Jump to content

[LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά το πήγα κ γω σήμερα στο σέρβις. Η κοπέλα μου είπε από μόνη της τι έχει το κινητό χωρίς να της πω τπτ. Πόσοι θα έχουν πάει :-D Τώρα κυκλοφορω με το παλιό μου xperia z :-D

• Απαντήσεις 3,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παρτιδα 508 ειχα πεσει σε bootloop τον περασμενο γεναρη οταν πηγα να συνδεθω σε wifi. Του ειχα κανει hard reset και ολα καλα.

Εδω και 2-3 μερες εγραφα στο skype και φριζαρε/κολλαγε για 5-10 sec και μετα συνεχιζε.

Υπεθετα καποιο Bug στο skype.

Σημερα εκτος απο το skype, εκει που εγραφα στο viber κολλησε και επεσε σε Boot loop.

(το ενοιωθα ταυτοχρονα και ζεστο)

Εκανα hard reset, εβγαλε μυνημα βελτιστοποιησης 32 εφαρμογων (?) οταν τελειωσε, ανοιξε κανονικα και ημουν ετοιμος για νεο σεταρισμα.

Δεν προλαβα, ξανα επεσε σε Bootloop.

Και εχω και οθονη οχι απλα με image retention, αλλα με κατι σταμπες που εμφανιζονται αμεσα οταν ανοιξει η οθονη και δυνατες. Και διαβασα ενα παλληκαρι πιο πανω που του ειπαν πως αντικατασταση οθονης για I.R. τελος.

Θα το παω και εγω procordia και ο θεος βοηθος. Αλλα απο οτι διαβαζω... με βλεπω να το παιρνω κατα το 2017 και δεν εχω και δευτερη συσκευη.

edit:

Το αφησα 20 λεπτα κλειστο και παγωσε, δοκιμασα να το ανοιξω και ανοιξε. Δεν προλαβα να δω την βασικη οθονη και ξανα επεσε σε bootloop.

Εκανα και παλι hard reset, ξανα βγηκε η οθονη βελτιστοποιησης εφαρμογων, αλλα δεν σβηνει. Αν ηταν απο υπερθερμανση δεν θα προλαβαινε να ενημερωσει τις εφαρμογες.

Το παλευω ακομα να δω αν ξεσκαλωσει.

Και αφου εκανα καμια 50αρια φορες hard reset, καποιες φορες κολαγε στην αρχη (delete data), καποιες κολλαγε στο logo, καποιες εκανε reboot το logo, καποιες εκανε βελτιστοποιηση εφαρμογων και καποιες ισα που προλαβενε να μπει μεσα στο android....καποια στιγμη μπηκε μεσα, προλαβα να επιλεξω χωρα ελλαδα, παρακαμπτοντας παντα wifi, google acount κλπ, και απλα το συνδεσα με μπαταρια γιατι ειχε ξεφορτισει.

Μολις εφτασα στο 60% μπαταριας, δοκιμασα να κανω επαναφορα με το lg bridge, ενα backup που ειχα παρει πριν κανα δυο μηνες. Το κινητο πηρε το backup, αν και λοιπουν μερικες εφαρμογες που για καποιο λογο δεν περασαν.

Συνεχιζει να λειτουργει και τωρα ειμαι σε φαση να ολοκληρωσω το setup.

Τι να πω βρε παιδια....δεν ακουγε το hard reset, κολλησε στο logo, εκανε rebοot το logo... αλλα δεν σταματησα, το παλευα ωρες και τελικα...δουλεψε.

θα περιμενω να δω αν ξανα πεσει σε bootloop στη συνεχεια.

Παντως τα συμπτωματα hardware bootloop ηταν αυτη τη φορα, αλλα απο τις υπερ προσπαθειες πηρε μπρος.

Για οτι νεοτερο θα ενημερωσω.

nemaki συμπτώματα bootloop είναι αυτά και λογικά θα στο ξανακάνει σύντομα, οπότε κράτα αντίγραφο σε ότι χρήσιμο περνάς στο κινητό!

nemaki συμπτώματα bootloop είναι αυτά και λογικά θα στο ξανακάνει σύντομα, οπότε κράτα αντίγραφο σε ότι χρήσιμο περνάς στο κινητό!

ΗΔΗ καθως κατεβαζα εφαρμογες απο το play store ξανα επεσε σε bootloop.

Παει τα'φτυσε τελικα. :lol:

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθώ ανελλιπώς το θέμα και βλέπω ότι όλα τα τηλέφωνα που αναφέρεται ότι έπεσαν σε bootloop είναι σειράς 5xx.

Εμένα προσωπικά στην παρούσα φάση θα με προβλημάτιζε περισσότερο το image retention που δεν πρόκειται να διορθωθεί ποτέ και το bug με τις κλήσεις που και αυτό δεν βλέπω να διορθώνεται ποτέ.

ας την πλακα εχει τετοιο πραγμα το τηλ??σβήστηκε μονο του πριν απο λιγο....βασικα το εκανε με μια μπατονετα σε ολες τις τρυπούλες και μετα έσβησε

Και ομως δεν κανω πλακα..

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

• Administrators
Εμένα προσωπικά στην παρούσα φάση θα με προβλημάτιζε περισσότερο το image retention που δεν πρόκειται να διορθωθεί ποτέ...

Σχετικά με αυτό... κάποιοι κάτοχοι (και G4) δοκίμασαν αυτό και έλυσαν το πρόβλημα με το image retention.

Για να μη βγούμε όμως εκτός θέματος ας συνεχίσουμε στα του τίτλου του παρόντος θέματος.

Modpic.gif

Σημερα παρεδωσα το κινητο στην procordia και περαν του bootloop, της εξηγησα και το θεμα του image retention που εχω.

Της εξηγησα αναλυτικα (μιας και ειπωθηκε πως δεν θα φτιαχνουν απο εδω και περα το I.R.) πως τους πρωτους 8 μηνες δεν υπηρχε ιχνος, υστερα δυναμωσε, εγινε αντιληπτο και εφευγε σχετικα γρηγορα και εμφανιζοταν αργα, αλλα πως πλεον η κατασταση εχει αντιστραφει. Πως δηλαδη εμφανιζεται αμεσως σε 2-3 λεπτα ανοιχτης οθονης και δεν φευγει σχεδον με τιποτα και οι σταμπες και κοκκινο χρωμα στην οθονη ειναι πολυ εντονα.

Αρκεστηκε να πει, μαλιστα σημειωνω προβλημα οθονης. Προφανως ο τεχνικος θα αποφασισει και θα κρινει να την αλλαξει ή οχι και αδικα τα ελεγα σε αυτη αφου δεν σημειωσε τιποτα απο αυτα που ειπα.

Μου εδωσε την βασικη ενημερωση πως με root ειμαι εκτος εγγυησης και θα χρεωθω και τον ελεγχο αν βρεθω εκτος εγγυησης. Σε 10 μερες να παρω τηλ για να μου πουν εαν το ξεκινησε ο τεχνικος.

Οσον αφορα το θεμα της οθονης, θα σας ενημερωσω αν τελικα μου την αλλαξαν ή οχι για το Image retention. Να σημειωσω πως σε εμενα ΟΝΤΩΣ ειναι πολυ δυνατο πλεον και δεν μιλαμε απλα για σταμπες κεραιας/μπαταριας που αχνοφαινονται. Αν δεν την αλλαξουν επειδη ΕΤΣΙ τους ειπε η μαμα LG απο το εξωτερικο να την περνανε για ¨"φυσιολογικη λειτουργια" δεν ξερω αν μπορω να κανω κατι με συνηγορο καταναλωτη κλπ.

Αλλα για αυτο θα δουμε οταν ερθει η ωρα.

@faf ίδιο ζευγάρι κινητών είχαμε μέχρι πρότινος πριν κάνω την μετάβαση από g4 σε s7 edge τον Σεπτέμβριο. Στο Ζ πέρνα του την 5.1.1 αν δεν την έχεις, καταναλώνει περισσότερη μπαταρία σε σχέση με την εξαιρετική 4.4.4.όμως γίνεται πολύ φρέσκο σε περιβάλλον και αρκετά smooth θα έλεγα...

Καλά ξεμπερδέματα παιδιά με το τεσσαρι και μακάρι να βρεθεί μια λύση, αν και χλωμό το βλέπω, τουλάχιστον να υποστηρίζει όσο μπορεί το επίσημο σέρβις και η εταιρεία.

Konakis.

@faf ίδιο ζευγάρι κινητών είχαμε μέχρι πρότινος πριν κάνω την μετάβαση από g4 σε s7 edge τον Σεπτέμβριο. Στο Ζ πέρνα του την 5.1.1 αν δεν την έχεις, καταναλώνει περισσότερη μπαταρία σε σχέση με την εξαιρετική 4.4.4.όμως γίνεται πολύ φρέσκο σε περιβάλλον και αρκετά smooth θα έλεγα...

Καλά ξεμπερδέματα παιδιά με το τεσσαρι και μακάρι να βρεθεί μια λύση, αν και χλωμό το βλέπω, τουλάχιστον να υποστηρίζει όσο μπορεί το επίσημο σέρβις και η εταιρεία.

Σε θυμάμαι αδερφέ στα z που μιλαγαμε! 5.1 έχω κ είναι οκ. Δεν με έχει κρεμασει ποτέ. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Εμείς να είμαστε καλά!

Μακάρι..10 μέρες το έχω..πάει σφαιρα μην το ματιασω..και πολυ smooth..την τελευταία φορά που έγραψα καλά λόγια έπεσα σε bootloop..χαχαχα..

Μακάρι..10 μέρες το έχω..πάει σφαιρα μην το ματιασω..και πολυ smooth..την τελευταία φορά που έγραψα καλά λόγια έπεσα σε bootloop..χαχαχα..

Ναι εσύ φίλε δεν πρέπει να γράφεις καλά λόγια :lol::lol:

Practice what you preach

οσο παει ολο και λιγοτερα report γινονται εδω περι bootloop κατι θα περαξαν λογικα :p

Μπα μάλλον δεν έχει ζέστη πλέον και την παλεύει κάπως η συσκευή.

Ισχύει. Ηταν πρόβλημα και η υπερθέρμανση που ειχε το καλοκαίρι το κινητό λογω υψηλών θερμοκρασιων του περιβάλλοντος και βοηθούσε πολύ αυτο στο να πάθει bootloop. Τωρα που κρυώνει ο καιρός θα μειωθούν τα κρούσματα πιστευω. Οχι οτι θα λυθεί το πρόβλημα!! Απλα υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να πέσει σε bootloop τον χειμώνα. Αλλα κ αυτο δεν ειναι λύση.... Μακάρι να μην ακουσουμε κατι για bootloop σύντομα! Τουλάχιστον να ζήσει το κινητο των παιδιών ολο το χειμώνα

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Edited by lek88

ναι βρε συ ενω ο!ο το περασμενο χειμωνα δεν ειχαμε κρουσματα bootloop

Απλα τα πραγματα τα λογια που ειπε σε μενα ο τυπος βγαινουν αληθινα.Απο κει και περα να χαμε να λεγαμε ;)

ναι βρε συ ενω ο!ο το περασμενο χειμωνα δεν ειχαμε κρουσματα bootloop

Απλα τα πραγματα τα λογια που ειπε σε μενα ο τυπος βγαινουν αληθινα.Απο κει και περα να χαμε να λεγαμε ;)

Αν γίνει με τις νέες πλακέτες και τις νέες εκδόσεις λογισμικού να φτιάξει το περνώ ξανά. Το πόσο με είχε βολέψει δεν λέγεται. Έστω και για δεύτερο.

Θα περιμένω αρκετά όμως......

Practice what you preach

Αν γίνει με τις νέες πλακέτες και τις νέες εκδόσεις λογισμικού να φτιάξει το περνώ ξανά. Το πόσο με είχε βολέψει δεν λέγεται. Έστω και για δεύτερο.

Θα περιμένω αρκετά όμως......

Το μόνο που με χαλάει είναι ώρες,ωρες το μέγεθος και σίγουρα το ότι βγάζει άθλιο sot λόγο ανάλυσης πιθανόν..

Αγορά κάπου τον Οκτώβριο στην προσφορά της wind της Κηφισιάς.

Οταν το αγόρασα ηθελα να πιστευώ πως η LG θα είχε λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα τόσους μήνες

Ειναι το λευκο χρυσο G4 H815 και αν καταλαβαίνω καλα είναι σειρά 601 (τα 3 πρώτα ψηφια του serial).

Ενα μηνα το εχω δουλέψει αρκετα.Ισως μια ώρα την μερα βιντεο και σερφαρισμα + την όποια ομιλια.

Ξαφνικά χθες το μεσημέρι ενω έβλεπα βίντεο κώλυσε βγάζοντας σκουπίδια στην οθονη.Μπαταρια εκτος , βαζω - αναβω και bootloops.Μετα τα bootloops σταμάτησε να ανάβει και δεν υπάρχει ενδειξη φορτισης οταν το πλαγκαρω.Dead.

Στο τελος , αφου ειδα πως δεν ξεκιναει με την καμμια, το αφησα 5 λεπτα χωρις μπαταρία και αφοτου την εβαλα το πλαγκαρισα.Ουτε τοτε είχα ένδειξη φορτισης.Δεν θα έπρεπε να είχε ?

Πάω προκορντια και οταν ρώτησα για προσωρινή αντικατάσταση μου είπαν πως πρεπει να το δουν πρωτα και η επισκευή θα πάρει 15 μέρες!!!!

Το γελοίο της ιστορίας είναι πως κατι μέρες πριν την αγορά είχα καψει και το Redmi note 3 pro (νερά στην πλακέτα φόρτισης/μικρόφωνου) το οποίο ακόμα περιμένω το ανταλλακτικό σε μαγαζί του κέντρου......

Αν αυτό που έπαθες είναι bootloop τότε πιθανόν η σειρά 601 να μην ανήκει στις διορθωμένες πλακέτες μιας και η ανακοίνωση της lg βγήκε τέλη Ιανουαρίου:

http://www.androidauthority.com/lg-admits-g4-bootloop-problem-hardware-fault-669603/

Πάω προκορντια και οταν ρώτησα για προσωρινή αντικατάσταση μου είπαν πως πρεπει να το δουν πρωτα και η επισκευή θα πάρει 15 μέρες!!!!

Το γελοίο της ιστορίας είναι πως κατι μέρες πριν την αγορά είχα καψει και το Redmi note 3 pro (νερά στην πλακέτα φόρτισης/μικρόφωνου) το οποίο ακόμα περιμένω το ανταλλακτικό σε μαγαζί του κέντρου......

Και εγώ έβγαλα απο το συρτάρι το galaxy nexus και παρήγγειλα charging port. Ελπίζω να είναι αυτό το πρόβλημα του.

Αν είσαι όμως στην wind με συμβόλαιο για ρώτησε εκεί μήπως μπορούνε να κάνουν κάτι όσο θα διαρκέσει η επισκευή του G4.

• The title was changed to [LG G4] Κολλημένο σε bootloop!!!