5 case MSVII http://s.aliexpress.com/bMzErYrm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Αγόρασα αυτή εδώ (την μπλε με κάτι ασπραδάκια) και μέχρι τώρα μου βγήκε πολύ καλή! Είναι όπως την θες σκληρή από πλαστικό. Είχε λίγο περίεργη αφή στην αρχή αλλά την συνήθισα, η σκέτη (χωρίς τα ασπραδάκια) μάλλον δε θα την έχει.. Xiaomi mi5 case MSVII http://s.aliexpress.com/bMzErYrm Ψαχνω εδω και μέρες κοίταξα και αυτές που πρότειναν τα παιδιά αλλά νομίζω σε αυτή θα καταλήξω. Οταν λες περίεργη υφή εννοείς οτι είναι ματ? Και από θέμα πάχους το αυξάνει πολύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankie69 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Αγόρασα αυτή εδώ (την μπλε με κάτι ασπραδάκια) και μέχρι τώρα μου βγήκε πολύ καλή! Είναι όπως την θες σκληρή από πλαστικό. Είχε λίγο περίεργη αφή στην αρχή αλλά την συνήθισα, η σκέτη (χωρίς τα ασπραδάκια) μάλλον δε θα την έχει.. Xiaomi mi5 case MSVII http://s.aliexpress.com/bMzErYrm Την είχα σε χρυσή από eBay. Πολύ καλή θηκούλα, αν και σε δυνατή πτώση έσπασε στις γωνιές που κουμπώνει. Η αφή της είναι όντως περίεργη, αλλά τη συνηθίζεις εύκολα! Παράθεση Uncommon Shooters Blogspot - Smartphone Photography on its best! >>> https://uncommonshooters.blogspot.com <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Ωραία θήκη αλλά για να πατήσεις τα κουμπάκια θέλει νύχια,την ειχα και την χάρισα οπως και μια διάφανη τις ίδιας μάρκας. προσωπικά πηρα μια διάφανη που να καλύπτει τα κουμπιά και απο την μερια τις οθόνης προεξέχει περιμετρικά ώστε σε περίπτωση που πέσει δεν έρχεται σέ επαφή η οθόνη. Τι να σου πω, προσωπικά μια χαρά την βρίσκω... έχει φάει και 4-5 τούμπες και το κινητό και όλα καλά μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Οταν λες περίεργη υφή εννοείς οτι είναι ματ? Και από θέμα πάχους το αυξάνει πολύ? Όχι ελάχιστα αυξάνει το πάχος! Η υφή της είναι σαν λίμα για νύχια ή γυαλόχαρτο (κάτι τέτοιο μου θύμισε).. Πτώση που λένε τα παιδιά ευτυχώς ακόμα δεν μου έπεσε για να ξέρω αντοχές! Αν δεις στο λινκ που σου έστειλα έχει δύο ειδών από κάθε χρώμα, ματ λέω αυτές που δεν έχουν τα ασπραδάκια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Παιδιά βλεπω μεγάλη πτώση της μπαταρίας το βράδυ που δεν χρησιμοποιώ το κινητό περίπου 7-8%. Πολύ δεν είναι? Στην ανάλυση της μπαταρίας μου λέει ότι έχει καταναλωθει από "τηλέφωνο αδρανες" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Παιδιά βλεπω μεγάλη πτώση της μπαταρίας το βράδυ που δεν χρησιμοποιώ το κινητό περίπου 7-8%. Πολύ δεν είναι? Στην ανάλυση της μπαταρίας μου λέει ότι έχει καταναλωθει από "τηλέφωνο αδρανες" Αν είσαι Root βάλε το wakelock Detector να σου δείξει τι κρατάει ξύπνια τη συσκευή. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Όχι δεν είμαι Root. Σίγουρα όμως κάτι συμβαίνει δεν δικαιολογείτε τέτοια πτώση. Στο g3 που είχα ζήτημα να έπεφτε 1% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Το εχω αναφερει νωριτερα. Μηπως κρατας το bluetooth ανοικτο? Επισης στην 8.2.2 υπαρχει bug και το κινητο φορτιζει 50% πιο αργα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Το εχω αναφερει νωριτερα. Μηπως κρατας το bluetooth ανοικτο? Επισης στην 8.2.2 υπαρχει bug και το κινητο φορτιζει 50% πιο αργα Όχι πολύ σπάνια το ανοιγω και το wifi κλειστό μόνο τα δεδομένα έχω ανοιχτά Το τηλέφωνο πριν λίγες μέρες το πηρα και ήρθε με 8.2.2 και κάνει για πλήρη φόρτιση περίπου 1μιση ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Παιδιά βλεπω μεγάλη πτώση της μπαταρίας το βράδυ που δεν χρησιμοποιώ το κινητό περίπου 7-8%. Πολύ δεν είναι? Στην ανάλυση της μπαταρίας μου λέει ότι έχει καταναλωθει από "τηλέφωνο αδρανες" Mια απο τα ίδια και γω. Εχεις βάλει sim στο κινητο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incpector Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Ξέρει κανένας αν υπάρχει περίπτωση στο κοντινό μέλλον, η Xiaomi με κανένα update να φέρει και σε εμάς με το Χiaomi Mi5 την πατέντα του Samsung Galaxy S8? Εννοώ να συνδέουμε το κινητό σε HDMI και να μας γίνεται σαν desktop.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Mια απο τα ίδια και γω. Εχεις βάλει sim στο κινητο? Ναι το δουλεύω κανονικά και μπορω να πω πως έχει πολύ καλή μπαταρία. Το βράδυ εχω πρόβλημα στην αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Ξέρει κανένας αν υπάρχει περίπτωση στο κοντινό μέλλον, η Xiaomi με κανένα update να φέρει και σε εμάς με το Χiaomi Mi5 την πατέντα του Samsung Galaxy S8? Εννοώ να συνδέουμε το κινητό σε HDMI και να μας γίνεται σαν desktop.. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά... δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incpector Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Κρίμα, αν και απο πλευρά marketing το S8 σε αυτή την πατέντα βασίζεται...θα έπρεπε και οι υπόλοιπες εταιρίες να προσπαθήσουν να το ανταγωνιστούν...τι να πω...Κρίμα...θα ήταν πολύ χρήσιμο για εμάς τους φτώχους πουτ ταξιδεύουμε συνεχεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Κρίμα, αν και απο πλευρά marketing το S8 σε αυτή την πατέντα βασίζεται... Το αντίθετο... στις διαφημίσεις του δεν αναφέρεται καθόλου. Όλο το marketing στηρίζεται στο bezeless design του. Αλλά επειδή βγαίνουμε off topic, ας επιστρέψουμε στα της συσκευής του τίτλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarispgs Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Το εχω αναφερει νωριτερα. Μηπως κρατας το bluetooth ανοικτο? Επισης στην 8.2.2 υπαρχει bug και το κινητο φορτιζει 50% πιο αργα Λέω κ εγω,κάτι δεν πάει καλά. Αγόρασα ένα καλώδιο nilkin quick charge3 κ δεν είδα να φορτίζει γρήγορα κ μου έκανε εντύπωση. Έψαξα για το bug που λες κ όντως κάποιοι το έχουν αναφέρει αλλα όχι τόσο έντονα όσο το bug της προηγούμενης έκδοσης με το playstore.Εν αναμονή καποιου update λοιπόν πάλι? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts