nikstar Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Λόγω του quick charge που φορτίζει σε σχεδόν 1 μισή ώρα, είναι απόλυτα φυσιολογικό να ζεσταίνεται λίγο. Δεν έχεις πρόβλημα, μην φοβάσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Να συμπληρώσω ότι πλέον στις ναυαρχίδες της τουλάχιστον η Xiaomi εδώ και 1 χρόνο έχει ενσωματώσει την τεχνολογία ταχείας φόρτισης, οπότε φορτίζει γρήγορα θες δεν θες =) Η θερμοκρασία που ανεβάζει είναι απόλυτα λογική και όχι το κάτι το υπερβολίκό για να προκαλέσει πρόβλημα, θα το συνηθίσεις φίλε μου! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 2) Έχει εγκατεστημένα κάτι apps του google και δεν μπορώ να τα διαγράψω..Ξέρετε πως τα διαγράφω? Νομίζω ΟΛΑ τα android έχουν εγκατεστημένα τα Apps της Google :!: Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Άσχετο με τη φόρτιση που είναι όντως ασύλληπτα γρήγορη (ειδικά από 20%-80% γίνεται σε εξωπραγματικούς για τα προηγούμενα δεδομένα μου χρόνους), το κινητό είναι ασύλληπτο. Η διαφορά σε σχέση με ο,τι άλλο έχω πιάσει στα χέρια μου (δεν έχω πιάσει "ναυαρχίδες" εταιριών όπως Samsung, Apple) είναι χαώδης, τόσο σε επιδόσεις (real life) όσο και αίσθηση (hardware/software). Μόνο ένα Honor 8 έφτασε κοντά, αλλά και πάλι μου άρεσε καλύτερα το Mi5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Οι διαφορές με την έκδοση 3/64 είναι αντιληπτές στον χρήστη; Η διαφορά τιμής ναι. Αξίζει δηλαδή η τα ίδια πάνω κάτω; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Οι διαφορές με την έκδοση 3/64 είναι αντιληπτές στον χρήστη; Η διαφορά τιμής ναι. Αξίζει δηλαδή η τα ίδια πάνω κάτω;Μόνο σε βαριά 3D games θα δείς διαφορά αλλά όχι μεγάλη. Από την άλλη η μπαταρία θα σου κρατάει περισσότερο λόγο χαμηλότερων ρολογιών σε CPU & GPU. Εκεί που θα δείς μεγάλη διαφορά και αυτός είναι ο κύριος λόγος να πάρει 64 αντί για 32 είναι στον χώρο αποθήκευσης. Το ένα σου αφήνει 25GB και το άλλο 57GB ελεύθερα, αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να έχεις κάρτα microSD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 (edited) από εσάς που το έχετε σας φτάνει η χωρητικότητα των 25Gb στη μικρή έκδοση ή είστε με το καλώδιο στο χέρι για μεταφορές; Ίσως υπάρχει και η λύση του cloud, αλλά σαφώς είναι λιγάκι χρονοβόρα. η μπαταρία καλό είναι που ίσως κρατάει παραπάνω στη μικρότερη έκδοση. επίσης είναι κανένας εδώ που χρησιμοποιεί και smartwatch με το συγκεκριμένο μοντέλο; υπάρχει πλήρη συμβατότητα; Edited December 29, 2016 by vision72 Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incpector Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! Μόνο την πρώτη φόρα που το άνοιξα ζεστάθηκε και στην πρώτη φόρτιση..Ήταν στους 38-39 βαθμούς..Μετά δεν ξαναζεστάθηκε.. Ωστόσο, Η πρώτη φόρτιση μου δεν διέρκησε μία ώρα αλλά παραπάνω.. Κάτι τελευταίο, η μπαταρία μου πέφτει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ γρήγορα. Έχω το Xiaomi Mi5 Pro με την κεραμική πλάτη...Μέσα σε 2 ώρες έπεσε απο 100% σε 90% χωρίς χρήση..Είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! Μόνο την πρώτη φόρα που το άνοιξα ζεστάθηκε και στην πρώτη φόρτιση..Ήταν στους 38-39 βαθμούς..Μετά δεν ξαναζεστάθηκε.. Ωστόσο, Η πρώτη φόρτιση μου δεν διέρκησε μία ώρα αλλά παραπάνω.. Κάτι τελευταίο, η μπαταρία μου πέφτει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ γρήγορα. Έχω το Xiaomi Mi5 Pro με την κεραμική πλάτη...Μέσα σε 2 ώρες έπεσε απο 100% σε 90% χωρίς χρήση..Είναι φυσιολογικό? Ποια rom έχεις ? Έχεις βάλει καμιά stable ? official ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incpector Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 MIUI Global 8.1 Stable 8.1.2.0 (MAAMIDI) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 οκ η ROM. Η μπαταρία θα δείξει σε 4-5 μέρες/φορτίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 από εσάς που το έχετε σας φτάνει η χωρητικότητα των 25Gb στη μικρή έκδοση ή είστε με το καλώδιο στο χέρι για μεταφορές; Ίσως υπάρχει και η λύση του cloud, αλλά σαφώς είναι λιγάκι χρονοβόρα. η μπαταρία καλό είναι που ίσως κρατάει παραπάνω στη μικρότερη έκδοση. επίσης είναι κανένας εδώ που χρησιμοποιεί και smartwatch με το συγκεκριμένο μοντέλο; υπάρχει πλήρη συμβατότητα; Εγω και ναι δουλευει τελεια με smartwatch συμβατο με android wear. Οσο για τον χωρο θα σου συμβουλευα να πας με τα 64gb. Δεν ειναι τοσο πολυ πιο ακριβο νομιζω στην τελικη και γιατι να σκεφτεσαι τι χωρο εχεις και να μην μπορεις να γεμισεις με εικονες τραγουδια εφαρμογες και βιντεο το κινητο σου? Εχω βαλει γυρω στα 2100 τραγουδια μεσα και παρα πολλες εφαρμογες και παιχνιδια που πιανουν πολυ χορο και μερικες φωτογραφιες και βιντεο και εχω ακομα 19gb ελευθερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 από που το τσίμπησες εσύ; μπαίνω στο kimovil και βλέπω τι παίζει, αν και ο φτηνότερος δεν είναι πάντα η πιο ασφαλής αγορά, νομίζω. με χαλάει λίγο η απουσία ράδιο βέβαια, αλλά.. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 από που το τσίμπησες εσύ; μπαίνω στο kimovil και βλέπω τι παίζει, αν και ο φτηνότερος δεν είναι πάντα η πιο ασφαλής αγορά, νομίζω. με χαλάει λίγο η απουσία ράδιο βέβαια, αλλά.. Στο kimovil απλά πάρε μια ιδέα για τις τιμές μιας και δεν παίζουν πάντα οι πιο φθηνές. Τα sites/πωλητές που συνεργάζονται με αυτό δείχνει μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 από που το τσίμπησες εσύ; μπαίνω στο kimovil και βλέπω τι παίζει, αν και ο φτηνότερος δεν είναι πάντα η πιο ασφαλής αγορά, νομίζω. με χαλάει λίγο η απουσία ράδιο βέβαια, αλλά.. Εγω το ειχα παρει σεπτεμβρη απο geekbuying. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Εχω το 128gb και έχει ελευθέρα 47gb.Τα πολλά Gb είναι καλύτερα. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Incpector Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Εγώ το πήρα από Honorbuy..Άψογοι στις υπηρεσείες τους συν το ότι το είχαν σε μαύρο. Πληρώνεις πιο πολύ αλλα για εμένα μετράει γιατί: 1) To είχαν σε ευρωπαική αποθήκη 2) Μου το έδωσαν με official rom, οπότε καθόλου παίδεμα με flash και βλακείες 3) Καθόλου σκοτούρες για τελωνείο γιατί έρχεται μέσω ευρώπης και έρχεται μέσα σε 5 εργάσιμες με DHL.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Ναι βρε παιδια τα πολλα mb ειναι καλυτερα και εγγω εχω το 64 αρι και ειμαι μια χαρ δεν με νοιαζει καθολου ο χωρος και ναι τα λεφτα ειναι κοντα !!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Στην τελευταία Ευρωπαϊκή ρομ 6.12.29 δουλεύει το άγγιγμα του κουμπιού για επιστροφή; Δεν μου δουλεύει. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Καλησπέρα πήρα για ένα φίλο το μι5 από geekbuying, μου ήρθε με global rom, δυστυχώς ο φιλος θέλει ελληνικά, οπότε η μόνη λύση είναι η ελληνική ρομ ετσι Ποια είναι η διαδικασία για να την περάσουμε; Ευχαριστώ ΥΣ Τελικά βρήκα αυτόν τον οδηγό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21673-Γενικός-οδηγός-με-το-τι-κάνουμε-μόλις-παραλάβουμε-ένα-κινητό-Xiaomi/?pageNo=1 Απλά για να ξεκλειδώσω τον bootloader, υπάρχει πρόβλημα άμα βάλω το δικό μου mi account,ή Πρέπει να βάλω του φίλου μου; ΥΣ2 μου έβγαλε update και το έκανα, και τσουπ ξαφνικα Μου έβγαλε ελληνικά στις γλώσσες; Τι έγινε τώρα που έχουμε αντιπροσωπεία ενσωμάτωσαν και τα ελληνικά; Edited December 30, 2016 by mmart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Αν έχει global dev official έχει και ελληνικά. Δεν ξέρω αν τα πέρασαν ακόμα στη stable. Του φίλου σου τι απ τα δύο έχει;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Αν έχει global dev official έχει και ελληνικά. Δεν ξέρω αν τα πέρασαν ακόμα στη stable. Του φίλου σου τι απ τα δύο έχει;;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Stable και έχει ελληνικά, αν και έχω την υποψία ότι είναι πειραγμενη γιατί στην αρχή είχε εγκατεστημενα το φβ και αλλά 2 Δεν θυμάμαι ποια, τα ξυλωσα...) και έχει για πληκτρολόγιο και το swiftkey, από την άλλη στην αρχή δεν είχε ελληνικά και με update μέσω του app αναβάθμισης έκανα αναβάθμιση και πλέον έχει και ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Stable και έχει ελληνικά, αν και έχω την υποψία ότι είναι πειραγμενη γιατί στην αρχή είχε εγκατεστημενα το φβ και αλλά 2 Δεν θυμάμαι ποια, τα ξυλωσα...) και έχει για πληκτρολόγιο και το swiftkey, από την άλλη στην αρχή δεν είχε ελληνικά και με update μέσω του app αναβάθμισης έκανα αναβάθμιση και πλέον έχει και ελληνικά Η επισημη εχει και ελληνικα απο την 8.1.2 και facebook εγκατεστημένο. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Η επισημη εχει και ελληνικα απο την 8.1.2 και facebook εγκατεστημένο. τελεια !!! ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
webrider Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 το παρήγγειλα τελικά! http://www.geekbuying.com/item/Official-Global-ROM-Xiaomi-Mi5-5-15inch-3GB-32GB-Smartphone---Gold-375046.html πριν 2 ημέρες η παραγγελία και σήμερα μου έστειλαν tracking number. θα βάλουν και τον ευρωπαϊκό φορτιστή. εαν το σταματήσουν τελωνείο τι πληρώνεις; έχει τύχει σε κανέναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts