Chryssostomos Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 την Sandisk ultra πάντως μου την έκαψε σε χρόνο ρεκορ το edge... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 (edited) Μολις μου ηρθε μια μικρη ενημερωση παιδια 135,40 mb για bugs e.tc... Αντε μας ετοιμαζει σιγα, σιγα. Αν και εμενα η συσκευη μου ειναι αγορασμενη απο Ντουμπαι εχω το S7 edge Duos. Dεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο γιατι ειναι international ετσι; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγω Samsung evo 64 εχω .Eιναι πολυ καλες ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Samsung evo. Και εγω αυτη εχω στο κινητο. Αλλα και οι san disc ειναι καλες. Μακρυα απο τυπου turbo x Και εγώ την ίδια έχω κανένα πρόβλημα!. Samsung Evo 64 Edited April 14, 2018 by manfles διευκρίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Όσο είχα το edge είχα την 64άρα samsung evo. Πολύ καλή. Επίσης για την Oreo μη φοβάστε 100% θα την πάρει, απλά για κάποιο λόγο καθυστερεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 την Sandisk ultra πάντως μου την έκαψε σε χρόνο ρεκορ το edge... Eγω παντως οσες συσκευες αλλαξα μεσα σε τοσα χρονια εκτος του edge που εχω την samsung μεσα, εχω sandisκ και δεν μου εχουν παθει το παραμικρο. Στα μονα κινητα που δεν ειχα βαλει ηταν το one plus 3 και το Ζuk 1 που δεν παιρνουν μεσα καρτα. Και στα ταμπλετ μου ακομα το προηγουμενο (LG V500) και τωρα στο samsung Τab A6 sandisc του εχω. Μεχρι και τα usb sticks μου, sandisκ ειναι και δεν εχω κανενα παραπονο. Απορω που στην εκαψε εσενα. Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Eγω παντως οσες συσκευες αλλαξα μεσα σε τοσα χρονια εκτος του edge που εχω την samsung μεσα, εχω sandisκ και δεν μου εχουν παθει το παραμικρο. Στα μονα κινητα που δεν ειχα βαλει ηταν το one plus 3 και το Ζuk 1 που δεν παιρνουν μεσα καρτα. Και στα ταμπλετ μου ακομα το προηγουμενο (LG V500) και τωρα στο samsung Τab A6 sandisc του εχω. Μεχρι και τα usb sticks μου, sandisκ ειναι και δεν εχω κανενα παραπονο. Απορω που στην εκαψε εσενα. μωρέ και εγώ sandisk είχα πάντα. Και αυτή στο 7άρι ήταν και του κουτιού. Τώρα εχω βάλει μια 128άρα evo βέβαια. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psilos555 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Samsung pro 64 έχω από το note 4 εποχή και παίζει ακόμα άψογα στο s7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 καλησπέρα σε όλους, μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να αποκρύψουμε μια εφαρμογή από το μενού μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galotzas Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Καλησπερα. Υπαρχει καποια λυση με το security log agent ? Εκανα hard reset και εξακολουθει να εμφανιζεται. Το τηλεφωνο καιει και ειναι αργο!!!! (ΟΧΙ root) SM-G935F - Android 7.0 G935FXXU2DR86 Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 καλησπέρα σε όλους, μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να αποκρύψουμε μια εφαρμογή από το μενού μας Εγώ αυτό το έχω κάνει με το applock έχει και άλλες πολλές δυνατότητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρειάζομαι την γνώμη σας. Έχω ένα Note 4 N910C από το οποίο δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ παράπονο αλλά θέλω να αλλάξω και σκέφτομαι να πάρω το S7 Edge. Άξιζει η αλλαγή; Έχει προβλήματα το κινητό; Θα ψάξω για μεταχειρισμένο, περίπου πόσο κοστίζει τώρα μεταχειρισμένο; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρειάζομαι την γνώμη σας. Έχω ένα Note 4 N910C από το οποίο δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ παράπονο αλλά θέλω να αλλάξω και σκέφτομαι να πάρω το S7 Edge. Άξιζει η αλλαγή; Έχει προβλήματα το κινητό; Θα ψάξω για μεταχειρισμένο, περίπου πόσο κοστίζει τώρα μεταχειρισμένο; Ευχαριστώ. Το κινητό είναι αστέρι. Το έχω πάνω από δύο χρόνια και το έδωσα στη γυναίκα μου διότι πήρα το Note 8. Δεν ήθελα να το πουλήσω γιατί ακόμα λειτουργεί σαν καινούργιο. Ειδικά μετά από την αλλαγή μπαταρίας που του έκανα προληπτικά λίγο πριν κλείσει τα δύο χρόνια, το << σαν καινούργιο >> είναι περιττό , είναι καινούργιο. Για τιμή μεταχειρισμένου να σου πω ότι το Puplic ας πούμε το έπαιρνε μέχρι πριν ένα μήνα περίπου για ανταλλαγή με το S9 320,00€, οπότε κάπου εκεί γύρω παίζει σε καλή κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρειάζομαι την γνώμη σας. Έχω ένα Note 4 N910C από το οποίο δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ παράπονο αλλά θέλω να αλλάξω και σκέφτομαι να πάρω το S7 Edge. Άξιζει η αλλαγή; Έχει προβλήματα το κινητό; Θα ψάξω για μεταχειρισμένο, περίπου πόσο κοστίζει τώρα μεταχειρισμένο; Ευχαριστώ. Γύρω στα 300+ ψιλά θα βρεις μεταχειρισμένο αλλά σε άριστη κατάσταση χωρίς γρατσουνιές-χτυπήματα και με όλα τα παρελκόμενα. Αν υπολείπεται σε κάτι από αυτά που προανέφερα μπορείς να πιέσεις για χαμηλότερη τιμή. Επίσης πολλή προσοχή στο θέμα του burn in γιατί έχει πρόβλημα το S7E. Αν βρεις κάποιο μεταχειρισμένο και συμφωνήσετε χέρι-χέρι, να δεις προσεκτικά την οθόνη του αν εμφανίζει γραμμές ή έχει "σκιές". Δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, λύνεται σε 1 εργάσιμη αν το στείλεις smartec (σου βάζουν και καινούρια μπαταρία γιατί κακά τα ψέμματα μετά απο 1 χρόνο χρήσης φθίνει αρκετά) αλλά είναι άλλο ένα σημείο που μπορείς να "πατήσεις" για να ζητήσεις καλύτερη τιμή. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Το κινητό είναι αστέρι. Το έχω πάνω από δύο χρόνια και το έδωσα στη γυναίκα μου διότι πήρα το Note 8. Δεν ήθελα να το πουλήσω γιατί ακόμα λειτουργεί σαν καινούργιο. Ειδικά μετά από την αλλαγή μπαταρίας που του έκανα προληπτικά λίγο πριν κλείσει τα δύο χρόνια, το << σαν καινούργιο >> είναι περιττό , είναι καινούργιο. Για τιμή μεταχειρισμένου να σου πω ότι το Puplic ας πούμε το έπαιρνε μέχρι πριν ένα μήνα περίπου για ανταλλαγή με το S9 320,00€, οπότε κάπου εκεί γύρω παίζει σε καλή κατάσταση. Γύρω στα 300+ ψιλά θα βρεις μεταχειρισμένο αλλά σε άριστη κατάσταση χωρίς γρατσουνιές-χτυπήματα και με όλα τα παρελκόμενα. Αν υπολείπεται σε κάτι από αυτά που προανέφερα μπορείς να πιέσεις για χαμηλότερη τιμή. Επίσης πολλή προσοχή στο θέμα του burn in γιατί έχει πρόβλημα το S7E. Αν βρεις κάποιο μεταχειρισμένο και συμφωνήσετε χέρι-χέρι, να δεις προσεκτικά την οθόνη του αν εμφανίζει γραμμές ή έχει "σκιές". Δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, λύνεται σε 1 εργάσιμη αν το στείλεις smartec (σου βάζουν και καινούρια μπαταρία γιατί κακά τα ψέμματα μετά απο 1 χρόνο χρήσης φθίνει αρκετά) αλλά είναι άλλο ένα σημείο που μπορείς να "πατήσεις" για να ζητήσεις καλύτερη τιμή. ;) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πως μπορώ να καταλάβω το burn in της οθόνης; Εϊναι κάτι τόσο εμφανές ή πρέπει να έχω γνώσεις; Έχω Samsung συσκευές εδώ και χρόνια (Note, Note 2, Note 4, S2, S3, S4, S5) και δεν έχει πε΄σει στην αντίληψή μου κα΄τι στην οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πως μπορώ να καταλάβω το burn in της οθόνης; Εϊναι κάτι τόσο εμφανές ή πρέπει να έχω γνώσεις; Έχω Samsung συσκευές εδώ και χρόνια (Note, Note 2, Note 4, S2, S3, S4, S5) και δεν έχει πε΄σει στην αντίληψή μου κα΄τι στην οθόνη. Κι εγώ είχα αρκετά Samsung αλλά μόνο στο S7E μου το εμφάνισε. Με ελαφριά χρήση κιόλας. Κοίτα το burn in που είχα εγώ ήταν να εμφανίζει "σκαλοπάτια" το χρώμα ειδικά στο ανοιχτό γκρι. Γενικά δεν καταλάβαινες ότι υπήρχε θέμα αλλά είχε χαθεί αυτή η ζωντάνια και το καθαρό λευκό. Δεν ήταν κάτι που σε επηρέαζε δηλαδή στην καθημερινή χρήση. Πιο σοβαρό είναι να έχεις burn in και πχ να βλέπεις γράμματα ή εικόνες αχνές που δεν φεύγουν. Αυτό θα το καταλάβεις αμέσως. Αν είσαι ψείρας θα καταλάβεις και την 1η περίπτωση, αν δεν το καταλάβεις δεν σε επηρεάζει κάπου, με το καλό να χαρείς το κινητό :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Καλημέρες! Ξέρω δεν είναι δόκιμο στο θέμα αλλά...μετά το S7 Edge,τι? Βρήκα αγοραστή για το Duos μου,αλλά ακόμα το σκέφτομαι καθότι με καλύπτει απόλυτα! Δεν ψήνομαι για το S8 γιατί ούτε το αποτύπωμα με βολεύει,αλλά δεν το θεωρώ και ουσιαστική αναβάθμιση. Απ ότι έχω δει είναι κ άλλοι με το ίδιο δίλλημα.. Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Εγώ φίλε μου κλείνω σε τρεις μήνες τα δύο χρόνια με το edge και το μόνο που με προκάλεσε για αλλαγή ήταν το note 8 αλλά τελικά αποφάσισα να περιμένω μέχρι να βάλει σε κάποιο την αναγνώριση αποτυπώματος στην οθόνη! Για τη χρήση που του κάνω, μόνο μπροστά με βολεύει το δακτυλικό αποτύπωμα κι επειδή μου αρέσουν πολύ οι edge οθόνες της Samsung, παραμένω στο εφτάρι ως τότε! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Εγώ φίλε μου κλείνω σε τρεις μήνες τα δύο χρόνια με το edge και το μόνο που με προκάλεσε για αλλαγή ήταν το note 8 αλλά τελικά αποφάσισα να περιμένω μέχρι να βάλει σε κάποιο την αναγνώριση αποτυπώματος στην οθόνη! Για τη χρήση που του κάνω, μόνο μπροστά με βολεύει το δακτυλικό αποτύπωμα κι επειδή μου αρέσουν πολύ οι edge οθόνες της Samsung, παραμένω στο εφτάρι ως τότε! Ειχα πολύ καιρό s7 edge 18 μήνες φυσικά ευχαριστημένος.. Το θέμα με το αποτύπωμα μπροστά για Ναμη το σηκώνεις απτό τραπέζι το βάζεις να πατιέται ένα εικονικό κουμπί μπροστά στην οθόνη του s8 plus και του 9 plus κ βάζεις το κεφάλι από πάνω κ ανοίγει .. Στο s9 plus πιο εύκολα λόγω συνδιασμου ίριδας κ προσωπου ταυροτοχρονα.. Μπροστά αποτύπωμα σε οθόνη θα βάλουν σε note 10 για s10 θα δείξει... Γνώμη μου έτσι Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justapstar7 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Ομοίως το έχω από τον Δεκέμβριο του 16 και κάθε φορά που με ρωτάνε αν το δίνω, ψάχνω να βρω πραγματικά αφορμές να το δώσω. Ομορφιά? Αντικειμενικά ελκυστική-όμορφη συσκευή. Επιδόσεις? Άνετα κρατάει μετά από 2χρονια σαν ναυαρχίδα κ έρχεται κ η Oreo. Οθόνη-Κάμερα? Παγκοσμίως αναγνωρισμένες στις κορυφαίες. Μπαταρία, μετά απο τόσο καιρό βγάζω SOT 5,5hr με 4G κλπ κλπ.Και είναι το Duos. Αποτύπωμα στο σωστό σημείο. Αει να δουμ... Παράθεση Treat me like i treat you.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρατήρησα ότι το πάνω 1/3 της οθονης είναι ελαφρώς πιο φωτεινό από το υπόλοιπο. Ξέρει κανείς τίποτα; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρατήρησα ότι το πάνω 1/3 της οθονης είναι ελαφρώς πιο φωτεινό από το υπόλοιπο. Ξέρει κανείς τίποτα; ευχαριστώ Πάτα στο καντράν για τηλεφωνικές κλήσεις *#0*# κάνε τα τεστ red green αν βλέπεις τπτ γραμμές η την φωτεινότητα π λες το πας smartec Χαϊδάρι η το στέλνεις κ σου βάζουν νέα οθόνη κ μπαταρία Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
assos01 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 18 Μαΐου το update σε oreo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Από που προκύπτει? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Το έγραψε ένα τούρκικο site. Αλλά δε σημαίνει ότι θα θσχύει και για τα ευρωπαικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 (edited) Καλημέρα, έχω θέμα με την οθόνη. Ποιο μαγαζί για σέρβις στην Θεσσαλονίκη; κάποιος μου είπε ότι η αλλαγή οθόνης κοστίζει 400€; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 24, 2018 by emm_stra Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 325+ σίγουρα πάντως... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts