Jump to content

webrider

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About webrider

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

webrider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. βεβαια ειναι ακομη αθήνα αλλά εγώ παραλαμβάνω θεσσαλονίκη. λέτε να σταματήσει θεσσαλονίκη;
  2. μου εμφανιζει στο tracking το παρακάτω: K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD λέτε να μην περάσει τελωνείο;
  3. Έχω παραγγείλει το http://www.geekbuying.com/item/Official-Global-ROM-Xiaomi-Mi5-5-15inch-3GB-32GB-Smartphone---Gold-375046.html Φαντάζομαι δεν θα χρειάζεται αλλαγή rom γιατί δεν έχω χρόνο για τέτοια. Το μόνο που θέλω είναι μενού με αγγλική γλώσσα. Ποια είναι η γνώμη σας?
  4. Τελικά το βρήκα. Δεν έφταιγαν οι ρυθμίσεις αλλά έπρεπε να στείλω start day στο 1333 και παράλληλα να ενεργοποιήσω το myinternet για να μην χρεώνομαι το day pas του 1€.
  5. Μπα ούτε αυτό δουλεύει. Γενικά έχω περάσει χειροκίνητα ρυθμίσεις, αυτόματα και οτι άλλο προτείνεται στο φόρουμ τόσο εδώ όσο και στο ελληνικό xiaomi αλλά τίποτα με το 3-4g. Ενεργοποιώ mobile data και τίποτα. Έκδοση 8.1.1.0 global stable. Ρίξτε καμία άλλη ιδέα.
  6. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Οι παραπάνω ρυθμίσεις είναι έτσι κι αλλιώς σωστές, τι άλλο να κάνω? Mobile data cosmote δεν δουλεύουν.
  7. το παρήγγειλα τελικά! http://www.geekbuying.com/item/Official-Global-ROM-Xiaomi-Mi5-5-15inch-3GB-32GB-Smartphone---Gold-375046.html πριν 2 ημέρες η παραγγελία και σήμερα μου έστειλαν tracking number. θα βάλουν και τον ευρωπαϊκό φορτιστή. εαν το σταματήσουν τελωνείο τι πληρώνεις; έχει τύχει σε κανέναν;
  8. Καλημέρα και από εμένα. Έχω τα 64gb wifi+cellular, το είχα πάρει από Ευρώπη πέρσι και είναι άπαιχτο. Είχα και το nexus 7 της google αλλά καμία σχέση με το ipad. Μέρα με τη νύχτα. Το λογισμικό πιάνει με την τελευταία αναβάθμιση ~4gb, μπορεί και λιγότερο, και μπορείς να απεγκαταστήσεις τις προεγκατεστημένες εφαρμογές. (μόνο το garage band πιάνει ~1,2gb περιττό χώρο για όσους δεν ασχολούνται με σύνθεση μουσικής). Επομένως τα 64gb είναι υπεραρκετά για να έχεις albums από photos και music. Η σιμ θα σου είναι χρήσιμη για internet εκτός σπιτιού, εξωτερικό κτλ όπου δεν έχεις wifi. Φοβερό και το gps. Να σκεφτείς ότι πολλές αεροπορικές εταιρίες, ερασιτέχνες πιλότοι κτλ έχουν τα σχέδια πτήσης σε αυτό με κατάλληλα προγράμματα. Αυτό σημαίνει αξιοπιστία. Για τη σιμ μπορείς να κάνεις το εξής κόλπο που έκανα και εγώ: την κλονοποιείς 2in1 σε κάποιο κατάστημα και έχεις τα mb του κινητού σου στη σιμ αντι να αγοραζεις 2ο πακέτο κινητής (αρκεί να απενεργοποιήσεις τη μία). Μπορείς πάλι να μην πάρεις με σιμ και απλά να κάνεις hotspot το κινητό σου και να έχεις internet στο tablet. Έτσι όμως χάνει το gps του tablet γιατι μόνο το cellular edition έχει gps.
  9. Τι να κάνω τελικά? Δεν έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα?
  10. Το ανέφερα πιο πριν οτι δουλεύουν τα αλλά κινητά και η ταμπλέτα.
  11. Λες να είναι αυτό? Άλλος τρόπος δεν υπάρχει να το ελέγξω? Πάντως την κάρτα την αναγνωρίζει κανονικά αφού με ζητάει pin. Επίσης όταν διαλέγω προτίμηση 2g προς στιγμής βρίσκει σήμα της cosmote και μετά χάνεται πάλι.
  12. Μόλις το έκανα. Τίποτα. Πάλι τα ίδια λέει. Έχω σπάσει το κεφάλι μου τι μπορεί να είναι. Λες ο πομπός να είναι ελαττωματικός? Αλλά δεν γίνεται 2 κινητά και 1 ταμπλετ να έχουν σήμα και αυτό όχι.
  13. Όχι ακόμη. Λες να δοκιμάσω? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από την ίδια εταιρία cosmote. Αλλά δεν τις βάζω ταυτόχρονα. Μόνο μια έχω πάντα μέσα, τις άλλαξα και θέση αλλά τίποτα.
  14. Μήπως παίζει κάτι με τις επιλογές Prefer LTE Prefer 3G 2G only Μόλις αλλάζω μεταξύ αυτών βρίσκει σήμα αλλά μετά χάνεται πάλι. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιος κάτι? Ευχαριστώ.
  15. Παιδιά σήμερα παρέλαβα το κινητό και βάζω την sim και μου βγάζει emergency calls only και μερικές φορές no service. Έχω κανονικά σήμα σε αλλά κινητά. Επίσης δοκίμασα 2 διαφορετικές sim και μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα. Τι πρέπει να κάνω και δεν αναγνωρίζονται οι sim? Είναι δηλωμένες πάντως, την μία την πήρα σήμερα από την cosmote. Το κινητό ήρθε από vickmall με official global stable και έχει γίνει update στην MIUI GLOBAL STABLE 8.0.2.0
×
×
  • Create New...