Jump to content

Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; (Νο3)

Κοινοποίηση

Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;  

712 members have voted

1. 1. Ποια εταιρεία βγάζει τα καλύτερα cameraphones;

• Apple
      45
    • HTC
      43
    • Huawei
      27
    • Lenovo
      6
    • LG
      123
    • Microsoft / Nokia
      136
    • Motorola
      9
    • Samsung
      206
    • Sony
      46
    • Xiaomi
      24
    • ZTE
      7
    • Meizu
      15
    • ...άλλη εταιρεία
      25

Recommended Posts

Σαφώς καλύτερη απο του 1020, αλλα ανεβάζει πολύ το ISO και έχει θόρυβο.

Μάλλον εδώ χρειάζεται 2-3" και ISO 200-409 με τρίποδο φυσικά.

Αυτό με χαλάει γιατί αν ειναι να χρησιμοποιήσω τρίποδο τραβάω με το S4 zoom και απλά το πάω στα 10" και ειμαι οκ.

Έχω την εντύπωση ότι το G4 στο αυτόματο το βράδυ ειναι καλύτερο λόγο software.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μαλλον δε μπορείς να καταλάβεις πόσο χαμηλό φωτισμό είχε η σκηνη.. Νομίζω μπορείς να δεις το συγκρητικό του paok για 950 vs G4. Εκεί θα σου λυθούν 100% όλες οι απορίες.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=427459

- There is no place like 127.0.0.1 -

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οντως εχει μεγαλη διαφορα!!! :) το ανταλλακτικο το πηρα απο εδω και ελεγε οτι ειναι γνησιο.

https://www.replacebase.co.uk/lg-g4-h815-replacement-glass-camera-lens-replacement-assembly-gold-original/

Εσεις τι λετε?Μετα ειδα αυτο το βιντεο και καπου χαθηκα λιγο..

Καφτο να δουμε.. :p

Γνήσιο ή μη είναι καλύτερο σαν αποτελέσμα απο αυτό που είχες πρίν.

Να πω και μια γνωμη περι 950 και g4..

Αν δουλευεις raw δεν εχει σημασια ποιο θα παρεις. Ειναι παρομοια.

Απλα το ενα δεν σε περιοριζει στο κλειστρο το οποιο οκ..και 4sec ειναι αρκετο για το 90-95% των περιπτώσεων.

Αν το θες για το αυτοματο ειναι θεμα προσωπικης επιλογης για τον εκαστοτε ενδιαφερομενο.

Προφανως δεν εχει νοημα η συγκριση 8mpx με 16mpx αλλα αν σε ικανοποιει τοτε πάσο.

Στο μονο που πλεονεκτει καθαρα -για μενα παντα εε- το 950 ειναι οταν θελησεις flash. Ευελπιστω βεβαια να δουλευει το dynamic flash σε 16mpx και οχι μονο σε 8.

Το iso ειναι μια χαρα σε οτι εικονα και αν ειδες. Δεν ειναι συγκρισιμο μεγεθος για να ταυτιζεται με οτι αλλο εχετε δοκιμασει πρωτυτερα.

Το iphone πχ θα ειχε εγγυημενα μικροτερο ισο ..δεν σημαινει οτι θα αποδιδει και καλυτερα.

χαχαχαχα!!λες να το κοψω? :D Καμια σχεση με πριν!!αυριο θα παραλαβω και το nillkin tempered glass το οποιο εχει glass και για την καμερα και τελος! :)

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Είμαι σίγουρος οτι μπορεί να βγάλει και καλύτερες...

Τι σε χαλάει??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

ωραια ποζα, ωραιo background το κοκκινο πεζουλι, αλλα μου βγηκαν τα ματια απο το υπερβολικά πολύ sharpness και vibrance

Εγώ την πειραξα, οι αυθεντικές που βγάζει το κινητό δεν μου αρέσουν επειδή είναι ατονες

Για Samsung με βλέπω... :shifty:

Καφτο να δουμε.. :p

Γνήσιο ή μη είναι καλύτερο σαν αποτελέσμα απο αυτό που είχες πρίν.

Να πω και μια γνωμη περι 950 και g4..

Αν δουλευεις raw δεν εχει σημασια ποιο θα παρεις. Ειναι παρομοια.

Απλα το ενα δεν σε περιοριζει στο κλειστρο το οποιο οκ..και 4sec ειναι αρκετο για το 90-95% των περιπτώσεων.

Αν το θες για το αυτοματο ειναι θεμα προσωπικης επιλογης για τον εκαστοτε ενδιαφερομενο.

Προφανως δεν εχει νοημα η συγκριση 8mpx με 16mpx αλλα αν σε ικανοποιει τοτε πάσο.

Στο μονο που πλεονεκτει καθαρα -για μενα παντα εε- το 950 ειναι οταν θελησεις flash. Ευελπιστω βεβαια να δουλευει το dynamic flash σε 16mpx και οχι μονο σε 8.

Το iso ειναι μια χαρα σε οτι εικονα και αν ειδες. Δεν ειναι συγκρισιμο μεγεθος για να ταυτιζεται με οτι αλλο εχετε δοκιμασει πρωτυτερα.

Το iphone πχ θα ειχε εγγυημενα μικροτερο ισο ..δεν σημαινει οτι θα αποδιδει και καλυτερα.

Βασικά σε τέτοιο φωτισμό κανένα κινητό δεν μπορεί να δώσει ικανοποιητική φωτο χωρίς long exposure και χαμηλό ISO.

Αν έχεις παρατηρήσει οι περισσότερες καλές βραδινές του ΠΑΟΚ ειναι με ISO 200.

Το αυτόματο μ ενδιαφέρει άσχετα αν μου αρέσει να χρησιμοποιώ manual το s4 zoom ακόμα και την μέρα.

Raw δεν με καίνε προς το παρών γιατί δεν έχω το κατάλληλο software στον υπολογιστή μου. Έχω μόνο μια παλιά έκδοση Photoshop και δεν ξέρω κατα ποσό θα μπορέσω να το αξιοποιήσω.

Θα προσπαθήσω.

Απ όσα έχω δει η άποψη μου χωρίς να ειμαι βέβαιος αφού δεν έχω καμία απο τις δυο συσκευές, ειναι ότι το 950 υστερεί σε auto το βράδυ, αλλα υπερτερεί στο manual και σε ημερήσιες.

Και τα δυο κάνουν επεξεργασία. Κάποιες φορές στο 950 γίνεται πιο εμφανής.

Και τα δυο ειναι άριστα το βράδυ σε νορμαλ συνθήκες εκεί δηλαδή που αλλα βγάζουν πολύ θόρυβο.

Ειμαι πιο κοντά στο G4 λόγο android και auto.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Βασικά σε τέτοιο φωτισμό κανένα κινητό δεν μπορεί να δώσει ικανοποιητική φωτο χωρίς long exposure και χαμηλό ISO.

Αν έχεις παρατηρήσει οι περισσότερες καλές βραδινές του ΠΑΟΚ ειναι με ISO 200.

Το αυτόματο μ ενδιαφέρει άσχετα αν μου αρέσει να χρησιμοποιώ manual το s4 zoom ακόμα και την μέρα.

Raw δεν με καίνε προς το παρών γιατί δεν έχω το κατάλληλο software στον υπολογιστή μου. Έχω μόνο μια παλιά έκδοση Photoshop και δεν ξέρω κατα ποσό θα μπορέσω να το αξιοποιήσω.

Θα προσπαθήσω.

Απ όσα έχω δει η άποψη μου χωρίς να ειμαι βέβαιος αφού δεν έχω καμία απο τις δυο συσκευές, ειναι ότι το 950 υστερεί σε auto το βράδυ, αλλα υπερτερεί στο manual και σε ημερήσιες.

Και τα δυο κάνουν επεξεργασία. Κάποιες φορές στο 950 γίνεται πιο εμφανής.

Και τα δυο ειναι άριστα το βράδυ σε νορμαλ συνθήκες εκεί δηλαδή που αλλα βγάζουν πολύ θόρυβο.

Ειμαι πιο κοντά στο G4 λόγο android και auto.

Σε ολα γινεται επεξεργασια ανεξαιρετως μαρκας. Σε αλλα μας αρεσει σε αλλα οχι.

Σε ημερησιες το 950 υπερτερει επειδη -κατα την αποψη μου- ολες ειναι hdr (οχι με τη γνωστη μορφη που ξερετε).

Σε ολες υποεκθετει (1 στοπ χονδρικα) να σωσει τα highlights και ανεβαζει shadows/midtones για να ερθει στα ισια. Για αυτο και "δειχνει" πιο χαλια το βραδυ, χωρις να καιει τα φωτεινα βεβαια.

Και οι δυο συσκευες καλες ειναι.

Προσωπικα εχω κολλημα με dng. Α και το ω στη φωτογραφια και κριμα που δεν ασχολειστε οσοι εχετε τη δυνατοτητα και το μερακι. Το προσφερουν και οι δυο οποτε ή μενεις με 4 δευτερα κλειστρο εχοντας καλυτερο φλας η το αναποδο. Απο εκει και επειτα μενει μονο το θεμα κινητου στη χρηση που ειναι και αυτο καθαρα υποκειμενικο.

Προσωπικα εχω κολλημα με dng. Α και το ω στη φωτογραφια και κριμα που δεν ασχολειστε οσοι εχετε τη δυνατοτητα και το μερακι. Το προσφερουν και οι δυο οποτε ή μενεις με 4 δευτερα κλειστρο εχοντας καλυτερο φλας η το αναποδο. Απο εκει και επειτα μενει μονο το θεμα κινητου στη χρηση που ειναι και αυτο καθαρα υποκειμενικο.

Θέλω να το ξεκινήσω αλλα πρέπει να διαθέσω χρήματα. Θα δοκιμάσω με Photoshop και βλέπουμε.

Τωρα για την επιλογή κινητού παίζει μεγάλο ρόλο η χρήση και οι απαιτήσεις.

Εγώ φωτογραφίζω μόνο αν βρεθώ σε κάποιο εξαίσιο μέρος, η παρουσιαστεί κάτι παράξενο, στις διακοπές, εκδρομές και επι το πλείστον την οικογένεια στο σπίτι και σε εξόδους.

Δεν ψάχνω ακραίες συνθήκες.

Όμως μου την σπάει να θέλω να βγάλω την κόρη μου με το iPhone βράδυ αλλα σε μέρος με φωτισμό και να γεμίζει θόρυβο παρόλο που πλησιάζω πολύ κοντά για να γεμίσει το κάδρο και να αξιοποιηθεί το φως.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Lumia 950 HDR

26440534131_5dea3b9fe0_c.jpgWP_20160418_19_21_16_Rich by foxy4270, on Flickr

Παοκ την κλεβω...εχω τρελα με τα τοπια!!

I Want To Believe

Lg g4 auto!

Και ελεγα το redmi note 2 που ειχα οτι εβγαζε καλα!!χαχαχα!!απιστευτο το g4!!

26481652486_de57ca09e3_c.jpg20160418_190635 by Guardian, on Flickr

25902716804_8a3a699ddc_c.jpg20160418_195536_HDR by Guardian, on Flickr

@keras, αν δεν κάνω λάθος η σειρά αυτή δεν προορίζεται για ναυαρχίδα, αλλά για middle-range (έστω και ποιοτική μεσσαίας κατηγορίας). Άλλη μια απόδειξη ότι δεν κάνει η κάμερα την φωτογραφία, αλλά ο φωτογράφος! :)

@johnnyman καλά το έφτιαξες το κινητό. Τώρα καθάρισε εντελώς η εικόνα. Καλό shooting από εδώ και πέρα, όπως μας συνήθισες με τις πολύ όμορφες φωτογραφίες από το redmi!

Όσο για τα 950 και G4 καθαρά όσον αφορά την κάμερα το πρώτο έχει καλύτερο φλας και την λειτουργία του Pureview, ενώ το 2ο έχει μεγαλύτερο κλείστρο, αλλά και την τεχνολογία βραδινής εστίασης με laser που δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλη ναυαρχίδα. Αυτά αν λειτουργεί κανείς RAW. Στα jpg που βγάζουν δεν είναι τεράστιες οι διαφορές όπως έχουμε δει (π.χ. συγκριτικά του PAOK), αν και στο σύνολο υπερτερεί το 950. Μετά είναι το λειτουργικό, εφαρμογές από τρίτους κλπ...

Όσοι έχουν χρόνο, software και δυνατότητα RAW, όντως έχει ενδιαφέρον η ανάπτυξη RAW γιατί μπορεί να πάει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

@keras, αν δεν κάνω λάθος η σειρά αυτή δεν προορίζεται για ναυαρχίδα, αλλά για middle-range (έστω και ποιοτική μεσσαίας κατηγορίας). Άλλη μια απόδειξη ότι δεν κάνει η κάμερα την φωτογραφία, αλλά ο φωτογράφος! :)

@johnnyman καλά το έφτιαξες το κινητό. Τώρα καθάρισε εντελώς η εικόνα. Καλό shooting από εδώ και πέρα, όπως μας συνήθισες με τις πολύ όμορφες φωτογραφίες από το redmi!

Όσο για τα 950 και G4 καθαρά όσον αφορά την κάμερα το πρώτο έχει καλύτερο φλας και την λειτουργία του Pureview, ενώ το 2ο έχει μεγαλύτερο κλείστρο, αλλά και την τεχνολογία βραδινής εστίασης με laser που δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλη ναυαρχίδα. Αυτά αν λειτουργεί κανείς RAW. Στα jpg που βγάζουν δεν είναι τεράστιες οι διαφορές όπως έχουμε δει (π.χ. συγκριτικά του PAOK), αν και στο σύνολο υπερτερεί το 950. Μετά είναι το λειτουργικό, εφαρμογές από τρίτους κλπ...

Όσοι έχουν χρόνο, software και δυνατότητα RAW, όντως έχει ενδιαφέρον η ανάπτυξη RAW γιατί μπορεί να πάει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!Ευχομαι να το χαρω γιατι ειναι κινηταρα!!! :) αυτο που με κανει εντυπωση ειναι το ποσο ιδια ειναι τα χρωματα με την πραγματικοτητα!Φοβερη δουλεια..!

Edited by johnnyman25

Lumia 950 HDR

26440534131_5dea3b9fe0_c.jpgWP_20160418_19_21_16_Rich by foxy4270, on Flickr

Επιτέλους, βγήκες στην εξοχή και ζωγραφίζεις......;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

LG V!0 auto

Οποιος βρει απο ποιο Νοσοκομειο ειναι το κλιμακοστασιο κερδιζει ενα μπαλονακι:)

26131260590_b5bd6236f6_b.jpg20160412_142103_HDR by Vasileios Kallioras, on Flickr

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Lg g4 manual focus

25919764623_4f413e7425_c.jpg20160419_155948 by Guardian, on Flickr

25919780293_ec4a66ca1f_c.jpg20160419_160059 by Guardian, on Flickr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...