zaharakis Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 youtubeplay http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-youtubeplay.html Things planned: Support for YouTube logons, video uploads, user favorites and better caching/buffering. ;) δεν κατεβαζει βιντεο απλα τα παιζει :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Things planned: Support for YouTube logons, video uploads, user favorites and better caching/buffering. ;) δεν κατεβαζει βιντεο απλα τα παιζει :) Και ομως κατεβαζει. Το εχω κανει. Δεν το λεω τυχαια.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Και ομως κατεβαζει. Το εχω κανει. Δεν το λεω τυχαια.. δεν εχω κανεναν απολυτως λογο να σε αμφισβητησω! την στιγμη που το εχεις δοκιμασει. το δοκιμαζω κ τα ξαναλεμε. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 δεν εχω κανεναν απολυτως λογο να σε αμφισβητησω! την στιγμη που το εχεις δοκιμασει. το δοκιμαζω κ τα ξαναλεμε. Θελει και το coreplayer για να τα παιξει γιατι τα κατεβαζει σε .flv Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Θελει και το coreplayer για να τα παιξει γιατι τα κατεβαζει σε .flv απλα αψογο :) ευχαριστουμε για την ενημερωση! οσο για τον core player,θελω να πιστευω,οτι δεν πρεπει να υπαρχει wm που να μην τον εχει μεσα:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. September 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2009 Greek TV on PPC v 1.0 Μπορείτε να το βρείτε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan02 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Υπαρχει ενα προγραμμα πολλη ωραιο το Panoramic Phone Genius το οποιο εχω εδω και λιγο καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, θα ηθελα μονο τη βοηθεια σας μονο σε κατι απο αυτο το προγραμμα. Στο υπομενου του στο Contacts οταν κανω ευρεση των επαφων μου η διπλανη μπαρα ειναι στα αγγλικα θα ηθελα αν υπαρχει ενα προγραμματακι που να τα μετατρεπει σε ελληνικα και να μπορω να βρω τις επαφες μου. Εχω την συσκευη HTC P3470. Εκ το προτερων σας ευχαριστω!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Παίδες, χρειάζομαι ένα πρόγραμμα για word, αλλά με περισσότερες επιλογές από αυτό που υπάρχει ενσωματωμένο στις συσκευές. Με ενδιαφέρουν κυρίως οι επιλογές διαμόρφωσης του κειμένου. Υπάρχει κάτι??:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arathon Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Έχει βρει κανείς sidebar όπως πχ που έχει το samsung omnia ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Παίδες, χρειάζομαι ένα πρόγραμμα για word, αλλά με περισσότερες επιλογές από αυτό που υπάρχει ενσωματωμένο στις συσκευές. Με ενδιαφέρουν κυρίως οι επιλογές διαμόρφωσης του κειμένου. Υπάρχει κάτι?? :worry: Ψάξε για το TextMaker και το DocumentsToGο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Ψάξε για το TextMaker και το DocumentsToGο. Αυτή ηαπάντηση πρέπει να πήγαινε σε μένα:rolleyes: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Αυτή η απάντηση πρέπει να πήγαινε σε μένα:rolleyes: Για σένα ήταν. :lol: Διόρθωσα την παράθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Για σένα ήταν. :lol: Διόρθωσα την παράθεση. Thxs, θα το δοκιμάσω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 μετα απο πολυ καιρο επιτελους μια must εφαρμογη,ολοκληρωνεται και δειχνει να ειναι ετοιμη να αντικαταστησει καθε album viewer των wm :confused: οτι ελλειπε τοσα χρονια απο τα wm ...enjoy it :) Resco photo viewer 7.00beta σβηνω το λινκ μιας και ειναι επικινδυνο τελικα ακομη το προγραμμα!!!!!!!!!!!!!!! παιδια οσοι εχετε εγκαταστησει το resco photo viewer ΠΡΟΣΟΧΗ!!! http://www.resco.net/forums/ShowPost.aspx?PostID=27281 A warning to everyone. DO NOT Delete Cache Files. I just installed Beta 3 cab file. I usually clear the cache files on a new installation. As soon as i started the Application I ran Menu>Delete Cache Files, Then everything was checked and I pressed Ok. It started scanning all folders in my Phone what i thought only for Cached files, but when it finished All files were gone. All my Programs, Pictures, Videos, everything :\'(. Even my memorycard was wiped clean. This will teach me not to backup everything phone and memory card before running any beta programs. I am using an HTC Touch Elfin. Now I have to hard reset my phone as it deleted everything. A very serious bug that I hope gets fixed really soon. αποσυρω το λινκ που εχω δωσει για να προλαβουμε τα χειροτερα μεχρι νεωτερας!!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Download youtybe videos on your ppc: GET YTV, google it! Με αρκετες επιλογες σε τι μορφη θελετε να το αποθηκευσετε: FLV - 3GP - MP4 - MP4 M(obile)HD!!! Απιθανο προγραματακι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Download youtybe videos on your ppc: GET YTV, google it! Με αρκετες επιλογες σε τι μορφη θελετε να το αποθηκευσετε: FLV - 3GP - MP4 - MP4 M(obile)HD!!! Απιθανο προγραματακι!!! δωσε κα ενα λινκ η αλλες πληροφοριες Κωστη:) το προγραμμα εδω Youtube_downloader.cab Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 μετα απο πολυ καιρο επιτελους μια must εφαρμογη,ολοκληρωνεται και δειχνει να ειναι ετοιμη να αντικαταστησει καθε album viewer των wm :confused: οτι ελλειπε τοσα χρονια απο τα wm ...enjoy it :) Resco photo viewer 7.00beta http://www.resco.net/forums/ShowPost.aspx?PostID=27265 Πραγματικα καταπληκτικο !!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontari Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 μετα απο πολυ καιρο επιτελους μια must εφαρμογη,ολοκληρωνεται και δειχνει να ειναι ετοιμη να αντικαταστησει καθε album viewer των wm :confused: οτι ελλειπε τοσα χρονια απο τα wm ...enjoy it :) Resco photo viewer 7.00beta http://www.resco.net/forums/ShowPost.aspx?PostID=27265 δυστυχώς δεν δουλεύει το download! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 please delete it ................. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 πολυ ωραιο το resco photo viewer! να προτεινω κ εγω μια εφαρμογη που εχει μεσα ολους τους messenger: msn, yahoo, skype, facebook (mono chat), google και πολλα αλλα. επισης μπορει να δεχθει τα οφλαιν μηνυματα που μας εχουν στειλει, αλλα και να στειλουμε σε οφλαιν επαφες μας, κατι που εχω δοκιμασει με τα παντα πιστευω, αλλα δεν το εκανε κανενα αλλο προγραμμα. το ονομα αυτης, NIMBUZZ! http://www.nimbuzz.com/en/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 παιδια οσοι εχετε εγκαταστησει το resco photo viewer ΠΡΟΣΟΧΗ!!! http://www.resco.net/forums/ShowPost.aspx?PostID=27281 A warning to everyone. DO NOT Delete Cache Files. I just installed Beta 3 cab file. I usually clear the cache files on a new installation. As soon as i started the Application I ran Menu>Delete Cache Files, Then everything was checked and I pressed Ok. It started scanning all folders in my Phone what i thought only for Cached files, but when it finished All files were gone. All my Programs, Pictures, Videos, everything :\'(. Even my memorycard was wiped clean. This will teach me not to backup everything phone and memory card before running any beta programs. I am using an HTC Touch Elfin. Now I have to hard reset my phone as it deleted everything. A very serious bug that I hope gets fixed really soon. αποσυρω το λινκ που εχω δωσει για να προλαβουμε τα χειροτερα μεχρι νεωτερας!!!!:blink: για οσους το εχουν ηδη εγκαταστησει,μεταφερω μηνυμα μου που εχω δωσει σε αλλο φορουμ in unistallation DON't leave the program to clear the cash and auto soft reset!! just close unistallation window with ""cancel"" and clear the cash file manualy and everything is in program files of the program,and then soft reset your device! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 παιδια οσοι εχετε εγκαταστησει το resco photo viewer ΠΡΟΣΟΧΗ!!! αποσυρω το λινκ που εχω δωσει για να προλαβουμε τα χειροτερα μεχρι νεωτερας!!!!:blink: για οσους το εχουν ηδη εγκαταστησει,μεταφερω μηνυμα μου που εχω δωσει σε αλλο φορουμ Ειχα σκοπό να το εγκαταστήσω λιγο πριν Ειχα καιρό να μπώ και διαπιστώνω για άλλη μια φορά πόσο πολύτιμη ειναι η συμβολή σου. Να είσαι καλα φιλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 παλι καλα που δεν τη παθαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 υπάρχει κανένα ελληνικό/ιταλικό ή αγγλικό/ιταλικό λεξικό και κανένα ελληνικό/τούρκικο ή αγγλικό/τούρκικο λεξικό (ή κάποιο και με τις 3είς γλώσσες μαζί) για windows mobile κινητό (HTC HD)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Ψάξε για αυτά της Lingvosoft και της BEIKS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts