Jump to content

Microsoft Lumia 650

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest margarita12
Καλησπέρα και καλη χρονια!

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με το 650 dual sim μου, είναι ότι:

το πρωι καθως παω στη δουλεια μου, συνδεω τα hands free αλλα αν δεν κανω επανεκκίνηση

στο κινητο δεν λειτουργουν.

Εφόσον κανω restart και μεχρι να φτασω στη δουλεια ακουω τη μουσικουλα μου,

την απενεργοποιώ καθως φτανω στο γραφειο, χτυπάει το κινητο αλλα δεν ακουω τίποτα από το hands free

Ξανακανω restart και μετα όλα καλα....

Αυτό το πραγμα επαναλαμβάνεται ΚΑΘΕ ******* ΜΕΡΑ! :wacko:

Εχετε καμια ιδεα, τι μπορει να φταιει?

Ευχαριστω προκαταβολικά! :happy:

Εγώ δεν έχω κανένα θέμα,δοκίμασε αλλα ακουστικα,σε καποιες συσκευασίες που είναι για την Γαλλική αγορά συμπεριλαμβάνεται το hands free,αλλά είναι κάπως φτηνιαρικο... Μήπως βάζεις αυτό;

Edited by margarita12

• Απαντήσεις 761
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Τελευταίο update έχω την έκδοση 10.0.14393.693

app version 1.0.10.0

καλά είμαστε?

Αυτή είναι η τελευταία ενημέρωση, οπότε μια χαρά είσαι.

ευχαριστώ πολύ...:)

Μήπως ξέρεις πως περνάω ήχους που έχω αποθηκεύσει στο εξερεύνηση αρχείων - αυτή η συσκεύη - ήχοι κλήσεων, αλλά δεν ξέρω πως να τους βάλω ως ήχο κλήσης και sms...

Edited by TNTGOM

Γενικά τι λέει ως κινητό; Έχει καλή εμπειρία χρήσης; Σε σύγκριση με το 640; (ας έχει υποδεέστερο τσιπάκι )

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Γενικά τι λέει ως κινητό; Έχει καλή εμπειρία χρήσης; Σε σύγκριση με το 640; (ας έχει υποδεέστερο τσιπάκι )

Αν διαβάσεις κάνα δυο σελίδες προς τα πίσω θα βρεις μερικές απαντήσεις.

Σε γενικές γραμμές τι 650 έχει καλύτερη οθόνη, μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης (16GB) ,ποιο λεπτό και ποιο όμορφο. Πιστεύω ότι και τα 10αρια δουλεύουν καλύτερα στο 650 μιας και δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα οι χρήστες του, πέραν από γνωστά προβλήματα σε εφαρμογές.

Το αρνητικό του 650 είναι η μικρότερη μπαταρία του.

Αν διαβάσεις κάνα δυο σελίδες προς τα πίσω θα βρεις μερικές απαντήσεις.

Σε γενικές γραμμές τι 650 έχει καλύτερη οθόνη, μεγαλύτερο χώρο αποθήκευσης (16GB) ,ποιο λεπτό και ποιο όμορφο. Πιστεύω ότι και τα 10αρια δουλεύουν καλύτερα στο 650 μιας και δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα οι χρήστες του, πέραν από γνωστά προβλήματα σε εφαρμογές.

Το αρνητικό του 650 είναι η μικρότερη μπαταρία του.

Ναι έκατσα και διάβασα όλες τις υπόλοιπες σελίδες , όμως θα βγάλω ολοκληρωμένο συμπέρασμα όταν το ξαναπιάσω..

------------------------------------------------

Επίσης δεν μπορώ να βρω το σαρ για τα ευρωπαϊκά πρότυπα , παρά μόνο για την αμερική.. http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/915c3a1a

Εικάζω πως θα είναι χαμηλότερο απο την αμερική διότι έτσι πάντα γίνεται...αλλά θα ήταν καλό να μας πει κάποιος την ακριβή τιμή σαρ του.

Edited by Inevar

Ναι έκατσα και διάβασα όλες τις υπόλοιπες σελίδες , όμως θα βγάλω ολοκληρωμένο συμπέρασμα όταν το ξαναπιάσω..

------------------------------------------------

Επίσης δεν μπορώ να βρω το σαρ για τα ευρωπαϊκά πρότυπα , παρά μόνο για την αμερική.. http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/915c3a1a

Εικάζω πως θα είναι χαμηλότερο απο την αμερική διότι έτσι πάντα γίνεται...αλλά θα ήταν καλό να μας πει κάποιος την ακριβή τιμή σαρ του.

Λογικά ναι. Αλλά ούτε κι εγώ βρισκω τα SAR για Ευρώπη πουθενά! Μόνο USA έχουν! :(

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Παιδιά τη βοήθεια σας. Πήρα το Lumia 650 και έβαλα τον google λογαριασμό μου για να συγχρονίσει τις επαφές που έχω περασμένες. Ολα καλά, τις εμφανίζει κανονικά. Ομως όταν με καλούν δεν εμφανίζεται το όνομα αυτού που καλεί , μόνο ο αριθμός του ! Τί μπορώ να κάνω για αυτό ???

Παιδιά τη βοήθεια σας. Πήρα το Lumia 650 και έβαλα τον google λογαριασμό μου για να συγχρονίσει τις επαφές που έχω περασμένες. Ολα καλά, τις εμφανίζει κανονικά. Ομως όταν με καλούν δεν εμφανίζεται το όνομα αυτού που καλεί , μόνο ο αριθμός του ! Τί μπορώ να κάνω για αυτό ???

Νομίζω ότι θέλει μπροστά το +30 από τα νούμερα για να σου εμφανίζει την επαφή.

Το είχα και εγώ σε ορισμένα νούμερα και ας είχα μπροστά το+30.

Το προβλημα δημιουργείται από το ποια κατηγορία έχει δηλωθει το τηλέφωνο.

Δηλαδή, όταν αποθηκεύεις μια επαφή μπορείς να επιλέξεις τι τηλεφωνο είναι αυτό πχ σπίτι, εργασία, φαξ κτλ. Αν έχεις επιλέξει όμως προσαρμογή και βάλεις μια δικια σου κατηγορία τότε όταν σε καλεί το συγκεκριμένο νούμερο δεν μπορεί να αναγνωρίσει το ονομα επαφής.

Η λύση είναι να μπεις σε κάθε επαφή και να επεξεργαστείς το νούμερο βαζοντας το σε μια έτοιμη κατηγορία.

Σε εμένα αυτό δημιούργησε το προβλημα!

Υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε κανενα κουμπι στο notification bar για σιγανση οπως εχουν ολα τα κινητα ή πρεπει απλα να μειωνω καθε φορα τον ηχο?

Σίγουρα ορθά σου απάντησαν οι δυο φίλοι. Αλλά θα ήθελα να υπενθυμίσω την κακή υποστήριξη της Google, όχι μόνο ως προς τα Windows Mobile αλλά και γενικότερα στα PIM (Contacts/Calendar).

Ειδικά αν χρησιμοποιείς ως κύρια συσκευή windows, δεν βρίσκω κανένα πλεονέκτημα να μην χρησιμοποιείς ως main υπηρεσία το outlook.com, η οποία είναι μια εξαιρετική επιλογή και πια είναι ένας μικρός Microsoft Exchange λογαριασμός. Π.χ. το ζήτημα του προθέματος λύνεται απλά εισάγοντας ένα default και οι κατηγορίες τηλέφωνων λειτουργούν απροβλημάτιστα.

Το outlook.com παίζει το ίδιο καλά και σε Android και σε iOS, ακόμη και με τις ενσωματωμένες επιλογές και ακόμη καλύτερα με το Outlook app. Αξίζει το κόπο να δοκιμάσεις μια μετάβαση.

Το δικαρτο πριν πεντε μερες ειχε 90€ και τωρα εφτασε 118€.

Το δικαρτο πριν πεντε μερες ειχε 90€ και τωρα εφτασε 118€.

Που το είχε 90€ και που 118€;

Που το είχε 90€ και που 118€;

Στο σκρουτζ ξεκιναει το μονοκαρτο στα 94 ευρω και 118 το δικαρτο.

Στο σκρουτζ ξεκιναει το μονοκαρτο στα 94 ευρω και 118 το δικαρτο.

Ο Inevar μιλάει μόνο για το δίκαρτο! ;)

Ο Inevar μιλάει μόνο για το δίκαρτο! ;)

Ναι , φαίνεται έφυγαν αυτά με 90Ε τα κομμάτια και τώρα είναι κάποιο άλλο μαγαζί που τα πουλά στην ελάχιστη των 118Ε.

• Administrators

Είναι θέμα μικρο-ασυμβατότητας μεταξύ google & microsoft. Σε συνέχεια των προτάσεων που αναφέρθηκαν προηγουμένως, έλεγξε στην επαφή που έχεις πρόβλημα τη σειρά των τηλεφωνικών αριθμών ίδιας κατηγορίας, για παράδειγμα αν έχεις τρία (3) κινητά τηλέφωνα σε μία επαφή, βάλε πρώτο αυτό που δεν σου δείχνει και θα είσαι ok.

Modpic.gif

Παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το κινητό το πήρα πριν ένα μήνα. Ενώ έχω κάνει το τελευταίο update το κινητο κλείνει μόνο του όταν πραγματοποιώ μια κλήση ή όταν με παίρνουν τηλέφωνο. Προλαβαίνω μόνο 1 δευτερόλεπτο να μιλήσω και μετά η σύνδεση κόβεται.

Guest margarita12
Παιδιά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το κινητό το πήρα πριν ένα μήνα. Ενώ έχω κάνει το τελευταίο update το κινητο κλείνει μόνο του όταν πραγματοποιώ μια κλήση ή όταν με παίρνουν τηλέφωνο. Προλαβαίνω μόνο 1 δευτερόλεπτο να μιλήσω και μετά η σύνδεση κόβεται.

Κλείνει μόνο του εννοείς ότι διακόπτεται η ενεργή συνομιλία ή απενεργοποιείται η συσκευή;

Δεν απενεργοποιείται τελείως το τηλέφωνο. Πέφτει η γραμμή

Μήπως είναι θέμα sim; Υπόθεση κάνω...

Guest margarita12
Δεν απενεργοποιείται τελείως το τηλέφωνο. Πέφτει η γραμμή

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων μήπως η ενημέρωση δημιούργησε το προβλημα.Και αν δεν φτιάξει,θα ταλαιπωρηθείς με το service λιγάκι αλλα όλα OK!

Να έχεις κάνει κάποια ρύθμιση ή να ναι θέμα δικτύου χλωμό το βλέπω.

• 1 month later...
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω κατι εχω wind f2g το 4g τις συσκευης στην περιοχη Πανοραμα Θεσσαλονικη μου το βγαζει L ειναι οντως ετσι για πρεπει να κανω κατι αλλο να ρυθμισω διοτι Ι6S Plus 4g vodafone μου δειχνει

• The title was changed to Microsoft Lumia 650