Jump to content

angelos_cy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    244
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About angelos_cy

  • Ημ. Γέννησης 04/08/1981

angelos_cy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δημήτρη, δοκίμασα τα αρχεία του τελευταίου σου ποστ, αλλά δυστυχώς τίποτα... :( To streaming του ΣΚΑΪ είναι σεrtmp μορφή, που δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από κανένα πρόγραμμα των windows mobile προς το παρόν. Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο ίντερνετ είδα ότι θα υποστηρίζεται από το flash player 10 για windows mobile, αλλά δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει.
  2. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε! Σε ποια κανάλια σου βγάζει αυτό το μήνυμα;
  3. Φίλε Δημήτρη, το HTC Streaming Media (αυτό στο πρώτο λινκ) υπάρχει προεγκατεστημένο στο τηλέφωνο μου, αλλά δυστυχώς απ' ότι ξέρω, δεν μπορεί να παίξει οτιδήποτε άλλο εκτός από τα βιντεάκια του youtube. Δηλαδή δεν μπορεί να κάνει streaming σε flv μορφή. Το δέυτερο σου λινκ μου βγάζει το ίδιο πρόγραμμα, αλλά για smartphone κι όχι για pocket pc. Επομένως δεν βοηθά, δυστυχώς.
  4. Φίλε Δημήτρη, το HTC Media Player υπάρχει προεγκατεστημένο στο τηλέφωνο μου, αλλά δυστυχώς απ' ότι ξέρω, δεν μπορεί να παίξει οτιδήποτε άλλο εκτός από τα βιντεάκια του youtube.
  5. Καλή χρονιά και σ' εσένα φίλε μου! Και σε όλους! Όντως χάθηκα. Απλά, λόγω πολλών άλλων υποχρεώσεων. Δεν έχω υπόψη μου αυτό που λες, επειδή είμαι ακόμα με το Trinity μου με WM5. Έχω μείνει πολύ πίσω! :) Με ποιο πρόγραμμα παίζουν τα βιντεάκια του Youtube; Μέσω Coreplayer ή το default πρόγραμμα του youtube; Θυμάμαι ότι είχα δοκιμάσει να παίξω το streaming του ΣΚΑΪ με Coreplayer και TCPMP, αλλά δεν τα είχα καταφέρει.
  6. Δυστυχώς φίλε δεν γίνεται. Υπήρχε παλιά streaming του ΣΚΑΪ σε μορφή συμβατή με το Windows Media Player, επομένως και με τον player των Pocket PC, αλλά πλέον δεν υπάρχει. Το streaming γίνεται σε μορφή flash τώρα.
  7. Κυκλοφόρησε το SPB Time 3.0! http://www.spbsoftware.com/pocketpc-software/time/ Πλήρως μεταφρασμένο στα Ελληνικά.
  8. Το bug αυτό έχει διορθωθεί στη νέα έκδοση 3.5 του Spb Mobile Shell.
  9. Κατεβάστε τη νέα έκδοση 3.5 του SPB Mobile Shell απ' εδώ. Φυσικά μεταφρασμένο στα Ελληνικά.
  10. Μέχρι τώρα πάντως δουλεύουν όλα. Τα δοκιμάζω κατά καιρούς. Αυτό που λες δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει και πιστέυω ότι δεν χρειάζεται κιόλας. Αφού το πρόγραμμα ανανεώενται μέσω του AppToDate. Για παράδειγμα στην έκδοση 1.1 πρόσθεσα ένα νέο κανάλι και έσβησα ένα που δεν έπαιζε. Αν δω εγώ ή κάποιος άλλος ότι κάποιο κανάλι δεν παίζει ή βρούμε κάποιο καινούριο, φτιάχνω νέο cab και μπορείτε να το κατεβάσετε οι υπόλοιποι από το AppToDate. Εξάλλου γι΄αυτό έγραψα και το email μου στο πρόγραμμα (Σχετικά -> Επικοινωνία) ώστε να μπορούν όσοι το χρησιμοποιούν να αναφέρουν ελαττωματικά ή νέα κανάλια.
  11. Ευχαριστώ πολύ και απολογούμαι που βιάστηκα να "κατηγορήσω" τους moderators.

    :O

×
×
  • Create New...