komos Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 χαιρετω την παρεα νεος κατοχος s7 edge προερχομενος απο ios τα τελευταια 2 χρονια θα τα λεμε απο εδω τωρα ευχομαι να εκανα καλη επιλογη αν και διαβαζω οτι το nougat ψιλο σκοτωσε την μπαταρια (ο κυριος λογος αλλαγης του iphone μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Παιδιά μία βοήθεια κατέβασα emulator να παίξω Wii της νιντεντο και. Game cube και σέρνεται με το κινητό μας,! Έψαξα αρκετά στο you tube αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλεψει σωστά . Όποιος ξέρει ας μ βάλει ρυθμίσεις ή κάποιο λινκ για να το φτιάξω Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 Στην ουσία κάνει 5 δευτερόλεπτα να κλειδώσει την οθόνη και έτσι παρακάμπτει τον περιορισμό ασφάλειας. Με το double tab μόνο σβήνει την οθόνη και την κλειδώνει μετά από 5 sec. Μέσα στα 5 δευτερόλεπτα αυτά αν πατήσεις π.χ. το power button το τηλέφωνο ανοίγει χωρίς δακτυλικό ή κωδικό!! Ότι και να πω είναι λίγο. Με έσωσες. Δεν τολμούσα να χρησιμοποιήσω ποτέ δαχτυλικο λόγω αυτού του θέματος. Και πάλι σε ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SO69 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Το Package disabler pro νομίζω είναι το καλύτερο και λειτουργεί άψογα ''ακομα''. Γιατι βλέπω σιγά σιγά τα καθαρίζει από το Store αυτα Ναι αυτό όντως λειτουργεί ακόμα! Άντε να δούμε πόσα θα δώσουμε ακόμα για εφαρμογές που σταματάνε να λειτουργούν! Ευχαριστώ πολύ φίλε! Παράθεση Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntsimpos Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Καλημέρα, Η εφαρμογή "knox μου", που υπάρχει στις "ρυθμίσεις/Έξυπνη διαχείριση" τι ακριβώς κάνει? Δεν το έχω ενεργοποιήσει. Χρειάζεται ενεργοποίηση? Προσφέρει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Καλημέρα έχει λίγες μέρες μου ήρθε το update τις 7 σε πολωνικο το πέρασε κάνεις έχει ιδιαίτερα προβλήματα κάτι για μπαταρία ακούω αν το περάσω χωρίς format γιατί βαριέμαι να το ξανά φτιάξω από την αρχή και θα είναι η πρώτη φορά που θα το περάσω ετσι θα έχω πρόβλημα ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tavros Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Καλημέρα έχει λίγες μέρες μου ήρθε το update τις 7 σε πολωνικο το πέρασε κάνεις έχει ιδιαίτερα προβλήματα κάτι για μπαταρία ακούω αν το περάσω χωρίς format γιατί βαριέμαι να το ξανά φτιάξω από την αρχή και θα είναι η πρώτη φορά που θα το περάσω ετσι θα έχω πρόβλημα ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αστο οπως ειναι εμενα μια χαρα δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Οκ ευχαριστώ ξεκινώ διαδικασία Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Καλημέρα έχει λίγες μέρες μου ήρθε το update τις 7 σε πολωνικο το πέρασε κάνεις έχει ιδιαίτερα προβλήματα κάτι για μπαταρία ακούω αν το περάσω χωρίς format γιατί βαριέμαι να το ξανά φτιάξω από την αρχή και θα είναι η πρώτη φορά που θα το περάσω ετσι θα έχω πρόβλημα ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα και καλή Σαρακοστή! Δεν είναι "υποχρεωτικό" το factory reset.. Αν δουλεύουν όλα σωστά μην κάνεις. Αφού λες ότι βαριέσαι να ξαναστήνεις!!! Απλά αν κάποια στιγμή κάτι δε δουλεύει σωστά ή σου κάνει "μυστήρια" κόλπα, θα έχεις πάντα την υποψία ότι μπορεί να είναι από 'κει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleanthis_cy Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Το έκανα θα δούμε σήμερα αν όλα δουλεύουν σωστά η απόψε πάμε για format Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyber_Spartacus Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Αντε ρε Sammy μέχρι και το Tobago το πήρε εμεις με το ETL (Τσεχία) ποτε?? Παράθεση I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 χαιρετω την παρεα νεος κατοχος s7 edge προερχομενος απο ios τα τελευταια 2 χρονια θα τα λεμε απο εδω τωρα ευχομαι να εκανα καλη επιλογη αν και διαβαζω οτι το nougat ψιλο σκοτωσε την μπαταρια (ο κυριος λογος αλλαγης του iphone μου) Δεν σκοτωσε τιποτα. Η μπαταρια ειναι τουλαχιστον στα ιδια επιπεδα μην πω καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Καλημέρα και καλή Σαρακοστή! Δεν είναι "υποχρεωτικό" το factory reset.. Αν δουλεύουν όλα σωστά μην κάνεις. Αφού λες ότι βαριέσαι να ξαναστήνεις!!! Απλά αν κάποια στιγμή κάτι δε δουλεύει σωστά ή σου κάνει "μυστήρια" κόλπα, θα έχεις πάντα την υποψία ότι μπορεί να είναι από 'κει. Τα έχουμε πει τόσες φορές...όταν αλλάζει ολόκληρη η έκδοση θέλει format μετά την εγκατάσταση για να καθαρογραφή καλά.αν δεν το κάνεις στην πορεία θα έχεις κολλήματα!Αλλιώς είναι γραμμένες στην mm αλλιώς στην Ν οι εφαρμογές! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Δοκίμασα να κατεβάσω το Samsung pay αλλά στο play store μου λέει πως δεν υπό στηρίζεται η συσκευή μου... Κάνω κάτι λάθος η δεν δουλεύει στα δικά μας στην Ελλάδα? Με κάρτα της εθνικής τι εναλλακτική έχω αν δεν δουλεύει το Samsung pay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Τα έχουμε πει τόσες φορές...όταν αλλάζει ολόκληρη η έκδοση θέλει format μετά την εγκατάσταση για να καθαρογραφή καλά.αν δεν το κάνεις στην πορεία θα έχεις κολλήματα!Αλλιώς είναι γραμμένες στην mm αλλιώς στην Ν οι εφαρμογές! Λίγο πολύ και 'γω αυτό είπα στο φίλο που ρωτούσε!! :) Εγώ είμαι της γνώμης να γίνεται πάντοτε factory reset μετά από τόσο μεγάλες αναβαθμίσεις!! Αλλά όταν κάποιος σου λέει ότι του φαίνεται δύσκολο να ξαναστηνει, εε ας μην το κάνει!! ....... Απλά για ενδεχόμενα προβλήματα έχουμε την υποχρέωση να προειδοποιούμε! ;) Όχι τίποτε άλλο, αλλά πολλοί δεν κανουν factory reset και μετά όταν αρχίσουν τα "θεματάκια" μπαίνουν και ρωτούν πως να βρουν λύση στο πρόβλημα τους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Άμα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας δεν ξαναπερναει Όλο το στήσιμο που έχεις κάνει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Τα έχουμε πει τόσες φορές...όταν αλλάζει ολόκληρη η έκδοση θέλει format μετά την εγκατάσταση για να καθαρογραφή καλά.αν δεν το κάνεις στην πορεία θα έχεις κολλήματα!Αλλιώς είναι γραμμένες στην mm αλλιώς στην Ν οι εφαρμογές! Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης, όσες φορές και να το πείτε φίλε μου δεν είναι από μόνο του θέσφατο. Εγώ δεν πιστεύω ότι θέλει format σαν γενικό κανόνα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Μια χαρά έχω δουλέψει αρκετές συσκευές, χωρίς κανένα format. Από εποχές note 2. Format θέλει μόνο όταν η λειτουργία της συσκευής δεν είναι απρόσκοπτη και έχουμε ενδείξεις ότι κάποιο update δεν έκατσε καλά. Ποτέ δεν κάνω format δηλαδή σαν default κίνηση πριν ή μετά από κάποιο update, χωρίς να δω πρώτα τη συμπεριφορά του κινητού κ αν χρειάζεται η οχι. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Δοκίμασα να κατεβάσω το Samsung pay αλλά στο play store μου λέει πως δεν υπό στηρίζεται η συσκευή μου... Κάνω κάτι λάθος η δεν δουλεύει στα δικά μας στην Ελλάδα? Με κάρτα της εθνικής τι εναλλακτική έχω αν δεν δουλεύει το Samsung pay? δυστυχώς δεν υποστηρίζεται στην ελλάδα και όπως καταλαβαίνεις λόγω της κατάστασης είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι στο μέλλον! (σε περίπτωση που γίνει κάποια στιγμή διαθέσιμο χρειάζεται η συσκευή να είναι ελληνικό (gr eur CSC δηλαδή) υπάρχει το ibank pay ΑΛΛΆ... έχει θέματα ασφάλειας κατά τη γνώμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Άμα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά επαναφορά από αντίγραφο ασφαλείας δεν ξαναπερναει Όλο το στήσιμο που έχεις κάνει? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επαναφορά σε κατάλογο δεν επηρεάζει. Σε ρυθμίσεις όμως και εφαρμογές εννοείται πως είναι χαζό να κάνεις.. Προσωπικά ξανά στηνω από την αρχή Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Χρησιμοποιω την stock εφαρμογη για email , στα εισερχομενα μου εμφανιζει μονο της τελευταιας εβδομαδος ,πως το λλαζω αυτο; θελω να φαινονται ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manfles Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Έχω κατεβάσει από το ply store την εφαρμογή Smart View για να χρησιμοποιώ το κομπιούτερ. Μέχρι εδώ καλά, όταν έχω την τηλεόραση κλειστή δεν ανοίγει η εφαρμογή, όταν την έχω ανοικτή την τηλεόραση όλα ok, μήπως γνωρίζει κανείς το γιατί? Η τηλεόραση είναι η Samsung KS 7000. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Το έκανα θα δούμε σήμερα αν όλα δουλεύουν σωστά η απόψε πάμε για format Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ από πάνω το πέρασα, αλλά μέσω smart switch όχι ΟΤΑ, πότε ΟΤΑ...Μέχρι στιγμής δείχνει άψογο! Αν κάτι στραβωσει, θα κάνω επαναφορά, και θα το ξαναπεράσω, και θα το στήσω από το μηδέν, χωρίς να επαναφέρω backup. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 γιατι οχι ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Παίδες τι μπορώ να κάνω για να μη μου στέλνεται ένα μήνυμα των 80 λέξεων σε δύο; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 γιατι οχι ΟΤΑ? Γιατί, όπως και σε άλλες συσκευές και λειτουργικά, το ΟΤΑ αρχείο "συμπληρώνει" το ήδη υπάρχων λογισμικό. Έρχεται και κάθεται σαν συμπλήρωμα σε αυτό που τρέχει η συσκευή. Ενώ στην περίπτωση του Smart Switch κατεβάζει όλο το λογισμικό και το κάνει εγκατάσταση στην συσκευή. Φαίνεται ξεκάθαρα στο μέγεθος του αρχείου αυτό που λέω. Σε ΟΤΑ μου έλεγε 1.25Gb (σε πολωνική συσκευή) ενώ το Smart Switch κατέβασε ένα αρχείο 2.2Gb. Πάντα το κάνω έτσι, χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών και στήσιμο από το μηδέν και ποτέ δεν είχα θέμα. (προσωπική γνώμη και άποψη, καθαρά από θέμα εμπειρίας και χρήσης) Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts