happydonnut Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Χαχα ναι κυριως γνωμη μου. Ο επεξεργαστης ειναι λιγο καλυτερος οντως αφου εχει τον snapdragon 821 ενω εμεις τον 820. Εγω προσωπικα εχω το μοντελο με τα 64 gb οποτε ειναι το ιδιο χρονισμενοι. Καμερα δεν ξερω δεν με ενδιαφερει και παρα πολυ η καμερα του mi5 μου φαινεται παρα πολυ καλη απο μονη της(και ειναι οντως σε γενικες γραμμες) οποτε και λιγο καλυτερη να ειναι no big deal. Αισθητηρας αποτηματων οντως στα χαρτια καλυτερος στην πραξη του mi5 ειναι ηδη παααρα πολυ καλος και γρηγορος απο μονος του οποτε οκ πες οτι διαβαζει το χερι οταν εισαι ιδρωμενος η βρεγμενος για μενα δεν αλλαζει κατι αφου δεν ακουμπαω ποτε το κινητο μου με λερωμενα χερια. Υλικα κατασκευης, σιγουρα πολυ πιο ανθεκτικο το mi5s αλλα προσωπικα προσεχω πολυ τα κινητα μου με ελαχιστες πτωσεις ολα οσα ειχα(ας μην το γκαντεμιασω θεε μου :lol: ) και το γυαλι απλα δινει μια αισθηση στο κινητο καταπλικτηκη που για εμενα δεν υπαρχει στα μεταλικα κινητα. Επισης η ελλειψη IR blaster (no big deal για τους περισσοτερους καταλαβαινω) στο s. Η μεγαλη διαφορα ειναι στη μεταλικη κατασκευη και ειναι κυριως θεμα προτιμησης. Αν καποιος δεν εχει θεμα με το γυαλι(που αντικειμενικα δινει μια πιο premium αισθηση στο κινητο) μπορει να γλιτωσει 30-40 ευρω και να μην παρει το mi5s αλλιως ναι καλυτερα να παει εκει. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6948&idPhone2=7260 Μου αρέσει γενικά το γυαλί. Είχα ένα Nexus 4 και το είχα καταευχαριστηθεί. Βέβαια εκείνο στην πλάτη είχε απλό γυαλί και έτσι γραντζουνιόταν εύκολα. Το Mi5 από ο,τι έχωω διαβάσει έχει και πίσω GC4 (ελπίζω να ισχύει). Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων μου είναι ψιλοαδιάφορος, όπως και η λίγο ψηλότερα χρονισμένη GPU (η CPU είναι στα ίδια). Αυτό που με προβλημάτισε ήταν μόνο η κάμερα (λόγω μωρού τραβάω αβέρτα) όπου η διαφορά πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη: link. Κοντός ψαλμός αλληλούια! Edited October 27, 2016 by happydonnut Added photos link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Μου αρέσει γενικά το γυαλί. Είχα ένα Nexus 4 και το είχα καταευχαριστηθεί. Βέβαια εκείνο στην πλάτη είχε απλό γυαλί και έτσι γραντζουνιόταν εύκολα. Το Mi5 από ο,τι έχωω διαβάσει έχει και πίσω GC4 (ελπίζω να ισχύει). Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων μου είναι ψιλοαδιάφορος, όπως και η λίγο ψηλότερα χρονισμένη GPU (η CPU είναι στα ίδια). Αυτό που με προβλημάτισε ήταν μόνο η κάμερα (λόγω μωρού τραβάω αβέρτα) όπου η διαφορά πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη: link. Κοντός ψαλμός αλληλούια! Φανταζομαι πηρες το mi5 και φοβασαι μηπως τελικα το s ειναι καλυτερο? Δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις φιλε μου αλλα η καμερα ειναι παρα πολυ καλη. Σιγουρα αμα βαζεις φωτογραφιες διπλα διπλα μπορει να σου φαινεται χειροτερη απο καποιου αλλου κινητου ισως αλλα το να βγαζεις και να τις βλεπεις εκεινη τη στιγμη ειναι πολυ καλες! Για μενα τουλαχιστον ελπιζω να σε ικανοποιησουν και εσενα αλλα πιστευω δεν θα εχεις θεμα! Και ναι το γυαλι απο πισω ειναι οπως και μπροστα gorilla glass 4 που ειναι πολυ ανθεκτικο σε γρατσουνιες. Βεβαια θελει θηκη αφου ειναι γυαλι και αμα πεσει ασχημα μπορει να γινει κομματια :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Φανταζομαι πηρες το mi5 και φοβασαι μηπως τελικα το s ειναι καλυτερο? Δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις φιλε μου αλλα η καμερα ειναι παρα πολυ καλη. Σιγουρα αμα βαζεις φωτογραφιες διπλα διπλα μπορει να σου φαινεται χειροτερη απο καποιου αλλου κινητου ισως αλλα το να βγαζεις και να τις βλεπεις εκεινη τη στιγμη ειναι πολυ καλες! Για μενα τουλαχιστον ελπιζω να σε ικανοποιησουν και εσενα αλλα πιστευω δεν θα εχεις θεμα! Και ναι το γυαλι απο πισω ειναι οπως και μπροστα gorilla glass 4 που ειναι πολυ ανθεκτικο σε γρατσουνιες. Βεβαια θελει θηκη αφου ειναι γυαλι και αμα πεσει ασχημα μπορει να γινει κομματια :lol: Αυτό έχω πάθει ναι, δεδομένου ότι τα βρίσκω στην ίδια τιμή. Καλά από εκεί που έρχομαι (Meizu M2 Mini) διαστημικό θα μου φαίνεται, κουβέντα να γίνεται τώρα :lol: Θήκη θα πάρω γιατί από το Ν4 ξέρω πώς γλιστράει το άτιμο το γυαλί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Αυτό έχω πάθει ναι, δεδομένου ότι τα βρίσκω στην ίδια τιμή. Καλά από εκεί που έρχομαι (Meizu M2 Mini) διαστημικό θα μου φαίνεται, κουβέντα να γίνεται τώρα :lol: Θήκη θα πάρω γιατί από το Ν4 ξέρω πώς γλιστράει το άτιμο το γυαλί.. Χαχα καταλαβα. Παρομοια κατασταση και εγω το κινητο μου εφτασε εδω και δυο βδομαδες ακριβως σημερα(το ειχα παραγγειλει φυσικα 23 μερες πριν μου ερθει) και ανακοινωθηκε το s και λεω ωχ πατατα εκανα. Αλλα μετα το ειδα και πιστευω ακομα και πιο μετα να παρεγγελνα παλι το mi5 θα επαιρνα για τους λογους που ειπα! Και ναι πραγματικα απο εκει που ερχεσαι το κινητο θα σου φανει τουμπανο. Και ειναι. Γενικα εχεις κανει αιτηση για unlock bootloader, εχεις ασχοληθει καθολου για δεις πως θα περασεις δικη σου recovery κτλ? Αν το παρειγγηλες απ εξω μπορει να σου ερθει με fake rom. Γενικα τσεκαρε τα μια μην βρεθεις προ εκπληξεως οταν σου ερθει να εισαι ετοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Χαχα καταλαβα. Παρομοια κατασταση και εγω το κινητο μου εφτασε εδω και δυο βδομαδες ακριβως σημερα(το ειχα παραγγειλει φυσικα 23 μερες πριν μου ερθει) και ανακοινωθηκε το s και λεω ωχ πατατα εκανα. Αλλα μετα το ειδα και πιστευω ακομα και πιο μετα να παρεγγελνα παλι το mi5 θα επαιρνα για τους λογους που ειπα! Και ναι πραγματικα απο εκει που ερχεσαι το κινητο θα σου φανει τουμπανο. Και ειναι. Γενικα εχεις κανει αιτηση για unlock bootloader, εχεις ασχοληθει καθολου για δεις πως θα περασεις δικη σου recovery κτλ? Αν το παρειγγηλες απ εξω μπορει να σου ερθει με fake rom. Γενικα τσεκαρε τα μια μην βρεθεις προ εκπληξεως οταν σου ερθει να εισαι ετοιμος. Φίλε ξέρω, εντάξει. Έχω σετάρει ήδη 4 Xiaomi από το Γενάρη για φίλους συγγενείς κτλ, όλα ήρθαν με πειραγμένη ROM την οποία έβγαλα κτλ. Μέχρι και οδηγό έκανα στο αντίστοιχο ελληνικό forum :) Αίτηση για unlock έκανα και εγκρίθηκε σε 20' (αν το ήξερα θα το έκανα αργότερα, μη μου λήξει). Γενικά έτοιμος είμαι και περιμένω να μου έρθει σε 15-20 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Φίλε ξέρω, εντάξει. Έχω σετάρει ήδη 4 Xiaomi από το Γενάρη για φίλους συγγενείς κτλ, όλα ήρθαν με πειραγμένη ROM την οποία έβγαλα κτλ. Μέχρι και οδηγό έκανα στο αντίστοιχο ελληνικό forum :) Αίτηση για unlock έκανα και εγκρίθηκε σε 20' (αν το ήξερα θα το έκανα αργότερα, μη μου λήξει). Γενικά έτοιμος είμαι και περιμένω να μου έρθει σε 15-20 μέρες. Τελεια!! Αντε με το καλο να σου ερθει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Τελεια!! Αντε με το καλο να σου ερθει! :) Μια κουβέντα είναι και αυτό... αγορά από την προηγούμενη Πέμπτη απο το vick και εγώ και ακόμα δεν παρέδωσαν το κινητό στην SP! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Μια κουβέντα είναι και αυτό... αγορά από την προηγούμενη Πέμπτη απο το vick και εγώ και ακόμα δεν παρέδωσαν το κινητό στην SP! Ε ναι ετσι ειναι τα κινεζομαγαζα. Και εμενα μου ηρθε 23 μερες μετα. Αξιζει ομως η αναμονη απο το να το παρεις 100 ευρω πανω στα ελληνικα μαγαζια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Πως μπορώ να κάνω root το κινητό? Εχω ξεκλείδωτο bootloader και είμαι με την global dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Πως μπορώ να κάνω root το κινητό? Εχω ξεκλείδωτο bootloader και είμαι με την global dev Μπες στο ελληνικό φόρουμ για miui και δες ποια εφαρμογή super su δίνουν εκεί τα Παιδιά.. Δεν ξέρω αν έχουν και ξεχωριστω θέμα γιαυτό... ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Πως μπορώ να κάνω root το κινητό? Εχω ξεκλείδωτο bootloader και είμαι με την global dev Πρεπει να περασεις twrp και να φλασαρεις απο εκει ενα su package. Αν το γκουγκλαρεις απλα θα το βρεις πολυ ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Μου ήρθε σήμερα, καλό χρυσό αλλά θέλω να βάλω cyanogen για να δουλέψει ρολόι όπως άλλα xiaomi που είχα! Φοράει global stable 72800, τι κάνω? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Πας στην ελληνική κοινότητα και ευλαβικά κοιτάς τους οδηγούς για τσεκ bootloader, ξεκλείδωμα, πέρασμα twrp κλπ κλπ. ;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Cyanogen ακομα ειναι σε nightlies επιπεδο οποτε μπορει να εχεις καποια θεματακια με αυτην. Αμα την φλασαρεις πες μας φυσικα πως σου φαινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Μου ήρθε σήμερα, καλό χρυσό αλλά θέλω να βάλω cyanogen για να δουλέψει ρολόι όπως άλλα xiaomi που είχα! Φοράει global stable 72800, τι κάνω? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε για αρχή και την τελευταία ελληνική που έχουν φτιάξει τα παιδιά και αυτή ρολόι πάει... ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 222 παιζει το ασπρο απο geekbuying 3+32 παιδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Mono 32 gb μη επεκτασιμα δεν σας φαινονται πολυ λιγα ρε παιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 222 παιζει το ασπρο απο geekbuying 3+32 παιδες! Mono 32 gb μη επεκτασιμα δεν σας φαινονται πολυ λιγα ρε παιδες? Καλη τιμη το 32 αρι αλλα οντως ειναι λιγο τα 32 gb οποτε για 20 με 25 ευρω διαφορα το 64 αρι ειναι καλυτερο..!! Αναλογα τι θελει ο καθενας και τι λεφτα εχει η τσεπη του παντα...!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Μπορεις παντα να βαλεις και ένα εξωτερικο usb αν χρειαστεί. Να ρωτησω, υπαρχει με το σημα του WiFi? διαβασα ότι είναι αδυναμο γενικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppos Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 (edited) :cry: edit: oops, μόλις είδα ότι το βίντεο έχει ξαναμπεί Edited November 2, 2016 by zeppos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. November 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2016 Όταν θες να σπάσεις κάτι θα το σπάσεις. Αν σκοπεύεις να πάρεις μια συσκευή αυτής της κατηγορίας χωρίς προστατευτικά με σκοπό να την βιάσεις και θα γρατζουνιστεί και θα σπάσει, λογικό είναι. Αυτά τα τεστ δεν συνάδουν με την πραγματικοτητα. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos90 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, ποιο καταστημα προτινετε? Θέλω κάποιο που να το στέλνει όσο πιο άμεσα γίνετε και ας είναι λίγο πιο ακριβό από κάποιο άλλο..ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Καλησπέρα παιδιά θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, ποιο καταστημα προτινετε? Θέλω κάποιο που να το στέλνει όσο πιο άμεσα γίνετε και ας είναι λίγο πιο ακριβό από κάποιο άλλο..ευχαριστώ. Απο το vickmall φιλε μου μεσα σε 2.5 βδομαδες με signapore post ειναι εδω.Απο τα πιο αξιοπιστα Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iammysterious Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Εγώ προτιμώ yeso521.Ζητα και κανένα δωράκι θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Καλό είναι το vickmall κι εγώ από εκεί ψωνίζω. Βέβαια τώρα έχει κολλήσει στο singpost από 28 Οκτωβρίου σε status Information received.. Πιθανότατα δε φταίνε αυτοί πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts