kountoura Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Γιατί το έχεις επιλέξει και δεν θα το κατάλαβες, είναι στις ρυθμίσεις, βγαλτο Να σαι καλά! Πάντα στο αυτόματο το έχω και δεν το σκαλίζω, αυτό πως το κατάφερα δεν ξέρω. Ευχαριστώ. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Καλημέρα παιδιά, χρησιμοποιεί κάνεις την led view Case; προερχόμενος από note 4 που είχα την ανάλογη θήκη σε κάθε notification έβγαζε μπροστά ειδοποίηση. Πλέον στο s7 edge δεν γίνεται αυτό και δεν είναι καθόλου λειτουργικό. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Καλημέρα παιδιά, χρησιμοποιεί κάνεις την led view Case; προερχόμενος από note 4 που είχα την ανάλογη θήκη σε κάθε notification έβγαζε μπροστά ειδοποίηση. Πλέον στο s7 edge δεν γίνεται αυτό και δεν είναι καθόλου λειτουργικό. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την έχω. Μου βγάζει ειδιποίηση για κλήσεις ανπάντητες , μηνύματα αδιάβαστα και όχι ας πούμε σε ειδοποιήσεις ημερολογίου κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Την έχω. Μου βγάζει ειδιποίηση για κλήσεις ανπάντητες , μηνύματα αδιάβαστα και όχι ας πούμε σε ειδοποιήσεις ημερολογίου κ.α. Τραγικοι είναι οι άνθρωποι. Στο note 4 σε έβγαζε για όλες τις ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Τραγικοι είναι οι άνθρωποι. Στο note 4 σε έβγαζε για όλες τις ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο note 4 μην ξεχνάς ότι έβγαινε το πίσω καπάκι και με τα pin που είχε η θήκη λογικά μπορούσε να δώσει περισσότερες πληροφορίες λόγο σταθερής σύνδεσης Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Δεν έχει να κάνει με αυτό, εξάλλου όταν δίνεις για θήκη 60 ευρώ είναι αυτονόητα κάποια πράγματα. Δεν είναι λειτουργική τουλάχιστον για μένα έτσι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Καλημέρα παιδιά, χρησιμοποιεί κάνεις την led view Case; προερχόμενος από note 4 που είχα την ανάλογη θήκη σε κάθε notification έβγαζε μπροστά ειδοποίηση. Πλέον στο s7 edge δεν γίνεται αυτό και δεν είναι καθόλου λειτουργικό. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ δεν ανησυχώ πια για τις ειδοποιήσεις μετά από δύο μήνες σταμάτησε να λειτουργεί:blink: και μια ματιά που έριξα στο xda είχαν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Συμπέρασμα δεν αξίζει τα 50 ευρώ και αν κάποιος την θέλει ας πάρει την απλή. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Καταλαβα κανένα update θα την πέταξε εκτός. Ωραία πράγματα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Εγώ δεν ανησυχώ πια για τις ειδοποιήσεις μετά από δύο μήνες σταμάτησε να λειτουργεί:blink: και μια ματιά που έριξα στο xda είχαν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Συμπέρασμα δεν αξίζει τα 50 ευρώ και αν κάποιος την θέλει ας πάρει την απλή. Καταλαβα κανένα update θα την πέταξε εκτός. Ωραία πράγματα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχει να κάνει με αυτό, εξάλλου όταν δίνεις για θήκη 60 ευρώ είναι αυτονόητα κάποια πράγματα. Δεν είναι λειτουργική τουλάχιστον για μένα έτσι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο note 4 μην ξεχνάς ότι έβγαινε το πίσω καπάκι και με τα pin που είχε η θήκη λογικά μπορούσε να δώσει περισσότερες πληροφορίες λόγο σταθερής σύνδεσης Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τραγικοι είναι οι άνθρωποι. Στο note 4 σε έβγαζε για όλες τις ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την έχω. Μου βγάζει ειδιποίηση για κλήσεις ανπάντητες , μηνύματα αδιάβαστα και όχι ας πούμε σε ειδοποιήσεις ημερολογίου κ.α. Καλημέρα παιδιά, χρησιμοποιεί κάνεις την led view Case; προερχόμενος από note 4 που είχα την ανάλογη θήκη σε κάθε notification έβγαζε μπροστά ειδοποίηση. Πλέον στο s7 edge δεν γίνεται αυτό και δεν είναι καθόλου λειτουργικό. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπερα.Εγω παντος την εχω ενα μηνα στα 33ευρω παρακαλω προσφορα και μια χαρα με εχει βολεψη η led cover σε silver χρωμα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα.Εγω παντος την εχω ενα μηνα στα 33ευρω παρακαλω προσφορα και μια χαρα με εχει βολεψη η led cover σε silver χρωμα. http://www.electroholic.gr/gr/tilefonia/axesouar/thikes/acssam00498/thiki-samsung-view-cover-ef-ng935psegww-for-galaxy-s7-edge-silver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoman13 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Καλησπέρα στην παρέα.Θέλω να αγοράσω το s7 edge. Το βρήκα σε ασημί χρώμα. Θα λειτουργεί κανονικά εδώ, γιατί νομίζω ότι το συγκεκριμένο χρώμα ειναι μόνο για Αμερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Καλησπέρα στην παρέα.Θέλω να αγοράσω το s7 edge. Το βρήκα σε ασημί χρώμα. Θα λειτουργεί κανονικά εδώ, γιατί νομίζω ότι το συγκεκριμένο χρώμα ειναι μόνο για Αμερική. Εχει βγει πλέον και για Ευρώπη. Κοιταξε να είναι το G935F και να σε καλύπτει το DOA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoman13 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Εχει βγει πλέον και για Ευρώπη. Κοιταξε να είναι το G935F και να σε καλύπτει το DOA. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Καλησπέρα στην παρέα.Θέλω να αγοράσω το s7 edge. Το βρήκα σε ασημί χρώμα. Θα λειτουργεί κανονικά εδώ, γιατί νομίζω ότι το συγκεκριμένο χρώμα ειναι μόνο για Αμερική. φιλε μου εγω το εχω σε ασιμη και δεν υπάρχει κανενα απολυτος θεμα!!και ποιος λεει οτι το ασημι χρώμα ειναι μονο για αμερικη??εκει λογικα θα εχει και αλλο κωδικό το s7 edge!!(το δικο μου ειναι sm-gf935f) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 φιλε μου εγω το εχω σε ασιμη και δεν υπάρχει κανενα απολυτος θεμα!!και ποιος λεει οτι το ασημι χρώμα ειναι μονο για αμερικη??εκει λογικα θα εχει και αλλο κωδικό το s7 edge!!(το δικο μου ειναι sm-gf935f) Αρχικά είχε βγει μόνο για Αμερική φιλε το ασημί καλα λέει ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Αρχικά είχε βγει μόνο για Αμερική φιλε το ασημί καλα λέει ο φίλος. δεν θα διαφωνήσω αλλα για την αμερικη εχουν αλλο κωδικό να το ξαναπω!! απο την στιγμή που γραφει sm-g935f ειναι γιατην ευρωπη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 δεν θα διαφωνήσω αλλα για την αμερικη εχουν αλλο κωδικό να το ξαναπω!! απο την στιγμή που γραφει sm-g935f ειναι γιατην ευρωπη!! Το ίδιο πράγμα ειπα και εγω από την αρχή φιλε στην 1 μου απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Kαλημερα. Αν αγορασω το τηλεφωνο απο μαγαζι που φερνει παραεισαγωγης παιζει να μην εχει η ακομα χειροτερα να μην μπορω να βαλω καθολου Ελληνικα; Δεν εχω ξαναπιασει στα χερια μουandroid και δεν τα ξερω αυτα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Kαλημερα. Αν αγορασω το τηλεφωνο απο μαγαζι που φερνει παραεισαγωγης παιζει να μην εχει η ακομα χειροτερα να μην μπορω να βαλω καθολου Ελληνικα; Δεν εχω ξαναπιασει στα χερια μουandroid και δεν τα ξερω αυτα καλα. Όχι φίλε θα είναι ακριβώς το ίδιο με όλα τα υπόλοιπα που θα έπαιρνες από τους παροχους κινητής τηλεφωνίας ή από τα μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών... Απλά σε καλύτερη τιμή με την ίδια εγγύηση... Προχωρά άφοβα Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Στα θέματα φόντο μου κρατάει φωτογραφίες που είχα παλιά ως φόντο αλλά τις έχω σβήσει τώρα. Γιατί; μπορώ να βρω που είναι αυτές κ να τις σβήσω; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axen Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Εγώ δεν ανησυχώ πια για τις ειδοποιήσεις μετά από δύο μήνες σταμάτησε να λειτουργεί:blink: και μια ματιά που έριξα στο xda είχαν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα. Συμπέρασμα δεν αξίζει τα 50 ευρώ και αν κάποιος την θέλει ας πάρει την απλή. Και εμένα σταμάτησε να λειτουργεί. Σκέφτομαι ότι έχει καλωδιάκια και με το άνοιξε κλείσε, αυτά κόβονται. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Και εμένα σταμάτησε να λειτουργεί. Σκέφτομαι ότι έχει καλωδιάκια και με το άνοιξε κλείσε, αυτά κόβονται. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ πάλι την έχω από τη πρώτη μέρα που πήρα το S7 edge ( 1/4/16 ) και μέχρι σήμερα , πέντε μήνες σχεδόν, λειτουργεί άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Παιδιά υπάρχει μήπως τρόπος, οι 100+ κοινουμενες φωτογραφίες που τράβηξα σε δύο μέρες χωρίς να το πάρω χαμπάρι, να μετατραπούν σε κανονικές φωτογραφίες και όχι βίντεο δύο δευτερόλεπτων? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 εχει αγοράσει κανείς την εφαρμογή easyhome pro?? δουλεύει το long touch - lock phone??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 εχει αγοράσει κανείς την εφαρμογή easyhome pro?? δουλεύει το long touch - lock phone??? την εχω σπασμενη δουλευει ναι. Αραια και που κολλαει λιγο δεν αποκρίνεται αλλα μια χαρα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 εχει αγοράσει κανείς την εφαρμογή easyhome pro?? δουλεύει το long touch - lock phone??? Νομίζω ότι μου προκαλεί battery drain.. Στάλθηκε από το Galaxy μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts