Jump to content

ntsimpos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ntsimpos

  1. Χρόνια πολλά σε όλους. Δε μου λέτε, πλέον δε γίνεται να υπάρχουν 2 εφαρμογές ανοιχτές στην οθόνη πάνω-κάτω? Δεν υπάρχει η επιλογή Πολλά Παράθυρα ώστε να διαχωρίζεται η οθόνη σε δύο εφαρμογές?
  2. Καλημέρα! Κάτοχος του κινητού εδώ και ένα μήνα (ελληνικό). Ενω με την 6 δεν έπιανα σήμα/WIND στη δουλειά (οπουδήποτε αλλού έπιανα κανονικά) και έλεγα να πάω σε cosmote που δοκιμασμένα το κινητό έπιανε καμπάνα, με την 7 που ήρθε εχθές, σήμερα πιάνω κανονικά σήμα και μπορώ να μιλήσω από το γραφείο μου!!
  3. Καλημέρα, Η εφαρμογή "knox μου", που υπάρχει στις "ρυθμίσεις/Έξυπνη διαχείριση" τι ακριβώς κάνει? Δεν το έχω ενεργοποιήσει. Χρειάζεται ενεργοποίηση? Προσφέρει κάτι?
  4. Καλησπέρα, καινούργιος κάτοχος του κινητού. Μία ερώτηση. Το κινητό σε γρήγορη φόρτιση από το 19% μέχρι την πλήρη φόρτιση λέει 1 ώρα και 23 λεπτά, ενώ με την αργή φόρτιση 1 ώρα και 38 λεπτά. Εϊναι φυσιολογικό αυτό? 15 λεπτά δλδ είναι η διαφορά ανάμεσα στη γρήγορη και αργή φόρτιση της μπαταρίας? Το έχω τσεκάρει και άλλες φορές και η διαφορά κυμαίνεται σε αυτούς τους χρόνους.
  5. Εννοείς ένα χρόνο εγγύηση από το μαγαζί που αγόρασα το κινητό? Δλδ αν πάθει κάτι το κιν το στέλνω πίσω Κίνα και μου το φτιάχνουν αυτοί? Από τη Samsung δεν δικαιούμαι δλδ?
  6. Καλημέρα και καλές γιορτές! Έχω 2 θήκες Ringke Fusion Hard Slim. Είχα παραγγείλει την crystal-διάφανη αλλά επειδή αργούσε να μου παραδοθεί, παρείγγειλα και μία smoke, την οποία την χρησιμοποίησα μόλις 2 εβδομάδες. Η crystal είναι άθικτη καθώς μου ήρθε μετά από 2 μήνες, αλλά εγώ ήδη χρησιμοποιούσα την Ringke Slim, η οποία δεν προστατεύει τόσο πολύ το κινητό όσο οι 2 πρώτες (Ringke Fusion), αλλά είναι πιο λεπτή και προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά το κινητό. Αν ενδιαφέρεται κάποιος για την αγορά της θήκης ή των θηκών από Θεσσαλονίκη ας με ενημερώσει, καθώς τις έχω και κάθονται. Η Ringke Fusion κατά τη γνώμη μου (αν και είναι προφανές), προστατεύει το κινητό πιο πολύ από πτώσεις, καθώς είναι ενισχυμένη πολύ, αλλά είναι πιο χοντροκομμένη. Η Ringke Slim είναι πιο λεπτή και το κινητό δείχνει πιο ωραίο κατά τη γνώμη μου, αλλά σίγουρα δεν προστατεύει το κινητό σε πτώσεις όσο η Ringke Fusion. Όσον αφορά για την προστασία της οθόνης, θα πρότεινα την Nillkin 9H+ PRO 2.5D Tempered Glass. Πολύ καλή εφαρμογή στο κινητό. Αγορά από Κίνα με 7-8 € και παράδοση μέσα σε 20 ημέρες.
  7. Δεν προβληματίζομαι για το καλώδιο αλλά για την εγγύηση του κινητού. Με το ΙΜΕΙ θα έχω 9 μήνες εγγύηση, ενώ αν ισχύει η κανονική εγγύηση με το τιμολόγιο θα έχω 2 χρόνια εγγύηση!!
  8. Το πήγα στην αντιπροσωπεία στο service και μου είπανε πως λογικά είναι η θύρα USB. Το άφησα και μου είπανε πως μεθαύριο Παρασκευή θα είναι έτοιμο. Το κινητό το παρήγγειλα από Κίνα. Ένα παλικάρι από το forum ανέφερε πως δεν έχω εγγύηση επειδή το παρήγγειλα από Κίνα, κάτι παρόμοιο είπε και ο κινέζος πωλητής. Επίσης, ο κινέζος δεν έστειλε τιμολόγιο με το κινητό, καθώς μου είπε πως δεν μου χρησιμεύει σε κάτι εδώ Ελλάδα, ούτε καν για το service και την εγγύηση. Ισχύει κάτι τέτοιο? Επειδή το παρήγγειλα από Κίνα δεν δικαιούμαι εγγύηση? Παρόλο που το κινητό έχει ευρωπαϊκό κωδικό? Πάντως, στο service πήγα με το κινητό (δεν τους είπα πως το αγόρασα από Κίνα γιατί φοβήθηκα για την εγγύηση), και μέσω ΙΜΕΙ ο υπάλληλος μου είπε πως έχω εγγύηση ακόμα 9 μήνες (χωρίς τιμολόγιο), καθώς η κατασκευή του κινητού είναι το 09-2015, ενώ για το καλώδιο (έχει πρόβλημα) το οποίο έχει ένα χρόνο εγγύηση, δεν δικαιούμαι να το αντικαταστήσουν, καθώς πέρασε ο ένας χρόνος, εκτός αν πάω το τιμολόγιο στο οποίο πάνω να φαίνεται η ημερομηνία αγοράς 25/11/2016. Γνωρίζει κανείς αν ζητήσω από τον κινέζο το τιμολόγιο, και το προσκομίσω στο service θα έχω εγγύηση 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς? Ή θα μου πουν από την αντιπροσωπεία πως επειδή το αγόρασα από Κίνα, δεν δικαιούμαι εγγύηση? Μην μας πιάσει κορόιδο ο κινέζος, ο οποίος βέβαια ήταν πρόθυμος να στείλω το κινητό σε εξωτερικό συνεργείο και πως θα πλήρωνε το κόστος της επισκευής.
  9. Πιθανόν να έχει πρόβλημα η θύρα USB καθώς δεν μου αναγνωρίζει τη συσκευή όταν συνδέω το κινητό με το pc. Μου λέει πως η συσκευή δεν λειτουργεί κανονικά και δεν αναγνωρίζεται από τα Windows. Το smartswitch έχει εγκατασταθεί κανονικά στο pc. Το kies όμως μου αναφέρει πως: Το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής δεν εγκαταστάθηκε με επιτυχία. Ελεγκτής απλών επικοινωνιών PCI - X Δεν βρέθηκε πρόγραμμα οδήγησης Σειριακή θύρα PCI - X Δεν βρέθηκε πρόγραμμα οδήγησης
  10. Μπαίνοντας στο τηλέφωνο , πατάς ρυθμίσεις/περισσότερες ρυθμίσεις/εμφ. δικού μου αναγ. καλ. και πατάς απόκρυψη
  11. Καλημέρα, Όχι ο άλλος φορτιστής που δοκίμασα δεν είναι ταχυφορτιστής. Άλλαξα και καλώδιο στο γνήσιο φορτιστή και έχει τα ίδια αποτελέσματα. Προφανώς φταίει ο φορτιστής. Ελπίζω να μην είναι πρόβλημα στη θύρα usb ή κάτι άλλο.
  12. Έκανα factory reset, αλλά τπτ. Το κινητό νομίζω πως έχει εγγύηση, καθώς το μοντέλο είναι το SM-G920F, το οποίο προορίζεται για την ευρωπαϊκή ένωση και συγκεκριμένα για Ολλανδία vodafone. Επομένως, η εγγύηση πιστεύω πως ισχύει!! Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος που γνωρίζει.
  13. Πιθανόν να μου ήρθε και εμένα ο φορτιστής χαλασμένος! Δοκίμασα και άλλο καλώδιο στο φορτιστή και είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Αν βρω γνήσιο φορτιστή θα το δοκιμάσω, να δω αν λειτουργεί. Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να φταίει και η θύρα usb. Είναι λογικό να δείχνει 5,5 ώρες για πλήρη φόρτιση με τον ενσύρματο φορτιστή? Τουλάχιστον ο κινέζος μου έστειλε τον ασύρματο φορτιστή δώρο (κάτι θα ήξερε...), ο οποίος λειτουργεί κανονικά, από το 19% έδειξε ότι ήθελε 2 ώρες και 20 λεπτά. Αν το πάω αντιπροσωπεία λέτε να βγάλω άκρη, όσον αφορά το φορτιστή ή τον έλεγχο θύρας usb? Κάνουν αντικατάσταση φορτιστή? Το κινητό όταν το πρωτοανοίγεις, έχει στην πίσω κάμερα και στο φλας/αισθητήρες ζελατίνες οι οποίες βγαίνουν? Καλές γιορτές!!
  14. Καλημέρα, Προχθές παρέλαβα το κινητό μέσω ebay από Κίνα (factory unlocked). Όταν το άνοιξα και το έβαλα να φορτίσει ήταν στο 91%, το φόρτισα μέχρι το 100% και όλα καλά! Όταν πήγε στο 35% η μπαταρία είπα να το φορτίσω, αλλά είδα ότι ήθελε 4,5 ώρες να φορτίσει πλήρως, είτε η ρύθμιση για τη γρήγορη φόρτιση ήταν ενεργοποιμένη είτε απενεργοποιημένη. Το τσέκαρα και άλλη φορά με τον ίδο φορτιστή αλλά και με άλλο φορτιστή, και πάλι τα ίδια. Με την ασύρματη φόρτιση από το 59% δείχνει πως θέλει 1 ώρα και 15 λεπτά, ενώ με τους ενσύρματους φορτιστές από 2 ώρες και 45 λεπτά μέχρι και τρεις ώρες. Έχει κανείς καμία ιδέα?
  15. Πως τσεκάρω αν το IMEI είναι γνήσιο? Βασικά το έβαλα το IMEI σε μία σελίδα (http://www.imei.info) και μου έδειξε πως είναι γνήσιο, έβγαλε και πληροφορίες για το κινητό. Επομένως, υποθέτω πως είναι οκ! Από Ολλανδία Vodafone είναι το κιν. Το έβαλα να φορτίσει απο το 59% με τον ασύρματο φορτιστή και έδειχνε 1 ώρα και 15 λεπτά, ενώ με το δικό του φορτιστή και ένα φορτιστή samsung από tablet με 5,3 V, 2,0A έδειχνε 2 ώρες και 45 λεπτά.
  16. Καλημέρα, Εχθές παρέλαβα το κινητό μέσω ebay από Κίνα (factory unlocked). Όταν το άνοιξα και το έβαλα να φορτίσει ήταν στο 91%, το φόρτισα μέχρι το 100% και όλα καλά! Όταν πήγε στο 35% η μπαταρία είπα να το φορτίσω, αλλά είδα ότι ήθελε 4,5 ώρες να φορτίσει πλήρως, είτε η ρύθμιση για τη γρήγορη φόρτιση ήταν ενεργοποιμένη είτε απενεργοποιημένη. Δεν δοκίμασα να χρησιμοποιήσω την ασυρματη φόρτιση, ή κάποιον άλλο φορτιστή, διότι δεν πρόλαβα, καθώς το κινητό δεν το έχω τώρα στα χέρια μου αυτή τη στιγμή (το πήρα για τη γυναίκα μου). Υπάρχει κάποιος που μπορεί να ξέρει τι μπορεί να παίζει? Αν και θα το ψάξω το απόγευμα που θα πάω σπίτι.
  17. Καλησπέρα, Έχω το nexus 5x, βέβαια είναι ακόμα procordia. Το είχα στείλει στις 17/11 καθώς είχε ένα θέμα με την κάμερα και το μαύρο σημάδι που φαινότανε στην πίσω κάμερα. Μου είπανε πως λόγω φόρτου εργασίας, ο πρώτος έλεγχος του κινητού γίνεται μετά από 10 εργάσιμες ημέρες, που σημαίνει πως χρειάζεται 2 εβδομάδες για να το πιάσουνε στα χέρια τους. Πόσος καιρός θα πάρει μετά για να το φτιάξουνε.... θα δείξει.... Θα ενημερώσω τι έγινε, όταν το έχω στα χέρια μου, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε, αυτοί που θα αποκτήσετε κάποιο πρόβλημα με το κινητό και θα αναγκαστείτε να το στείλετε για service, κάτι που το απεύχομαι. Μία ερώτηση. Παρήγγειλα για τη γυναίκα μου το samsung galaxy s6. Τι να κάνω να κρατήσω το nexus 5x ή το samsung galaxy s6, και να δώσω στη γυναίκα μου το 5x?
  18. Καλημέρα. Τώρα το έστειλα το κιν, αύριο θα είναι Αθήνα. Έτσι πληροφοριακά, όταν πήγαινα να τραβήξω φωτό και το τοπίο είχε πολύ φως δεν φαινόταν η κουκκίδα. Ειδάλλως, σε ότι χρώμα και να είχε το τοπίο η κουκκίδα φαινόταν. Όταν άνοιγα την εφαρμογή της κάμερας και εστίαζα σε λάμπα, η κουκκίδα χανότανε όταν κεντράριζα την κουκκίδα στη λάμπα. Όταν έκανα κυκλικές κινήσεις γύρω από το πλαίσιο της λάμπας, εκεί που ήταν η κουκκίδα συνεχιζόταν το φως της λάμπας, ηταν σαν να τραβούσε η κουκκίδα την ακτινοβολία-φως της λάμπας και παραμορφωνότανε το πλαίσιο της λάμπας. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Το μήνυμα το έγραψα έτσι πληροφοριακά, για να υπάρχει μία ενημέρωση ως προς τα προβήματα που μπορεί να βγάλει το κινητό. Εκτός και αν δεν πρόκειται για αστοχία του υλικού και είναι όντως σκόνη. Θα ενημερώσω όταν θα έχω μία απάντηση και ως προς το πρόβλημα και ως προς την εξυπηρέτηση και ως προς το πόσο γρήγορα θα έχω πίσω το κινητό.
  19. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τα έκανα τα γιατροσόφια που αναφέρατε (χαχα), αλλά τίποτα. Το έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και αύριο το στέλνω. Ελπίζω να μην αργήσει να επιστρέψει. Θα ξενερώσω. Φωτό πως ανεβάζει, θα τρελαθώ. Το αρχείο της φωτό είναι jpg. Προσπάθησα με όλους τους τρόπους, αλλά δεν κατάφερα να ανεβάσω μία φωτό με την κουκκίδα.
  20. Καλησπέρα, μία ερώτηση. Είναι να στείλω το LG nexus 5x για Service στην Αθήνα. Είμαι από Θεσσαλονίκη. Το κινητό ενώ δεν είχε κανένα πρόβλημα (το έχω 1,5 μήνα), εχθές πήγα να βγάλω φωτογραφία και παρατήρησα μία γκρίζα κουκκίδα στο κέντρο της οθόνης. Το κάνει μόνο στην πίσω κάμερα, είτε βγάζω φωτο είτε βιντεακι. Οι φωτό και το βίντεο που τραβάω καταγράφουν και την κουκκίδα. Ή μπροστά κάμερα είναι οκ. Στην αρχή νόμιζα πως έφταιγε το προστατευτικό τζαμακι που είχα βάλει στην πίσω κάμερα, υπεθεσα πως έκανε κάποια φουσκαλα ή κάτι τέλος πάντων, αλλά παρόλο που το έβγαλα συνέχισε να υπάρχει. Πιθανόν να είναι αστοχία υλικου-καμερας. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος? Τώρα όσον αφορά την αποστολή του κινητού στην Αθήνα, να κρατήσω τα αρχεία και να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις (για να μην υπάρχουν στοιχεία δικά μου) ή απλά να κρατήσω τα αρχεία, έπειτα να τα σβήσω και να το στείλω έτσι το κινητο, ώστε να μην χρειαστεί να το στησω ξανά?
  21. Αν πας στα μυνήματα και πατήσεις το κουμπί με τις 3 βούλες που γενικά βγάζει τις ρυθμίσεις, σου βγάζει "ρυθμίσεις μυνηνάτων", το επιλέγεις. Μετά επιλέγεις "Μέθοδος κωδ/ποίησης SMS" και στη συνέχεια "Ομάδα χαρακτήρων 16bit". Με αυτήν την επιλογή μπορείς να γράφεις με μικρά γράμματα και να στέλνονται κανονικά σε όλους. Το ίδιο ας κάνει και ο πατέρας σου που έχει το ίδιο κινητό και όλα καλά. Απλά αντί για 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα, τώρα το ένα μήνυμα θα έχει 70 χαρακτήρες, δλδ αν γράψεις μήνυμα με 71 χαρακτήρες, είναι σαν να στέλνεις 2 μηνύματα.
  22. Μήπως γνωρίζει κάποιος για το παραπάνω πρόβλημα? Επίσης να βάλω κάρτα sd 16gb ή 32gb? Δεν με ενδιαφέρει το θέμα τιμής όσο το αν θα έχει πρόβλημα καθυστέρησης στο να διαβάζει την κάρτα αν είναι 32gb. Εννοείται Class 10.
  23. Παιδιά καλημέρα, Μήπως έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς ή μήπως γνωρίζει κάποιος, για πιο λόγο με το που έγινε ενημέρωση στους χάρτες στο Razr, μετά δεν έβρισκα πουθενά την εφαρμογή Latitude? Ήταν λες και έγινε απεγκατάσταση του latitude. Δεν έβρισκα πουθενά την εφαρμογή. Με το που έκανα μέσω της εφαρμογής πλοήγησης, απεγκατάσταση των ενημερώσεων των χαρτών, μου επανήλθε το Latitude κανονικά.
×
×
  • Create New...