Jump to content

Incpector

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Incpector

  1. Καλήσπερα! Ήθελα να αγοράσω το Xiaomi Mi Band 3 αλλά έπεσα επάνω σε αυτό. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να βρω πληροφορίες στο internet ούτε στο YouTube για το international version. Αν γνωρίζει κάποιος ας δώσει τα φώτα του. https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Hey-B1800-0_95-Inch-AMOLED-Smart-Watch-NFC-Long-Standby-Watch-International-Version-p-1335363.html Οι απορίες μου είναι¨ -Το NFC θα λειτούργει με android pay? -Θα έχει αγγλικά το International version? -Tο chinese version θέλει πολύ κόπο για να το κάνεις pair και connect ισχύει το ίδιο και για το αγγλίκο? -Κανένα hands-on?
  2. Οχι εκτος απο την μεγαλη καταναλωση μπαταριας και τα διπλα notifications δεν εχω καποιο αλλο θεμα..Ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να γυρισω στην προηγουμενη ρομ η ποτε θα βγει η καινουρια?
  3. Ρε παιδια ποτε θα ερθει καινουριο update για την 9.2.3.0? Το εκανε update απο μονο του την ωρα που κοιμομουν και αυτα τα διπλα notifications μου την σπανε αφανταστα
  4. Εμενα παλι μου φανικε σαν να εστρωσε λιγακι..αλλα και παλι εχει μεγαλιτερο battery drain απο πριν. Να τονισω οτι ειμαι με 9.2.2 Global Stable. τωρα οσον αφορα την προηγουμενη ερωτηση μου, εννοουσα ποτε θα δουμε το android oreo σε global stable οχι σε beta.
  5. Ρε παιδια..θα παρει το Μι 6 το oreo update? και αν ναι..ποτε να το περιμενουμε?
  6. Ναι με global 9.2.2...Ας περιμενουμε λιγο αλλα εχει αρχισει να μου θυμιζει Μi 5...και πανω που ειχα αρχισει να πενευω την μπαταρια του.
  7. Καλησπερα παιδια...Εχει παρατηρησει κανεις μεγαλυτερο battery drain μετα το τελευταιο update? Κατεβαινει πιο γρηγορα η μπαταρια μου μετα το update και θελω να δω αν ειναι ιδεα μου.
  8. οριστε δοκιμασε αυτο το σιτε....opensignal.com/
  9. Καλησπερα φιλε μου. Εγω μενω Manchester και εχω παρει το Μi 6. Ημουν με Vodafone και το μονο που επιανα ηταν Η+. Πλεον ειμαι με ΕΕ και εχω συνεχεια και παντου 4g εκτος απο το αν μπω σε κανενα υπογειο bar η μαγαζι. Τωρα την διαφορα μεταξυ 4g και 4g+ δεν την γνωριζω αλλα 4g+ δεν εχω δει ποτε μου.
  10. φιλε μου θα σε στεναχωρησω.. το android pay μολις διαβασα οτι δεν υποστηριζεται στην ελλαδα..μονο σε 5-6 χωρες προς το παρον..παντως ειναι ωραια φαση να μην εχεις πορτοφολι..μονο κλειδια κινητο..
  11. Παιδια, ευχαριστω για το ενδιαφερον, και την προσπαθεια, αλλα βρηκα την λυση στο προβλημα μου..θα παρω το s8..ΑΧΑΧΑ..πλακα κανω.. αλλαξα την ρυθμιση απο HCE WALLET σε SIM Wallet και πλεον γινονται κανονικα ολες οι πληρωμες...Τωρα δεν ξερω για εσας αλλα μαλλον αυτο ισχυει για την τοποθεσια μιας και δεν ξερω τι ρυθμισεις ειναι αυτες...
  12. Βεβαιως!! Λοιπον, κατεβάζω την εφαρμογη android pay απο το appstore, και κανω εισαγωγη την καρτα μου η οποια ειναι cnontactless..μου λεει οτι πρεπει να γινει confirmation απο την τραπεζα..παιρνω τηλεφωνω την τραπεζα απανταω κατι ερωτησεις ασφαλειας και γινεται επιτοπου η καρτα confirmed. στο application λεει οτι η καρτα ειναι ετοιμη να χρησιμοποιηθει..ανοιγω το NFC, ανοιγω και android beam και το εχω στην ρυθμιση HCE Wallet. Οποτε παω να πληρωσω με το κινητο μου λεει payment declined (μιας και μενω αγγλια). Διαβασα οτι για να λειτουργει πρεπει να φοραο global stable και να εχω κλειδωμενο bootloader οπως και εχω. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η επαφή γίνεται, δηλαδη το NFC λειτουργει. το θεμα ειναι οτι το Payment γινεται declined και οταν πληρωνω contactless με την καρτα το δεχεται κανονικα. Οποτε δεν φταιει η τραπεζα μιασ και που ρωτησα..
  13. Ακολουθησα τα βηματα σου και μου λεει οτι η συσκευη ειναι κλειδωμενη.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης φοραω miui global stable 8.5 σε περιπτωση που εχει σχεση
  14. Δεν γνωριζω αν εχει.κλειδωμενο bootlader αλλα ετσι οπως το αγορασα ετσι ειναι δεν το εχω πειραξει καθολου...
  15. Ρε παιδια...Χρησιμοποιει κανενας contactless payment με το συστημα NFC του κινητου? Αν ναι, εχει αντιμετοπισει καποιο προβλημα? Εμενα εχει περαστει κανονινα η καρτα εχει γινει verified αλλα δεν μπορω να πληρωσω με το android pay..Με λιγο ψαξιμο ειδα οτι και αλλοι εχουν αυτο το προβλημα στο Mi 6 αλλα δεν βριηκα λυση...Εχει καποιος καμια προταση για να λυθει αυτο το προβλημα?
  16. Ρε παιδιά έχω μία ερώτηση...Κάθε φορά που βάζω να τραβήξω video στο κινητό η ανάλυση είναι ρυθμισμένη στο full hd..Το αλλάζω και το βάζω 4κ αλλά άμα βγω και ξαναμπώ στο video είναι πάλι στο full hd. Είναι bug ή έτσι πρέπει να έιναι?
  17. Καταρχάς να πω οτι μενω Αγγλια και οτι αργησε κιολας...Μιας και ειμαι ασχετος απο τεχνολογια και δεν ξερω απο ξεκλειδωματα bootloader και τετοια πραγματα εδωσα καποια λεφτα παραπανω και το πηρα απο honorbuy με dhl χωρις τελωνεια χωρις τιποτα...Δεν θελω να μπλεκομαι με ξεκλειδματα και τετοια γιατι δεν ξερω τιποτα..ευχαριστω για την αμεση απαντηση
  18. Καλησπέρα μόλις παρέλαβα και εγώ το κινητό..Είναι υπέροχο.. Ερώτηση έχει την έκδοση MIUI Global 8.5 Stable 8.5.1.0 (NCAMIEG)...είναι αυθεντική? Ρωτάω γιατί στο προηγούμενο κινητό μου είχε διαφορετικό animation όταν έκλεινα τα applications που μου έλεγε και πόσα GB OF RAM έχω διαθέσιμα...
  19. Πήρα και εγώ με την σείρα μου το γυάλινο 6/64..Θα μου έρθει τις επόμενες μέρες.. Ερώτηση..Αυτό άμα πέσει μία φορά finito? σπάνε ολα? (Εννοείται ότι θα περάστει θήκη, εγκυκολπεδικά ρωτάω)
  20. Καλημερα παιδιά..Να ρωτήσω και κάτι ακόμα επειδή δεν το έχω και πολυ με το θέμα της κάμερας (μπορεί να ρωτήσω κάτι αυτονόητο ή χαζό αλλά πραγματικά δεν έχω ιδέα). Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα, ανάλυση και γενικά στην κάμερα σε σχέση με Mi 5??
  21. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση σου. Ο λόγος που έκανα την δεύτερη ερώτηση είναι γιατί δεν έχω ίδεα αό το πώς να ξεκλείδωνω και να περνάω ρομ. Για αυτό και θέλω να το πάρω έτοιμο με την official χωρίς bloatware
  22. Καλησπερα στην παρέα είμαι κάτοχος του Xiaomi Mi 5 Pro Ceramic και σκέφτομαι να αγοράσω το Xiaomi Mi 6 αλλά πριν κάνω την κίνηση θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Όποιος έχει πιάσει στα χέρια του Xiaomi Mi5 θα έχει δει ότι και με απλό serfing στο internet το κίνητο ανεβάζει θερμοκρασία το οποίο εμένα προσωπικά με ενοχλέι. 1) Ανεβάζει θερμοκράσιες όπως το Xiaomi Mi5? 2) Πολλά μαγαζία μου προσφερουν πολλές επιλογές στην αγορά. Δηλαδή Multi-languages, Global Version και Chinese and English Version. Να ξεκαθαρίσω ότι το κινητό το ΘΕΛΩ στα αγγλικά αλλά αυτο που με ενδιαφέρει είναι να έχω Official Global Stable χωρίς bloatware και με αυθεντική rom. Ποια από τα 3 προτείνετε?
  23. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...Να σας πω την αλήθεια με φοβίσατε και δεν θα το πειράξω καθόλου...Σας ευχαριστώ και πάλι, σας είμαι υπόχρεος.
  24. Τότε γιατί λένε ότι είναι ριψοκίνδυνο?
  25. Δηλαδη άμα κάνω root υπαρχει περίθπτωση να χαλάσει η συσκευή?
×
×
  • Create New...