Jump to content

janko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by janko

  1. Καλησπερα σας.Καλως σας βρηκα.Πριν καμμια 15αρια μερες πηρα το s10 κ πριν μια βδομαδα το watch 46mm.179 ευρω σε γνωστη αλυσιδα. Το εχω ξεκινησει εδω κ 3 μερες κ φυσικα ακομα ''ψαχουλευω'':lol: τις ρυθμισεις. Νομιζω θα χρειαστω τη βοηθεια σας που κ που.. Ευχαριστω για την φιλοξενια.
  2. Καλησπερα.Σε ευχαριστω πολύ. Δυστυχως,μαλλον η αγορα ενος smartwatch Android ειναι μονόδρομος. Οπως προείπα,για καποιον προσωπικό λογο επρεπε να παω σε Αndroid κινητο. Καλό βραδυ.
  3. Καλημερα σας.Εχω το εξης προβλημα.Εχω iphone(8) μαζι με apple watch(4).Για καποιο προσωπικο λογο πηρα το samsung s10.Επειδη το ρολοι,δεν υποστηριζει την λειτουργια LTE,ή δεν την υποστηριζει η cosmote,ή εγω εχω λιγες γνωσεις,τελικα,δεν μπορεσα να συνδεσω το apple watch με το samsung,ουτε με πλαγιο τροπο(αν κ ξερω οτι ακομα κ αν τα καταφερνα,δεν θα ηταν πληρως συμβατο).Ουτε καταφερα κατι,μεσω καποιου app απο play store.Ειδα κ καποια βιντεο στο youtube αλλά κ παλι τιποτα.Μαλλον θα αναγκαστω να παρω καποιο άλλο smartwatch που να ειναι συμβατο με το samsung.Απο ενα γρηγορο ψαξιμο,αρχικα μου αρεσε το T-REX κ μετα το Honor gs pro.Θελω,να βλεπω ειδοποιησεις απο viber,fb κ sms. Επισης να απανταω σε κλησεις κ να κανω κλήσεις απο το ρολοι(θα με βοηθουσε γιατι εχω μηχανη).Πιο πολυ μου αρεσει το Honor,αν κ ξερω οτι για τα μηνυματα,απλα τα διαβαζεις.Δεν μπορεις να απαντησεις αλλά δεν με πειραζει.Θα ηθελα αλλά ok.Θα προτιμουσα τετραγωνο ρολοι,αλλά ας ειναι κ στρογγυλο.Η γυμναστική κτλ,δεν με ενδιαφερουν.Θα μπορουσα να φτασω,εως τα 250 ευρώ. Οποια γνωμη-βοήθεια,καλοδεχουμενη.
  4. Εχω δει στο youtube οτι γινεται. Απλα εgω δεν τα καταφερνω κ δεν ξερω ας πουμε,μηπως γινεται με καποιο app.
  5. Καλησπερα σας.Εδω κ λιγες μερες αγορασα το galaxy s10. Εχω το apple watch 4. Υπαρχει καποιος τροπος να συνδεσω το ρολοι με το τηλεφωνο;Υποθετω οτι αν γινεται,προφανως δεν θα ειναι πληρως συνεργασιμες οι 2 συσκευες,αλλά δεν με νοιαζει.Εγω θελω,ειδοποιησεις απο social,sms,κ κλησεις απο το κινητο στο ρολοι,τιποτα άλλο. Μηπως γινεται μεσω καποιου app απο το play store; Διαβαζω κατι για LTE,αλλά δεν καταλαβαινω.Μηπως στην Ελλάδα,το ρολοι της apple δεν ''εχει'' LTE; Βλεπω κ στο youtube βιντεακια αλλά δεν καταφερα κατι. Αν καποιο παιδι μπορει να με βοηθησει... Καλο σας βραδυ.
  6. http://https://www.youtube.com/watch?v=XXn_w40p-yE Καλησπερα.Μετα απο λιγο ψαξιμο,νομιζω οτι βρηκα τη λυση. Το δειχνω,μηπως βοηθησω κ καποιο άλλο παιδι. Καλο βραδυ,κ παλι ευχαριστω τα παιδια,που βοηθησαν.
  7. Καλημερα.Καταρχην,σε ευχαριστω πολύ. Στο βημα,μετα το ''ηχος ειδοποιησης'',δεν μου λεει sim1,απλα με βαζει μεσα στους ηχους. Δεν ξερω αν εγω τα εχω μπερδεψει. Εχω βαλει ας πουμε εκει 2 δικους μου ηχους,αλλά νομιζω οτι αυτος ο ηχος(αυτος πχ που θα επιλεξω),ειναι για ολες τις ειδοποιησεις κ οχι μόνο για τα sms που θελω εγω. Δηλαδη,εγω θελω,για τα sms να εχω εναν δικο μου ηχο (ενα mp3 15''),κ για τις άλλες ειδοποιησεις,ας εχει τις ''μαμά'' μιας κ ειναι συντομοι σε διαρκεια. Κ για να μην ανοιγω νεο θεμα,να ρωτησω,μηπως γινεται με καποιο app,αλλά αυτο το app,να μην εχει μόνο τους δικους του ήχους,αλλά να με αφηνει να βαζω καποιον δικο μου. Αν αυτο δεν γινεται,εχει καποιο παιδι να προτεινει καποιο app; ΥΓ: Αν αναγκαστικα,ο ηχος ειδοποιησης αντιστοιχει κ στα sms κ στις άλλες ειδοποιησεις,αλλά με αφηνει να βαζω καποιον δικο μου ηχο, τότε,θα απενεργοποιησω ολες τις ειδοποιησεις εκτος απο τα sms. Τα χω μπερδεψει μάλλον. Συγνωμη αν κουρασα. Καλημερα.
  8. Καλησπερα σας. Μια ερωτηση σας παρακαλω.Εχω εδω κ λιγες μερες,το s10 καινουργιο. Πειτε μου αν καποιος ξερει,πως μπορω να αλλαξω τον ηχο για εισερχομενο sms; Nα βαλω καποιον ηχο που εχω κατεβασει εγω,κ οχι καποιον απο αυτους που εχει απο τη ''μανα'' του. Καλο βραδυ.
  9. Ακομα δεν το εχω ξεκινησει:rolleyes::) Λογικα,με exynos θα ειναι.
  10. Καλημερα σας. Εστω κ καθυστερημενα,σας ευχαριστω για τα σχόλια σας. Μια σκεψη ηταν απο Alie express. Βεβαια,σε καποια σχόλια,αν κ στο σαιτ εγραφε new,σε καποιους πηγε μεταχειρισμενο. Οσο για το τελωνειο,δεν ξερω.... Τελικα,το πηρα απο εδω,απο γνωστη αλυσιδα στα 599 ευρω,καινουργιο βεβαια. Καλο σας Σαββατοκυριακο.
  11. Καλησπερα σας κ καλη χρονιά με την ευκαιρια. Εχω το iphone το 8.Για καποιο λογο πρεπει να παρω καποιο τηλ με Android. Εχω μόνο κατι που μου αρεσει.Επειδη δεν θελω μεγαλη οθονη(το πολύ,6,2-6,3),θελω το s10. Το βρισκω απο Κινα με Snapdragon,στα 370 ,καινουργιο βεβαια. Παλια,ειχα το s7.Αξιζει αραγε,σημερα να το παρω;Δεν εχω πολλές γνωσεις κ απαιτησεις απο το κινητο. Αλλά,μου αρεσει να ειναι ομορφο,να μην κολλαει,να βγαζει καλη φωτο. Παιχνιδια δεν παιζω παντως.Χαζολογημα,social,κτλ.Οχι τρελη χρηση.Με το iphone,τη βγαζω τη μερα. Απλα,για καποιο προσωπικο λογο,πρεπει να παρω Android κινητο. Δεν εχω καποιο παραπονο απο το iphone. Υ.Γ.Το 2021 ηθελα να πω στον τιτλο.Συγνωμη.Αν μπορει καποιος διαχειριστης,ας το διορθωσει. Κ επειδη ειμαι 50+,θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη οθονη απο τα 4,7 του Iphone. Καλοδεχουμενη,οποια,γνωμη-συμβουλη σας. Καλο σας βραδυ κ καλη δυναμη.
  12. https://help.netflix.com/legal/termsofuse Καλησπερα.Ειναι παρανομη η δημοσια προβολη. Το λεει στο 4.2 Καλο βραδυ.
  13. Καλημερα σας.Μια πληροφορια θα ηθελα,αν ξερει καποιο παιδι.Εχω το Α3 2016. Θελω να αλλάξω τον ηχο που εχει το κινητο οταν λαμβανω ενα νεο sms. Ξερω πως να το κανω,αλλά θελω να βαλω κατι πιο μεγαλο σε διαρκεια,γιατι οι ''μαμά'' ηχοι ειναι πολύ συντομοι.Να βαλω ας πουμε ενα ringtone. Καλη σας μερα.
  14. o.k, σε ευχαριστω πολύ. Μηπως, αν επιτρεπεται,καποιο παιδι να μου στειλει p.m.; Καλο απογευμα.
  15. Καλησπερα σας. Επειδη δεν θελω να παραβω τους κανονες του φορουμ,ηθελα να ρωτησω,μιας κ θελω να πουλησω ενα Μ8,αν μπορω κ που, να βαλω την αγγελια. Καλο σας βραδυ.
  16. Σορυ,αλλά θα γραψω κατι βιαστικά γιατι βγαινω εξω. Ναι η s/d καρτα μου,εχει μεσα ενα αρχειο ''NO MEDIA''. Μηπως φταιει αυτό,να το σβησω; Πολλά ευχαριστώ.
  17. Ευχαριστω πολύ για τον κοπο που κάνεις.. Ναι,με αυτην την εφαρμογη,παω να ακουσω τα τραγουδια. Επισης,ναι,απο p/c μεσω chrome,γραφω. Μηπως θα με βολευε καποια εφαρμογη απο το play; Θα προσπαθησω να ξαναανεβασω ολο το μηνυμα μου.. Καλησπερα σας κ ευχαριστω για τις συμβουλες σας.. Λοιπον,το τηλ εχει την 6.0 κ δεν το εχω πειραξει. Κατεβασα τον Astro file manager,βλεπω τον φακελο,τον ανοιγω,εχει μεσα τα τραγουδια,αλλά δεν βλεπω επιλογη για αναπαραγωγη ολων.Μπορω μόνο να ακουσω ενα τραγουδι...Παει αυτό... Τωρα,παω στον φακελο ''μαμά''που λεγεται ''Μέσα'',κ εκει εχει εναν υποφακελο που δειχνει ακουστικα.Οχι ομως του google play,αλλά για να ακουσεις την δικη σου μουσικη. Μπαινοντας εκει ,εχει διαφορες επιλογες(αναπαραχθηκε προσφατα,καλλιτεχνες,αλμπουμ,τραγουδια,λιστες αναπαραγωγης). Εκει εγω βλεπω τον φακελο που ειπαμε οτι τον λεω Pop,αλλά δεν εχει αυτο το ονομα,αλλά γραφει απλα,''προστεθηκε''.Σε αυτο τον φακελο,αν κρατησω πατημενο,εμφανιζεται η επιλογη,αναπαραγωγη. Η πλακα ειναι οτι,εχω περασει κ αλλον ενα φακελο με τραγουδια,αλλά,στις λιστες αναπαραγωγης δεν τον βλεπω καθολου,ενω τα τραγουδια τα βλεπω,μεσα στον υποφακελο τραγουδια,εκει που ειναι ολα τα τραγουδια γενικα. Επισης σε αυτο που μου ειπες φιλε,ειδα το εξης στο ''δεντρο'' της sd: S/d-Android-obb-και μεσα εκει,ειναι ενας φακελος που λεγεται ''com.htc.zero'',και ενα αρχειο που λεγεται ''Αρχειο NOMEDIA'' και λεει οτι ειναι 0 byte.Μηπως τελικα φταει αυτο;να το σβησω; Πω πω σας ζαλισα,μην πω τιποτε άλλο.
  18. Εκει εγω βλεπω τον φακελο που ειπαμε οτι τον λεω Pop,αλλά δεν εχει αυτο το ονομα,αλλά γραφει απλα,''προστεθηκε''.Σε αυτο τον φακελο,αν κρατησω πατημενο,εμφανιζεται η επιλογη,αναπαραγωγη. Η πλακα ειναι οτι,εχω περασει κ αλλον ενα φακελο με τραγουδια,αλλά,στις λιστες αναπαραγωγης δεν τον βλεπω καθολου,ενω τα τραγουδια τα βλεπω,μεσα στον υποφακελο τραγουδια,εκει που ειναι ολα τα τραγουδια γενικα. Επισης σε αυτο που μου ειπες φιλε,ειδα το εξης στο ''δεντρο'' της sd: S/d-Android-obb-και μεσα εκει,ειναι ενας φακελος που λεγεται ''com.htc.zero'',και ενα αρχειο που λεγεται ''Αρχειο NOMEDIA'' και λεει οτι ειναι 0 byte.Μηπως τελικα φταει αυτο;να το σβησω;
  19. Καλησπερα σας κ ευχαριστω για τις συμβουλες σας.. Λοιπον,το τηλ εχει την 6.0 κ δεν το εχω πειραξει. Κατεβασα τον Astro file manager,βλεπω τον φακελο,τον ανοιγω,εχει μεσα τα τραγουδια,αλλά δεν βλεπω επιλογη για αναπαραγωγη ολων.Μπορω μόνο να ακουσω ενα τραγουδι...Παει αυτό... Τωρα,παω στον φακελο ''μαμά''που λεγεται ''Μέσα'',κ εκει εχει εναν υποφακελο που δειχνει ακουστικα.Οχι ομως του google play,αλλά για να ακουσεις την δικη σου μουσικη. Μπαινοντας εκει ,εχει διαφορες επιλογες(αναπαραχθηκε προσφατα,καλλιτεχνες,αλμπουμ,τραγουδια,λιστες αναπαραγωγης). Εκει εγω βλεπω τον φακελο που ειπαμε οτι τον λεω Pop,αλλά δεν εχει αυτο το ονομα,αλλά γραφει απλα,''προστεθηκε''.Σε αυτο τον φακελο,αν κρατησω πατημενο,εμφανιζεται η επιλογη,αναπαραγωγη. Η πλακα ειναι οτι,εχω περασει κ αλλον ενα φακελο με τραγουδια,αλλά,στις λιστες αναπαραγωγης δεν τον βλεπω καθολου,ενω τα τραγουδια τα βλεπω,μεσα στον υποφακελο τραγουδια,εκει που ειναι ολα τα τραγουδια γενικα. Επισης σε αυτο που μου ειπες φιλε,ειδα το εξης στο ''δεντρο'' της sd: S/d-Android-obb-και μεσα εκει,ειναι ενας φακελος που λεγεται ''com.htc.zero'',και ενα αρχειο που λεγεται ''Αρχειο NOMEDIA'' και λεει οτι ειναι 0 byte.Μηπως τελικα φταει αυτο;να το σβησω; Πω πω σας ζαλισα,μην πω τιποτε άλλο. Καλο σας βραδυ..
  20. Καλημερα φιλε.Σε ευχαριστω,αλλά δεν ειδα κατι.Μιλαει για ηχους κλησης κτλ,οχι για μουσικη,ολοκληρα τραγουδια που θελω εγω,ωστε να φτιαξω λιστες κ να τα ακουω εξω..
  21. Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα την βοηθεια σας,σε κατι ,που ενω για καποιους ειναι απλο,δεν τα καταφερνω. Θελω να περασω ας πουμε μουσικη στο κινητο. Εχω στο p/c ενα φακελο,που τον εχω ονομασει ''Pop''. Που θα τον βαλω,σε ποιο σημειο; Στην καρτα(εχω βαλει καρτα s/d);ή μεσα στη μνημη της συσκευης; Δοκιμασα,αλλά στην καρτα ενω βρισκω τον φακελο κ βλεπω τα τραγουδια,δεν βλεπω να εχει κουμπακι αναπαραγωγης. Δοκιμασα κ στην μνημη της συσκευης,αλλά,δεν ξερω γιατι,ενω ο φακελος εχει 41 τραγουδια,μεσα βλεπω 19. Θυμαμαι οτι κ στον παρελθον που ειχα HTC,ειχα παλι αυτο το θεμα(τα τραγουδια σκορπιζονταν μεσα στο κινητο) και καποιος μου ειχε πει να βαλω ας πουμε τον Astro file manager). Παραλαλω αν καποιο παιδι γραψει κατι,να μου το πει με απλα λογια,μιας κ οι γνωσεις μου ειναι λιγες. Ευχαριστω,καλο βραδυ.
  22. Καλησπερα σας και παλι. Χτες τελικα φορτισα το τηλ,κ σημερα το ξεκινησα.Καταρχην ειχε Ελληνικα,δεν χρειαστηκε καν να τα επιλεξω. Αυτο που θελω να τονισω,ειναι οτι μετα απο σχεδον ενα 3ωρο,που το παλευα,ζεσταθηκε ελαχιστα,καμμια σχεση με αυτα που φοβομουνα, λογω αυτων που ειχαν γραφτει. Περασα το Android 6,κ διαφορες άλλες ρυθμισεις.Μια χαρα λοιπόν,ελπιζω να ειναι ολα καλά κ στο μέλλον. Καλο σας βραδυ.
×
×
  • Create New...