skiouros20 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 δεν εχει κανενα απολυτως θεμα και η αναβαθμιση ειναι θεμα ημερων.το σ3νεο εχει προβληματα με την μπαταρια που υπερθερμανινεται. Ευχαριστώ πολύ φιλέ μου, το πήρα εδώ και 3 μέρες και είναι όντως υπέροχο. Όμορφη κάμερα ,οθόνη ήχος αφη!Ιδανικό για κάποιον που δεν θέλει τεράστια οθόνη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπερα μια ερωτηση παιδια... σε Α3 2016 στην καρτελα favourites δεν εμφανιζει καν τις συχνες κλησεις, αν περασω χειροκινητα εμφανιζει. Ξερει κανεις γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Αστα να πανε ειναι η samsung με τα updates....ακομη η marshmallow.....ελεος...σκεφτομαι να το πουλησω να ησυχασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoc Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Παιδια εχετε να προτεινετε καμια καλη θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Παιδια εχετε να προτεινετε καμια καλη θηκη? Εγώ αγόρασα την Rearth Ringke Σκληρή Θήκη Slim Samsung Galaxy A3 II (2016) - Smoke Black (56875) από http://www.uniqueshop.gr/thiki-bumper-a3-2016.html Είναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Η γερμανια πηρε την 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Άντε να δούμε. Εγώ έχω Πολωνικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Άντε να δούμε. Εγώ έχω Πολωνικό Κ εγω....πιστευω δευτερα-τριτη....σαβατοκυριακα δεν ανεβαζει στους servers η samsung..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Απ'ότι είδα στο Sammobile, πήραν και άλλες χώρες εκτός της Γερμανίας.....άρα πλησιάζει η ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Παιδιά που μπορώ να δω την χώρα που προέρχεται το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Απ'ότι είδα στο Sammobile, πήραν και άλλες χώρες εκτός της Γερμανίας.....άρα πλησιάζει η ώρα Αν βαλουμε γερμανικη χανουμε εγγυηση; Μπες samsung-updates βλεπεις live updates απο servers samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Αν βαλουμε γερμανικη χανουμε εγγυηση; Μπες samsung-updates βλεπεις live updates απο servers samsung Όχι δεν την χάνεις αλλά απ'όσο ξέρω, υπάρχει ένα μικρό ρίσκο να γράψει ο KNOX και τότε σίγουρα θα την χάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Όχι δεν την χάνεις αλλά απ'όσο ξέρω, υπάρχει ένα μικρό ρίσκο να γράψει ο KNOX και τότε σίγουρα θα την χάσεις Δεν εχω ενεργοποιησει knox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smaragdi Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Παιδια καλησπέρα! Το εχει αγοράσει κανεις απο cosmote? Ξερετε εαν οι εταιρίες περνανε μεσα και δικες τους εφαρμογες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnb Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Παιδια εχετε να προτεινετε καμια καλη θηκη? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6789284#post6789284 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattooxxx Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 τελικα ποιος επεξεργαστης ειναι ο καλυτερος και πως τον τσεκαρουμε? στην προσφορα που εχει στα παμπλικ λεει οτι εχει τον 410 αλλα απο οτι διαβασα πιο πανω σχεδον ολα αυτο λενε ασχετα αν εχουν τον αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 τελικα ποιος επεξεργαστης ειναι ο καλυτερος και πως τον τσεκαρουμε? στην προσφορα που εχει στα παμπλικ λεει οτι εχει τον 410 αλλα απο οτι διαβασα πιο πανω σχεδον ολα αυτο λενε ασχετα αν εχουν τον αλλο Ευρωπη ερχεται με exynos ασχετα με το τι γραφουν κ λενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frank13 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το κινητό εδώ και μια εβδομάδα και χρησιμοποιώ q card.Ξαφνικά δεν μπορώ να μπω στην περιαγωγή δεδομένων από το μενού,σαν να έχει παγώσει το συγκεκριμένο σημείο που ενεργοποιείς και απενεργοποιείς την περιαγωγή.Εβγαλα και ξαναέβαλα την κάρτα sim αλλά τίποτα το ίδιο και μετά από μερικά restart,παραμένει παγωμένο.. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Στο Samsung-update βγήκε το Α3 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Στο Samsung-update βγήκε το Α3 2016 Μπα τίποτα ακόμα στο δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Μπα τίποτα ακόμα στο δικό μου. Ούτε και σε εμένα βγήκε update απλά βγήκε στην λιστα του Samsung-update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Ούτε και σε εμένα βγήκε update απλά βγήκε στην λιστα του Samsung-update Τι να πεις για samsung....σχιστοματηδες....εδωσαν αφγανισταν,καμποτζη κτλ και ευρωπη μονο γερμανια....ουστ λαμογια σχιστοματηδες...αγοραζει κανεις το δικο μου;;!gold ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Τι να πεις για samsung....σχιστοματηδες....εδωσαν αφγανισταν,καμποτζη κτλ και ευρωπη μονο γερμανια....ουστ λαμογια σχιστοματηδες...αγοραζει κανεις το δικο μου;;!gold ειναι Σοβαρά???δηλαδή δεν θα βγάλει καθόλου Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλησπερα, για καποιο λογο οταν μιλω στο τηλεφωνο δεν με ακουν, βασικα πρεπει να το εχω αρκετα κοντα στο στομα για να με ακουν. Υπαρχει καποια ρυθμιση πχ noise reduction η κατι αλλο? Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Καλησπερα, για καποιο λογο οταν μιλω στο τηλεφωνο δεν με ακουν, βασικα πρεπει να το εχω αρκετα κοντα στο στομα για να με ακουν. Υπαρχει καποια ρυθμιση πχ noise reduction η κατι αλλο? Προβλημα στο ακουστικο σου μου φερνει....πηγαινε το servuce ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σοβαρά???δηλαδή δεν θα βγάλει καθόλου Ελλάδα? Θα βγαλει...απλα εχει δωσει update σε κατι τριτοκοσμικες χωρες με τσαντιρια κ ευρωπη τπτ....οτι ναναι οπως παντα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts