Jump to content

Samsung Galaxy A3 (2016 Edition)

stefanospets
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 343
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα.Ξερει κανεις το sar του κινητου?

H Samsung το δίνει 0,621 W/Kg (head) & 0,524 W/Kg (body).

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Ο καθε ενας δινει διαφορετικες τιμες.Στο gsm arena εχει αλλη τιμη λιγο πιο χαμηλη.Τελος παντων.Ευχαριστω.

Καλημερα σας.Μια πληροφορια θα ηθελα,αν ξερει καποιο παιδι.Εχω το Α3 2016.

Θελω να αλλάξω τον ηχο που εχει το κινητο οταν λαμβανω ενα νεο sms.

Ξερω πως να το κανω,αλλά θελω να βαλω κατι πιο μεγαλο σε διαρκεια,γιατι οι ''μαμά'' ηχοι ειναι πολύ συντομοι.Να βαλω ας πουμε ενα ringtone.

Καλη σας μερα.

Ξεκίνησε... άντε με το καλό!

Στο δικό μου το Τσέχικο δεν έχει έρθει ακόμη τίποτα. Τουλάχιστον είναι θέμα χρόνου, οπότε δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω "μαϊμουδιές" :D

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Καλησπερα.εμενα μου ηρθε χθες μια αναβαθμιση γυρω στα 125 mb και την εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι.τι λετε να ειναι?

• 3 weeks later...

Εδώ και μια βδομάδα αρχίσανε οι ειδοποιήσεις για αναβάθμιση στο nougat. Τις απεύφευγα καθώς είμαι ευχαριστημένος με την 6.0.1 που είχα. Πριν απο 3 μέρες εκεί που ήμουν χαλαρός ξεκίνησα την αναβάθμιση και μετά από αυτές τις λίγες μέρες που το χρησιμοποιώ, μπορώ να πω ότι δεν την προτείνω την αναβάθμιση.

Κατ' αρχάς από τα λίγα που διάβασα δεν έχει επιστροφή στην προηγούμενη έκδοση χωρίς να χάσεις την εγγύηση. (διορθώστε με αν κάνω λάθος).

Το πιο διαφημισμένο χαρακτηριστικό με τα πολλαπλά παράθυρα, απλά σε αυτή την έκδοση δεν είναι διαθέσιμο σε αυτή τη συσκευή.

Η απόκριση της συσκευής είναι ΣΑΦΩΣ πιο αργή σε σχέση με πριν.

Το SMART LOCK με βάση την τοποθεσία δε λειτουργεί στο σπίτι.

Με λίγα λόγια για μένα δεν αξίζει να έχω τη νέα έκδοση μόνο και μόνο για να έχω προβλήματα χωρίς νέα χρήσιμα χαρακτηριστικά.

Να σημειώσω ότι το update που έγινε, κράτησε όλες τι προηγούμενες ρυθμίσεις. Προβληματίζομαι αν θα κάνω μόνος μου ένα factory reset για να δω μήπως βελτιωθεί λίγο η απόκριση που είναι το βασικό μου θέμα, ή αν θα το πάω σε επίσημο service για να κανουν επανεγκατάσταση.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι θα προτιμούσα το downgrade σε 6.0.1 χωρίς να χάσω την εγγύηση, καθώς τελικά το ρητό "if it works-don't fix it" επιβεβαιώθηκε ακόμη μια φορά!

@fagath σε ευχαριστώ για τις αναλυτικές πληροφορίες. Η αλήθεια είναι ότι με τρώει το χέρι μου και ψάχνω για την αναβαθμιση αλλά δεν έχει έρθει ακόμα, και ίσως να είναι για καλό από ότι καταλαβαίνω. Το Α3 δεν είναι η βασική μου συσκευή οπότε δε με πειράζει να πειραματιστω πάντως.

πως κανουμε αναβαθμιση ;; γιατι εχω μπερδευτει

Ρυθμίσεις -> Σχετικά με τη συσκευή -> Έλεγχος για ενημερώσεις (αν θυμάμαι καλά)

Παιδιά πρόβλημα sos...

Χτες το βράδυ ταξίδευε η γυναίκα μου για Κρήτη και στο καράβι έβαλε κάποια στιγμή το κινητό να φορτίσει στην καμπίνα.. Ξαφνικά μου είπε όταν ήταν γύρω στο 5% (το είχε βάλει στο 3%) σβήνει εντελώς.. Το κινητό δεν άνοιξε ποτέ. Όταν έφτασε πήγε σε ένα public τοπικό της είπαν ότι μάλλον το έκαψε η πρίζα του καραβιού και το κράτησαν για έλεγχο. Μίλησα μάλιστα με τον τεχνικό που μου είπε ότι έχουν παρατηρηθεί και αλλα τέτοια κρούσματα με φορτίσεις σε καράβι. Την Παρασκευή κατεβαίνω και εγώ αρχίζω και φοβάμαι (περισυ δεν είχα πρόβλημα που το είχα φορτίσει εν πλω.. Έχετε ακούσει εσείς κάτι τέτοιο πρόβλημα;

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Καλησπερα.κανενα νεο για την 7.0? Την εχει παρει καποιος?

Την πέρασα στον πατέρα μου και είναι μια χαρά.

έγινε πολύ όμορφο το UI. Δεν κολλαει. και δεν του εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων. φανταζομαι μετα απο επαναφορα θα ειναι ακομα καλυτερο

• 3 weeks later...
Μου ήρθε η αναβάθμιση σε Nougat την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε Android αλλά η συσκευή όντως φαινεται να ειναι ενα κλικ πιο βαριά/αργή. Ταυτόχρονα έχει γίνει πιο λειτουργική, με μικροαλλαγες στα μενού και τις λειτουργίες. Το κινητό μου είναι Τσεχικο.

αλλοι-ες φιλοι-ες που να εχουν κανει την αναβαθμιση σε nougat να μας πουνε την γνωμη τους αν εχει γινει ποιο αργη η συσκευη?

Μετά από 1,5 μήνα με το nougat το συμπέρασμα είναι το εξής: τη μετάνιωσα την αναβάθμιση και δυστυχώς λόγω εγγύησης δεν έχει επιστροφή! Να σημειωθεί ότι το πήγα και στο service της Samsung προκειμένου να περαστεί το νέο λειτουργικό σωστά-είχα μια ελπίδα μήπως με το αυτόματο Update είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Το βασικό θέμα είναι ότι η συσκευή έχει γίνει σημαντικά πιο αργή. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν με καλούν ξεκινάει ο ήχος κλήσης και μετά από μερικά δευτερόλεπτα φαίνεται ποιος καλεί. Στους χάρτες κατά την οδήγηση, πρώτα στρίβεις και μετά με καθυστέρηση ακολουθεί η ενημέρωση της οθόνης.

Όπως είπα και στην αρχή το έχω μετανιώσει, καθώς με την έκδοση 6.0.1 ήμουν ΠΟΛΥ ευχαριστημένος, το κινητό πραγματικά πετούσε. Μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνω downgrade, ρισκάροντας να χάσω τους τελευταίους μήνες κατά τους οποίους η συσκευή είναι στην εγγύηση!

Μετά από 1,5 μήνα με το nougat το συμπέρασμα είναι το εξής: τη μετάνιωσα την αναβάθμιση και δυστυχώς λόγω εγγύησης δεν έχει επιστροφή! Να σημειωθεί ότι το πήγα και στο service της Samsung προκειμένου να περαστεί το νέο λειτουργικό σωστά-είχα μια ελπίδα μήπως με το αυτόματο Update είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Υποθέτω ότι με την επίσκεψη στο service της Samsung έγινε και το factory reset, οπότε ούτε αυτό βελτίωσε τα πράγματα? Ήμουν έτοιμος να κάνω backup και να προχωρήσω σε factory reset κι εγώ τις επόμενες ημέρες...

Μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνω downgrade, ρισκάροντας να χάσω τους τελευταίους μήνες κατά τους οποίους η συσκευή είναι στην εγγύηση!

Πώς γίνεται το downgrade? Χρειάζεται root η όχι?

• 2 weeks later...

καλημέρα

μετά την αναβάθμιση που έκανα πριν μερικές μέρες το μόνο που με εκνευρίζει είναι μια ειδοποίηση που πετάγετε ότι κάποια εφαρμογή καταναλώνει μπαταρια. Χτυπάει με ήχο σαν μήνυμα. Ξέρει κανείς πως σταματάει αύτο το πράγμα ή πως πηγαίνει αθόρυβα έστω? Γιατί χτυπάει στο ξεκάρφωτο, μπορεί και μέσα στο βράδυ εαν έχω ξεχάσει να κάνω εκκαθάριση στη μνημη

• The title was changed to Samsung Galaxy A3 (2016 Edition)