ideal09 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Την μπαταρια να την αλλαξεις οπωσδηποτε μην σου φουσκωσει και ξεκολλησει την οθονη του κινητου!+συν οτι αλλη ζημια μπορει να γινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Την οθονη δεν πρόκειται να στην αλλάξουν στην εγγυηση. Το θεωρούν φυσιολογικό το ir. Αν πας όμως εκτός εγγύησης και τους πεις ότι έχει θέμα Η οθόνη, τότε θα σου πουν πόσο κοστίζει και εφόσον συμφωνήσεις θα την αλλάξουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Εγω παντως θα σου προτεινα να μην την αλλαξεις (130€) γιατι πιθανον να σου ξαναβγαλει προβλημα και η καινουρια,αλλα και επειδη το κινητο ειναι lg ,εχεις πολλες πιθανοτητες να σου βγαλει καποιο αλλο προβλημα στην οθονη πιο μετα που θα το καλυψει η εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nixos Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 (edited) Καλησπέρα παίδες. Πριν μερικές εβδομάδες εμφανίστηκε πάνω δεξιά κάτι σαν μαύρη σκιά. Στην αρχή νόμιζα πως είναι καμένο πίξελ αλλά δεν είναι. Έχω δοκιμάσει εφαρμογές τύπου pixel fix, color inversion. Το περίεργο είναι ότι δεν εμφανίζεται αυτή η σκιά με όλα τα χρώματα της οθόνης. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Ξέρει κανείς ακριβώς τι είναι; https://ibb.co/jXQUEa https://ibb.co/no90LF Edited July 14, 2017 by nixos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 (edited) Καλησπέρα παίδες. Πριν μερικές εβδομάδες εμφανίστηκε πάνω δεξιά κάτι σαν μαύρη σκιά. Στην αρχή νόμιζα πως είναι καμένο πίξελ αλλά δεν είναι. Έχω δοκιμάσει εφαρμογές τύπου pixel fix, color inversion. Το περίεργο είναι ότι δεν εμφανίζεται αυτή η σκιά με όλα τα χρώματα της οθόνης. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο; Ξέρει κανείς ακριβώς τι είναι; https://ibb.co/jXQUEa https://ibb.co/no90LFΚ εγώ το είχα αυτό λίγο παραπάνω από το δικό σου. Ακριβώς στην γωνία πάνω δεξιά. Ήταν αρκετά μεγαλύτερο. 2 μήνες μετά την εμφάνιση του έπαθε bootloop και όταν εντέλει γύρισε από το σέρβις με την νέα πλακέτα είχε φύγει και το σημάδι από την οθόνη χωρίς να έχει γίνει αλλαγή οθόνης η οτιδήποτε άλλο εκτός της πλακέτας. Αυτό έγινε στην δικιά μου περίπτωση! Χωρίς να θέλω να σου πω ότι θα σου πάθει bootloop η ότι αυτό το σημάδι πάει να πει ότι αρχίζει να έρχεται το bootloop.... Και στην procordia που ρώτησα δεν ήξεραν να μου πουν. Μπορεί απλά να έτυχε σημαδι + bootloop σχεδόν μαζί! Η μπορεί το σημάδι να έδειχνε πρόβλημα πλακέτας... Ένας θεός ξέρει Edited July 14, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 (edited) Τελικα το πηρα πισω απο procordia.... Oθονη δεν μου αλλαξανε ενω επεμενα...Aλλαξανε μονο πλακετα... Ειχα δυο μπαταριες και τις φορτιζα με εξωτρικο φορτιστη η μια μου ειπε η κοπελα εκει οτι την μετρησανε και εβγαλε 103 αριθμο δηλαδη λεει μετρια προς κακη... Οταν πηγα να παραλαβω μου μετρησαν και την αλλη που ειχα κ την εβγαλαν στα 113 και αυτη... Τελικα με επεισε να παρω μια καινουρια... Το τελειο λεει στην μετρηση ειναι στα 800... Δεν καταλαβα τι μοναδα μετρησης ειναι αλλα πηρα μια καινουρια... Τωρα δεν ξερω πια απο τις δυο αλλες να χρησιμοποιησω απο τις παλιες που ειχα.... Επισης μου ειπε οτι αν σου κανει επανεκκινησεις λεει θα φταιει η μπαταρια γιαυτο και αγορασα μια καινουρια στα 22 ευρω με 6 μηνες εγγυηση... Η πλακετα που μου εβαλαν ειναι σειρα 706 δηλαδη 6τος του 2017... Παντως το πηγα στις 12/07 και το πηρα στις 14/07 το κακο ειναι οτι με τρομαξαν μου ειπαν οτι εχουν ελειψη στις πλακετες και πηρα κιαλλο κινητο στο ενδιαμεσο.... Πηρα ενα xiaomi redmi note 4 global version 3ram/32rom..... Γρηγορο καλο κινητακι αλλα απο καμερες και τετοια υστερει του lg4... Edited July 15, 2017 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Αν εβαζες και τελειες θα μπορουσαμε να καταλαβουμε τι θελεις να πεις.....:):):) Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Αν εβαζες και τελειες θα μπορουσαμε να καταλαβουμε τι θελεις να πεις.....:):):) Εχεις δικαιο απλα απο το αγχος μου τα εγραψα λιγο αχταρμα συγνωμη πιστευω τωρα να ειναι καλυτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gasmanian Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Αυτο με την οθονη ρε παιδια ειναι τραγικο!! εχει κοκκινισει ολη η οθονη στο πληκτρολογιο φαινονται εικονιδια απο σελιδες που εχω επισκεφθει η απο εφαρμογες !!πραγματικα πεταμενα λεφτα αυτη η συσκευη κατω απο τον ηλιο ειδικα τα εικονιδια αρχιζουν να χανουν το χρωμα λες και ριχνεις χλωρινη πάνω πραγματικα ελεος !παραμορφονεται ολη η οθονη γραμματα και εικονιδια μολις παω στη σκια Στρωνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simaras Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Αυτο με την οθονη ρε παιδια ειναι τραγικο!! εχει κοκκινισει ολη η οθονη στο πληκτρολογιο φαινονται εικονιδια απο σελιδες που εχω επισκεφθει η απο εφαρμογες !!πραγματικα πεταμενα λεφτα αυτη η συσκευη κατω απο τον ηλιο ειδικα τα εικονιδια αρχιζουν να χανουν το χρωμα λες και ριχνεις χλωρινη πάνω πραγματικα ελεος !παραμορφονεται ολη η οθονη γραμματα και εικονιδια μολις παω στη σκια Στρωνει Ειναι.....γκουχου γκουχου.....φυσιολογική λειτουργία της οθόνης. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Αυτο με την οθονη ρε παιδια ειναι τραγικο!! εχει κοκκινισει ολη η οθονη στο πληκτρολογιο φαινονται εικονιδια απο σελιδες που εχω επισκεφθει η απο εφαρμογες !!πραγματικα πεταμενα λεφτα αυτη η συσκευη κατω απο τον ηλιο ειδικα τα εικονιδια αρχιζουν να χανουν το χρωμα λες και ριχνεις χλωρινη πάνω πραγματικα ελεος !παραμορφονεται ολη η οθονη γραμματα και εικονιδια μολις παω στη σκια Στρωνει Ποσο καιρο εχεις την οθονη;Εγω απ τον Απριλιο την εχω και δεν μου εχει βγαλει κατι.Βεβαια....ειναι η τριτη μου και ειναι τελευταιας φουρνιας επομενως φανταζομαι θα ειναι λιγοτερο επιρρεπης σε image retention. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Εγω παιδια που δεν εχω αυτα τα προβληματα πρεπει να εχω lg g4 elite edition :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2017 Εγω παιδια που δεν εχω αυτα τα προβληματα πρεπει να εχω lg g4 elite edition :lol: Κι εγώ, δόξα τω Θεώ, αγορασμένο πέρσι το Μάρτιο, με πλακέτα 602, ούτε bootloop ακόμα (φτου φτου, κούφια η ώρα που τ' ακούει :p ), και οθόνη άλλαξα όχι λόγω image retention, αλλά επειδή μου έπεσε κάτω το κινητό. Μια χαρά δούλευε και η εργοστασιακή, μία χαρά δουλεύει και η αλλαγμένη. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Κι εγώ, δόξα τω Θεώ, αγορασμένο πέρσι το Μάρτιο, με πλακέτα 602, ούτε bootloop ακόμα (φτου φτου, κούφια η ώρα που τ' ακούει :p ), και οθόνη άλλαξα όχι λόγω image retention, αλλά επειδή μου έπεσε κάτω το κινητό. Μια χαρά δούλευε και η εργοστασιακή, μία χαρά δουλεύει και η αλλαγμένη. :) Και εγω 602 και κλεινω 16 μηνες περιπου. Τουμπες; Πολλες 5-6 και ολες σε υψους γραφειου και διχως θηκη οποτε το φοραω θηκη δεν πεφτει ποτε :( Ουτε ραγισμα η οθονη κλπ αλλα του φοραω γυαλια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Τελικα το πηρα πισω απο procordia.... Oθονη δεν μου αλλαξανε ενω επεμενα...Aλλαξανε μονο πλακετα... Ειχα δυο μπαταριες και τις φορτιζα με εξωτρικο φορτιστη η μια μου ειπε η κοπελα εκει οτι την μετρησανε και εβγαλε 103 αριθμο δηλαδη λεει μετρια προς κακη... Οταν πηγα να παραλαβω μου μετρησαν και την αλλη που ειχα κ την εβγαλαν στα 113 και αυτη... Τελικα με επεισε να παρω μια καινουρια... Το τελειο λεει στην μετρηση ειναι στα 800... Δεν καταλαβα τι μοναδα μετρησης ειναι αλλα πηρα μια καινουρια... Τωρα δεν ξερω πια απο τις δυο αλλες να χρησιμοποιησω απο τις παλιες που ειχα.... Επισης μου ειπε οτι αν σου κανει επανεκκινησεις λεει θα φταιει η μπαταρια γιαυτο και αγορασα μια καινουρια στα 22 ευρω με 6 μηνες εγγυηση... Η πλακετα που μου εβαλαν ειναι σειρα 706 δηλαδη 6τος του 2017... Παντως το πηγα στις 12/07 και το πηρα στις 14/07 το κακο ειναι οτι με τρομαξαν μου ειπαν οτι εχουν ελειψη στις πλακετες και πηρα κιαλλο κινητο στο ενδιαμεσο.... Πηρα ενα xiaomi redmi note 4 global version 3ram/32rom..... Γρηγορο καλο κινητακι αλλα απο καμερες και τετοια υστερει του lg4... Να ρωτησω κατι εγω το παρελαβα και εβαλα παλι τις εφαρμογες μου απο την αρχη δεν χρησιμοποιησα το μπακαπ μηπως ειχε τπτ σκουπιδια μεσα αλλα δεν το βλεπω και πολυ ταχυτατο μηπως επρεπε να κανω hard reset κατι οταν το παρελαβα???Εχει επανω V20g-EUR-XX εκδοση Kernel 3.10.84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos87 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Εγώ που παρρηγηλα τώρα g4 λογικα δεν θα έχω θέμα γιατί θα έχω από τις καινουριες πλακέτες...τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Εγώ που παρρηγηλα τώρα g4 λογικα δεν θα έχω θέμα γιατί θα έχω από τις καινουριες πλακέτες...τι λέτε? Φιλε ,και μεις με καινουριες πλακετες ειμαστε και περιμενουμε να βγαλουμε το καλοκαιρι με τις ζεστες..Καλοριζικο!Οταν το παρεις,πες τι πλακετα εχεις ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Εμεις εδω ειμαστε με πλακετες του 2016 602 και δεν εχουμε κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Θέλει και λίγο προσοχή όμως. Κι εγώ πλακέτα 602 έχω, αγορασμένο Μάρτιο 2016, και φροντίζω να μην το ζορίζω τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδίως κάτω από τη ζέστη, π.χ. δε φορτίζω (έχω πάντα εφεδρική μπαταρία μαζί μου), δεν παίζω παιχνίδια και δε χρησιμοποιώ 4G όταν είμαι σε χώρο με πολύ ήλιο. Και πλέον σχεδόν πάντα κουβαλάω 4G mobile WiFi για να σερφάρω στο διαδίκτυο. Κι αν τη γλιτώσουμε, τη γλιτώσαμε. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Σε βρισκω υπερβολικο. Εγω το μονο που δεν κανω ειναι οτι δεν εκανα και με τα αλλα τηλεφωνα δηλαδη να βαζω την οθονη του στο φουλ ειναι παντα στο auto ή να το αφηνω να στο ταμπλο του αυτοκινητου. Μεχρι τωρα δεν με εχει προδωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 (edited) Ίσως να αντιδρώ υπερβολικά, αλλά καλύτερα να φυλάς τα ρούχα σου για να 'χεις τα μισά. :p Πέρα από την πλάκα, μου έχει βγάλει καναδυό φορές ειδοποίηση υψηλής θερμοκρασίας όταν το ζόρισα, και το φοβάμαι λίγο. ;) Edited July 20, 2017 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Εμενα φορουσε στην αρχη 505,αντεξε 1,5 χρονο και μου βαλανε την 612 η οποια μου εδωσε πολυ καλες εντυπωσεις.Μετα προεκυψε ενα αλλο θεματακι στη πλακετα,οχι bootloop,και με την εγγυηση παλι μου βαλανε 702 η οποια , καποιες φορες μου δινει την εντυπωση οτι ζεστενεται,χωρις να μου εχει βγαλει μυνημα για θερμοκρασια βεβαια ,ακομα και σε περιπτωσεις που το ειχα στο ταμπλο με ηλιο,100% φωτεινοτητα ,bluetooth,gps,δεδομενα ανοιχτα.Ελπιζω να εχουν τελειωσει τα κρουσματα.Το καλο ειναι οτι δινουν 2 χρονια επιπλεον εγγυηση για ανταλλακτικα οποτε ειμαστε οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 1 χρόνο περίπου μετα, ξανά bootloop πλακέτα 606, και το κινητό το είχα ως δεύτερο. Μόνο για κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 26, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 1 χρόνο περίπου μετα, ξανά bootloop πλακέτα 606, και το κινητό το είχα ως δεύτερο. Μόνο για κάμερα Ξανά service λοιπόν και με καινούργια πλακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cagliostro Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 1 χρόνο περίπου μετα, ξανά bootloop πλακέτα 606, και το κινητό το είχα ως δεύτερο. Μόνο για κάμερα 606 ??? !!! Υποτιθεται οτι αυτες οι σειρες δεν εχουν προβλημα (εχω 605). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts